The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2015, 18:35
Znalazłem na sieci coś takiego:
http://www.fronda.pl/a/korwin-mikke-...ras,46672.html
I otwarte pytanie do korwinowców pojawiających się w tym temacie: nie macie z tym problemu?
wislak68
Senior Member

Stary 25.01.2015, 18:41
yarow napisał(a):Wyświetl post
Tak się politykę robi (i gospodarkę).
http://polskiportal.net/classifieds/...nich-inwestoro
"Teraz większość zysków z ropy i gazu pozostanie w Rosji" teza z linkowanego artykułu. I moje pytanie: jakich zysków? Przy obecnych cenach ropy i gazu oraz przy ruskich kosztach ich eksploatacji akcjonariusze kacapskich firm gazowych i naftowych przez najbliższe lata będą mieli do podziału tylko gigantyczne straty. Nagłówek powinien brzmieć raczej: "Jak nie robić polityki".
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.01.2015, 18:44
Jak się przypomni, ze tak niedawno te pohitlerowskie hieny pisały wiernopoddańcze listy do Putina, to obecność jego wielkiego zwolennika w tym antypolskim gronie, nie dziwi wcale. Widocznie miał być i tyle. Zaraz się pewnie dostaniemy porcję jakichś pokrętnych wytłumaczeń.
wislak68
Senior Member

Stary 25.01.2015, 18:50
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
polemika ? ha ha ,obrażanie nazywasz polemiką , ten warszawiaczek naprawdę się tutaj panoszy, przynajmniej raz napisz prawdę człowieku "wszelakich zdolności" i "bezgranicznej wiedzy"
Dalej nie wiem co tam ten Mareczek nabroił ale myślę że na forum by się przydał. Chłop jest naprawdę kumaty i pomimo że się z nim z reguły nie zgadzam, to w przeciwieństwie do wynalazków typu york, szpen czy emj10 ma coś do powiedzenia. Zresztą fajnie by było gdyby po odejściu moderatora, który nigdy nie powinien być moderatorem, na forum wróciło przynajmniej kilku z fajnych ludzi ze starych czasów: sędzia, BBBudowniczy, Ela, serek, Arapaho (mam nadzieję że ci niewymienieni nie poczują się urażeni).
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 25.01.2015, 18:57
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Znalazłem na sieci coś takiego:
http://www.fronda.pl/a/korwin-mikke-...ras,46672.html
I otwarte pytanie do korwinowców pojawiających się w tym temacie: nie macie z tym problemu?
Autonomiczny aczkolwiek niesuwerenny Śląsk jak i każda inna kraina to nic złego przy decentralizacji władzy.
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 25.01.2015, 19:15
wiślak68, nic wielkiego , "zaatakował" mój avatar w bezczelny sposób, wywiązała się "dyskusja" w której mówiąc grzecznie nie trzymał poziomu, nie wiem o co mu chodziło ? jeżeli chodzi o mnie nic do niego nie mam ale nie pozwolę na tego typu zachowania , dodam jeszcze że warszawiaczek emj10 chyba czekał "w blokach" aby go wesprzeć
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 25.01.2015 o godz. 19:18.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 25.01.2015, 19:41
Jak się posłucha tego Dudy to nie robi on wrażenie zbytnio rozgarniętego ( tak jak jego św pamięci poprzednik). Ten sam rozmiar kapelusza co Hofman czy Błaszczak.
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 25.01.2015, 19:42
Wszystkie prawicowe partie w Europie głoszą że Unia to zło i w pełni się z nimi zgadzam.

Za to lewicowe partie trzymają się Unii jak żłoba bo wiadomo że jest szansa na socjal i inne przywileje.

W Grecji wygrywa lewica która chce wystąpić z Unii .... WTF ?!?!

MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 25.01.2015, 23:12
Kocur napisał(a):Wyświetl post

Za to lewicowe partie trzymają się Unii jak żłoba bo wiadomo że jest szansa na socjal i inne przywileje.
ludzie z lewicowej partii trzymają się unii, ponieważ łunia daje im to, co wcześniej dawał kościół władzy świeckiej. Mianowicie instrument do wcielania w życie na znacznym obszarze ideologii w której oni wzrastali a więc rewolucji 68. To pokolenie rewolucji 68 dyktowało warunki ostatnich 20 lat a Łunia jest im w tym celu niezwykle pomocna.

Gra idzie o stworzenie nowego typu człowieka o którym marzył Trocki a nie o jakieś tam przywileje- tak uważam.

A lewica grecka zdaje sie nie paliła trawki, p***ąc się na kupie w komunach hipisowskich, stąd i inne przekonania

---------------------------------------------------------------------------------

Panowie doprawdy zabawne są ataki na emjota z powodu jego przekonań.

Co to, gdybyście mogli przygnieść go tonowym kamieniem to myslicie, że pod wpływem ciężaru zmieniłby swoje przekonania?

Platfusy zdobywają po 40% głosów w tym kraju a wy macie pretensje do gościa, że mu bliżej do tego światopoglądu - nożesz jasny gwint.

PO to nie tylko partia - to stan ducha a ze stanem ducha nie wygracie choćbyscie się zesrali. Przykład zaborców na Polakach pokazuje dobitnie, że tego ne da sie zrobić.

Zaakceptujcie to - będzie łatwiej żyć i rozmawiać
Ostatnio edytowane przez sambo : 25.01.2015 o godz. 23:17.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.01.2015, 09:09
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Autonomiczny aczkolwiek niesuwerenny Śląsk jak i każda inna kraina to nic złego przy decentralizacji władzy.
No jasne, zwłaszcza jak się maszeruje z kupą niemieckich flag wokół siebie. Ciekawe, co na to jego kumpel, red. Michalkiewicz? Pewnie jednak żadnego dysonansu poznawczego nie ma w tym przypadku.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 26.01.2015, 10:39
to teraz Korwin-Mikke już nie jest prorosyjski tylko proniemiecki?
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 26.01.2015, 11:59
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
to teraz Korwin-Mikke już nie jest prorosyjski tylko proniemiecki?
Na jedno wychodzi gdy przypomni się kilkusetletnia współpracę Niemiec i Rosji (też ZSRR) skierowaną przeciw Polsce. W tym temacie zawsze byli/są zgodni.
york09
Banita

Od: 04.2013

Stary 26.01.2015, 12:31
Za jego rządów cofniemy się o 25 lat! jak sam przyznaje.
Kaczyński: Możemy wygrać wybory, może wtedy nastąpić 1989 rok
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,1..._nastapic.html

Kaczyński już nieźle odjechał, w jego stetryczałej głowie Duda wygrywa w drugiej turze, a Pis nawet nie potrzebuje koalicjanta w przyszłym sejmie bo ma taką miażdżącą większość - zastanawiam się jaka będzie miał minę ten dziadyga po ogłoszeniu wyników wyborów prezydenckich i sejmowych i czy poda się do dymisji jeżeli jego chore rojenia nie będą się zgadzać z rzeczywistością?
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 26.01.2015, 14:38
wiślak68, nic wielkiego , "zaatakował" mój avatar w bezczelny sposób, wywiązała się "dyskusja" w której mówiąc grzecznie nie trzymał poziomu, nie wiem o co mu chodziło ? jeżeli chodzi o mnie nic do niego nie mam ale nie pozwolę na tego typu zachowania , dodam jeszcze że warszawiaczek emj10 chyba czekał "w blokach" aby go wesprzeć
Jaki avatar taki użytkownik

co do pomysłów pana Dudy, to podzielam zdanie pana Janusza
http://www.polskatimes.pl/artykul/37...poty,id,t.html
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
kerim1906
Banita

Stary 26.01.2015, 17:26
palikot napisał(a):Wyświetl post
Jaki avatar taki użytkownik

co do pomysłów pana Dudy, to podzielam zdanie pana Janusza
http://www.polskatimes.pl/artykul/37...poty,id,t.html
dobre , błyskotliwe, Panie zwolennik kanapy Marosika czy Korwina ? nie chciałem być złośliwy co do Twoich przekonań , ale widzę że się sam prosisz , prowokujesz w każdym poście , twoja wklejka świadczy o korwinie , głupotą jest nie zrozumieć prostych słów, rozumiem tetryka , służącego komunie i postkomunie jako wentyl , ale że ty nie rozumiez słowa pisanego i wklejasz kompromitujące wklejki twojego guru to stwierdzam że masz problem ,jak pisał Gwiażdzisty , korwin odleciał , najpierw lizał tyłek putinowi , teraz łasi się do Niemiec, chodząca kompromitacja
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.01.2015, 10:07
"wystarczy godna pensja" http://wpolityce.pl/polityka/231351-...y-godna-pensja
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 27.01.2015, 18:36
Kamraci Herr Tuska zaprosili na uroczystości do Auchwitz wnuka ..... komendanta obozu a nie zaprosili nikogo z rodziny rotmistrza Pileckiego.
palikot
Senior Member

Stary 27.01.2015, 19:16
dobre , błyskotliwe, Panie zwolennik kanapy Marosika czy Korwina ? nie chciałem być złośliwy co do Twoich przekonań , ale widzę że się sam prosisz , prowokujesz w każdym poście , twoja wklejka świadczy o korwinie , głupotą jest nie zrozumieć prostych słów, rozumiem tetryka , służącego komunie i postkomunie jako wentyl , ale że ty nie rozumiez słowa pisanego i wklejasz kompromitujące wklejki twojego guru to stwierdzam że masz problem ,jak pisał Gwiażdzisty , korwin odleciał , najpierw lizał tyłek putinowi , teraz łasi się do Niemiec, chodząca kompromitacja
słyszałem, że za związkami partnerskimi też jest za... to jest jakaś modern zone w Pisie?

