The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
york09
Banita

Od: 04.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2014, 15:53
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
He he, he. Ty wiesz skąd w ogóle jest to zdjęcie ? I dlaczego zostało zamieszczone ? Podpowiem ci, bo zdjęcie pasuje do tekstu. Ubawiłeś mnie do łez
A co w tym tekście takiego? że Paradowska była na urodzinach!
Przypomnę Ci kto szedł w kaczym marszu 13 IX
Obok nich stanie zastęp naczelnych i publicystów. W jednym szeregu z prezesem PiS pójdą więc: Tomasz Sakiewicz ("Gazeta Polska") oraz bracia Michał i Jacek Karnowscy (wPolityce.pl, "W Sieci") z Pawłem Lisickim ("Do Rzeczy") i Tomaszem Terlikowskim (TV Republika).

Jeszcze interesują mnie słowa Antosia:
Macierewicz w TVTrwam: "Sfałszowanie wyborów pokazuje, że nie ma legalnej drogi by zmienić władzę, trzeba to zrobić inną drogą."
Ciekawe jaka to ta "inna droga"
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
,yorkuś skasuj to zdjęcie i podpis bo twoje IQ naprawdę wymiata
Przecież tą fotkę to zamieściła szczujnia karnowskich na pierwszej stronce (nie ja)
Ostatnio edytowane przez york09 : 29.12.2014 o godz. 15:56.
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 29.12.2014, 16:56
yorka mam na liście ignorowanych ale co poniektórzy widzę uwielbiają z nim dyskutować - no po prostu nie potraficie zacisnąc zwieraczy i widzę, że akurat wyciągnął na wierzch perfidię karnowskich.

Coby Panowie nie powiedzieć, ich czasopismo dawno spłynęło w stronę techninik czerskiej.

Czerska jednak jest od nich lepsza, szybsza i mądrzejsza.

Próbują w sposób nieudaczny naśladować ich.

I powracajac do zdjęcia to przyznać trzeba, że faktycznie czerska w całej postaci - pytanie jednak jest następujęce czy o takie polskie walczycie?

I nie pomogą tu kpiny z yorka. Karnowscy wstawili to zdjęcie specjalnie i z premetydacją - robią to ciągle
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 29.12.2014, 17:03
Taki zarzut można postawić praktycznie każdej redakcji. Obrazki lub tytuły w 90% nie odzwierciedlają właściwej treści danego tekstu. Czepianie się o taką za przeproszeniem pierdołę, to klasyczne odwracanie uwagi od faktycznych problemów. A tych jest przecież bez liku.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 29.12.2014, 18:49
sambo napisał(a):Wyświetl post
yorka mam na liście ignorowanych ale co poniektórzy widzę uwielbiają z nim dyskutować - no po prostu nie potraficie zacisnąc zwieraczy i widzę, że akurat wyciągnął na wierzch perfidię karnowskich.

Coby Panowie nie powiedzieć, ich czasopismo dawno spłynęło w stronę techninik czerskiej.

Czerska jednak jest od nich lepsza, szybsza i mądrzejsza.

Próbują w sposób nieudaczny naśladować ich.

I powracajac do zdjęcia to przyznać trzeba, że faktycznie czerska w całej postaci - pytanie jednak jest następujęce czy o takie polskie walczycie?

I nie pomogą tu kpiny z yorka. Karnowscy wstawili to zdjęcie specjalnie i z premetydacją - robią to ciągle
nie wiem co masz do Karnowskich ? daj przykłady a nie porównuj z czerską, co do yorkusia tutaj nie chodzi o zdjęcie tylko jego skojarzenie , widzi zdjęcie , piszą o paradowskiej co to była na imprze u nowaka , na zdjęciu rudy z mumią a ten krzyczy eureka "tuska tam nie było", jak czytam tez uważasz że zdjęcie rodem z czerskiej , na jakiej podstawie tak oceniasz ? nie wiesz że mumia przez 7 lat była zakochana w rudzielcu ? zresztą o czym tu dyskutować , banał nie warty uwagi , tylko yorkus a ty za nim macie problem ze zdjęciem , prawdę mówiąc nie wierze że Ty to napisałeś ,
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 29.12.2014 o godz. 18:51.
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 29.12.2014, 20:45
Złoty Goebbels dla nadredaktora Kraśko za dzisiejsze wydanie "Wiadomości"! Reżimówka staje na wysokości zadania!

