The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Wisła zdobęcie w końcu komplet w Bełchatowie?
TAK! 55 77,46%
NIE! 16 22,54%
Głosujących: 71. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MatiRbk
Member

Od: 10.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2015, 14:46
Nie wiedziałem ze lewy pomocnik musi byc lewo nozny ;D
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 01.03.2015, 15:01
MatiRbk napisał(a):Wyświetl post
Nie wiedziałem ze lewy pomocnik musi byc lewo nozny ;D
A widziales jak Barientos centrowal piłke w pole karne lewą nogą? Z resztą sam sobie odpowiedziałeś Jankowski, Graguła i Stepinski też są uwaga prawonożni
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 01.03.2015 o godz. 15:03.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.03.2015, 16:22
Dziwny był to mecz. Graliśmy wlasciwie najlepsze spotkanie z tej rundy, a mimo to bolesna wtopa. Szkoda, bo po raz kolejny do tego stanu rzeczy (ze nie wygrywamy ) ma swoj przyczynek sędzia, który nie podyktowal ewidentnego karnego. Jednak to w glownej mierze sami sobie jesteśmy winni. Sytuacje, ktore mial Brozek kazdy napastnik bedacy w przyzwoitej dyspozycji musialby przynajmniej dwie z nich zamienić na gole.

Bardzo podobają mi się nasi dwaj nowi grajkowie, widac ze mogą z nich byc do kolejnej wiosny ludzie. Potem może byc juz roznie, o ile Smuda nadal będzie w drużynie.

Daleki jestem jednak od tego by siac defetyzm i bac się potyczki z Zawisza, czy o zgrozo obawiac się nijakich zydkow.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 01.03.2015, 17:21
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Dziwny był to mecz. Graliśmy wlasciwie najlepsze spotkanie z tej rundy, a mimo to bolesna wtopa. Szkoda, bo po raz kolejny do tego stanu rzeczy (ze nie wygrywamy ) ma swoj przyczynek sędzia, który nie podyktowal ewidentnego karnego. Jednak to w glownej mierze sami sobie jesteśmy winni. Sytuacje, ktore mial Brozek kazdy napastnik bedacy w przyzwoitej dyspozycji musialby przynajmniej dwie z nich zamienić na gole.

Bardzo podobają mi się nasi dwaj nowi grajkowie, widac ze mogą z nich byc do kolejnej wiosny ludzie. Potem może byc juz roznie, o ile Smuda nadal będzie w drużynie.

Daleki jestem jednak od tego by siac defetyzm i bac się potyczki z Zawisza, czy o zgrozo obawiac się nijakich zydkow.
Dokładnie. Ludzie chyba pod wpływem emocji popadają w jakaś skrajność. Zobaczycie, wygramy z Zawiszą i sąsiadką. Głowy do góry .. Ja mam tylko nadzieje, ze Smuda wyleczył się już z Dudki jako SO. Z resztą jesli dobrze pamiętam to w meczu z 2006.10.19 Wisła Kraków - Blackburn Rovers 1:2 również Dariusz zjebał bramkę dla Blackburn.
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 01.03.2015 o godz. 17:26.
Odpowiedz cytując
Kamcio019
Member

Od: 12.2011

Stary 01.03.2015, 18:08
Na szczęście czołówka nam zbyt nie Uciekła Śląsk remis lech też i Jaga przegrała
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 01.03.2015, 18:10
Ja to bym bardziej sie martwil tymi za nami a nie przed nami ale moze ja nic nie wiem i gramy o mistrza?
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 01.03.2015, 18:32
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Ludzie chyba pod wpływem emocji popadają w jakaś skrajność. Zobaczycie, wygramy z Zawiszą i sąsiadką. Głowy do góry .. Ja mam tylko nadzieje, ze Smuda wyleczył się już z Dudki jako SO. Z resztą jesli dobrze pamiętam to w meczu z 2006.10.19 Wisła Kraków - Blackburn Rovers 1:2 również Dariusz zjebał bramkę dla Blackburn.
Tyle, że teraz Dudka gra tam z konieczności, a nie z kaprysu Smudeiro. Fakt faktem mógłby tam Żemło grać, no ale ...
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 01.03.2015, 18:56
Żemło w sparingach grał przyzwoicie, Dudka ostatnio zagrał dramatycznie. Wiem, że mecz meczowi nierówny, ale Żemło zasłużył na szanse.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.03.2015, 19:04
Zamiast Jovicia i Barrientosa Gaszyński powinien sprowadzić napastnika.Nasza gra do 16-tki Bełchatowa nie wyglądała źle.Błąd sedziego (nie dał karnego) oraz indywidualne błedy Dudki zadecydowały o porażce
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 01.03.2015, 19:24
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Zamiast Jovicia i Barrientosa Gaszyński powinien sprowadzić napastnika.Nasza gra do 16-tki Bełchatowa nie wyglądała źle.Błąd sedziego (nie dał karnego) oraz indywidualne błedy Dudki zadecydowały o porażce
Nie, nie zamiast, błagam, jak już to oprócz.
Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 01.03.2015, 19:53
ZDAJE SIĘ W TOTOLOTKU LEPIEJ ZNAJĄ SIĘ NA PIŁCE NIŻ w Wisłę
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 01.03.2015, 20:34
AYALA napisał(a):Wyświetl post
a nie czasem totalna niemoc Brożka
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 01.03.2015, 20:44
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
a nie czasem totalna niemoc Brożka
Zdecydowaly niemoc Brożka oraz podstawowe bledy z ustawieniu Dareczka Dudki...
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.03.2015, 23:29
Kamcio019 napisał(a):Wyświetl post
Na szczęście czołówka nam zbyt nie Uciekła Śląsk remis lech też i Jaga przegrała
Gdybyśmy nie dali dupy teraz i z Pogonią, to gdzie byśmy byli? :/
Niemniej jestem zadowolony z gry poza wynikiem.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 01.03.2015, 23:51
...gdyby , gdyby ... gdyby sie Cupial nie obrazil to bylibysmy teraz na miejscu 7egii ... ale niestety "policzkiem w twarz" byla faza grupowa LE, wczesniejsze MP zdobyte w pol roku , wyjscie z grupy i wylosowanie na wiosne najslabszego przeciwnika z mozliwych ..mielismy wtedy wszystko w reku zeby ponownie zdobyc MP , nabic pkt w europie i czekac na slabszego rywala w walce o LM ...gdyby, gdyby, gdyby ...teraz drzymy o awans do gornej 8 i leja nas przecietne druzyny ligowe ... dostalismy niezly wpie...ol od przecietnej druzyny , a przed nami najwazniejsze mecze w roku ...sory, ale slabo to widze
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 02.03.2015 o godz. 00:01.
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 02.03.2015, 09:11
oglądałem sobie wczoraj mecz Jagi z scyzorkami, i na podstawie tego meczu powiem wam ze jestem załamany... a czym? jestem załamany nami, tym co prezentujemy, oba zespoły wyglądały jakby były klasę wyżej od nas, mimo że ich składy nie powalają na kolana, to fizycznie i o dziwo technicznie, jesteśmy za nimi...

a z innej beczki, całkiem fajny stadionik wybudowali w Białymstoku, i co najważniejsze na trybunach prawie komplet, tutaj tez jakbyśmy byli w innej lidze...

Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.03.2015, 13:40
Mi to wygląda na powtórkę z rozrywki, patrz sezon wcześniej. Tylko tym razem na prawdę można się obawiać o pierwszą ósemkę. Niektórzy są świadomi a niektórzy nie, ale na prawdę przykro to mówić, staliśmy się totalnym średniakiem.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Stary 02.03.2015, 17:40
obraziły sie panienki jak podeszli pod sektor? Bo tak to wyglądało,pokiwali głową i nagle sie odwrócili i poszli....
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 03.03.2015, 09:37
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
obraziły sie panienki jak podeszli pod sektor? Bo tak to wyglądało,pokiwali głową i nagle sie odwrócili i poszli....
Szkoda, że ten co ich przygotował do sezonu czyli Smuda nie podchodzi z nimi pod sektor. Autor tej bucówy woli siedzieć w tym czasie w ciepełku.
Odpowiedz cytując
rubens
Junior Member

Od: 09.2014

Stary 03.03.2015, 09:47
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
O co mieliby się obrazić?
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Stary 07.03.2015, 00:04
No poszło kilka gorzkich słów i nie wiem czy po prostu nie chodziło o jakieś wyzwiska czy coś...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów