The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2015, 23:53
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Najwiekszym problemem w grze naszej drużyny są uprezdzenia Smudy do młodych zawodników. Zawodnicy są jacy są a było i gorzej a drużyna grała dobre mecze (przypomnijmy sobie świetny start nowego poprzedniego sezonu). Ale należy też zwrócić uwagę jakie wtedy były problemy i braki kadrowe i Smuda został zmuszony do wzięcia młodych i wstawienia ich do pierwszej 11. I co było? Pierwsze miejsce przez wiele kolejek i najbardziej "polski" zespół ze wszystkich. A teraz co mamy? Mizerię bo wszyscy starzy gracze są pewni swoich miejsc w składzie i sie nie przejmują bo Smuda jest uparty i młodych nie wstawi. Przypomina sie choćby ostatni mecz, który Stępiński zaczął od początku i mimo że miał kilka strat to jednak przy piłce był często, a straty były bo jak w poprzednich meczach dostawał po 10-15 min to takie są skutki, a koleś biega po boisku chyba najwięcej i często potrafi sobie znaleźć czystą pozycję.
Krótko mówiąc trzeba zmusić Smudę do postawienia na młodych a jak się nie uda
Jak dla mnie to przekłamujesz rzeczywistość. Którzy to młodzi w tamtym czasie pokazali coś konkretnego, którzy to grali i utrzymywali 1 miejsce? Ja osobiście nie przypominam sobie ani jednego.

Ze Stępińskim to już dobiłeś mnie konkretnie, chłopak dostaje najwięcej szans z juniorów i niestety nic z tego nie wynika, jedyny jego plus na razie jest taki, że lepiej walczy fizycznie (niż Sarki) i nie fauluje na czerwień (jak Donald). Więcej zalet póki co nie wykryto. Smutne, ale prawdziwe.
Odpowiedz cytując
pre89
Junior Member

Od: 01.2015

Stary 25.02.2015, 10:23
Czyżbyśmy mieli stracić niedługo Gargułę? Jeśli jest winny, to wg mnie powinien być zdyskwalifikowany.

http://www.przegladsportowy.pl/pilka...484,1,715.html
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 25.02.2015, 11:44
pre89 napisał(a):Wyświetl post
Czyżbyśmy mieli stracić niedługo Gargułę? Jeśli jest winny, to wg mnie powinien być zdyskwalifikowany.

i powinien zwrócić kontrakt klubowi
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.02.2015, 14:26
A kiedy p. Gilarski i spółka wezmą się za klubik z drugiej strony Błoń ? Czyżby prezio Boniek chronił interes swojego ziomala ?
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.02.2015, 17:21
Jak umiejętności językowe naszych nowych nabytków, Barrientosa i Jovicia ? Ogarniają angielski ? Może widzieliście jakieś ich wywiady ?
Ps. Jak już dałem temat języków to czy nasz treneiro komunikuje sie w języku innym niż niemiecki ?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 25.02.2015, 17:25
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Jak umiejętności językowe naszych nowych nabytków, Barrientosa i Jovicia ? Ogarniają angielski ? Może widzieliście jakieś ich wywiady ?
Ps. Jak już dałem temat języków to czy nasz treneiro komunikuje sie w języku innym niż niemiecki ?
Trochę mówi łamanym polskim, przypominającym nasz język, ale trudno zrozumiałym.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 25.02.2015, 17:26
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A kiedy p. Gilarski i spółka wezmą się za klubik z drugiej strony Błoń ? Czyżby prezio Boniek chronił interes swojego ziomala ?
to parchate scierwo jest jak gowno i zawsze wyplynie na powierzchnie , niestety ten klubik nigdy nie odpowie za swoje czyny , a juz napewno nie tak jak powinni czyli degradacja ...co najwyzej jakas tam garsc srebrnikow
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 25.02.2015, 18:48
Barrientos anglijski ledwie, ogólnie Dziki robi mu za tłumacza. A Jović nie wiem.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 25.02.2015, 18:51
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Barrientos anglijski ledwie, ogólnie Dziki robi mu za tłumacza. A Jović nie wiem.

Barrientos w ogóle nie mówi po angielsku. Prędzej jego tłumaczem i przewodnikiem po Krakowie jest Lucas niż Donald. No chyba, że mówimy o samych treningach.

Z Joviciem można się dogadać po angielsku
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.02.2015, 19:08
Jean Barrientos – czyli kilka słów o nowym piłkarzu Wisły
http://zzapolowy.com/jean-barrientos...ilkarzu-wisly/
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.02.2015, 20:25

Jak Garguła dostanie zarzuty, to pewnie Bangura zostanie podpisany w trybie pilnym
Ostatnio edytowane przez mistico : 25.02.2015 o godz. 20:35.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 28.02.2015, 09:14
Co do Stilicia, to podobno obecnie zarabia 15 tys. zł na miesiąc, a oczekuje podwyżki o 75 tys. więcej na miesiąc niż dotychczas. Nie wiem na ile jest to prawdą, bo wczoraj tak słyszałem od pewnej osoby. Podobno jakaś firma miała mu opłacać kontrakt w głównej mierze od strzelonej bramki - kilkadziesiąt tysięcy zł od gola, ale się nie zgodził. Wisła oczywiście nie zamierza płacić Semirowi 100 tys. zł za miesiąc i stąd ten brak porozumienia. Oczywiście, nie wiem na ile te informacje są prawdziwe, więc nikt nie musi ich brać na serio. Piszę to co słyszałem.
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 28.02.2015, 10:34
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Co do Stilicia, to podobno obecnie zarabia 15 tys. zł na miesiąc
zarabia 35tys zl plus bonusy,przejal kontrakt po Maleckim
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
loory
Member

Od: 12.2011

Stary 28.02.2015, 17:24
niech się te kopacze nauczą w końcu PODAWAĆ!!!!!!!!! czy każde podanie musi być PRZYPADKOWE i NIE W TEMPO?!

przecież to jest jakaś parodia... Ja wiem że jest ciężko z kasą, że są problemy innej natury - ok. ale nikt mi nie wmówi że wymagam za dużo od PROFESJONALNEGO PIŁKARZA by umiał wymienić 3 PODANIA z innymi piłkarzami które będą DOKŁADNE I W TEMPO!!!! no Jezus Maria
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive
maybe so, maybe so but the theory of competition says
just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 28.02.2015, 22:50
Z tego co znam tego chłopaka, to gorszy na DP od Urygi nie będzie.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 01.03.2015, 00:32
Z Barrientosa beda ludzie
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 01.03.2015, 07:58
Apeluję o podwyżkę dla piłkarzy Wisły. Widocznie za mało zarabiają, żeby wziąć się do roboty i z łaski swojej zacząć zapierdalać na boisku. Jeden Głowa ratuje honor tych marnych piłkarzyków, którzy tylko kompromitują ten klub.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 01.03.2015, 08:38
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Apeluję o podwyżkę dla piłkarzy Wisły. Widocznie za mało zarabiają, żeby wziąć się do roboty i z łaski swojej zacząć zapierdalać na boisku. Jeden Głowa ratuje honor tych marnych piłkarzyków, którzy tylko kompromitują ten klub.
Dokładnie! Podwyzszmy sobie jeszcze ceny biletów , żeby gwiazdeczki miały się za co bawić i ze swoimi dupeczkami śmigać po galeriach handlowych. No i Stilic koniecznie musi dostać mega kontrakt.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 01.03.2015, 09:01
Za te pieniądze co zarabia Stilic można by kupić młodego porządnego obrońcę.
A murzynów zastąpić Kościelniakiem i Zającem bo jak widać gdy da im ktoś szansę na 100% to się wywiązują
.
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Stary 03.03.2015, 12:00
swoją drogą, Stępiński już chyba doskonale wie na czym stoi, skoro przy niekorzystnym wyniku Smuda woli wpuścić Gargułę i pozyskanego godzinę wcześniej Urugwajczyka niż jego
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 03.03.2015, 12:10
syryls napisał(a):Wyświetl post
Za te pieniądze co zarabia Stilic można by kupić młodego porządnego obrońcę.
A murzynów zastąpić Kościelniakiem i Zającem bo jak widać gdy da im ktoś szansę na 100% to się wywiązują
Kiedy tak ze swojej gry sie wywiązywali w Wiśle ?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.03.2015, 12:15
mistico napisał(a):Wyświetl post
swoją drogą, Stępiński już chyba doskonale wie na czym stoi, skoro przy niekorzystnym wyniku Smuda woli wpuścić Gargułę i pozyskanego godzinę wcześniej Urugwajczyka niż jego
Stępiński jest tak słaby że żal że zabiera miejsce w składzie i wypłatę. On nawet przebłysków nie ma.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 03.03.2015, 13:19
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Kiedy tak ze swojej gry sie wywiązywali w Wiśle ?
A kiedy się mięli wywiązywać skoro ich Smuda nie wpuszcza ? Wystarczy popatrzeć ilu młodych gra w innych drużynach ekstraklapy. Dziwne, ze tam trenerzy się nie boją ich wpuszczać. No chyba nikt nie powie, ze piłkarze ze mistrzowskiej drużyny są gorsi o tych co grają np. w Jagiellonii.
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Stary 03.03.2015, 15:17
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Stępiński jest tak słaby że żal że zabiera miejsce w składzie i wypłatę. On nawet przebłysków nie ma.
W pełni się zgadzam. Nic mnie tak nie denerwuje jak jego głowa w dół i holowanie piłki bez celu
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 03.03.2015, 15:51
A co z naszym Ostoją?
W zeszłym tygodniu pisali,ze od poczatku tego ma wrócic do treningów na pełnych obrotach....,a tu cos cisza.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 03.03.2015, 16:45
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A kiedy się mięli wywiązywać skoro ich Smuda nie wpuszcza ? Wystarczy popatrzeć ilu młodych gra w innych drużynach ekstraklapy. Dziwne, ze tam trenerzy się nie boją ich wpuszczać. No chyba nikt nie powie, ze piłkarze ze mistrzowskiej drużyny są gorsi o tych co grają np. w Jagiellonii.
Syryl napisał że jak sie im da szanse to sie wywiązują. To ja zapytałem gdzie taką szanse wykorzystali i dobrze grali.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 03.03.2015, 23:35
http://www.sport.pl/pilka/1,65085,17..._pilkarzy.html

Cytat:
Prezes piłkarskiego klubu Olympiakos Pireus ukarał swoich zawodników grzywną w wysokości pół miliona euro za słabe występy w ostatnich tygodniach. Kara ma ich zmotywować do osiągnięcia nadrzędnego celu, jakim jest triumf w lidze i Pucharze Grecji.
ot ciekawostka z Grecji niebezpośrednio związana z Wisłą
Odpowiedz cytując
alexx6
Senior Member

Od: 02.2012

Stary 04.03.2015, 08:54
Wolfu tylko pamiętaj że oni tam dostają pokaźne sumki za granie, a u nas jak kogoś ukarać finansowo jak nie dostaje pieniedzy
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 04.03.2015, 10:38
Domyślam się. Poza tym najpierw trzeba regularnie płacić pilkarzom, żeby mieć ich z czego obcinać
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów