|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
w najgorszej sytuacji i tak są górnicy z Brzeszcz z kredytem we frankach
![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
Smuga, pełna zgoda ale powiedz mi jak prostować bzdury yorkusia, szpenia czy innego warszawiaczka jak ich nie "widzisz"?zaśmiecą forum i co dalej ? masz pomysł ? mamy to zostawić bez odzewu ? nie zauważyłem ostatniego zdania,jeżeli to jest "twórczość " yorkusia powinien zostać zbanowany, tak informacyjnie skąd to jest ? picasso- w sumie bardzo ponury żart, jakby się uparł to można by było go rozwinąć na praktycznie każdą dziedzinę życia w tym kraju , i jest to przerażające
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 16.01.2015 o godz. 19:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|||
pamięć ludzka jest zawodna 2006 Cytat:
2015 Cytat:
|
|||
|
|
Banita
Offline |
|
|
pamiętaj że banksterzy przy pomocy franka wywindowali ci wartość mieszkania , oczywiście do spłaty
PIS miał g...o do gadania w sprawie franków , była polityka banksterska aby sprzedawać "frania" , poza tym tak z 80% ludzi nie miało"zdolności złotówkowej", kto to ustalał i śrubował zdolność złotówkową? banksterzy przy aprobacie KNF-U czyli wspólników |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Cytat:
Tak samo administracja szanuje pewne świętości i jest ideowa jak ci politycy. Tamci ciągle przycinają w uja i tu to samo. Zamiast zrobić porządek na forum to się trzyma takich śmieci, chyba tylko po to żeby kabzę nabijali adminowi. Śmieszne i żałosne. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja rozumiem, że na forum kibiców przeważa opcja nacjonalistyczno-prawicowa, ale każdy tutaj jest za monitorem człowiekiem wiec odrobina szacunku dla drugiej osoby jest wskazana. To że ktoś ma inne poglądy nie oznacza ze jest cwelem czy ....a. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czyli pasuje Ci podeptany przez yorka herb Wisły - dobrze wiedzieć. Jeśli podciągasz to pod inne poglądy to wybacz, jesteś kretynem (w sumie - też mi odkrycie...).
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
dziwne, warszawiak i rzekomo górnik...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ciekawy komentarz Bronka Wildsteina http://www.radiownet.pl/#/publikacje...ennosci-polski
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Cytat:
Generalnie nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie i pisze na forum, w przypadku yorka można się domyślać bo wypowiedziach, że to wynajęty s....ysyn, który ma za zadanie siać ferment lub mega leming (na 99% to pierwsze) ale to się WYDAJE bo nikt go za rękę nie złapał. A co wiadomo na pewno? Na pewno wiadomo, że to jebany prowokator i cwel, że nie ma nic wspólnego z Wisłą bo gdyby chociaż na jej meczu raz był to by nie wstawiał takich avatarów. Stąd moje gorzkie słowa w kierunku tej ....y. Dziwne, że Ciebie, Wiślaka (?) one uraziły i jeszcze palisz głupa, że to za poglądy tak się o nim wypowiedziałem. I własnie dziwi mnie, że taki śmieć dalej tu egzystuje. Dopóki nie wstawił tego avatara to można było domniemać, że ma po prostu poglądy jakie ma - chociaż już za samo to, że w każdym poście pisze o Kaczyńskim i PiSie i że udziela się na innych forach z identycznymi wpisami powinien dostać dożywotniego bana - i trudno, trzeba jakoś z nim żyć ale któregoś razu się zdradził i ćwokowi ciśnienie nie wytrzymało. Nie mam pojęcia po co takich śmieci się trzyma na "forum Wisły". Chociaż wiadomo, że to forum od kilku lat to ferajna pokemonów, fra matów i innych śmieci politycznych co robią zamęt więc to pisanie nawet w cudzysłowiu forum Wisły to na wyrost. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
Ale przecież to nie PISforum ...a może sie mylę? Nie będę popierał partii w której Antkowe odjechane poglądy brane są na poważnie. Co do poprzedniego avatara to nie myślałem że za obrazek można dostać bana. We Francji za obrazki w "Charlie Hebo" zabijali a tu dostałem rocznego bana.
Ostatnio edytowane przez york09 : 17.01.2015 o godz. 11:49.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To forum kibiców Wisły Kraków - klubu z którym nie masz nic wspólnego. Za wstawienie takiego avatara powinieneś wylecieć stąd na zbity pysk pajacu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ok, źle zrozumiałem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jesli znalazłeś gdzieś w moich postach sprzymierzenie się z ludźmi, którzy tak piszą, to może mi to wykaż? |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
@FraMat i @Jaroo1 niepotrzebnie zaczynacie drzeć koty o, byle co. Obaj wypowiadacie się tu dość długo żaden z Was nigdy nie posunął się do podobnych zagrywek jak yourkuś. Każdy z Was ma prawo do swoich poglądów. Jakaś kolizja w tych poglądach nie jest podstawą, żeby publicznie prać brudy. Następnym razem niech każdy z Was weźmie sobie do serca słowa Norwida:
Cytat:
Wiadomy użytkownik napisał(a):
![]()
Ostatnio edytowane przez Smuga : 17.01.2015 o godz. 17:16.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Smuga, tragifarsa trwa w wykonaniu "rządu" bezgłowego (copyright piotrowska) kopaczowej , porozumienie z górnikami to prawdziwa tragifarsa , a przy okazji pacyfikacja górników w Zabrzu, problem z yorkiem to temat poboczny i warty zakończenia , jeżeli przyjmiemy solidarnie ignorancję w stosunku do niego zniknie z tego forum bo jak widać na administracje nie ma co liczyć , mnie załamało jak gostek podśmiechiwał się że dostał rocznego bana , traktuje to jako dobry żart, od siebie dodam że przestaje reagować na jego posty
Gwiazdzisty ? miał racje pisząc nieco wcześniej że to ustawka ? nie wierzyłem w to ale teraz po przeczytaniu tego ? ........ http://niezalezna.pl/63336-co-jest-g...uz-we-wrzesniu
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 17.01.2015 o godz. 20:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kerim, czyli sprawdzi się scenariusz, o którym mówiłem. Kilku związkowców za milczenie dostanie ciepłe posadki albo miejsca na listach wyborczych. A zwykłe „szaraki” znowu zostaną wyautowane. I dalej będą kręcić się w tym:
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie wierzyłem w to ale wygląda to na regularną ustawkę , z jednym zastrzeżeniem związki górnicze wychodzą ze" starcia" z podniesionym czołem , kopacz"na metr w głąb" wychodzi na idiotkę czekam na zakończenie bo po pacyfikacji górników w zabrzu sytuacja może wymknąć się spod kontroli , podobno jak piszą ta noc zdecyduje co postanowią szeregowi górnicy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ta pigułka to temat zastępczy, kogo to obchodzi tak naprawdę? dobry Katolik tego i tak nie będzie stosował a niedobry bądź ateista ma w dupie to co Kościół na ten temat mówi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pigulka grzechem ciężkim
A jak się ma do tego pedofilia w kościele |
|