The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
loory
Member

Od: 12.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2015, 17:54
Wg mnie jest paranoją że:

1) jak gramy jednego w przewadze to Smuda dalej z uporem maniaka trzyma 4 obrońców i gramy 4-1-4-1 zamiast nie wiem jakiś ofensywniejszy wariant i Głowa czy Guzmics na "lepie" przy napastnikach Zawiszy

2) Jak żółtą kartkę ma już Burliga to czemu nie cofnie Jovica i zmieni Burligę ( i nie gadać tu o nie byciu gotowym w 100% Jovicia bo zapieprzał aż się miło patrzyło!)

3) Jak już jest to 15 minut do końca i dalej Zawisza tylko się broni a my CIĄGLE gramy DZIDY na słabo grającego (wg mnie) głową Brożka to czemu nie wprowadzi Garguły który czasem potrafi coś zagrać "niekonwencjonalnego" albo czuje grę na małym kontakcie, tylko wprowadza Sarkiego KTÓRY miał może 2 kontakty z piłką? NIC NIE WNIÓSŁ - NIC!

4) czemu nie wpuści tego Stępińskiego na napad by zagrać tymi 2 napastnikami - tylko wpuszczą totalną porażkę aka Jankowskiego?!

5) i jaki normalny człowiek na pytanie dziennikarza mówi : " że jeśli mogę to wolałbym nie odpowiadać na to pytanie" czy człowiek nie ma mózgu? Co to za problem powiedzieć: " nie to zwykła co tygodniowa rozmowa w celu sprawdzenia jak sobie drużyna radzi itp itd" A TERAZ TYLKO WPROWADZA ZAMIESZANIE! co z tego że nie jest to prawda? Takie rzeczy wg mnie mają i powinny zostać w szatni a nie gadać do prasy. Już wieczorem będzie 10000 analiz jego wypowiedzi. A godzinę później jego "OFICJALNE" sprostowanie...[*]

Zamiast wypisywać tysiąc tłumaczeń i oficjalnych stanowisk, lepiej się SEKUNDĘ zastanowić póki otworzy gębę.

Było dużo pecha dzisiaj - obiektywnie. Gdyby wpadła bramka przy poprzeczce Stilicia to może by to inaczej wyglądało. Gdyby Brożek pyknął chociaż jedną piłkę którą miał.. Albo to wybicie z linii, a już nie wspominając o sytuacji 100% jaką miał Dudka. No boli patrzeć na to bo sami sobie szkodzą. Coraz większa presja i negatywna atmosfera wokół jest ich winą!
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive
maybe so, maybe so but the theory of competition says
just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów