The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2015, 21:25
palikot napisał(a):Wyświetl post
A w czasach gdy panowała jakaś normalność, za takie szkalowanie pomawianie i kłamstwa odcinało się rękę.

oczywiście, zamiast tego trzeba wyjść z założenia że byle ku.rwa może szkalować klub sacrum kibiców... w pyte wolność słowa.

ale przypominam ci że żyjemy w państwie prawa i to prawo decyduje o winie.
Poza tym to działa w dwie strony i również twoich kumpli z tej szmaty wyborczej nawet by nie było, tylko musiałbyś szukać w łagrach
A nie zapomniałem to szmata komunistyczna, to by byli...

O!! Mówi to ten, który wstawia się za ku.rwą która na każdym kroku szkaluje, kłamie, pomawia i mąci. Ty Anouc śmieciu waż słowa nie masz nic do gadania, bo Wielki pan Jawor może cię zniszczyć a ty się ciesz, że tylko to, bo w poprzednim systemie ZOMO by cię zaje.bało

W waszej Platformiano-Pisowskiej retoryce może tak ale...

My się tu nie zajmujemy polityką tylko dobrem naszego klubu, dlatego preferujemy normalność czyli zasadę, że każdy stoi gdzie ma ochotę a nie gdzie pan mu każę. I każdy musi się liczyć z konsekwencjami swojej postawy i miejsca jakie zajmuje. To jest wolność i odpowiedzialność. Ty sobie dalej wspieraj interesy jakiś frajerów z tej szmaty żydokomunistycznej, która robi śmieci z porządnych ludzi. I nie licz że zatkasz usta ludziom wrzucając ich w jakieś pokrętne moralne poczucie winy nakazujące siedzieć cicho, bo ktoś ma interesy podparte "wyższym celem". WYPIERDALAĆ z takim czymś... komune praktykujcie sobie u siebie w domu.

żeby nie było, nie wysyłam nikogo na drugą stronę błoń
pan panie palikot wyciąga błędne wnioski
całkowicie
i bezapelacyjnie
jak zwykle zresztą
ale to pana problem i pana podobnym
bo jak widzę dyskusja tu raczej utrudniona jest
ze względu na hmmm
niedobór pewnych czynników które ułatwają zrozumienie nawet stosunkowo prostego tekstu
ale wszak to nic nowego... bo przecież w Polszcze nic już się nie czyta
poza internetem
bez odbioru i odzewu
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 13.01.2015, 21:26
pan panie manson777 wyciąga błędne wnioski
całkowicie
i bezapelacyjnie
jak zwykle zresztą
ze względu na hmmm
niedobór pewnych czynników które utrudniają zrozumienie prostego tekstu
poza internetem
bez odbioru i odzewu
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 13.01.2015, 21:47
mistrz ciętej riposty
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 13.01.2015, 21:55
Pomysł z odebraniem akredytacji pismakom, którzy w przeszłości pluli na klub, a w okresie rządów Bednarza szczególnie mocno w stronę kibiców jest, moim zdaniem bardzo dobry i słuszny. Chcą sobie pisać o klubach piłkarskich i kibicach? To niech sobie piszą, tyle że o innych klubach i o innych kibicach. Od Wisły i jej kibiców wara.

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Cięzko było znaleźć Twoj wpis, ale mi się udało. Ad rem. Banowanie komentarzy dobrze wpisuje się w postulat zwolnienia rzecznika. Przypuszczenia o odrębnych zdaniach, czy wypadku przy pracy w postaci artykułu, można odłożyć na półkę.
A skąd Ty, to wiesz? To należąc do jakiejś organizacji, czy stowarzyszenia nie można mieć własnego zdania? Znasz poglądy poszczególnych członków SKWK? Skąd taka wiedza? Swoje przemyślenia mają wypisane na czołach?
Ostatnio edytowane przez Smuga : 14.01.2015 o godz. 12:25.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.01.2015, 00:05
Smuga napisał(a):Wyświetl post
Pomysł z odebraniem akredytacji pismakom, którzy w przeszłości pluli na klub, a w okresie rządów Bednarza szczególnie mocno w stronę kibiców jest, moim zdaniem bardzo dobry i słuszny. Chcą sobie pisać o klubach piłkarskich i kibicach? To niech sobie piszą tyle, że o innych klubach. Od Wisły wara.
Może i kierunek jest dobry ale wykonanie i środki fatalne. Taka izolacja odbije się czkawką, no chyba że ktoś głęboko wierzy iż 'prasa' taki ban przełknie bez zająkniecia i potraktuje jako 'szukanie nowej jakości'.

Smuga napisał(a):Wyświetl post
A skąd Ty, to wiesz? To należąc do jakiejś organizacji, czy stowarzyszenia nie można mieć własnego zdania?
Oczywiście że można. Tylę że że na tym polega sens przynależności do jakiejś organizacji że nawet jeśli ma się odrębne zdanie to będąc w mniejszości, akceptuje się i popiera stanowisko zajęte przez tą organizację. Jeśli nie jest do akceptacji, dziękuje się i wychodzi. Nie żyjemy w PRL'u gdzie od przynależności do partii zależało to czy będziesz miał jeść czy nie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 14.01.2015, 06:58
Pomysł z odbieraniem akredytacji to pomysł, który mógł się zrodzić w głowie zbuntowanego nastolatka a nie u osoby trzeźwo myślącej.

Wyborcza jest takim a nie innym dziennikiem i faktycznie najlepiej by było gdyby zniknęła z rynku. Ale póki istnieją będą pisać bez względu na to czy będą siedzieć na stadionie czy nie. Gdy ich zabraknie, będą pisać jeszcze bardziej negatywnie oni sami plus wszyscy pozostali na zasadzie solidarności grupy zawodowej.
Z wyborczą trzeba walczyć ale nie jak dziecko w przedszkolu a jak dorosły człowiek - w tym przypadku piętnując każde ich przekłamanie a w przypadku "grubszych" za pomocą spraw sądowych.
Mam nadzieję, że nowy zarząd pójdzie własnie w tym kierunku chociażby poprzez tych mitycznych studentów na praktykach, którzy zamiast siedzieć i się obrażać na kolejny ewentualny paszkwil na temat Wisły, siądą i zaleją wszelkiego typu media społecznościowe informacją obnażającą przekłamanie.
Ze strony SKWK dobrym ruchem na początek będzie zakończenie dostarczania gotowych "niusów". Tam też ktoś musi zrobić porządek bo ewidentnie coraz bardziej zaczynają przypominać łódź bez sternika albo co gorsza z walniętym sternikiem. Jeżeli są tam osoby trzeźwo myślące ( a nie wątpię że są takowe) jest to chyba najwyższa i być może ostatnia pora na takie porządki. Z punktu widzenia odbioru społecznego nie ważny jest pluralizm przekonań a to co wychodzi na zewnątrz. Nawet jeżeli mniejszość jest chora to na dzień dzisiejszy przekaz i odbiór działań stowarzyszenia jest jednoznaczny - miotanie się pomiędzy akcjami pozytywnymi i zdecydowanie negatywnymi. Negatywne zawsze będą bardziej widoczne i zapamiętane bo taka jest natura ludzka.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 14.01.2015 o godz. 09:30.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 14.01.2015, 09:42
Nikt nie bedzie po sadach sie wluczyl i sadzil z jakimis szmatami tylko odbiera sie ....om akredytacje i koniec tematu, tak jak to zrobili dzialacze TS Wisla. Wybiorcza w ramach protestu zamiescila jakis smieszny newsik w ktorym duzo poplakali i w zasadzie tyle. Zostawili ustawieni do pionu, Jawora az ta decyzja zszokowala i spokoj mamy, pozbylismy sie scierwa i lepiej sie nam oddycha. Koniec z wmawianiem sobie ze to padajacy deszcz gdy ktos nam leje na twarz.
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 14.01.2015, 09:53
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Nikt nie bedzie po sadach sie wluczyl i sadzil z jakimis szmatami tylko odbiera sie ....om akredytacje i koniec tematu, tak jak to zrobili dzialacze TS Wisla. Wybiorcza w ramach protestu zamiescila jakis smieszny newsik w ktorym duzo poplakali i w zasadzie tyle. Zostawili ustawieni do pionu, Jawora az ta decyzja zszokowala i spokoj mamy, pozbylismy sie scierwa i lepiej sie nam oddycha. Koniec z wmawianiem sobie ze to padajacy deszcz gdy ktos nam leje na twarz.
aNouc 1906 % poparcia tylko poprzednia próba odebrania akredytacji skończyła się groźbą napisania nieprzychylnego artykułu o BC w ogólnopolskim wydaniu GW.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.01.2015, 11:24
Pięknie, dożyliśmy czasów w których kibice cieszą się z powrotu cenzury na stadionach. Co następne? Donoszenie na swoich? Łapanki?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.01.2015, 11:32
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
pan panie manson777 wyciąga błędne wnioski
całkowicie
i bezapelacyjnie
jak zwykle zresztą
ze względu na hmmm
niedobór pewnych czynników które utrudniają zrozumienie prostego tekstu
poza internetem
bez odbioru i odzewu
a możeby tak własnym słowem panie w. a nie kopiuj wklej...
co nie można ..... nie da się...
no tak mi przykro...
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 14.01.2015, 12:15
manson777 napisał(a):Wyświetl post
a możeby tak własnym słowem panie w. a nie kopiuj wklej...
co nie można ..... nie da się...
no tak mi przykro...
Ograniczony jesteś, skoro nie zrozumiałeś - nieskomplikowanego przecież - przekazu wieśniaka
całkowicie
i bezapelacyjnie
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 14.01.2015, 14:57
Owszem zamieścili tylko śmieszny artykulik bo niestety ale na tą chwilę oprócz drużyny koszykówki kobiet cała reszta sekcji TS nie jest interesująca nawet dla sporej grupy kibiców Wisły nie wspominając o przeciętnym czytelniku jakiejkolwiek gazety.
Medialność w zasadzie wszystkich sekcji TS jest prawie żadna. Jest to smutne ale tak jest więc nie dziwi mnie brak reakcji na cofnięcie akredytacji ze strony mediów. Pewnie i tak tam prawie nigdy nie przychodzili.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 14.01.2015 o godz. 15:13.
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 14.01.2015, 16:27
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Medialność w zasadzie wszystkich sekcji TS jest prawie żadna (...) więc nie dziwi mnie brak reakcji na cofnięcie akredytacji ze strony mediów. Pewnie i tak tam prawie nigdy nie przychodzili.
Smutna ta brutalna prawda...
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 14.01.2015, 16:54
Jest to smutne ale tak jest więc nie dziwi mnie brak reakcji na cofnięcie akredytacji ze strony mediów. Pewnie i tak tam prawie nigdy nie przychodzili.
reakcja owszem byla, wku.rwienie, placz i lament.. i o to chodzi, byli bezbronni bo to Wisla rozkladala karty i przez to im gul skoczyl.

Taki Jawor z Gazety Wyborczej posiweca wiecej czasu dla TS Wisla niz dla wlasnej rodziny.

I gdyby nie byla medialna to by nie prosili o akredytacje.

PS: gosc wzial pieniadze za sylwestra, na ktorym nie byl: https://www.facebook.com/kukizpawel/...type=1&theater

dlatego "Gazecie Wyborczej" mowimy stanowcze NIE!
Ostatnio edytowane przez aNouc : 14.01.2015 o godz. 17:00.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 14.01.2015, 17:13

PS: gosc wzial pieniadze za sylwestra, na ktorym nie byl: https://www.facebook.com/kukizpawel/...type=1&theater

dlatego "Gazecie Wyborczej" mowimy stanowcze NIE!
Czy Jawor pisze o TS - nie wiem, nie czytam Wyborczej. Wiedzę na temat ich rzetelności czerpię głównie z Żelaznej Logiki więc w zasadzie znam tylko przekłamania.

Dalej uważam, że najlepszą formą walki z nimi jest nieustanne piętnowanie ich oszustw. Im więcej osób zauważa że kłamią tym ich bardziej boli bo w dłuższej perspektywie tracą czytelników. Cofnięcie akredytacji nic nie zmieni w ich artykułach - ewentualnie spowoduje że będą jeszcze bardziej zakłamane i skupione tylko i wyłącznie na negatywach. Trzeba piętnować i walczyć w sądzie bo w obu przypadkach uderza w jedyną jak to u żydów słabą stronę - pieniądze.
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 14.01.2015, 17:24
Czy Jawor pisze o TS - nie wiem, nie czytam Wyborczej. Wiedzę na temat ich rzetelności czerpię głównie z Żelaznej Logiki więc w zasadzie znam tylko przekłamania.

Dalej uważam, że najlepszą formą walki z nimi jest nieustanne piętnowanie ich oszustw. Im więcej osób zauważa że kłamią tym ich bardziej boli bo w dłuższej perspektywie tracą czytelników. Cofnięcie akredytacji nic nie zmieni w ich artykułach - ewentualnie spowoduje że będą jeszcze bardziej zakłamane i skupione tylko i wyłącznie na negatywach. Trzeba piętnować i walczyć w sądzie bo w obu przypadkach uderza w jedyną jak to u żydów słabą stronę - pieniądze.
W jaki sposób chcesz z nimi walczyć ? Czy inna walka z nimi będzie piętnując ich kłamstwa i oszczerstwa jak ich nie będzie na stadionie ? Będą wtedy pisać głupoty, to tak samo można ich naprostować jak w przypadku gdyby na stadion mieli wstęp. Moim zdaniem akurat walka z nimi nie będzie się różnić ich obecnością bądź nie na R22.
Swoją drogą w Poznaniu chyba mają bana na Bułgarską ?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 14.01.2015, 17:50
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Pięknie, dożyliśmy czasów w których kibice cieszą się z powrotu cenzury na stadionach. Co następne? Donoszenie na swoich? Łapanki?

Masz problem z odróżnieniem darmowego wejścia na stadion (akredytacja) z wejściem na takich zasadach jak każdy kibic ?
Widać, ze tak skoro używasz wielkich słow o cenzurze. Nikt nie zabrania wejścia na stadion takiemu gnojkowi ze szmatławca jak zapłaci za bilet i siadzie sobie grzecznie na jakimś sektorze.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Stary 14.01.2015, 18:00
Może odebranie akredytacji nie jest najlepszym z możliwych rozwiązań, ale z drugiej strony nie można akceptować pisania bzdur na temat Wisły.
Trzeba oczywiście odróżnić pisanie artykułów negatywnych od nieprawdziwych - to te drugie muszą być szkalowane. W prasie nie ma miejsca na pisanie bzdur i dopóki takowe będą się pojawiać w GW czy jakichkolwiek innych mediach, to IMO odebranie akredytacji jest jasnym sygnałem, że klub sobie na takie zachowania nie pozwala.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 14.01.2015, 18:13
Powinni Jaworowi odebrać akredytację i jeszcze mu wpier.dolić, żeby cytując klasyka się nie "wtrancał".
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 14.01.2015, 18:15
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Masz problem z odróżnieniem darmowego wejścia na stadion (akredytacja) z wejściem na takich zasadach jak każdy kibic ?
Widać, ze tak skoro używasz wielkich słow o cenzurze. Nikt nie zabrania wejścia na stadion takiemu gnojkowi ze szmatławca jak zapłaci za bilet i siadzie sobie grzecznie na jakimś sektorze.
Dla mnie sposób patrzenia "piszesz o nas dobrze = przychodzisz na nasze, piszesz o nas źle = przychodzisz za swoje" gdzie nie ma miejsca na obiektywizm to nic innego jak cenzura.

Ale co ja tam wiem, nie jestem w SKWK.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 14.01.2015 o godz. 18:21.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 14.01.2015, 18:21
Dla mnie sposób patrzenia "piszesz o nas dobrze = przychodzisz na nasze, piszesz o nas źle = przychodzisz za swoje" gdzie nie ma miejsca na obiektywizm to nic innego jak cenzura.

PS. A ile było płaczu jak klub chciał cenzurować oprawy. Też chodziło o to, że klub musi za te fanaberie płacić. Nie jest hipokryzja?
a gdzie Ty w GW widziałeś obiektywizm?
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 14.01.2015, 18:23
cash_X napisał(a):Wyświetl post
a gdzie Ty w GW widziałeś obiektywizm?
W prognozie pogody i tabeli kursów walut.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 14.01.2015, 18:24
gypsy napisał(a):Wyświetl post
.... IMO odebranie akredytacji jest jasnym sygnałem, że klub sobie na takie zachowania nie pozwala.
Tylko zanim klub się zmusi do cofania akredytacji nierzetelnym dzienikarzom może lepiej zacząć od swojego podwórka. Przykłąd pierwszy z brzegu:

Cytat:
Po pierwsze, nie jest prawdą, że „część SKWK wypomina grę i pracę w Legii Warszawa” p. Jackowi Bednarzowi. SKWK nigdy nie oceniało negatywnie p. Bednarza, a zarzuty w tym zakresie podniesione przez p. Jawora nie mają żadnych podstaw.
http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...wyborczej.html

Cytat:
W artykule, którego lekturę właśnie rozpoczynacie przedstawimy Wam bardzo dokładnie ile Nasz Klub traci na nieudolnym zarządzaniu spółką przez byłego piłkarza Legii Warszawa.
http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...-bednarza.html

Nie to że bronie Jawora czy GW - wątpie tylko w rzetelnośc i sprawiedliwość takiej cenzury.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 14.01.2015, 18:27

PS. A ile było płaczu jak klub chciał cenzurować oprawy. Też chodziło o to, że klub musi za te fanaberie płacić. Nie jest hipokryzja?
Tu nie chodzi o pisanie dobrze tylko obiektywnie bez kubłow GW-ien i pomyj wylewanych bez przyczyny. Skoro inni nie mają z tym problemu i artykuły nie odbiegają od jakiegos poziomu tzn., ze problem ma taki pismak jak np. Jawor, którego ciepłym szefem w redakcji jest znany wszystkim guru. Kto tego nie łączy to jest wyjątkowo tępy.
Co do płacenia za oprawy. To pretensje niech klub kieruje w stronę Ekstraklasy S.A. czy PZPN-u, który chodzi na pasku takich stowarzyszeń jak "Nigdy Więcej". Pewnego dnia wprowadzą przepis, ze na stadion można wejść tylko w spódnicach i co posłusznie wykonasz ich dyrektywę, a sprzeciwiającyh się obciążysz winą ?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.01.2015, 18:46
Wg. mnie odpowiednie jest kierowanie pretensji do osób łamiących przepis a nie do tworzących. Dlaczego? Ponieważ jest on przez klub " zaakceptowany" ...
Takie są czasy, wystarczy spojrzeć na kraj na którym się wzorowaliśmy.
Tak jak kiedyś było liczydło tak teraz jest komputer, niektore rzeczy z biegiem czasu i rozwojem cywilizacji się zmieniają.

Też chciałbym rac, opraw, wjazdów na boisko, wyłamywania bram...no ale tak było kiedys i to już nie wróci!
Tak więc wg. mnie klub ma prawo mieć pretensje do osób które łamią przepis co skutkuje ponoszeniem przez klub kosztów. Logiczne. Czy mądre i życiowe ? Nieważne. Czy mi odpowiada ? Nie. Czy mogę coś z tym zrobić? Albo zaakceptuje albo ide się bujać.
Wszyscy są mądrzy zawsze w takich i podobnych sytuacjach dopóki ona ich nie dotyczy.
A jeśli wprowadzą taki przepis to albo się podporządkujesz albo nie.Norma. To właśnie zasady prawa normy, czynia z nas ludzi.

(skoro klub ma miec pretensje do PZPN,E-klasy, to rozumiem ze w sytuacji w której osoba A zabija z pistoletu osobe B to pretensje za śmierć osoby B rodzina powinna miec do producenta broni a nie do tego który pociągnął za spust...)

Najśmieszniejsze jest to że MY (kibice ) szukamy cały czas dziury w całym u kogoś innego zamiast najpierw posprzątać u siebie...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 14.01.2015, 18:50
GW to GW i oczywiście najlepiej jakby zniknęło z rynku, ale nie można wskazywać odgórnie którzy dziennikarze mogą przychodzić na stadion, a którzy mają zakaz. Kto ma niby o tym decydować? SKWK?
Takie działanie nie spowoduje, że ktoś przestanie pisać o meczach czy wydarzeniach dot. Wisły. Wręcz odwrotnie - redakcja takiego pisma jeszcze bardziej będziej uweźmie się w wytykaniu złych działań. Nie trzeba być na meczu, aby pisać o klubie. A po takim działaniu, klub jeszcze bardziej ucierpi medialnie, bo będzie uznawany za cenzora, a sponsorzy nie lubią wiązac sie z klubami mającymi złą opinię i nie zdecydują się współpracować z takim klubem.
Poza tym problem chyba nie leży w komentarzach dziennikarza nt. meczów Wisły, a w artykułach dotyczących wybryków naszego ukochanego stowarzyszenia.
A najgorsze jest to, że różne działania SKWK, dzielące miedzy sobą kibiców i psujące dobry nastrój wokół klubu mogą zniechęcić jakąkolwiek firmę do sponsorowania naszej Wisły. Ale widzę że SKWK na tym nie zależy, bo przecież dla tego stowarzyszenia nie ma znaczenia czy Wisła walczy o mistrza czy o awans do III ligi.

Ciekawi mnie też o którego dziennikarza Radia Kraków chodzi, i czym on zawinił?
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 14.01.2015 o godz. 19:09.
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 14.01.2015, 19:01
Nie wiem czy wiecie, ale problem koszernych redakcji na spotkaniu poruszył gościu +/- 60 lat, po którego innej wypowiedzi było słychać, że przyjacielem skwk to on nie jest
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 14.01.2015, 19:14
Błaszczu_WIŚLAK napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy wiecie, ale problem koszernych redakcji na spotkaniu poruszył gościu +/- 60 lat, po którego innej wypowiedzi było słychać, że przyjacielem skwk to on nie jest
Mój błąd.
10 znaków
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.01.2015, 19:35
I tak w klubie nie mają żadnego wyboru. Jak nie j(aw)or to knur. Wybór jak między kiłą, a rzerzączką czy legią i amiką.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 14.01.2015, 23:35
Nie wiem co taka dzisiaj cisza na forum ale dzisiaj odbyło sie spotkanie SKWK z Gaszyńskim
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...skwk,id,t.html
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów