|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie cyganie raczej odpadja
Chcialbym hotel, basen, sauna, sniadanie. Taki 3 dniowy relaks. Na teraz mam hotel Fronton czy cos w ten desen to jakies 220 zl noc. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
tani hostel na jedną noc z soboty na niedzielę w Krakowie? poratuje ktoś ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
nie wiem co to znaczy dla Ciebie tanio i jak z warunkami czy to ma być pokój czy łóżko - pierwszy z brzegu: http://book.revato.com/Grid?Property...abel=274006709
tu jeszcze tańszy - http://www.booking.com/hotel/pl/lwow...oup_children=0 ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
tanio tak do 50 zł za pokój z łózkiem dla dwóch osób.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W temacie [23 kolejka] Wisła Kraków-Zawisza Bydgoszcz ktos się reklamuje ,bo właśnie ma do odtapienia noclegi w hotelu Ibis ,własnie chyba po 50zł
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam, Panowie poszukuje taniego i sprawdzonego hostelu w Pradze na weekend dla paczki osób, fajny byłby pokój 6 osobowy jakby ktos w takim miał okazje bywac ew. 4+2 ktos ma jakiś konkret do polecenia ? Oczywiście najlepiej jak najbliżej centrum
![]() ![]()
Olkusz 100% Wisła Strażnicy Srebrnego Miasta!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Poszukaj na booking.com często są jakieś promocje i zniżki. Ja jechałem 3 tygodnie temu i ceny nie były duże. Pośpiesz się bo zbliżają się mistrzostwa w hokeju i ceny podskoczą pewnie
![]() ![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dla osób zawodowo ( ale nie tylko ) podróżujących po Polsce zapraszam na www.wdelegacji.eu . Opisy nie najdroższych hoteli z fajną kuchnią.
Proszę też o polubienie na fejsie: https://www.facebook.com/wdelegacji?ref=hl |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakieś atrakcje w Radomiu i Kazimierzu dolnym? tak po jednym dniu na każde z tych miejsc. Bardziej mnie interesuje Kazimierz. Co warto zobaczyć gdzie się udać. Termin to najbliższy weekend
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Był ktoś kiedyś w Słowackim Raju?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Szukam schroniska/ domków letniskowych dla 15 osób w Trójmieście. Jesteście w stanie coś takiego polecić? Zależy nam na cięciu kosztów.
![]()
POZnan* - miasto pedalskich doznań
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ktoś się orientuje czy lata coś z Krakowa do Aten? Szukam i szukam i tylko jakieś przesiadki po 10 godzin czekania, a kumpela w robocie mówi że lata tego z Krakowa pełno ...
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Nie kojarzę żeby coś latało z Krakowa do Aten.
Poszukuję jakiegoś fajnego noclegu w Pieninach dla dwóch osób. Może ktoś coś polecić? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
też byłem, ale dawno z 10 lat temu... baza wypadowa Spiska Nowa Wieś... polecam przejechać się do Dedinek... fajny klimat: zapora, jezioro, góry i pociąg jednowagonowy (wtedy).... i polecam jeszcze przejście w tempie Usaina Bolta przez wieś cygańską...
![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ok, Ateny obadane, rok temu były bezpośrednie teraz nie ma. I dupa żadnych promocji.
A tak zapytam - jakich serwisów używacie do szukania najtańszych połączeń? Ja http://www.momondo.pl/ - nawet jest ok. Ciekawi mnie jak ludzie podają czasami że można lecieć na Kubę czy Dominikanę za 2 tys zł - ja za cholerę nic takiego nie mogę znaleźć :/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Kocur - profile 'fly4free', 'tanie loty' na FB. Promocji i tanich biletów jest od zarąbania. Czasem to aż żal, ze człowiek musi pracować. Na Kubę to nie 2tys tylko dokładnie 801zł. Tyle zapłaciłem w tym roku za połączenie Barcelona-Hawana-Barcelona ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zgadza się - Fly4free ma najwięcej ciekawych info odnośnie lotów - ostatni hit to był Waw-Tokio-Waw za coś ok. 1,4 k i Vietnam bodaj od 1350 zł.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Co do profili to popieram przedmówców, a z wyszukiwarek osobiście korzystam z azair.eu.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cholerni sadyści
![]() Aż się boję na tego linka wchodzić bo się okaże że pojutrze się spakuje i spieprzę na tydzień Edit. coś popieprzyłem chyba bo mi na koniec czerwca za 9 koła znalazło najtaniej na Kubę ^#$#$#@^^ chyba że Wam nie chodzi o szukanie w sensie podaje dokładne daty wylot przylot tylko szukanie promocji w treści strony ?
Ostatnio edytowane przez Kocur : 11.05.2015 o godz. 20:14.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak dokładnie - mnie chodziło o szukanie w treści strony. Wyszukiwarki tanich połączeń znajdziesz np. flipo.pl; expedia.com albo kayak.com - wszystkie są ok, ale mogą się różnić na nich ceny tych samych lotów.
EDYTKA: pod koniec czerwca faktycznie z Modlina do Aten w dwie strony są dobre ceny bo coś 3 setki od osoby.
Ostatnio edytowane przez Krav : 12.05.2015 o godz. 10:35.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kocur, co do Aten to lata z Wawy ekslusive szmateks zwany
Ryanair A co do tanich lotów gdziekolwiek fly4free.pl szukasz po datach mniej więcej jakie Cię interesują.Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Szyszunia_ABG : 12.05.2015 o godz. 10:31.
![]()
Dla przyjaciół:
![]() Alea iacta est... Carpe diem, quam minimum credula postero.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakieś domki na lipiec? Dla 2 osób na ok. 5 dni gdzieś nad woda (coś jak Gródek nad Dunajcem) w miare tanio.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pany kupował ktoś z Was jakieś podróbki w Bodrum (Turcja)? Będę na Kos i skoczyłbym w jeden dzień do Turasów.
W drodze powrotnej do Grecji celnicy nie będą robić problemów z tematem podróbek, do jakiej ilości nie powinno być problemów? Jak coś to priv. z góry dzięki ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
LanceTS Zależy który koniec Polski chcesz zwiedzić
![]() ![]()
Dla przyjaciół:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
będę jechał z Krakowa do okolic Kołobrzegu. W międzyczasie bym chciał zahaczyć na kilka dni o jakieś domki. Oczywiście jak będzie trzeba troche odbić od trasy to nie bedzie problemu, ale fajnie jakby to nie były suwałki
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To niestety nie pomogę ja znam okolice Trójmiasta bardzo dobrze (coroczne wycieczki
) Ewentualnie coś słyszałam że okolice Szczecinka są klimatyczne ale szczerze nigdy nie byłam i trzeba samemu poszukać i poczytać ![]() ![]()
Dla przyjaciół:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jeżeli chciałoby ci się nieco zboczyc to polecam bory tucholskie.poszukaj w necie "fojutowo". nie znam cen ale klimatycznie jest na pewno.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Panowie polecacie jakiś konkretny ośrodek / miejscówke na Mazurach ? Najchętniej z miejscem gdzie można kamperem zaparkować i biwakować w taki sposób. Pozdrawiam
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|