|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Walecznością Burliga może wiele wygrać, natomiast również oglądałem filmiki na yt Jovicia i szybkością, dryblingiem, techniką miażdży Burlige. Nawet jeśli (a raczej na pewno) filmiki piłkarskie na yt są bardzo "koloryzowane", to pewnych rzeczy nie da się zmanipulować. Oczywiście nie mówię o skrajnych przypadkach vide student z Rumunii o którym chcemy jak najszybciej zapomnieć.
Szkoda by było Burligę, czy to Sadloka, Głowackiego czy Gumisia posadzić na ławie, ale myśląc o grze w pucharach jestem sobie w stanie wyobrazić lepszego zawodnika z tych pozycjachi, no może z wyjątkiem Głowackiego. Oczywiście bez fantazji o zawodnikach rodem z ligi mistrzów.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 01.01.2015 o godz. 10:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Prędzej tego Jovicia na skrzydło szykuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
Na taki pomysł Smuda postawił raz i sam się z niego wycofał w 60 minucie. Bury się tam nie nadaje. Brakuje mu szybkości i techniki. Lubie Burego, ale jeżeli chcemi iśc grać w Europie, to sorry to nie dla niego półka za wysoka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tez cos czuje jesli Jovic zawita do nas to raczej na miejsce Lukasza mam nadzieje ze Bury latwo go nie odda
ale i Sadlok nie moze czuc sie bezbieczny.![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jeśli Jovic faktycznie zasili nasze szeregi, to niezależnie od tego, na jakiej będzie grał pozycji, będzie kolejną oznaką, że Wisła wychodzi pomału na prostą - to taka jaskółka, która wiosny wprawdzie jeszcze nie czyni, ale mocno o niej przypomina !!
Powód: Polska język, trudna język...
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 01.01.2015 o godz. 17:46.
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Mogą sprowadzać nawet Messiego. Tylko co z tego, skoro na ławce trenerskiej siedzi człowiek, który utkną w latach 90 ubiegłego wieku. Najważniejsza rzecz to pozbycie się z klubu Smudy, bo z tym panem możemy co najwyżej bić się o podium w ekstraklasie, a nie myśleć o mistrzostwie i pozytywnych występach w Europie.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja myślę że najważniejsza rzecz to wytrzeźwieć po Sylwestrze. Bez Smudy byśmy szorowali miejsca 8-10.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
tez mysle ze bez Smudy bysmy zajmowali nizsze miejsce w tabeli, ale czy to trener na ,oby, wspaniala przyszlosc Wisly, to watpie....
Chcialbym czytac na koncu sezonu: Gierczynki i spolka podziekuja Smude za wielki sukses w tym sezonie i zycze mu wszystkiego najlepszego, za goodiny konferencja z nowym trenerem, z ktorym od dluszego czasu wszystkie sprawy byly uzgadniany! przepraszam za straszna ortografie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
muszę zadać to pytanko kto to do jasnej ciasnej jest GIERCZYNKI? ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Może o Greczynki chodziło. Wiesz... "Greczynki podziękują Smudzie"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
MarkoPole
Weź pod uwagę, że Smuda ma 3 letni kontrakt z Wisłą tak więc pewnie w przypadku takiego zwolnienia pieniędzy by się nie zrzekł (tak jak było w przypadku reprezentacji co nawet za 2 ostatnie miesiące dostał pensję). |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ah ok, o dlugosc kontraktu zapomnialem....
Chodzilo mi oto zeby nowy prezes Gie....... (?) mial plan krotko- i dlugofalowy dla klubu. I oby dostal troszke czasu..... Przeciwko Smudzie nic nie mam, ale jakis wizjoner to raczej juz nie bedzie... Pozdro! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
Co do meritum zaś zgadzam się z Tobą. Smuda prochu już nie wymyśli. Jego czas tak jak Kasperczaka minął. Podium z, nim na ławce jest jak najbardziej realne. Ale, to chyba maksimum, co może on z tym zespołem zrobić. Tylko niech nie powtórzy się scenariusz z wiosny ubiegłego sezonu. Z tym Mistrzostwem, to się niektórzy mocno zagalopowali. Na razie nawet transfer tego Słoweńca nie doszedł do skutku, a niektórzy jakieś mocarstwowe plany snują. Poczekajmy aż słowa zamienią się w konkretne decyzje, bo, póki, co to możemy tylko gdybać. Zresztą z transferami bywa tak, że są one strzałem w dziesiątkę albo klapą, więc wszystko wyjdzie w praniu. ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ach Gaszynski! wjasnie w rozmowie na akademiawisly sie dowiedzialem...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
Jeśli Cupiał na poważnie myśli o ponownej budowie wielkiego klubu to pierwsze pieniądze jakie powinien zainwestować to te na dobrego zagranicznego trenera. Jednak znając nasze realia, to pewnie wyłoży jakieś śmieszne pieniądze na 2-3 kopaczy i będzie czekał na cudy od Smudy. A te cudy to maksymalnie 3 miejsce w lidze i kolejna kompromitacja w pucharach w lipcu. I błędne koło będzie się toczyć, a my dalej będziemy się pocieszać i śmiać z amicii i legii. Po prostu kocham ten nasz grajdołek...
Ostatnio edytowane przez qqq_b : 01.01.2015 o godz. 21:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
spokojnie ze Smudą, dać mu popracować ileś tam czasu w komforcie(a taki ma ponoć być tj. nowy prezes, sponsor, transfery, marketing itd) i jak to spier.doli to po prostu zmienić trenera ale nic za szybko bo paru działań Bogusia w tym temacie niestety możemy żałować(Petrescu)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Petrescu byłby poprostu idealnym kandydatem do poprowadzenia Wisły do dawnej świetności, a teraz jest chyba bez klubu. Jeśli dobrze pamiętam to mówił, że chciałby tu kiedyś wrócić. Facet sobie zarobił ładnej kasy u Arabów i myślę jakby Cupiał z nim dobrze pogadał to by kokosów nie chciał, a i wrócić byłby chętny. Franek powinien poprowadzić ten klub do końca tego sezonu, a potem podziękować(jeśli jest jakiś kandydat inny jak np. Petrescu).
Franiu jest dobry na czas wegetacji, ale budować to on nie umie. Do tego trzeba innego człowieka. ![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mnie interesuje jedno skoro Jović ma kontrakt do końca czerwca a jego wartość wynosi około 600 tys euro to jak ma już teraz trafić do nas ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Hahaha zaczyna się... Petrescu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Petrescu to mały pryszcz
kiedyś przymierzany był tu Simeone ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
w czerwcu dostaną za niego wielkie G. teraz może się dogadali np. na 200 tyś euro albo gosćia zakontraktują teraz a przyjdzie za pol roku. nigdzie nie jest napisane że przyjdzie teraz wiec moze tutaj jest haczyk ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pojawily się nowe komentarze (nie wiem czy prawdziwe)...
Ze na dniach się ma okazac czy Jovic przychodzi teraz czy od czerwca z tym ze ma podobno oferte tez z Belgii.. Jakis gość pisze ze Cola ma dac rocznie 400 tys euro (w co osobiście nie wierze ponieważ nie oni maja być glownym sponsorem)... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
To po co rozsiewasz ten ferment dalej, skoro sam w niego nie wierzysz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |