|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez gigant : 14.12.2014 o godz. 17:32.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Coś w ten deseń - tu jeszcze udało się temat odkopać
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=4532&page=11 ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Parma, mój pierwszy mecz! Gola Dubickiego mam przed oczami do dziś, chociaż to tak dawno było.
Az innych niezapomnianych to Basel i gol Paulisty, Beitar i doszczętne zdeptanie Żydków, ach! A z wspomnień trudnych to PAO, Lazio i ten przebrzydły Anderlecht. Już nawet ten kompromitacje z ogórami w puchrach tak nie siedzą w pamięci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Łezka się w oku kręci, jak się ogląda te skróty ze starych meczów. Pozostały piękne wspomnienia, których nikt nam nie zabierze. I nadzieja, że wkrótce nasza Wisła znów będzie grała wielkie spotkania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Cud nad Wisłą czyli Schalke i Real S. - to mogę oglądać w nieskończoność.
Wtedy tak się nie myślało ale teraz jak oglądam te bramki i boje Wisły to dziękuję ślepemu losowi że dane mi było kibicować w tych czasach... nikt przed Jeziorakiem nie wiedział jakie piękne emocje Nas czekają, teraz wierzę że Biała Gwiazda znów przyćmi wszystkich w kraju swoim blaskiem! Najlepszego w Nowym Roku ![]() ![]()
|
|
|