The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2015, 10:38
Cytat:
Wisła nie płaci piłkarzom, nie płaci za stadion, nie płaci byłym piłkarzom, nie zatrudnia pracowników, bo nie ma na ich pensje.
Najlogiczniejszym wyjściem z sytuacji jest zatem:

Cytat:
nie kupuję karnetu.
Oczywiście wszyscy wiedzą, że Cupiał wycofuje kasę z Wisły.

Tylko po sprzedaży Chrapka ja się pytam- z czego?

Znają realia przed/w trakcie i po PFRONowe. Wiedzą jaka jest przebitka w stosunku koszt produkcji kabla/kasa otrzymana/zarobek. O inwestycjach na Ukrainie wspominając.

Cytat:
Jak drużyna bedzie walczyć na boisku , aklub o kibica oraz jak zobacze jakieś realne ruchy w kierunku poprawy rzeczywistości to wydam i po 40 na bilet.
Znowu mówimy o transferach i Semirze? Przecież jak słusznie zauważyłeś:

Cytat:
Wisła nie płaci piłkarzom, nie płaci za stadion, nie płaci byłym piłkarzom, nie zatrudnia pracowników, bo nie ma na ich pensje.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 11.02.2015, 10:54
O jaki przelewaniu za reklamę na koszulkach wy tu piszecie Wisła jest zadłużona na ok 200 milionów zloty . Może to co napisze jest nie do końca prawdziwe ,ale może tu być coś na rzeczy podobno dogadano się tak ze miejsce na reklamę należny do TF w ranach odsetek od długu wydaje się to bardzo prawdopodobne . Jeszcze jedna kwestia Legia jak oni tam zarabiają to wbrew logice WISLACKIEJ LOGICE właściciele kasa nie śmierdzą a jednak się kręci. CO TU JEST NIE TAK .
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 11.02.2015, 11:30
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Najlogiczniejszym wyjściem z sytuacji jest zatem:

Oczywiście wszyscy wiedzą, że Cupiał wycofuje kasę z Wisły.

Tylko po sprzedaży Chrapka ja się pytam- z czego?

Znają realia przed/w trakcie i po PFRONowe. Wiedzą jaka jest przebitka w stosunku koszt produkcji kabla/kasa otrzymana/zarobek. O inwestycjach na Ukrainie wspominając.

Znowu mówimy o transferach i Semirze? Przecież jak słusznie zauważyłeś:
Walka o kibica to nie jest kupowanie Stilica. Walka o kibica to nie jest kupowanie mu kiebłasy na meczu . Walka o kibica to choćby wysłanie głupiego maila pt. Wiślaku! Jak szacownemu klientowi dziekujemy ci za kupienie karnetu. Wiemy ile z siebie dałeś(srał pies cyz dałem czy nie wiecej niz kupno karnetu) wspierając Wisłe przez ostatnie xxx lat.
Mamy nadzieję, że pozostaniesz przy nas i bedziesz wspieral Naszą Wisłe dalej!
Taki bzdet, a już pokazue ze kibic ważny! Nie mówcie , ze nie mają naszych maili-mi ciagle cos przysylają.
Mi chodzi o to, że na kazdym polu są lata 80 XX wieku w ogranizacji, pomysłach i chęciach niestety także. No moze z wyjatkiem checi wyciagniecia kasy przed każda rundą-wtedy jest PR i marketing wg dzisiejszych standardów!
PS. Wisła nie ma 200 mln długu i nie wiem skąd takie info u wikinga.... Miejsce na koszulce jest wyceniona pomiedzy 2-5 mln. To gwarantuje zaplate za stadion za wstecz i obecność. Mało?
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.02.2015, 12:03
Ja rozumiem, nie ma pieniędzy, nie będzie transferów, Stilic odejdzie, a my zostaniemy z asami typu Jankowskiego i Garguly, nie ma kasy - nie mam absolutnie pretensji. Były lata tłuste teraz są te tragicznie chude, kiedy nie sprowadzamy żadnego piłkarza w okienku i trzeba się z tym po prostu pogodzić ze przez następne kilka lat tak będzie. Ale jedno mnie cholernie mierzwi.

Promocja sprzedaży biletów i karnetów na wiosnę. Zero plakatów na mieście. Zero banerów na wislackich stronach, ani jednego filmiku. Jak ktoś nie jest czynnym kibicem Wisły, żywo interesującym się sprawami klubu (Choć między Bogiem, a prawda ostatnio w klubie dzieje się tyle co w 62867 odcinku Klanu - wielkie nic), to nie wie, że jakiekolwiek abonamenty są sprzedawane. No ja jebie wziąć Brożka przed kamerę nagrać minutowy spocik, do tego nie potrzeba właściwie żadnych pieniędzy. Ciężko mi się patrzy na ten marazm w tej materii.. Być może to UFA sports (umowa życia - korzyści z jej podpisania płyną ze wszystkich stron) blokuje te inicjatywy, nie wiem. Wiem jedno, jak NATYCHMIAST się coś nie ruszy frekwencja na wiosnę będzie wynosić średnio 5k. Jak zejdziemy niżej niż zydy, to będzie prawdziwa miara upadku, a nie to ze Semirek będzie grał gdzie indziej.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 11.02.2015, 12:31
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Nie będzie Stilica i nie będzie wzmocnień. Nie ma kasy i tyle. Podpucha z walką o puchary i ze wzmocnieniami jest po to by gawiedź uwierzyła i kupiła karnety. Ja w tym roku po raz pierwszy od niepamiętnych czasów nie kupuję karnetu.
I nie winię za to prezesa Gaszyńskiego bo ten chyba zaczyna dopiero rozumieć, że gadka przy winku z Cupiałem o szklanych domach to jedno, a praca na ugorze to drugie.
Nie kupuje już bajek o złych prezesach, nie kupuje już bajek o podpisaniu umów z zawodnikami. Wisła nie płaci piłkarzom, nie płaci za stadion, nie płaci byłym piłkarzom, nie zatrudnia pracowników, bo nie ma na ich pensje.
Takie sa realia. I winę za to ponosi Cupiał i nikt inny. Facet bez wizji od kilku lat, który wycofuję pieniadze z Wisły.
Nie zamierzam mu dać więcej swoich pieniezy na tacy kupując karnet, niehc o nie powalczy. Jak drużyna bedzie walczyć na boisku , aklub o kibica oraz jak zobacze jakieś realne ruchy w kierunku poprawy rzeczywistości to wydam i po 40 na bilet. Klub wręcz zarobi na mnie. Ale jak taka prowizorka ma się utrzymywać i ja mam być jak maltretowna żona wierna u boku mężą to dziękuję.
PS. TF nie przelała dalej kasy za miejsce na koszulkach.....Innego sponsora brak, bo chca parę milionów.
Chu.ja ku.rwa wiesz jaka jest sytuacja Cupiała i jaka jest sytuacja Telefoniki, chu.ja masz pojęcie o tym w jakiej sytuacji finansowej jest obecnie Telefonika, co może zrobić a co nie może a pie.rdolisz jak jakiś poje.baniec.
Z czego niby kasę wyciąga? Gdzie te miliony w Wiśle do wyciągnięcia?
Banda roszczeniowców która gówno dla Wisły zrobiła i ma jeszcze jakieś wymagania i roszczenia względem osoby, która setki milionów złotych w ten klub wpompowała
Ku.rwa karnet kupować roszczeniowcy wielcy, i cieszyć się, że możecie jakąś małą cegiełkę włożyć w ten klub a nie pier.dolić o czymś o czym nie macie bladego pojęcia... k.urwa!!!
Ostatnio edytowane przez palikot : 11.02.2015 o godz. 12:34.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 11.02.2015, 13:10
palikot napisał(a):Wyświetl post
Chu.ja ku.rwa wiesz jaka jest sytuacja Cupiała i jaka jest sytuacja Telefoniki, chu.ja masz pojęcie o tym w jakiej sytuacji finansowej jest obecnie Telefonika, co może zrobić a co nie może a pie.rdolisz jak jakiś poje.baniec.
Z czego niby kasę wyciąga? Gdzie te miliony w Wiśle do wyciągnięcia?
Banda roszczeniowców która gówno dla Wisły zrobiła i ma jeszcze jakieś wymagania i roszczenia względem osoby, która setki milionów złotych w ten klub wpompowała
Ku.rwa karnet kupować roszczeniowcy wielcy, i cieszyć się, że możecie jakąś małą cegiełkę włożyć w ten klub a nie pier.dolić o czymś o czym nie macie bladego pojęcia... k.urwa!!!
Chyba ci klasówka nie poszła skoro jestes taki napakowany. Dodaj sobie jeszcze ze dwie ci..py, pięć ch..j.,.w i będzie szacuneczek.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.02.2015, 13:27
Chyba ci klasówka nie poszła skoro jestes taki napakowany. Dodaj sobie jeszcze ze dwie ci..py, pięć ch..j.,.w i będzie szacuneczek.
Czy admini mogą dodać tę ikonkę?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 11.02.2015, 13:34
Cytat:
Nie zamierzam mu dać więcej swoich pieniezy na tacy kupując karnet, niehc o nie powalczy.
Czepiasz sie palikota, a sam wypisujesz takie brednie. Może mają Cię jeszcze prosić abyś ruszył swoje szanowne dupsko na stadion?
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 11.02.2015, 13:36
Panowie i Panie przypominam o nie obrażaniu innych uczestników forum
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 11.02.2015, 14:06
miło, że zastosowana przeze mnie retoryka jest skuteczna i argumenty docierają

KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Panowie i Panie przypominam o nie obrażaniu innych uczestników forum
A gdzie tu masz panie?

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 11.02.2015, 14:18
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...379,1,292.html

Czy jeśli to prawda to Wisłe pogięło ?
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 11.02.2015, 14:22
jendrus napisał(a):Wyświetl post

Sciema,Taki nie sadze zeby nasza polityka odnoscnie korupcji sie zmienila....
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 11.02.2015, 14:25
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Czy admini mogą dodać tę ikonkę?
Tyle czasu na to miales... I tak ten czas zmarnowales ..
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 11.02.2015, 14:36
jendrus napisał(a):Wyświetl post

Nieudolna próba mącenia w wykonaniu redaktorzyny PS. Zestawienie nazwiska Wójcik z Wisłą ma wywołać określony efekt w głowie czytelnika. Ewentualne poparcie dla projektu tej szkółki Wisła mogła przecież ogłosić przed faktem zatrudnienia tam Wójcika. Niech się tamtejsze władze samorządowe z tego tłumaczą, a nie my. Zresztą nasz klub stanowczo zdementował te pogłoski, więc sprawy nie ma.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 11.02.2015, 14:56
to ja jeszcze zaproponuje : lubu dubu, lubu dubu - nie nam zyje WLASCICIEL naszego klubu - niech zyje nam ... , moze jeszcze troszke wazelinki dla niektorych
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 11.02.2015, 15:00

Cytat:
Taki bzdet, a już pokazue ze kibic ważny!
Liczy się każda złotówka, frekwencyjna walka o 2 punkty to jak widać za mało. Prezes musi zatem lizać łapke i dupke byś szacownie kupił bilet. Super. Nie wystarczy to, że dalej "żyjemy"?

Kumpel walczyłby o życie w szpitalu to rozumiem, że też musiałby Ci włazić w czoko byś dalej się zjawiał i go wspierał, inaczej to jasne, że Cię nie szanuje?

Framat... kończ waść, wstydu oszczędź...

Cytat:
to ja jeszcze zaproponuje : lubu dubu, lubu dubu - nie nam zyje WLASCICIEL naszego klubu - niech zyje nam ... , moze jeszcze troszke wazelinki dla niektorych
Idź Semirowi zaśpiewać "I love you baby" albo Adele "Someone like you", może zostanie dzięki Tobie w klubie. A na razie proponuję melise.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 11.02.2015 o godz. 15:15.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.02.2015, 15:22
Glazik napisał(a):Wyświetl post
Tyle czasu na to miales... I tak ten czas zmarnowales ..
Rozróżniasz pomiędzy modem a adminem?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 11.02.2015, 15:34
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post

Idź Semirowi zaśpiewać "I love you baby" albo Adele "Someone like you", może zostanie dzięki Tobie w klubie. A na razie proponuję melise.
spinasz sie chlopcze do wszystkich to i mnie sie uczepiles ... widac taki z ciebie forumowy kowboj, w sumie bezpiecznie prawda ...nic nie zrozumiales z mojego wpisu, absolutnie nic, to najczestsza reakcja osoby prostej i plytkiej ktora staje sie agresywna w momencie gdy czegos nie rozumie i go to przerasta , za moich czasow swojej frustracji i braku inteligencji nie wylewalo sie w internecie- ale czasy sie zmienily ...nawet specjalnie napisalem slowo WLASCICIEL w tym znanym cytacie a nie prezes , ale ok - takich jak Ty jest tuytaj wielu ...i nie wciskaj do mnie Semira , bo akurat na temat jakosci i przydatnosci tego pilkarza mam bardzo slabe zdanie ( ale ze to idol 90 % forumowiczow to nawet nie chce wkladac kija w mrowisko bo i tak mnie zakrzyczy wiekszosc) , ze o plakaniu za jego osoba mozna zapomniec , nawet mnie tym rozbawiles ... wiec zaskocze s Cie chlopcze i nie bede wchodzil z Toba w polemike , bo za stary jestem na takie gierki , po prostu nie zaczepiaj ludzi, zwlaszcza tych ktorzy takich jak Ty omijaja z daleka , bo jak sie wejdzie w gowno to smierdzi jeszcze bardziej ... zycze powodzenia w dalszych zaczepkach i probie zwrocenia na siebie uwagi , to bardzo dobre miejsce na to .... good luck kid
Odpowiedz cytując
ASecond17
Member

Od: 02.2008

Stary 11.02.2015, 16:36
Z tego Ulanowa to chyba bliżej do Kielc albo Łęcznej, ja nigdy nie słyszałem nawet o takiej miejscowości, a co dopiero współpracy sportowej tamtejszego klubu (gminy?) z Wisłą. To jakaś kaczka dziennikarska, podła i kure*ska, ale tylko pogłoska.

My jako Wisła już od lat działamy wbrew wielu i pomimo wszystko, a zwłaszcza przy problemach finansowo-organizacyjnych to każdemu fajnie napisać coś co będzie klikalne i bez konsekwencji wrzucić do sieci. A potem rzecznik musi dementować te wszystkie twitterowe bzdury.
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 11.02.2015, 18:22
1. Jest już nasz dementi - bujda na resorach

2) Panowie obrażanie uczestników równa się banowi. Mówię to zupełnie poważnie.
Doś tu omawiania kto co i kiedy . Chcecie się naparzać to privy
Temat brzmi polityka finansowa WK każdy inny post leci w kosmos
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 11.02.2015, 18:36
Smuga napisał(a):Wyświetl post
Nieudolna próba mącenia w wykonaniu redaktorzyny PS. Zestawienie nazwiska Wójcik z Wisłą ma wywołać określony efekt w głowie czytelnika. Ewentualne poparcie dla projektu tej szkółki Wisła mogła przecież ogłosić przed faktem zatrudnienia tam Wójcika. Niech się tamtejsze władze samorządowe z tego tłumaczą, a nie my. Zresztą nasz klub stanowczo zdementował te pogłoski, więc sprawy nie ma.
Dzięki za odpowiedz mam nadzieje że tak jest
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 11.02.2015, 20:05
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Sprawa Stilica wyjaśniła się - nie podpisał nowego kontraktu z nami.
To, że rozmowy zostały wstrzymane i zostaną ponowione po meczu z Lechią to jest dla ciebie wyjaśnienie sprawy? To równie dobrze można powiedzieć, że transfery były przecież było kilku na testach.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 11.02.2015, 20:52
TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
To, że rozmowy zostały wstrzymane i zostaną ponowione po meczu z Lechią to jest dla ciebie wyjaśnienie sprawy? To równie dobrze można powiedzieć, że transfery były przecież było kilku na testach.
transfery były - Miśkiewicz IN i Lech, Zając OUT

A co do sprawy Stilica to kolega ma rację. Była podana informacja że do meczu z Lechią sytuacją Semira się wyjaśni i się wyjaśniła : nie będzie parafowania umowy ponieważ strony nie znalazły punktu wspólnego podczas negocjacji.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 11.02.2015, 21:13
Spójrz na to też z innej strony. Zakładając że jedna ze stron zadecydowała i twardo powiedziała 'nie' jaki wydasz komunikat? Osobiście nie wyobrażam sobie oświadczenia w stylu 'nie przedłuże kontraktu z Wisłą' ze strony Stilica czy jakiegos podobnego ze strony klubu. Czemu to miałoby służyć?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 11.02.2015 o godz. 21:16.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 11.02.2015, 21:16
Aaaa.....Stilic to i Stilic tamto...

Była Wisła przed Silicem ,jest ze Stilicemi i będzie po Stilicu...

(15 slow 5x Stilic, On jest wszędzie....)
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 11.02.2015, 21:29
To chyba ściągneliśmy 3 razy Miśkiewicza, bo miały być 3 transfery jak to nazwałeś IN. A co do Stilicia to sprawa będzie wyjaśniona kiedy będzie oficjalny komunikat. Jeżeli taki był to prosze o przytoczenie go. Ja takiego nie widziałem i dla mnie wciąż sprawa nie jest jasna skoro rozmowy nadal będą prowadzone.
Bardziej niż o komunikat w sprawie Stilicia chodzi mi o to, że niestety kolejny już prezes rzuca słowa na wiatr. Niestety wiem, że wielu się nie spodoba co teraz napisze, ale łysy legionista przynajmniej mówił wprost: JEST DO DUPY TRANSFERÓW NIE BĘDZIE. Przynajmniej kiedy nadchodziło okienko transferowe, bo w trakcie rundy słuchaliśmy o bogactwie kadrowym i pienieznym Od razu dementuje: JESTEM, BYŁEM, BĘDĘ za tym, ze lysego nie powinno nigdy być w Wiśle. Bardziej mam na myśli to, że chciałbym aby Gaszynski nie rzucał suchych obietnic tylko, żeby mówił jak jest. Nie jestem jego przeciwnikiem, ale moim zdaniem kilka jego wypowiedzi to strzał w stope juz na starcie. Nie spełniając swoich zapowiedzi nie zyska zaufania kibiców.
A jeżeli jego zapowiedzi o europejskich rozgrywkach jesienia przy R22 sprawdziłyby sie to mam pytanie. Z czym do ludzi? Skoro nie mamy 18 na mecz T-mobile ekstraklasy to czego chcemy szukac w europie? Chyba, że znów będziemy słuchać o spektakularnych transferach, a na koniec usłyszymy: Niestety nie spełniali naszych wymagań. Ale tym ani europy, ani naszej ligi nie zawojujemy.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 11.02.2015, 21:48
Cytat:
Czy Stiić zostanie? Po spotkaniu z nim mogę powiedzieć, że obydwie strony potwierdziły gotowość do znalezienia kompromisu. Na ten moment go nie ma. Najważniejsza jest deklaracja ze strony Semira, który chce u nas zostać. Mówiłem, że Semir jest typem zawodnika, którego chciałbym w Wiśle - powiedział prezes Gaszyński.
- Umówiliśmy się na kolejną turę rozmów, natychmiast poinformujemy o efekcie, jeżeli dojdziemy do porozumienia. Chcemy zamknąć temat przed pierwszym meczem z Lechią - dodał.
Cytat:
- Umówiliśmy się na kolejną turę rozmów, natychmiast poinformujemy o efekcie, jeżeli dojdziemy do porozumienia. Chcemy zamknąć temat przed pierwszym meczem z Lechią - dodał.
Nie ma informacji = Nie doszliśmy do porozumienia
Cytat:
Wisła planuje przeprowadzenie trzech transferów w zimowym oknie transferowym
1. Jovic
2. Miśkiewicz
3. Chavez - OUT

Są 3 transfery ? Są.

TS&ZKS napisał(a):
To chyba ściągneliśmy 3 razy Miśkiewicza, bo miały być 3 transfery jak to nazwałeś IN
A możesz podać źródło tej informacji ?

Cytat:
Krakowianie znaleźli także pomocnika i napastnika, a teraz trwają negocjacje nad ich sprowadzeniem
Jak widać w negocjacjach jesteśmy słabym graczem.
Cytat:
Rozmowy są zaawansowane, możemy się spodziewać zawodników, którzy mogą być testowani. Badania medyczne będą jednym z kryteriów rozmów transferowych.
Więc pomocnik był - Bangura - nie pezeszedł testów medycznych oraz był ten napastnik z Brazylii który również nie przeszedł tychże testów.

Clear?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 11.02.2015, 21:54
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Aaaa.....Stilic to i Stilic tamto...
Sa to jakieś motory napędowe koniunktury. U nas takimi koniami pociągowymi są Gaszyński i Stilic. I chyba dobrze że ktoś taki jest, nawet jak go za dużo. Imo.

... mówił jak jest ....
Co do Gaszyńskiego. Jego słowa to nie obietnice, to kierunek działania. Mówi: 'będe chciał dla Was zrobić to i to ' i powiem Wam jak wyszło. Jeśli popatrzyć tak na jego wypowiedzi można przyznać że jest w zasadzie szczery i mówi dokładnie jak jest.

Edit:
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Nie ma informacji = Nie doszliśmy do porozumienia
No niestety. Zobaczymy co Semir/inni powiedzą na nasze 'sprawdzam'.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 11.02.2015 o godz. 22:00.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 11.02.2015, 23:19
Przypominam, że kiedy Bednarz mówił jak jest, zaraz było mówione o marketingowym strzale w stopę... I w sumie było w tym dużo racji, tylko czemu teraz czytam hejty na Gaszyńskiego, który idzie w drugą stronę?
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 11.02.2015, 23:50
piotek napisał(a):Wyświetl post
Przypominam, że kiedy Bednarz mówił jak jest, zaraz było mówione o marketingowym strzale w stopę... I w sumie było w tym dużo racji, tylko czemu teraz czytam hejty na Gaszyńskiego, który idzie w drugą stronę?
Z prostego powodu. Ludziom trzeba mówić to co chcą usłyszeć... Nie chcieli słyszeć że jest chujowo to zaczęto im mówić że jest dobrze, a teraz dochodzi do nich że i tak jest chujowo szlag ich wiec trafia i spirala się zamyka.
Gaszyński robi mimo kilku błędów na początku lepszą robotę niż Jacuś, o jaki procent lepszą... po miesiącu nie da się ocenić. Czuje, że na ocenę trzeba będzie poczekać jeszcze z 11 miesięcy

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów