|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ta, już mamy Urygę, który jest ostatnio naszym najsłabszym ogniwem (na czele z Dudką).
Co jak co ale w klubie pokroju Wisły powinni grać nie młodzi tylko najlepsi w danej chwili. To jak Smuda ocenia potencjał/umiejętności danego piłkarza to już jednak inna bajka. Ja zawsze uważałem, że selekcjonerem jest gównianym, jak ma za dużo piłkarzy do wyboru to wybierze najgorszy wariant z możliwych ![]() Brakuje mu tzw piłkarskiego nosa, którym tak się chwali. Widocznie za rzadko karze naszym piłkarzom wchodzić po schodach, bo zupełnie nie ma rozeznania |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
11 czerwca 2013 roku, podpisując trzyletni kontrakt, został trenerem Wisły Kraków, więc do tego czasu na 90% będzie trenerem chyba że spadniemy albo poszorujemy dno tabeli.
a tak na przyszłość to mając taki skład jak mamy czyli z Brożkiem , Dudką, Głowackim, Boguskim to trener bez mocnego nazwiska nie ma w Wiśle szans. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To prawda. Szkoda tylko, że piłkarze z mocnymi nazwiskami, ale bez formy, je mają.
Swoją droga - jak tak patrzę na Dudkę, to czasem sobie myślę, że jego zjazd ma jakiś związek z kasą. Odnoszę wrażenie, że gra niechlujnie i bez szczególnego zaangażowania (rzecz jasna - kasa powinna być, ale chyba jakoś są dogadani - ostatecznie, mam nadzieję). ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Mamy takich zawodników jakich mamy. To oni podejmują decyzje w trakcie meczu a nie trener. Trener moze ich zmienic i dac kogos innego, komu akuart piłka nie zejdzie ale zapytam kto jest lepszy niz Brozek ? Stepinski ? Jankowski ? |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Co to urwa jest ?!?!?! A w temacie Dyzmy to nie problem wziąć kogoś bez doświadczenia - tu nie trzeba mieć doświadczenia bo już runda się zaczęła i już nadrobić przygotowań się nie da - a raczej dać odpocząć. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Ostatnio jak Brożek usiadł na ławce to wszystkim bardzo dobrze zrobiło. Najlepiej samemu Pawłowi. W mecu z Zawiszą na napadzie widzę Stępińskiego ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Jan Urban wlaśnie stracił pracę w Osasunie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
Bardziej jak coś - jeżeli ktoś szuka - to zagranica. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czy Urbana też wliczasz do zagranicy? Bo pojawiły się ploteczki tu i ówdzie że w Krakowie z zainteresowaniem przyjęto jego zwolnienie z Osasuny...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wylecimy z hukiem
udało mu się to z Zagłębiem.Kiedyś już się temat pojawiał i było stanowcze nie dla Legionisty![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To już wole Dariusza Marca, który zdobył MP juniorów w ubiegłym roku albo Kazia Moskala
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.03.2015 o godz. 09:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Na pewno nie da sobie wleźć na głowę i myślę, że mógłby dać tej szatni wstrząs, którego tak bardzo potrzebujemy.
Inna rzecz, że nie wierzę, że wywalą Smudę, bo zwyczajnie nie ma na to kasy, a sam do dymisji przecież się nie poda, bo to nie w jego stylu. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
To może Tomasza Kulawika? On zdobył mistrzostwo ME..
Proponuje wszystkim zejść na ziemię, szansę na to, że Smuda pożegna się ze stanowiskiem na dzień dzisiejszy są minimalne. Musimy się przemęczyć z nim do końca tego kontraktu, nie wiem co by się musiało stać*, żeby właściciel oraz Prezes podjęli decyzję o zmianie szkoleniowca. Jak czytam te propozycję, to nie wiem czy się śmiać czy płakać.. Urban, Michniewicz - co jeden to lepszy. To może Ulatowski albo Rumak jak spadnie z Zawiszą? *Nawet nie chce myśleć o ewentualnej stracie punktów w Derbach. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Trzy najbliższe mecze będą kluczowe. O ile stratę punktów z warszawką można sobie wyobrazić o tyle z zawiszą i na derbach już nie. Wtedy nie wiem czy Smuda mialby co szukac. Ale to jest takie gdybanie. Poczekajmy te trzy tygodnie ja wierzę że damy rady ;D
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ok.
No to skoro Wam tak Smuda nie odpowiada to kto za niego? 1.Kto tu przyjdzie by coś znowu ulepić z gówna? 2.Kto zgodzi się na srednie zarobki + gwarancje nie otrzymania ich w terminie Zaczynamy karuzele i wymieniamy nazwiska! Czas start ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czesław Michniewicz!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kulawik!
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Kaziu Moskal
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ta i może jeszcze Janusz Wójcik...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
Ja taki pewien nie jestem, czy Smuda nie zostanie zwolniony. Gaszyński ma ogromne parcie na Puchary i bardzo dobrze, a Wisła gra ogromną kichę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Z tych wszystkich trenerów tu wymienianych to tylko Ojrzyński, ewentualnie może Michniewicz mogliby coś zmienić u nas na plus wg mnie. Urban nigdy nie miał super wyników, jego drużyny grały na miarę lub poniżej możliwości. To raczej nie byłaby dobra zamiana.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ja też widziałbym ojrzyńskiego , kończy mu się kontrakt i podobno nie kwapi się żeby go przedłużać , może coś jest na rzeczy.. a zarabiałby 2x mniej od Smudy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ojrzyński to taka uboższa wersja Probierza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tarasiewicz ma chyba tylko roczny kontrakt z Koroną, kończy mu się w czerwcu. Chętnie zobaczyłbym go u nas, młody jest jeszcze, ogarnięty i w przeciwieństwie do Smudy potrafi się jako-tako wypowiadać.
Powód: poprawka powtórzenia
Ostatnio edytowane przez krowczax : 02.03.2015 o godz. 13:09.
![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
A Moskal to nie wypadł z Niecieczy? A potem z Katowic?
Mierzmy wyżej. Jak już jest Gaszyński i mamy mieć jakąś strategię, to lepiej przemęczyć ze Smudą, który nie jest na pewno totalnym cymbałem (obiektywnie, jest średnim polskim trenerem), a później, jak wyjdziemy na prostą, wyshortlistować dobrych trenerów i podjąć negocjacje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Smuda dostanie bo pieniędzy brak na jego zwolnienie. Ja ogólnie jestem wdzięczny Smudzie, że jeszcze sie nie poddał mimo problemów finansowych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Daj spokój, zaraz Ci pojadą ze to cham i prostak itd.
Jak to możliwe ze niektorzy dalej zostali w 2005 roku ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Po za jedna wymianą akurat Kasperczaka za Smude to te rotacje zawsze były bez sensu w trakcie rundy.
![]()
alejasienieznam
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|