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.01.2015, 19:27
słyszałem, że za związkami partnerskimi też jest za... to jest jakaś modern zone w Pisie?
kerim1906 masz odpowiedź, dlaczego nic by nie wyszło z tej koalicji jak i Twoich przemyśleń wcześniejszych odnośnie rozwiązania ulicznego.

Platfusy wygrają- chvjnia. PiS wygra- nie zdobędzie sam większości. Zdobędzie- założenie bardziej fiction niż science. Koalicja. Ale z kim? KNP po odejściu KORWINa? % śladowy. KORWIN? Proszę Was. Znów nawet list nie zdąży ułożyć.

Zostały arbuzy. Albo 1 raz będą komukolwiek wierni (tym razem mają samorządy), albo koalicja z nimi. Możma wywnioskować co o tym myślę. Sytuacja tak żałosna, że aż się ryczeć chce.
Anty PO-PiS!!!
palikot
Senior Member

Stary 27.01.2015, 21:08
Dobra zostawmy przepychanki, bo są ważniejsze sprawy

tutaj o pigułce zabijania rozmawiają prezes KNP i Korwin

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 27.01.2015, 21:31
Ale .......enie

Tabletka dzień po to nie jest tabletka wczesnoporonna to raz, dwa ona "nie zabija ludzi". Jako zatwardziały prawicowiec nie widzę nic złego w tabletce w otwartym dostępie do tabletki "dzień po".
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
palikot
Senior Member

Stary 27.01.2015, 21:49
dziecko się poczyna a ty nie widzisz problemu... to masz grubo naprawdę

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
kerim1906
Banita

Stary 27.01.2015, 22:10
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
kerim1906 masz odpowiedź, dlaczego nic by nie wyszło z tej koalicji jak i Twoich przemyśleń wcześniejszych odnośnie rozwiązania ulicznego.

Platfusy wygrają- chvjnia. PiS wygra- nie zdobędzie sam większości. Zdobędzie- założenie bardziej fiction niż science. Koalicja. Ale z kim? KNP po odejściu KORWINa? % śladowy. KORWIN? Proszę Was. Znów nawet list nie zdąży ułożyć.

Zostały arbuzy. Albo 1 raz będą komukolwiek wierni (tym razem mają samorządy), albo koalicja z nimi. Możma wywnioskować co o tym myślę. Sytuacja tak żałosna, że aż się ryczeć chce.
wiem , to były pobożne życzenia , palikota nie traktuję do końca poważnie , ja wiem że nick nie świadczy o kimś , ale wybacz są granice, nie żebym uważał że pisze głupio , po prostu jest na etapie wiary w nierealne rzeczy, reasumując będziemy bujać się z "okrągłostołowcami" do końca świata ?beznadzieja......

"prawicowiec" fialo wymiata , masakra , co oni z tymi ludzmi robią ? czekam aż jego dwunastoletnia córka będzie konsumować bezpieczną tabletkę , ciekawe co powie ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 27.01.2015 o godz. 22:14.
fialo
Senior Member

Stary 27.01.2015, 22:32
Z Tobą nie rozmawiam, musiałbyś być chociaż po podstawówce, a oboje wiemy, że jest inaczej

dziecko się poczyna a ty nie widzisz problemu... to masz grubo naprawdę
Nie poczyna się. Doedukuj sie trochę, a później wchodź w dyskurs. Jestem za tabletką dzień po, podobnie jak jestem za legalizacją lekkich narkotyków i dostępu do broni. Po prostu wyznaję zasadę, że każdy powinien wybierać to co dla niego jest odpowiednie, na tym polega istota działania ludzkiej istoty rozumnej (czyli niestety kerim1906 wypada poza ten nawias :/ ) i jak chce wziąć tabletkę, która nie jest jakimś "strasznym" lekiem, nie ma w sobie kilograma hormonów - to powinien mieć możliwość jej wzięcia. Z doświadczenia wiem, że różne są sytuacje i taka tabletka jest po prostu użyteczna, szczególnie wśród osób odpowiedzialnych i mających głowę na karku.

Poza tym umówmy się. To jest temat zastępczy, co w Polsce jest już normą.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

kerim1906
Banita

Stary 27.01.2015, 22:37
napisałem o tobie "prawicowcu" co myślę , zainspirowały mnie twoje"głębokie przemyślenia" o tabletce , nie oczekuje z tobą żadnej dyskusji , nie pochlebiaj sobie , to był tylko opinia , bez odbioru
'
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.01.2015, 00:07
[/QUOTE]Nie poczyna się. Doedukuj sie trochę, a później wchodź w dyskurs. Jestem za tabletką dzień po, podobnie jak jestem za legalizacją lekkich narkotyków i dostępu do broni. Po prostu wyznaję zasadę, że każdy powinien wybierać to co dla niego jest odpowiednie, na tym polega istota działania ludzkiej istoty rozumnej (czyli niestety kerim1906 wypada poza ten nawias :/ ) i jak chce wziąć tabletkę, która nie jest jakimś "strasznym" lekiem, nie ma w sobie kilograma hormonów - to powinien mieć możliwość jej wzięcia. Z doświadczenia wiem, że różne są sytuacje i taka tabletka jest po prostu użyteczna, szczególnie wśród osób odpowiedzialnych i mających głowę na karku.

Poza tym umówmy się. To jest temat zastępczy, co w Polsce jest już normą.[/QUOTE]

W USA jest bardzo szeroki dostep do broni palnej i gania z nia po ulicy co drugi czarny (nie mylic z ksiedzem). W Wielkiej Brytani z bronia przy dupie nie laza nawet gliniarze...a teraz porownaj sobie liczbe ofiar spowodowanych przez bron pana w UK i w USA...
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 28.01.2015, 00:09
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ale .......enie

Tabletka dzień po to nie jest tabletka wczesnoporonna to raz, dwa ona "nie zabija ludzi". Jako zatwardziały prawicowiec nie widzę nic złego w tabletce w otwartym dostępie do tabletki "dzień po".
Kolego, ta tabletka zabija ludzi, a także moralność!
Wolność jest wielkim darem, ale trzeba z niej korzystać z rozsądkiem. Rozumiem, że swoim dzieciom też będziesz wpajał, że są wolni i pozwolisz im na zostanie dżihadystami? Jako dorośli mamy obowiązek wychowywać dzieci i pokazywać im dobrą drogę. Taka tabletka bez recepty to jak komunikat dla młodych "róbcie co chcecie ze swoim ciałem, nic Wam nie będzie bo zawsze jest tabletka"...
fialo
Senior Member

Stary 28.01.2015, 00:22
dwdx1906 napisał(a):Wyświetl post
Kolego, ta tabletka zabija ludzi, a także moralność!
Wolność jest wielkim darem, ale trzeba z niej korzystać z rozsądkiem. Rozumiem, że swoim dzieciom też będziesz wpajał, że są wolni i pozwolisz im na zostanie dżihadystami? Jako dorośli mamy obowiązek wychowywać dzieci i pokazywać im dobrą drogę. Taka tabletka bez recepty to jak komunikat dla młodych "róbcie co chcecie ze swoim ciałem, nic Wam nie będzie bo zawsze jest tabletka"...
W jaki sposób tabletka 72h "zabija ludzi"? Czekam na odpowiedź.

Ja w kwestii moralności nie ukrywam, że święty nie jestem, więc nie czuje się dobrze w roli moralizatora. Jak dla mnie dostęp do tabletki 72h to nic złego, podobnie jak powszechny dostęp do środków antykoncepcyjnych. Tyle. Zajmijmy sie powaznymi rzeczami.

dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 28.01.2015, 00:51
fialo napisał(a):Wyświetl post
W jaki sposób tabletka 72h "zabija ludzi"? Czekam na odpowiedź.

Ja w kwestii moralności nie ukrywam, że święty nie jestem, więc nie czuje się dobrze w roli moralizatora. Jak dla mnie dostęp do tabletki 72h to nic złego, podobnie jak powszechny dostęp do środków antykoncepcyjnych. Tyle. Zajmijmy sie powaznymi rzeczami.
Też nie jestem święty. W taki sposób zabija, że "to coś", które może być w kobiecie po stosunku to człowiek. Bardzo mały i nie podobny, ale ja też kiedyś taki byłem i Ty też. I nikt nie ma prawa decydować o tym, czy ta ewentualna maleńka osoba ma żyć, czy nie. To trochę tak jak zamknąć oczy i wejść do pokoju szpitalnego i uderzyć siekierą w łóżko. To też nie jest zabójstwo, bo nie mamy pewności czy ktoś tam leży?
fialo
Senior Member

Stary 28.01.2015, 01:08
Wiec jednak ja musze to powiedziec. Tabletka 72h to nie jest ani tabletka wczesnoporonna, ani nie zabija zarodka, ona po prostu zapobiega zapłodnieniu. Jest to forma antykoncepcji. Naprawdę szkoda tracić czas na takie pierdoły, nic nie znaczace w skali problemów tego kraju.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów