The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2015, 11:27
york09 napisał(a):Wyświetl post
Kto jest za dopłacaniem do górnictwa, a kto za dopłacaniem do "frankowców"
AYALA Kerim ile możecie z własnej kasy przeznaczyć na uratowanie górnictwa?
Ja jako emeryt górniczy oddałem 3 t węgla (bo tyle mi zabrali)
Może niech dopłacają Ci, którzy spowodowali że kopalnie przynoszą straty?
york09
Banita

Od: 04.2013

Stary 16.01.2015, 11:46
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Może niech dopłacają Ci, którzy spowodowali że kopalnie przynoszą straty?
A który rząd zrobił coś dobrego dla kopalń? Jakoś nie mogę sobie przypomnieć.
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 16.01.2015, 11:46
Po pierwsze Kerimku to nie ty decydujesz o czym dzisiaj rozmawiamy.
Po drugie to górnictwo powinno być dawno sprywatyzowane (czego PiS się bardzo boi) nie wiem dlaczego.
Wg twojego rozumowania spitale wszystkie bez wyjątku też trzeba sprywatyzować ? Może najlepiej wszystko sprzedać ruską niemcą i czechą. Oddać wszystko w zagraniczny kapitał. Tak samo jak i przemysł zbrojeniowy niweim czemu się o tym nie mówi podwozia do haubic będzie robić Samsung zamiast Bumar w Gliwicach kontrakt wart 300mln $ to jest chore...
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 16.01.2015, 11:49
A który rząd zrobił coś dobrego dla kopalń? Jakoś nie mogę sobie przypomnieć.
Nie napisałem nic takiego, więc do czego pijesz? Od 7 lat większość ma PO + PSL, był czas na restrukturyzację lub prywatyzację, mieli do tego wszystkie możliwe narzędzia.
york09
Banita

Stary 16.01.2015, 11:56
jendrus napisał(a):Wyświetl post
Wg twojego rozumowania spitale wszystkie bez wyjątku też trzeba sprywatyzować ?
POZety to chyba wszystkie są w prywatnych rekach, i to funkcjonuje.
Lekarze może i narzekają ,ale nikt przychodni nie zamyka a powstają nowe.
Kop. Silesia jest prywatna i dobrze sobie radzi (a miało już ją nie być) Bogdanka podobnie.
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 16.01.2015, 11:57
Kto jest za dopłacaniem do górnictwa, a kto za dopłacaniem do "frankowców"
AYALA Kerim ile możecie z własnej kasy przeznaczyć na uratowanie górnictwa?
frankowcom nie trzeba nic dopłacać z budżetu , nie wiem czy wiesz ale żaden "frankowiec" nie widział na oczy nawet jednego franka , to tylko zapisy krwiopijców bankowych , tzw . niedozwolene praktyki na które wyraziły zgode różne KNF-y i nadzory zwące się dumnie bankowymi , klient otrzymał złotówki przeliczane na franki po kursie z dnia pobrania kredytu , wystarczy że "niby rząd " urnbanoplatfusów prawnie zakaże tego typu praktyk spekulacyjnych prowadzonych przez banksterów,jak widzisz nie potrzeba żadnej kaski z budżetu , co do górników IncognitoTSW odpowiedział prosto ,zapłacą nieudolne zarządy a jak braknie zrzuci się armia urbanoplatfusów z Tobą na czela , mnie jako regularnego oszołoma czy ciemnogrodzianina i" nieeuropejczyka "do tego nie mieszaj
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 16.01.2015 o godz. 12:02.
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 16.01.2015, 12:01
Serio tym nie masz 13 -14 lat ?
alejasienieznam
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.01.2015, 12:10
13-14 tki to mu ktoś za.......ił jak pracował na szychcie. Podobno od 20 lat ich nie ma (cytat z yorkusia) !

Nie mniej jednak jego posta sobie zapisałem by czasem się nie okazało, że był jeszcze taksiarzem, dźwigowym, żywym towarem do domu rozpusty w niemczech etc.
Anty PO-PiS!!!
kerim1906
Banita

Stary 16.01.2015, 12:11
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
Serio tym nie masz 13 -14 lat ?
ja myślę że yorkuś ze swoimi poglądami ma emeryturę resortową , jeżeli jest prawdą co pisze to powinien oddać kaskę za 30 lat pracy w górnictwie , yorkus przeliczysz ile dopłaciliśmy do Ciebie ?
york09
Banita

Stary 16.01.2015, 13:00
Nie dawno Ci tak napisałem
Yorguś to jest na emeryturce do której hojnie mi się dokładasz.
jeżeli jest prawdą co pisze to powinien oddać kaskę za 30 lat pracy w górnictwie , jakie 30 ? 25 latek przerobiłem. Na emeryturke odszedłem za rzadów PiS, wiec jak co to pretensje do Kaczyńskiego miej.

Cytat:
PiS przedstawiło propozycję dla tzw. frankowiczów, zgodnie z którą osoby zadłużone we frankach szwajcarskich mogłyby spłacać kredyt po kursie sprzed uwolnienia szwajcarskiej waluty. Posłowie wezwali rząd do pomocy zadłużonym.
http://tvn24bis.pl/wiadomosci-waluto...ym,506610.html
Ci to dopiero szastają forsą! Kto ma problemy do pisu. PiS wszystkim pomoże. PiS ma , PiSda!
Warto przy tej okazji przypomnieć, że kiedy w 2006 roku Komisja Nadzoru Finansowego sugerowała wprowadzenie ograniczenia w dostępności do kredytów walutowych, PiS przekonywało, że te zalecenia “nie znajdują żadnego potwierdzenia ani uzasadnienia w wynikach finansowych banków”.
Ostatnio edytowane przez york09 : 16.01.2015 o godz. 14:27.
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 16.01.2015, 14:21

Miał mieć cudowną receptę na naprawę finansów państwa, a nie umie zarządzać kasą własnej partii.
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 16.01.2015, 15:05
Cała ta sprawa z ustawą przepychaną nocą przez Sejm jak dla mnie jest ustawką - bynajmniej nie dla Kopacz (ta Pani premierą czy kimś podobnym zostanie tylko do wyborów bez względu kto je wygra), tylko dla naszego szacownego Pą Prezydą, który jestem pewien, że biorąc pod uwagę co dzieje się na Śląsku, po prostu zawetuje ustawę i zostanie ona wyrzucona na śmietnik. Pą Prezydą zyska dzięki temu wspaniały efekt w postaci twarzy obrońcy ludu, górników itd przed zakusami "złego" rządu i no wspaniały bonus na początek kampanii wyborczej. Lepszego sobie nikt wymarzyć nie mógł......

pozdrawiam
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerim1906
Banita

Stary 16.01.2015, 15:08
yorkuś, propozycja PIS-u jest generalnie żałosna, natomiast Ty nie rozumiesz że budżet nic nie musi dopłacać , pisałem to trochę wyżej
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Stary 16.01.2015, 15:11
"Wygaszona" Stocznia Gdańska przez PO (inwestor z Kataru rozpłynął się w powietrzu)
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 16.01.2015, 15:14
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):Wyświetl post

Miał mieć cudowną receptę na naprawę finansów państwa, a nie umie zarządzać kasą własnej partii.
Finanse zdaje się mają w dobrej kondycji, gorzej z dokumentacją.
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 16.01.2015, 15:31
To było do przewidzenia. Ciekawe tylko, kiedy ta nowa partia znudzi się Korwinowi i dojdzie do założenia kolejnej. Szkoda w tym wszystkim tych zmarnowanych głosów oddanych na takie twory, co prowadzi w konsekwencji do utraty szans na jakiekolwiek pozytywne zmiany w tym kraju.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 16.01.2015 o godz. 15:33.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.01.2015, 15:43
Zastanawialiście się kiedyś czemu to wszystko tak wygląda? Zastanawialiście się dlaczego PiS, SO i LPR nie potrafiły się dogadać? Dlaczego w ostatnich latach od PiSu odłączają się ludzie, tworzą PJNy, SP. Zawsze kiedy jest jakaś nadzieja na wygranie wyborów to oni się osłabiają żeby później znowu się łączyć. Dlaczego przy ostatnich wyborach Gowinowcy się nie połączyli z PiSem?
A teraz KNP, wydawałoby się, że idą dobrą drogą, że mogą namieszać i siup. Jakoś tak dziwnie wychodzi, że wszystko się pieprzy przed wyborami, właśnie wtedy gdy jest szansa, jakaś nadzieja, że może tym razem będzie dobrze.
Może to wszystko nie dzieje się przypadkiem i jest to taka gierka pewnych osób czy grup osób żeby zawsze namącić i popsuć, żeby dalej pozostało tylko gadanie/komentowanie poczynań partii rządzącej a samemu być wiecznie w opozycji i się tylko mądrzyć.
Na prawdę prawa strona w Polsce jest taka głupia, że nie może dojśc do wniosku, że nie łącząc się z PiSem - casus PJN, SP i Gowina - sami gówno ugrają więc co by nie było to mają dwa wyjścia. Albo siedzieć w PiSie i robić politykę albo przestać się nią zajmować. Na prawdę ludzie z KNP nie rozumieją, że znowu dzieląc tę partię zarówno jedni jak i drudzy gówno ugrają?
Dziwne jest to wszystko, oj dziwne.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 16.01.2015, 15:49
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):Wyświetl post
"Wygaszona" Stocznia Gdańska przez PO (inwestor z Kataru rozpłynął się w powietrzu)
Rozumiem ,że ten obrazek dedykujesz też panu posłowi Jaworskiemu z PIS który był prezesem stoczni w latach 2006-2008 (z zawodu jest etnologiem)
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 16.01.2015, 15:50
Chyba pierwszy pisałem, że będziemy mieć KNP, nową partię Korwina i do tego jeszcze może Stonoga sié nawróci i kolejną partię zarejestruje. Nie da się ukryć, że wiosenny sukces Korwina tylko nasilił ruch przez pączkowanie
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.01.2015, 16:01
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Zastanawialiście się kiedyś czemu to wszystko tak wygląda? Zastanawialiście się dlaczego PiS, SO i LPR nie potrafiły się dogadać? Dlaczego w ostatnich latach od PiSu odłączają się ludzie, tworzą PJNy, SP. Zawsze kiedy jest jakaś nadzieja na wygranie wyborów to oni się osłabiają żeby później znowu się łączyć. Dlaczego przy ostatnich wyborach Gowinowcy się nie połączyli z PiSem?
A teraz KNP, wydawałoby się, że idą dobrą drogą, że mogą namieszać i siup. Jakoś tak dziwnie wychodzi, że wszystko się pieprzy przed wyborami, właśnie wtedy gdy jest szansa, jakaś nadzieja, że może tym razem będzie dobrze.
Może to wszystko nie dzieje się przypadkiem i jest to taka gierka pewnych osób czy grup osób żeby zawsze namącić i popsuć, żeby dalej pozostało tylko gadanie/komentowanie poczynań partii rządzącej a samemu być wiecznie w opozycji i się tylko mądrzyć.
Na prawdę prawa strona w Polsce jest taka głupia, że nie może dojśc do wniosku, że nie łącząc się z PiSem - casus PJN, SP i Gowina - sami gówno ugrają więc co by nie było to mają dwa wyjścia. Albo siedzieć w PiSie i robić politykę albo przestać się nią zajmować. Na prawdę ludzie z KNP nie rozumieją, że znowu dzieląc tę partię zarówno jedni jak i drudzy gówno ugrają?
Agenci po prostu dobrze wykonują swoją pracę.
...And Justice For All
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.01.2015, 16:17
Pisałem to już przy wątku dotyczących bękartów Korwina. "Polityczna aborcja" majaca na celu uwalenie ew. koalicji PiS-KNP. I jeszcze wcześniej przy dyskusji z Kerimem dlaczego nie widzę takiej możliwości (o casusie SO-LPR).

Jakiekolwiek łączenie się z Gowinem to jest polityczne samobójstwo.

Działania "pewnych osób" swoją drogą. Druga- jeżeli partia składa się w 10% z szumowin, to czy największa z nich zostaje przewodniczącym partii i samemu wywalam jak Francuz białą flagę i buduje po raz kolejny od nowa własną piaskownicę, czy raczej czyści się te 10% bezlitośnie pokazując- da się?

Cytat:
Chyba pierwszy pisałem,
Ja rozumiem, że ten temat cofa w rozwoju, ale żeby od razu do przedszkola?

Dobrze pamiętam, że jednym z Twoich wcieleń była robota w tvp? Jeśli tak, to zaangażuj się jako ekspert polityczny. Dodatkowy szmal. I tam po Tobie posprzątają. Tutaj moderzy niestety nie chcą.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 16.01.2015 o godz. 16:20.
Anty PO-PiS!!!
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 16.01.2015, 16:34
Nie wiem co ma wspólnego z cofaniem się w rozwoju pisanie latem ubiegłego roku o tym, że KNP może nie wytrwać w takim samym kształcie do kolejnych wyborów.

A z tym TVP to nie wiem co za pomysły. Znam tam tylko jedną osobę
york09
Banita

Stary 16.01.2015, 16:39
Na prawdę prawa strona w Polsce jest taka głupia, że nie może dojśc do wniosku, że nie łącząc się z PiSem - casus PJN, SP i Gowina - sami gówno ugrają więc co by nie było to mają dwa wyjścia. Albo siedzieć w PiSie i robić politykę albo przestać się nią zajmować.
Co niektórzy wiedzą (bo byli z Kaczyńskim w jednej partii) że z tą osobą nie można się dogadać a co dopiero rządzić.

Jacek Kurski: - Jarosław Kaczyński co innego mówi, kiedy walczy o władzę, wtedy jest bardzo solidarnościowy i prosocjalny, a co innego robi kiedy ma władzę.
To chyba wystarczy całkowicie.

kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
to tylko zapisy krwiopijców bankowych , tzw . niedozwolene praktyki na które wyraziły zgode różne KNF-y i nadzory zwące się dumnie bankowymi ,
Tymi krwiopijcami to nie były KNF-y , wręcz przeciwnie ograniczały kredyt we frankach.
Poczytaj sobie kto kusił kredytami, kto chciał, żeby było więcej frankowiczów
http://www.pis.org.pl/article.php?id=4415

Co do likwidacji kopalń to PiS we wrześniu 2007r ustalił zasady likwidacji kopalń.
Cytat:
51. W lipcu 2007 roku przyjęto Strategię działalności górnictwa węgla kamiennego w Polsce do 2015 roku. Najważniejsze jej elementy to zabezpieczenie bezpieczeństwa energetycznego kraju poprzez zaspokojenie krajowego zapotrzebowania na węgiel kamienny, w tym również wykorzystanie węgla do produkcji paliw płynnych i gazowych; zabiegi o utrzymanie konkurencyjności tego sektora w warunkach gospodarki wolnorynkowej; zapewnienie stabilnych dostaw węgla kamiennego o określonych właściwościach od dostawców krajowych i zagranicznych; wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań dotyczących technologii, bezpieczeństwa pracowników i ochrony środowiska. Ustalono także zasady dalszej restrukturyzacji przemysłu węglowego, chociażby poprzez przyjęcie przez Sejm we wrześniu 2007 roku ustawy określającej zasady likwidacji kopalń, wypłacania ekwiwalentu, sprawowania nadzoru właścicielskiego i źródeł finansowania.
http://pokazywarka.pl/ivrp/
Ostatnio edytowane przez york09 : 16.01.2015 o godz. 17:05.
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 16.01.2015, 17:26
NIc nie jest dziwne - wystarczy że w każdej partii prawicowej znajdzie się kilku łasych na stanowiska lub kilku bezideowych półgówków lub kilku bardzo inteligentnych agentów wpływu i rozwalą każdą inicjatywę. Jedyna -moim zdaniem - możliwość uniknięcia tego to kontrola przez ich wyborców i to kontrola aktywna na ulicach i docelowa koalicja wartości między głównymi graczami . Jak prawica chce coś ugrać to muszą połączyć siły choćby na podstawowym poziomie wspólnego frontu przeciwko lewakom,postkomunie i ich przydupasom okrągłostołowym, PO odcięta od kroplówki budżetowej rozpadnie się w pył bo ich nic nie łączy ,a reszta bez PO nic nie będzie znaczyć, bo PSL 2 kadencje bez synekur też pójdzie do piachu ,SLD z każdym rokiem będzie słabsze- pewnie z czasem powstanie jakaś nowa partia laicka o łagodniejszej twarzy od palikociarzy ale nie daje im więcej niż 8-10 %
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
kerim1906
Banita

Stary 16.01.2015, 17:43
lista hańby" 25 lat wolności " zdecydowanie niepełna, wyrywkowa, ale przerażająca i dająca do myślenia

http://niezalezna.pl/63304-zobacz-wy...ja-internautow

co do Korwina i nowej partii ?, w jego wykonaniu to nic nowego , jak zwykle wolta rozbijająca prawice na kanapy , zapowiadało się dobrze trzeba zniszczyć ,
Jaroo1- porównywanie PIS i Korwina to nadużycie, Korwin robi to z premedytacją, Prezes Kaczyński nie ma ręki do ludzi, zawsze przed wyborami ktoś wytnie jakiś numer,tworzy kanapę i przechodzi do urbanoplatfusów albo wraca z podkulonym ogonem, mam wrażenie że nie dzieje się to przypadkowo, u Korwina sprawa jest jasna i czytelna, zanim naprawdę coś zaistnieje zniszczyć w zarodku
york09
Banita

Stary 16.01.2015, 17:59
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
Prezes Kaczyński nie ma ręki do ludzi, zawsze przed wyborami ktoś wytnie jakiś numer,tworzy kanapę i przechodzi do urbanoplatfusów albo wraca z podkulonym
To tak do końca nieprawda, po wyborach prezydenckich w 2010 r Jaruś miał dobrą kampanię, tylko o mały włos przegrał. Za to wywalił Kluzikową. Po ostatnich wygranych wyborach wywalił tą panią odpowiedzialna za kontrolę wyborów bo babsko fałszerstw się nie dopatrzyła.
Ziobro chciał co nieco zmian w partii, Jaruś uznał to za zamach na jego osobę i go wywalił.
Ale jak tu wygrać wybory skoro od czasu do czasu V-prezes nadaje.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html
200 świadków ? W gęstej mgle zobaczyli dwa błyski ognia ?
Przy widoczności poniżej 100 m to musieli być bliżej niż 100 od miejsca "eksplozji".
Samolot leci z prędkością 300-400 km/h czyli ok 100m/s

Czyli 200 osób musiał patrzeć w niebo ok 700 m przed punktem katastrofy.
W tym miejscu nie było takiego skupiska ludzi gapiących się w niebo mimo mgły ...
To nierealny scenariusz... ale skoro mamy wolność słowa. Ale wierzyć w to, to już inna bajka.
Ostatnio edytowane przez york09 : 16.01.2015 o godz. 18:14.
kerim1906
Banita

Stary 16.01.2015, 18:12
nie chce mi się prostować Twoich bzdur, ale krótko Ci odpowiem , jeżeli chodzi o 2010 i wybory prezydenckie to był kryminał a nie kampania,praktycznie wszyscy ze sztabu założyli kanapę,a kluzikowa ? błagam nie kompromituj się skompromitowaną osobą ,co do zdrajcy Ziobro , po ożenku z pati koti i kilku sukcesach uwierzył że jest półbogiem, myli się i wrócił z podkulonym ogonem ,nie znam tematu "tej baby" jak obrazowo piszesz , ale pewnie wyleciała za brak profesjonalizmu
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.01.2015, 18:37
Cytat:
Jaroo1- porównywanie PIS i Korwina to nadużycie, Korwin robi to z premedytacją, Prezes Kaczyński nie ma ręki do ludzi, zawsze przed wyborami ktoś wytnie jakiś numer,tworzy kanapę i przechodzi do urbanoplatfusów albo wraca z podkulonym ogonem, mam wrażenie że nie dzieje się to przypadkowo, u Korwina sprawa jest jasna i czytelna, zanim naprawdę coś zaistnieje zniszczyć w zarodku
I właśnie tu można mieć żal i pretensje do PiSu, że tych wyrzutków przyjmuje. Bo weźmy na zdrowy rozum wszystko. Odchodzi taki Gowin z PO, taki Ziobro czy Kurski z PiSu, odchodzą jacyś ludzie z KNP, tak jak wcześniej UPR się podzielił. I gdyby z powrotem tych uciekinierów (frajerów) nie przyjmować to po 4 latkach się kończy ich pajacowanie. Bo co zrobiłby taki Ziobro w tym roku po wyborach parlamentarnych? Chyba by się pochlastał. Progu wyborczego by nie przekroczył i cześć.
Rozumiem, że PiS takich ludzi przyjmuje po to, żeby te 2-3% które by te partyjki pozdobywały w wyborach ugrać ale z drugiej strony jest to dla mnie błąd przyszłościowy bo jak już raz ktoś się okazał niewiernym psem to wątpię, że to dobrze wróży w dalszej lub bliższej przyszłości.
Taki Palikot i inne oszołomy, mieli swoje pięć minut ale już się skończyli. Gdyby wszystkie partie zachowywały się z charakterem to by Palikot nie miał czego szukać z lewej strony i by został wyautowany z polityki. I taki los powinni podzielić Gowinowcy i Ziobryści. Chcieli odejść, spoko, ich wola ale jak się mówi A to trzeba powiedzieć B. Odszedłem, nie udało się zrobić furory z nową partią to trudno, albo się zwijam z polityki albo działam dla idei i z nowa partią próbuję przy kolejnych wyborach. A te wszystkie pajace to są zwykłe .....i, które dla kasy raz wychodzą z PiSu, później wracają, raz są w PO a później w PiSie lub odwrotnie itp. To jest cyrk nie polityka.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 16.01.2015, 18:46
Apel do kerima i reszty!

Panowie po raz kolejny zadaję to pytanie: po co próbujecie siłować się z jakimś trollem? Gość jest nudny jak flaki z olejem jedzie w tym wątku tylko i wyłącznie na tych swoich wklejkach. Nie trzeba specjalnego wysiłku umysłowego, ażeby odgadnąć nie patrząc na jego posty, co on tutaj wypisuje. W każdym poście odnosi się tylko i wyłącznie do Kaczyńskiego i PiS. Jak na obszarach arktycznych zniknie śnieg, to też będzie to jego zdaniem wina Kaczyńskiego i tej partii? Myślicie, że yourkuś używa swojego mózgu? Nie! On tylko przekleja te „prikazy”, które dostaje w określonej centrali partyjnej. Próba dyskusji z, nim, to, jak umawianie się na ustawkę z dzieckiem. Po co Wam, to moi drodzy? A już grzechem ciężkim jest cytowanie go, bo to prowadzi tylko i wyłącznie do tego, że zmuszacie go do aktywności tutaj. Od dłuższego czasu mam gościa na liście użytkowników ignorowanych i dobrze mi z tym. Leję na niego ciepłym moczem. Nie reaguję na jego zaczepki. Wam zalecam, to samo. Na koniec wklejam coś , co już na starcie powinno go dyskwalifikować jako potencjalnego partnera do jakiejkolwiek dysputy:

Dziękuję za przeczytanie mojego tekstu! Pozdrawiam!
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Stary 16.01.2015, 18:49
aha, niby PiS jest winny kłopotów frankowiczów
zobaczmy ile kosztował frank na przestrzeni lat

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów