|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Wisła zdobęcie w końcu komplet w Bełchatowie? | |||
| TAK! |
|
55 | 77,46% |
| NIE! |
|
16 | 22,54% |
| Głosujących: 71. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Nie wiedziałem ze lewy pomocnik musi byc lewo nozny ;D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A widziales jak Barientos centrowal piłke w pole karne lewą nogą? Z resztą sam sobie odpowiedziałeś
Jankowski, Graguła i Stepinski też są uwaga prawonożni ![]()
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 01.03.2015 o godz. 15:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dziwny był to mecz. Graliśmy wlasciwie najlepsze spotkanie z tej rundy, a mimo to bolesna wtopa. Szkoda, bo po raz kolejny do tego stanu rzeczy (ze nie wygrywamy ) ma swoj przyczynek sędzia, który nie podyktowal ewidentnego karnego. Jednak to w glownej mierze sami sobie jesteśmy winni. Sytuacje, ktore mial Brozek kazdy napastnik bedacy w przyzwoitej dyspozycji musialby przynajmniej dwie z nich zamienić na gole.
Bardzo podobają mi się nasi dwaj nowi grajkowie, widac ze mogą z nich byc do kolejnej wiosny ludzie. Potem może byc juz roznie, o ile Smuda nadal będzie w drużynie. Daleki jestem jednak od tego by siac defetyzm i bac się potyczki z Zawisza, czy o zgrozo obawiac się nijakich zydkow. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Ja mam tylko nadzieje, ze Smuda wyleczył się już z Dudki jako SO. Z resztą jesli dobrze pamiętam to w meczu z 2006.10.19 Wisła Kraków - Blackburn Rovers 1:2 również Dariusz zjebał bramkę dla Blackburn.
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 01.03.2015 o godz. 17:26.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Na szczęście czołówka nam zbyt nie Uciekła Śląsk remis lech też i Jaga przegrała
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja to bym bardziej sie martwil tymi za nami a nie przed nami ale moze ja nic nie wiem i gramy o mistrza?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Żemło w sparingach grał przyzwoicie, Dudka ostatnio zagrał dramatycznie. Wiem, że mecz meczowi nierówny, ale Żemło zasłużył na szanse.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zamiast Jovicia i Barrientosa Gaszyński powinien sprowadzić napastnika.Nasza gra do 16-tki Bełchatowa nie wyglądała źle.Błąd sedziego (nie dał karnego) oraz indywidualne błedy Dudki zadecydowały o porażce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
ZDAJE SIĘ W TOTOLOTKU LEPIEJ ZNAJĄ SIĘ NA PIŁCE NIŻ w Wisłę
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
a nie czasem totalna niemoc Brożka
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
...gdyby , gdyby ... gdyby sie Cupial nie obrazil to bylibysmy teraz na miejscu 7egii ... ale niestety "policzkiem w twarz" byla faza grupowa LE, wczesniejsze MP zdobyte w pol roku , wyjscie z grupy i wylosowanie na wiosne najslabszego przeciwnika z mozliwych ..mielismy wtedy wszystko w reku zeby ponownie zdobyc MP , nabic pkt w europie i czekac na slabszego rywala w walce o LM ...gdyby, gdyby, gdyby ...teraz drzymy o awans do gornej 8 i leja nas przecietne druzyny ligowe ... dostalismy niezly wpie...ol od przecietnej druzyny , a przed nami najwazniejsze mecze w roku ...sory, ale slabo to widze
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 02.03.2015 o godz. 00:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
oglądałem sobie wczoraj mecz Jagi z scyzorkami, i na podstawie tego meczu powiem wam ze jestem załamany... a czym? jestem załamany nami, tym co prezentujemy, oba zespoły wyglądały jakby były klasę wyżej od nas, mimo że ich składy nie powalają na kolana, to fizycznie i o dziwo technicznie, jesteśmy za nimi...
a z innej beczki, całkiem fajny stadionik wybudowali w Białymstoku, i co najważniejsze na trybunach prawie komplet, tutaj tez jakbyśmy byli w innej lidze... ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mi to wygląda na powtórkę z rozrywki, patrz sezon wcześniej. Tylko tym razem na prawdę można się obawiać o pierwszą ósemkę. Niektórzy są świadomi a niektórzy nie, ale na prawdę przykro to mówić, staliśmy się totalnym średniakiem.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
obraziły sie panienki jak podeszli pod sektor? Bo tak to wyglądało,pokiwali głową i nagle sie odwrócili i poszli....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No poszło kilka gorzkich słów i nie wiem czy po prostu nie chodziło o jakieś wyzwiska czy coś...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|