The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2015, 08:33
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Nono, cała drużyna zagrała kupę, a największą nasze dwa asy - Stilić i Brożek, ale i tak wina Jankowskiego
Uderz w stół Chłopie zrozum jedno, że choćbyś mi wypisal teraz po raz kolejny zalety tego "zawodnika" w stylu: świetnie gra tyłem do bramki, robi miejsce kolegom itd., to nie zmienisz faktów, a fakty są takie ze Jankowski jest CHUJOWY. Powtórzę to raz jeszcze. Jest CHUJOWY. Ma tragiczne statystyki, a dodatkowo nie opanował żadnego elementu piłkarskiego rzemiosła (szybkośc, wytrzymałość, technika użytkowa, strzał, decyzje i mogę jeszcze wymieniać dlugo), które predysponowalyby go do grania na najwyższym poziomie rozgrywkowym w Polsce. Fakty. Przecie ram oczy ze zdumienia, za każdym razem kiedy widzę jego nazwisko w pierwszym składzie. Lepiej grać w 10, bo jak on gra to jest pewność że coś zjebie, a jak się gra w 10 to trzeba poszukać innych rozwiązań i czasem się to udaje. Jak nie jestem fanem naszych czornych to w tych okolicznościach to oni powinni grać a nie MJ, bo od MJa, to niewiarygodne ale to prawda, są po prostu piłkarsko lepsi. Wszystko to jest oczywiscie wyścig ślimaków, ale jednak.

Prawda jest ze wszyscy oprócz ŚO zagrali niewyobrazalna wręcz pytę. Niewyobrazalna, ale powiedzmy sobie szczerze - wiele więcej po tym zestawie personalnym nie można oczekiwać. Mówienie ze z takimi pilkarzami i taka kadrą, mamy jakiekolwiek szanse na puchary, nie mówiąc już o fazie grupowej europejskich pucharów (), wybaczcie, ale jest niepoważne.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów