The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2015, 14:33
Ciekawostka. Tabela 2015.

tabelka.jpg
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.03.2015, 14:40
Wychodzi z tego ze Rumak jest najlepszy a Smuda najgorszy. Blisko Smudy Jan Kocian którego tu wielu chciało oraz uwielbiany Pawłowski. Niemożliwe ze tuż tuż jest Kiereś...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.03.2015, 15:07
Pokazuje to także przede wszystkim, że żaden zespół nie jest w stanie wznieść się na jakieś wyżyny - nikt nie wygrał 3 z 4 meczów... Zawisza natomiast... nie stracił nawet gola - to zdecydowany postęp tego zespołu i kto wie - może się jeszcze utrzymają, jeśli tendencja się nie zmieni. Tabela się spłaszcza coraz bardziej, a my no cóż - idziemy w dół, ale prawdopodobnie po porażce z Legią jeszcze nie zlecimy do drugiej połówki tabeli...
Niemniej - czas na zmiany.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.03.2015, 15:50
Patryk_185 napisał(a):Wyświetl post
Ktoś kto mówi że Wisła ma słabą kadrę to albo jest spokrewniony z Frankiem albo nie widział innych zespołów naszej ekstraklasy. Spotkałem się z twierdzeniem że "Smuda to dobry fachowiec i więcej z tego zespołu się nie da wyciągnąć". Fajnie że komuś pasuje że na tą chwilę jesteśmy najgorszym zespołem ekstraklasy patrząc na sam 2015 rok.
Podobno "pamięć społeczna" sięga pół roku wstecz, tzn, że ludzie po takim okresie przestają pamiętać o rzeczywistych wydarzeniach. Ja chętnie przypomnę. To już 4 sezon, kiedy mamy ponoć super skład, żeby walczyć o najwyższe cele, tylko o nie de facto nie walczymy. Zmieniają się trenerzy, prezesi, a to akurat pozostaje bez mian. Jakieś wnioski?

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Pokazuje to także przede wszystkim, że żaden zespół nie jest w stanie wznieść się na jakieś wyżyny - nikt nie wygrał 3 z 4 meczów... Zawisza natomiast... nie stracił nawet gola - to zdecydowany postęp tego zespołu i kto wie - może się jeszcze utrzymają, jeśli tendencja się nie zmieni. Tabela się spłaszcza coraz bardziej, a my no cóż - idziemy w dół, ale prawdopodobnie po porażce z Legią jeszcze nie zlecimy do drugiej połówki tabeli...
Niemniej - czas na zmiany.
Tylko niech one zaczną się od piłkarzy. Wiem. Jesteśmy biedni i nie mamy kasy, ale walczymy o najwyższe cele.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 08.03.2015 o godz. 15:52.
Odpowiedz cytując
PitM
Member

Od: 04.2004

Stary 08.03.2015, 20:13
Jak my obecnym nie mamy z czego płacić. Przyjdzie ktoś grać za darmo?
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.03.2015, 22:11
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Wiem. Jesteśmy biedni i nie mamy kasy, ale walczymy o najwyższe cele.
Cytat:
- Trzeba już sobie powiedzieć, że już tak gramy - tylko o utrzymanie. Sytuacja jest naprawdę bardzo trudna. Ta druga ósemka jest teraz bardziej realna - podkreśla.
AG

Także tego .... nastroje dobre nie są.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 09.03.2015, 08:24
Mixu napisał(a):Wyświetl post
Za nieskutecznosć piłkarzy odpowiedzialność bierze trener. " ?
Przestan,to nie juniorzy,tylko zawodowcy juz odpowiednim wytrenowaniem piłkarskim.Czego ichcesz teraz uczyc?Trafiania z metrra do bramki?
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.03.2015, 08:39
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Przestan,to nie juniorzy,tylko zawodowcy juz odpowiednim wytrenowaniem piłkarskim.Czego ichcesz teraz uczyc?Trafiania z metrra do bramki?
Za formę i grę zespołu odpowiada trener, gdyby nie to, to każdy trener tłumaczyłby naiwnie "to nie moja wina, to piłkarze biegają po boisku". Tylko, ze nikt kieujący normalnmym klubemi na takie gadki nię nabiera.
Można było być pewnym w 100 % takiej formy zespołu na wiosnę, nie pierwszy już raz zresztą. Przecież przygotowywał ich Smuda. Powtórka z rozrywki. Ja nie jestem zaskoczony. Pytanie tylko czy będzie na to jakaś reakcja, czy "nic się nie stało, Wisełko, nic się nie stało".
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 09.03.2015, 09:35
Z Legia w.pier.dol, w derbach... lepiej nie pisać. Po tych dwóch meczach jest przerwa na kadrę i jest to chyba najodpowiedniejszy (z bliższych terminów) moment na ewentualna zmianę trenera.
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.03.2015, 09:42
Wyeliminować najsłabsze ogniwa, dać pograć innym, zmienić system gry na 4 4 2.
Miśkiewicz, Jović, Guzmics, Żemło, Burliga, Barrientos, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Stępiński, Brożek oo może tak na zmiany Garguła, Sarki, Witek
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.03.2015, 09:42
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Z Legia w.pier.dol, w derbach... lepiej nie pisać. Po tych dwóch meczach jest przerwa na kadrę i jest to chyba najodpowiedniejszy (z bliższych terminów) moment na ewentualna zmianę trenera.
Czyli jest szansa bo zazwyczaj im wiekszy pesymizm na forum tym lepiej na boisku i odwrotnie
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 09.03.2015, 10:37
Davss875 napisał(a):Wyświetl post
Wyeliminować najsłabsze ogniwa, dać pograć innym, zmienić system gry na 4 4 2.
Miśkiewicz, Jović, Guzmics, Żemło, Burliga, Barrientos, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Stępiński, Brożek oo może tak na zmiany Garguła, Sarki, Witek
Czeka na wyrok wiec dziekuje...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów