|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Znalazłem na sieci coś takiego:
http://www.fronda.pl/a/korwin-mikke-...ras,46672.html I otwarte pytanie do korwinowców pojawiających się w tym temacie: nie macie z tym problemu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak się posłucha tego Dudy to nie robi on wrażenie zbytnio rozgarniętego ( tak jak jego św pamięci poprzednik). Ten sam rozmiar kapelusza co Hofman czy Błaszczak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
to teraz Korwin-Mikke już nie jest prorosyjski tylko proniemiecki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Za jego rządów cofniemy się o 25 lat! jak sam przyznaje.
Kaczyński: Możemy wygrać wybory, może wtedy nastąpić 1989 rok http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,1..._nastapic.html Kaczyński już nieźle odjechał, w jego stetryczałej głowie Duda wygrywa w drugiej turze, a Pis nawet nie potrzebuje koalicjanta w przyszłym sejmie bo ma taką miażdżącą większość - zastanawiam się jaka będzie miał minę ten dziadyga po ogłoszeniu wyników wyborów prezydenckich i sejmowych i czy poda się do dymisji jeżeli jego chore rojenia nie będą się zgadzać z rzeczywistością? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
co do pomysłów pana Dudy, to podzielam zdanie pana Janusza ![]() http://www.polskatimes.pl/artykul/37...poty,id,t.html ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"wystarczy godna pensja" http://wpolityce.pl/polityka/231351-...y-godna-pensja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kamraci Herr Tuska zaprosili na uroczystości do Auchwitz wnuka ..... komendanta obozu a nie zaprosili nikogo z rodziny rotmistrza Pileckiego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Platfusy wygrają- chvjnia. PiS wygra- nie zdobędzie sam większości. Zdobędzie- założenie bardziej fiction niż science. Koalicja. Ale z kim? KNP po odejściu KORWINa? % śladowy. KORWIN? Proszę Was. Znów nawet list nie zdąży ułożyć. Zostały arbuzy. Albo 1 raz będą komukolwiek wierni (tym razem mają samorządy), albo koalicja z nimi. Możma wywnioskować co o tym myślę. Sytuacja tak żałosna, że aż się ryczeć chce. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra zostawmy przepychanki, bo są ważniejsze sprawy
tutaj o pigułce zabijania rozmawiają prezes KNP i Korwin ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ale .......enie
Tabletka dzień po to nie jest tabletka wczesnoporonna to raz, dwa ona "nie zabija ludzi". Jako zatwardziały prawicowiec nie widzę nic złego w tabletce w otwartym dostępie do tabletki "dzień po". ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dziecko się poczyna a ty nie widzisz problemu... to masz grubo naprawdę
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
"prawicowiec" fialo wymiata , masakra , co oni z tymi ludzmi robią ? czekam aż jego dwunastoletnia córka będzie konsumować bezpieczną tabletkę , ciekawe co powie ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 27.01.2015 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z Tobą nie rozmawiam, musiałbyś być chociaż po podstawówce, a oboje wiemy, że jest inaczej
Nie poczyna się. Doedukuj sie trochę, a później wchodź w dyskurs. Jestem za tabletką dzień po, podobnie jak jestem za legalizacją lekkich narkotyków i dostępu do broni. Po prostu wyznaję zasadę, że każdy powinien wybierać to co dla niego jest odpowiednie, na tym polega istota działania ludzkiej istoty rozumnej (czyli niestety kerim1906 wypada poza ten nawias :/ ) i jak chce wziąć tabletkę, która nie jest jakimś "strasznym" lekiem, nie ma w sobie kilograma hormonów - to powinien mieć możliwość jej wzięcia. Z doświadczenia wiem, że różne są sytuacje i taka tabletka jest po prostu użyteczna, szczególnie wśród osób odpowiedzialnych i mających głowę na karku. Poza tym umówmy się. To jest temat zastępczy, co w Polsce jest już normą. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
napisałem o tobie "prawicowcu" co myślę , zainspirowały mnie twoje"głębokie przemyślenia" o tabletce , nie oczekuje z tobą żadnej dyskusji , nie pochlebiaj sobie , to był tylko opinia , bez odbioru
' |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
[/QUOTE]Nie poczyna się. Doedukuj sie trochę, a później wchodź w dyskurs. Jestem za tabletką dzień po, podobnie jak jestem za legalizacją lekkich narkotyków i dostępu do broni. Po prostu wyznaję zasadę, że każdy powinien wybierać to co dla niego jest odpowiednie, na tym polega istota działania ludzkiej istoty rozumnej (czyli niestety kerim1906 wypada poza ten nawias :/ ) i jak chce wziąć tabletkę, która nie jest jakimś "strasznym" lekiem, nie ma w sobie kilograma hormonów - to powinien mieć możliwość jej wzięcia. Z doświadczenia wiem, że różne są sytuacje i taka tabletka jest po prostu użyteczna, szczególnie wśród osób odpowiedzialnych i mających głowę na karku.
Poza tym umówmy się. To jest temat zastępczy, co w Polsce jest już normą.[/QUOTE] W USA jest bardzo szeroki dostep do broni palnej i gania z nia po ulicy co drugi czarny (nie mylic z ksiedzem). W Wielkiej Brytani z bronia przy dupie nie laza nawet gliniarze...a teraz porownaj sobie liczbe ofiar spowodowanych przez bron pana w UK i w USA... ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Wolność jest wielkim darem, ale trzeba z niej korzystać z rozsądkiem. Rozumiem, że swoim dzieciom też będziesz wpajał, że są wolni i pozwolisz im na zostanie dżihadystami? Jako dorośli mamy obowiązek wychowywać dzieci i pokazywać im dobrą drogę. Taka tabletka bez recepty to jak komunikat dla młodych "róbcie co chcecie ze swoim ciałem, nic Wam nie będzie bo zawsze jest tabletka"... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja w kwestii moralności nie ukrywam, że święty nie jestem, więc nie czuje się dobrze w roli moralizatora. Jak dla mnie dostęp do tabletki 72h to nic złego, podobnie jak powszechny dostęp do środków antykoncepcyjnych. Tyle. Zajmijmy sie powaznymi rzeczami. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiec jednak ja musze to powiedziec. Tabletka 72h to nie jest ani tabletka wczesnoporonna, ani nie zabija zarodka, ona po prostu zapobiega zapłodnieniu. Jest to forma antykoncepcji. Naprawdę szkoda tracić czas na takie pierdoły, nic nie znaczace w skali problemów tego kraju.
![]()
|
|