|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Może niech dopłacają Ci, którzy spowodowali że kopalnie przynoszą straty?
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Serio tym nie masz 13 -14 lat ?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie dawno Ci tak napisałem
jeżeli jest prawdą co pisze to powinien oddać kaskę za 30 lat pracy w górnictwie , jakie 30 ? 25 latek przerobiłem. Na emeryturke odszedłem za rzadów PiS, wiec jak co to pretensje do Kaczyńskiego miej. Cytat:
Warto przy tej okazji przypomnieć, że kiedy w 2006 roku Komisja Nadzoru Finansowego sugerowała wprowadzenie ograniczenia w dostępności do kredytów walutowych, PiS przekonywało, że te zalecenia “nie znajdują żadnego potwierdzenia ani uzasadnienia w wynikach finansowych banków”.
Ostatnio edytowane przez york09 : 16.01.2015 o godz. 14:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
![]() Miał mieć cudowną receptę na naprawę finansów państwa, a nie umie zarządzać kasą własnej partii. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
yorkuś, propozycja PIS-u jest generalnie żałosna, natomiast Ty nie rozumiesz że budżet nic nie musi dopłacać , pisałem to trochę wyżej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Wygaszona" Stocznia Gdańska przez PO (inwestor z Kataru rozpłynął się w powietrzu)
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Finanse zdaje się mają w dobrej kondycji, gorzej z dokumentacją.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pisałem to już przy wątku dotyczących bękartów Korwina. "Polityczna aborcja" majaca na celu uwalenie ew. koalicji PiS-KNP. I jeszcze wcześniej przy dyskusji z Kerimem dlaczego nie widzę takiej możliwości (o casusie SO-LPR).
Jakiekolwiek łączenie się z Gowinem to jest polityczne samobójstwo. Działania "pewnych osób" swoją drogą. Druga- jeżeli partia składa się w 10% z szumowin, to czy największa z nich zostaje przewodniczącym partii i samemu wywalam jak Francuz białą flagę i buduje po raz kolejny od nowa własną piaskownicę, czy raczej czyści się te 10% bezlitośnie pokazując- da się? Cytat:
Dobrze pamiętam, że jednym z Twoich wcieleń była robota w tvp? Jeśli tak, to zaangażuj się jako ekspert polityczny. Dodatkowy szmal. I tam po Tobie posprzątają. Tutaj moderzy niestety nie chcą.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 16.01.2015 o godz. 16:20.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie wiem co ma wspólnego z cofaniem się w rozwoju pisanie latem ubiegłego roku o tym, że KNP może nie wytrwać w takim samym kształcie do kolejnych wyborów.
A z tym TVP to nie wiem co za pomysły. Znam tam tylko jedną osobę |
|
|
|
Banita
Offline |
|||
Jacek Kurski: - Jarosław Kaczyński co innego mówi, kiedy walczy o władzę, wtedy jest bardzo solidarnościowy i prosocjalny, a co innego robi kiedy ma władzę. To chyba wystarczy całkowicie.
Poczytaj sobie kto kusił kredytami, kto chciał, żeby było więcej frankowiczów http://www.pis.org.pl/article.php?id=4415 Co do likwidacji kopalń to PiS we wrześniu 2007r ustalił zasady likwidacji kopalń. Cytat:
Ostatnio edytowane przez york09 : 16.01.2015 o godz. 17:05.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
lista hańby" 25 lat wolności " zdecydowanie niepełna, wyrywkowa, ale przerażająca i dająca do myślenia
http://niezalezna.pl/63304-zobacz-wy...ja-internautow co do Korwina i nowej partii ?, w jego wykonaniu to nic nowego , jak zwykle wolta rozbijająca prawice na kanapy , zapowiadało się dobrze trzeba zniszczyć , Jaroo1- porównywanie PIS i Korwina to nadużycie, Korwin robi to z premedytacją, Prezes Kaczyński nie ma ręki do ludzi, zawsze przed wyborami ktoś wytnie jakiś numer,tworzy kanapę i przechodzi do urbanoplatfusów albo wraca z podkulonym ogonem, mam wrażenie że nie dzieje się to przypadkowo, u Korwina sprawa jest jasna i czytelna, zanim naprawdę coś zaistnieje zniszczyć w zarodku |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ziobro chciał co nieco zmian w partii, Jaruś uznał to za zamach na jego osobę i go wywalił. Ale jak tu wygrać wybory skoro od czasu do czasu V-prezes nadaje. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html 200 świadków ? W gęstej mgle zobaczyli dwa błyski ognia ? Przy widoczności poniżej 100 m to musieli być bliżej niż 100 od miejsca "eksplozji". Samolot leci z prędkością 300-400 km/h czyli ok 100m/s Czyli 200 osób musiał patrzeć w niebo ok 700 m przed punktem katastrofy. W tym miejscu nie było takiego skupiska ludzi gapiących się w niebo mimo mgły ... To nierealny scenariusz... ale skoro mamy wolność słowa. Ale wierzyć w to, to już inna bajka.
Ostatnio edytowane przez york09 : 16.01.2015 o godz. 18:14.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie chce mi się prostować Twoich bzdur, ale krótko Ci odpowiem , jeżeli chodzi o 2010 i wybory prezydenckie to był kryminał a nie kampania,praktycznie wszyscy ze sztabu założyli kanapę,a kluzikowa ? błagam nie kompromituj się skompromitowaną osobą ,co do zdrajcy Ziobro , po ożenku z pati koti i kilku sukcesach uwierzył że jest półbogiem, myli się i wrócił z podkulonym ogonem ,nie znam tematu "tej baby" jak obrazowo piszesz , ale pewnie wyleciała za brak profesjonalizmu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Rozumiem, że PiS takich ludzi przyjmuje po to, żeby te 2-3% które by te partyjki pozdobywały w wyborach ugrać ale z drugiej strony jest to dla mnie błąd przyszłościowy bo jak już raz ktoś się okazał niewiernym psem to wątpię, że to dobrze wróży w dalszej lub bliższej przyszłości. Taki Palikot i inne oszołomy, mieli swoje pięć minut ale już się skończyli. Gdyby wszystkie partie zachowywały się z charakterem to by Palikot nie miał czego szukać z lewej strony i by został wyautowany z polityki. I taki los powinni podzielić Gowinowcy i Ziobryści. Chcieli odejść, spoko, ich wola ale jak się mówi A to trzeba powiedzieć B. Odszedłem, nie udało się zrobić furory z nową partią to trudno, albo się zwijam z polityki albo działam dla idei i z nowa partią próbuję przy kolejnych wyborach. A te wszystkie pajace to są zwykłe .....i, które dla kasy raz wychodzą z PiSu, później wracają, raz są w PO a później w PiSie lub odwrotnie itp. To jest cyrk nie polityka. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Apel do kerima i reszty! Panowie po raz kolejny zadaję to pytanie: po co próbujecie siłować się z jakimś trollem? Gość jest nudny jak flaki z olejem jedzie w tym wątku tylko i wyłącznie na tych swoich wklejkach. Nie trzeba specjalnego wysiłku umysłowego, ażeby odgadnąć nie patrząc na jego posty, co on tutaj wypisuje. W każdym poście odnosi się tylko i wyłącznie do Kaczyńskiego i PiS. Jak na obszarach arktycznych zniknie śnieg, to też będzie to jego zdaniem wina Kaczyńskiego i tej partii? Myślicie, że yourkuś używa swojego mózgu? Nie! On tylko przekleja te „prikazy”, które dostaje w określonej centrali partyjnej. Próba dyskusji z, nim, to, jak umawianie się na ustawkę z dzieckiem. Po co Wam, to moi drodzy? A już grzechem ciężkim jest cytowanie go, bo to prowadzi tylko i wyłącznie do tego, że zmuszacie go do aktywności tutaj. Od dłuższego czasu mam gościa na liście użytkowników ignorowanych i dobrze mi z tym. Leję na niego ciepłym moczem. Nie reaguję na jego zaczepki. Wam zalecam, to samo. Na koniec wklejam coś , co już na starcie powinno go dyskwalifikować jako potencjalnego partnera do jakiejkolwiek dysputy: Dziękuję za przeczytanie mojego tekstu! Pozdrawiam! ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aha, niby PiS jest winny kłopotów frankowiczów
zobaczmy ile kosztował frank na przestrzeni lat ![]() |
|
|