|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Czyżbyśmy mieli stracić niedługo Gargułę? Jeśli jest winny, to wg mnie powinien być zdyskwalifikowany.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...484,1,715.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
i powinien zwrócić kontrakt klubowi ![]() ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A kiedy p. Gilarski i spółka wezmą się za klubik z drugiej strony Błoń ? Czyżby prezio Boniek chronił interes swojego ziomala ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak umiejętności językowe naszych nowych nabytków, Barrientosa i Jovicia ? Ogarniają angielski ? Może widzieliście jakieś ich wywiady ?
Ps. Jak już dałem temat języków to czy nasz treneiro komunikuje sie w języku innym niż niemiecki ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trochę mówi łamanym polskim, przypominającym nasz język, ale trudno zrozumiałym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
to parchate scierwo jest jak gowno i zawsze wyplynie na powierzchnie , niestety ten klubik nigdy nie odpowie za swoje czyny , a juz napewno nie tak jak powinni czyli degradacja ...co najwyzej jakas tam garsc srebrnikow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Barrientos anglijski ledwie, ogólnie Dziki robi mu za tłumacza. A Jović nie wiem.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Barrientos w ogóle nie mówi po angielsku. Prędzej jego tłumaczem i przewodnikiem po Krakowie jest Lucas niż Donald. No chyba, że mówimy o samych treningach. Z Joviciem można się dogadać po angielsku ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jean Barrientos – czyli kilka słów o nowym piłkarzu Wisły
http://zzapolowy.com/jean-barrientos...ilkarzu-wisly/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...484,1,715.html
Jak Garguła dostanie zarzuty, to pewnie Bangura zostanie podpisany w trybie pilnym
Ostatnio edytowane przez mistico : 25.02.2015 o godz. 20:35.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co do Stilicia, to podobno obecnie zarabia 15 tys. zł na miesiąc, a oczekuje podwyżki o 75 tys. więcej na miesiąc niż dotychczas. Nie wiem na ile jest to prawdą, bo wczoraj tak słyszałem od pewnej osoby. Podobno jakaś firma miała mu opłacać kontrakt w głównej mierze od strzelonej bramki - kilkadziesiąt tysięcy zł od gola, ale się nie zgodził. Wisła oczywiście nie zamierza płacić Semirowi 100 tys. zł za miesiąc i stąd ten brak porozumienia. Oczywiście, nie wiem na ile te informacje są prawdziwe, więc nikt nie musi ich brać na serio. Piszę to co słyszałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
zarabia 35tys zl plus bonusy,przejal kontrakt po Maleckim
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
niech się te kopacze nauczą w końcu PODAWAĆ!!!!!!!!! czy każde podanie musi być PRZYPADKOWE i NIE W TEMPO?!
przecież to jest jakaś parodia... Ja wiem że jest ciężko z kasą, że są problemy innej natury - ok. ale nikt mi nie wmówi że wymagam za dużo od PROFESJONALNEGO PIŁKARZA by umiał wymienić 3 PODANIA z innymi piłkarzami które będą DOKŁADNE I W TEMPO!!!! no Jezus Maria ![]()
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive maybe so, maybe so but the theory of competition says just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z tego co znam tego chłopaka, to gorszy na DP od Urygi nie będzie.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Z Barrientosa beda ludzie
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Apeluję o podwyżkę dla piłkarzy Wisły. Widocznie za mało zarabiają, żeby wziąć się do roboty i z łaski swojej zacząć zapierdalać na boisku. Jeden Głowa ratuje honor tych marnych piłkarzyków, którzy tylko kompromitują ten klub.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dokładnie! Podwyzszmy sobie jeszcze ceny biletów , żeby gwiazdeczki miały się za co bawić i ze swoimi dupeczkami śmigać po galeriach handlowych. No i Stilic koniecznie musi dostać mega kontrakt.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
swoją drogą, Stępiński już chyba doskonale wie na czym stoi, skoro przy niekorzystnym wyniku Smuda woli wpuścić Gargułę i pozyskanego godzinę wcześniej Urugwajczyka niż jego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Stępiński jest tak słaby że żal że zabiera miejsce w składzie i wypłatę. On nawet przebłysków nie ma.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kiedy się mięli wywiązywać skoro ich Smuda nie wpuszcza ? Wystarczy popatrzeć ilu młodych gra w innych drużynach ekstraklapy. Dziwne, ze tam trenerzy się nie boją ich wpuszczać. No chyba nikt nie powie, ze piłkarze ze mistrzowskiej drużyny są gorsi o tych co grają np. w Jagiellonii.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A co z naszym Ostoją?
W zeszłym tygodniu pisali,ze od poczatku tego ma wrócic do treningów na pełnych obrotach....,a tu cos cisza. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65085,17..._pilkarzy.html
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Wolfu tylko pamiętaj że oni tam dostają pokaźne sumki za granie, a u nas jak kogoś ukarać finansowo jak nie dostaje pieniedzy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Domyślam się. Poza tym najpierw trzeba regularnie płacić pilkarzom, żeby mieć ich z czego obcinać
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|