Bo od tego oni są... od tego są ONI!
Pojawił się wywiad z Kaczyńskim, który nie neguje koalicji z Korwinem Mikke. Lekki strach obleciał wyższe sfery bo JKM już dawno zapowiedział, że "w koalicję choćby z diabłem".

I teraz majstersztyk. Pokazały się dosłownie 3 plansze z trzema zdaniami bez żadnego kontekstu, w których Janusz Korwin-Mikke mówi o Kaczyńskim: "to świetny strateg", "bardzo go szanuję", "lubię go". Potem na antenie tylko podgląd rozmawiającego przez telefon JKM a w tle tylko złowrogi głos dziennikatytutki - "brzmi jak laurka dla prezesa Kaczyńskiego". Następnie wypowiedzi Błaszczaka, oświadczenie rzecznika prasowego PiS oraz Rysia Czarneckiego (którego nawiasem mówiąc nie trawię jak mało kogo). Na koniec jakiś poseł Platformy Obywatelskiej z pasją opowiada "Ten sojusz byłby niebezpieczny dla Polski!"

Obu prezesów - PiSu oraz KNP proszę o granie na tych organkach przynajmniej do wyborów. Panika, która pojawia się na samą myśl o tym sojuszu na obliczach tych prostytuujących się medialnie biurwach jest bezcenna

https://www.facebook.com/Lemingopedia
kerim1906
Banita

Stary 29.12.2014, 21:11
http://wpolityce.pl/polityka/227642-...-na-leonardzie

bezgłowa piotrowska , kto zgasi światło?

co do kraśki , nie wiem czy wszyscy wiedzą ale jak jego dzieci pojawią się w tv to będą to w prostej linii prawnuki wincentego kraśki , kto zacz ? poszukajcie i przekonajcie się jak w Polsce wyglądają dynastie, Radwański mówił o trzecim starciu AK z SB , a tutaj szykuje się czwarte starcie i to raczej nie koniec
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 29.12.2014 o godz. 21:18.
sambo
dziarski chłop

Stary 29.12.2014, 21:58
nie wiem co masz do Karnowskich ? daj przykłady a nie porównuj z czerską,
świetny przykład z tego artykułu powyżej

"Fakt, że w tym właśnie czasie ważnymi dla polskiego bezpieczeństwa urzędnikami jest Teresa „Da Radę” Piotrowska, "

Na samym początku ten tygodnik był fajny i na poziomie, od jakiegoś czasu jednak frustracja wzięła górę nad rzemiosłem i czytając czułem się po prostu zażenowany, że jestem raczony takimi właśnie sformułowaniami, że ktoś mnie traktuje jak tępego debila. Może i czytelnicy czerskiej tak chcą być traktowani i pragną tego bardzo, mnie to obraża i zniechęca - przestałem kupować i żal mi tych zdolnych ludzi z ideałami. Frustracja to straszny stan
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
kerim1906
Banita

Stary 29.12.2014, 22:03
"Fakt, że w tym właśnie czasie ważnymi dla polskiego bezpieczeństwa urzędnikami jest Teresa „Da Radę” Piotrowska, "

co w tym stwierdzeniu jest frustrującego ?, raczej przerażającego , że takie osoby mają coś wspólnego z nazwijmy to "rządzeniem" , wytłumacz mi bo naprawdę nie rozumiem ? , mają udawać że jest ok ?
Smuga
Senior Member

Stary 29.12.2014, 22:43
co w tym stwierdzeniu jest frustrującego ?, raczej przerażającego , że takie osoby mają coś wspólnego z nazwijmy to "rządzeniem"
Jednym z najważniejszym ministerstw kieruje była katechetka. Może i byłoby, to śmieszne, ale nie jest, ponieważ, to jest na tyle ważny resort, iż na jego czele nie powinien stać, byle, kto, a tym bardziej osoba, która nie ma o tym zielonego pojęcia. Pseudonim jak najbardziej adekwatny. Tym bardziej, że już to przerabialiśmy, tyle że w wykonaniu Klicha - z wykształcenia psychiatry. Takie właśnie "Da Radę" w jego wykonaniu doprowadziło polskie wojsko do totalnej ruiny. O katastrofie smoleńskiej, która była pośrednim tego skutkiem już nie wspomnę.
sambo
dziarski chłop

Stary 29.12.2014, 23:07
Panowie przykro mi, że się dajecie dobrowolnie robić w balona. Przykro mi, że to akceptujecie i jesteście z tego jeszcze zadowoleni.

Jeśli kerim w tym stwierdzeniu nie widzisz niczego frustrującego, to znaczy, że w swym (wybacz ale tak mi się wydaje) uporze jesteś tak daleko posuniety, że tego po prostu nie zauważasz, tak samo jak czytelnicy czerskiej nie zauważają, iż są robieni w konia w artykule zaczynającym się od "znany prawicowy dziennikarz, publikujący teksty w faszyzującym portalu stwierdził.........".

"Da radę" jest tu techniką manpiulacji, która ma nastawić czytelnika na obraz tej osoby. Cała reszta tekstu jest już zbędna, ponieważ to "da radę"czyni z tej baby błazna.

I życzyłbym sobie abym to ja mógł ocenić, czy ktos jest błaznem czy nie a nie robił to za mnie jakiś politruk.

Jak słusznie mawia Ojciec Dyrektor - dziennikarz winien być posłańcem a nawet aniołem prawdy.

W Polsce doszło do takiej paranoi, że cztelnik nie chce tej prawdy znać, on chce przeczytać coś, co bedzie sie zgadzało z jego przekonaniami a w ten sposób daje się wmanewrować w pułapkę," łyka " obraz zgodny z jego przekonaniami tj. mecenas Roman G. lizusem Ojca Dyrektora jak i mecenas Roman G. jako bicz boży na pupilów Ojca Dyrektora .
Ostatnio edytowane przez sambo : 29.12.2014 o godz. 23:41.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 29.12.2014, 23:53
W Polsce doszło do takiej paranoi, że cztelnik nie chce tej prawdy znać, on chce przeczytać coś, co bedzie sie zgadzało z jego przekonaniami a w ten sposób daje się wmanewrować w pułapkę," łyka " obraz zgodny z jego przekonaniami tj. mecenas Roman G. lizusem Ojca Dyrektora jak i mecenas Roman G. jako bicz boży na pupilów Ojca Dyrektora .
Ten motyw przerabiała już raz moja ulubiona Angora

palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 30.12.2014, 01:08
Widzieli dzisiejsze wydanie reżimówki o PIS i KNP?
To wycinanie z kontekstu słów JKM o Kaczyńskim mistrzowskie! Już nawet chyba małe dzieci by się połapały, że coś tu nie gra
Ale straszą ale straszą a nie Boją się boją z jednej strony utraty koryta z drugiej likwidacji koryta
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 30.12.2014, 02:11
Własnie ogladalem powtorke. Najlepszy byl Gowin z tym 5 x prawdopodobnie, ktory twierdzil, ze Korwin opusci KNP
york09
Banita

Od: 04.2013

Stary 30.12.2014, 10:38
W Polsce doszło do takiej paranoi, że cztelnik nie chce tej prawdy znać, on chce przeczytać coś, co bedzie sie zgadzało z jego przekonaniami a w ten sposób daje się wmanewrować w pułapkę," łyka " obraz zgodny z jego przekonaniam
I to jest prawda!
Co niektórzy wolą wierzyć w "fałszerstwa wyborcze" bo to po linii ich partii. To nic że nie ma dowodów, ale jak guru powiedział że 10 % sfałszowano , to tak musi być. Nawet wywalił tą panią odpowiedzialną za wybory, za to że nie doszukała sie fałszerstw. To nic że w żadnym lokalu fałszerzy nie znalazł, że nikt mu nie doniósł.
Najważniejsza wiara. To samo dotyczy "zamachu smoleńskiego."
Smuga
Senior Member

Stary 30.12.2014, 11:10
Dlaczego nie dziwi mnie ten tendencyjny reportaż? Jego autorem jest niejaka Justyna Dobrosz-Oracz - córka byłego wicemarszałka Sejmu i działacza PSL oraz LPR Janusza Dobrosza. Jest on od jakiegoś czasu członkiem rady programowej jednej z regionalnych rozgłośni Polskiego Radia. Dodajmy, że z rekomendacji PSL. Córunia musi, więc spłacić zaciągnięty u mocodawców dług wdzięczności. Na pocieszenie zostaje fakt, że jej wczorajsze popisy, to pestka w porównaniu z warsztatem Kolendy-Zaleskiej i Sobieniowskiego. Przy tej dwójce sam Joseph Goebbels, by się zawstydził.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.12.2014, 15:17
szwaby boja sie Jarosława http://wpolityce.pl/swiat/227757-nie...dniego-sasiada dlatego stara makrela zrobi wszystko, by sitwa władzy nie oddała ,bo rządy PiSu nie sa w interesie reichstagu tylko Polski
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Stary 30.12.2014, 15:36
Przegląd roku w Klubie Ronina (Janecki, Warzecha, Ziemkiewicz - 29.12.2014)
https://www.youtube.com/watch?v=uuW11r84WTk
kerim1906
Banita

Stary 30.12.2014, 18:15
Panowie przykro mi, że się dajecie dobrowolnie robić w balona. Przykro mi, że to akceptujecie i jesteście z tego jeszcze zadowoleni.

Jeśli kerim w tym stwierdzeniu nie widzisz niczego frustrującego, to znaczy, że w swym (wybacz ale tak mi się wydaje) uporze jesteś tak daleko posuniety, że tego po prostu nie zauważasz, tak samo jak czytelnicy czerskiej nie zauważają, iż są robieni w konia w artykule zaczynającym się od "znany prawicowy dziennikarz, publikujący teksty w faszyzującym portalu stwierdził.........".

"Da radę" jest tu techniką manpiulacji, która ma nastawić czytelnika na obraz tej osoby. Cała reszta tekstu jest już zbędna, ponieważ to "da radę"czyni z tej baby błazna.

I życzyłbym sobie abym to ja mógł ocenić, czy ktos jest błaznem czy nie a nie robił to za mnie jakiś politruk.

Jak słusznie mawia Ojciec Dyrektor - dziennikarz winien być posłańcem a nawet aniołem prawdy.

sambo , po kolei , wiesz skąd się wzięło hasło "da radę ", nie wymyślił tego Karnowski , sama kopaczowa tak o niej powiedziała i od tego czasu w opinii publicznej funkcjonuje hasło teresa "da radę" piotrowska, a ta baba jest błaznem ponieważ nie ma żadnych kompetencji bycia ministrem a ministrem MSW w szczególności, tylko błazen przyjmuje propozycję zostania ministrem nie posiadając jakichkolwiek kompetencji, poza tym już dawno powinna być poza tym pesudorządem po akcji z aresztowaniem dziennikarzy w PKW , nie będę tego rozwijał bo na pewno znasz temat,a ostatnie "bezgłowe"w jej wykonaniu tylko utwierdziły mnie w przekonaniu o jej "możliwościach"
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 30.12.2014 o godz. 18:19.
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 30.12.2014, 21:18
Goebels reżimówka wczorajsza. Straszą straszą. Wycinki mistrzowskie
https://www.facebook.com/video.php?v=773128482758471
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Smuga
Senior Member

Stary 30.12.2014, 21:25
To akurat nie pierwsza manipulacja w wykonaniu Pani Dobrosz-Oracz. Było tego już na pęczki:

Żenujące „Wiadomości”. Platformie chyba faktycznie niepotrzebne są bezpłatne spoty wyborcze w TVP. Wystarczy Justyna Dobrosz-Oracz

No i wisienka na torcie:

Są jeszcze jakieś wątpliwości, co do tego materiału, który nam wczoraj wysmażyła?
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 30.12.2014, 21:34
Ponad 130 osób zatrzymano w centrum Moskwy w czasie zorganizowanej bez zgody władz manifestacji poparcia dla opozycjonisty Aleksieja Nawalnego - podała organizacja pozarządowa OWD-Info. O swoim zatrzymaniu napisał na Twitterze sam Nawalny.

Kaczyński twierdzi ,że nie żyje w demokratycznym kraju. Niech pojedzie tam organizować marsze ,zobaczymy jak go potraktują...
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.12.2014, 21:38
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Ponad 130 osób zatrzymano w centrum Moskwy w czasie zorganizowanej bez zgody władz manifestacji poparcia dla opozycjonisty Aleksieja Nawalnego - podała organizacja pozarządowa OWD-Info. O swoim zatrzymaniu napisał na Twitterze sam Nawalny.

Kaczyński twierdzi ,że nie żyje w demokratycznym kraju. Niech pojedzie tam organizować marsze ,zobaczymy jak go potraktują...
Zobacz ile osób zatrzymano na legalnym MN, jak bito ludzi, są filmiki, nie trzeba jechać do Moskwy, zresztą PKW już jeździ od dawna na szkolenia i jakie pojętne dziadki, jak fajnie fałszują wybory. Wielki magik Szurow jst z nich dumny.
Smuga
Senior Member

Stary 30.12.2014, 21:39
Hehehehehe no, ale przecież Radzio Sikorski nie tak dawno mówił, że Rosja ewoluuje w stronę demokracji i chciał, by w niedalekiej przyszłości była ona czołowym członkiem NATO.
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Stary 30.12.2014, 22:38
AS82 napisał(a):Wyświetl post

A żyjemy w demokratycznym kraju gdzie przed wyborami nie zaprasza się kandydatów na prezydentów do mediów nielubianych partii? Lub kilka mln podpisów obywateli wrzuca się do niszczarki bo nie pasują one władzy? Nie mówiąc o POlitycznych naciskach na sądy żeby skazywały wybrane (nie lubiane dla rządu) grupy bez zawiasów (i słynne "państwo ma monopol na przemoc") np. słynna bójka na plaży ?
kerim1906
Banita

Stary 31.12.2014, 12:04
cynizm bufetowej , czekam na jej wygwizdanie , zaraz dowiem się że na takich uroczystościach nie wypada ?

http://niezalezna.pl/62809-po-zwolni...k-trzech-kroli
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 31.12.2014 o godz. 12:06.
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 31.12.2014, 12:21
cynizm bufetowej , czekam na jej wygwizdanie , zaraz dowiem się że na takich uroczystościach nie wypada ?

http://niezalezna.pl/62809-po-zwolni...k-trzech-kroli
Cale szczęście ze takich debili jak Chazan nie ma wielu...
kerim1906
Banita

Stary 31.12.2014, 12:25
kilogramowy zrób mi przyjemność i nie czytaj moich postów , a jak już to zrobisz nie cytuj ich , nie dziękuje i nie pozdrawiam
63.5 Kg
Senior Member

Stary 31.12.2014, 12:36
kilogramowy zrób mi przyjemność i nie czytaj moich postów , a jak już to zrobisz nie cytuj ich , nie dziękuje i nie pozdrawiam
Jak mi tylko odpowiesz na jedno pytanie dobra

Jestes po stronie profesora
kerim1906
Banita

Stary 31.12.2014, 12:47
odpowiem ci ostatni raz , profesor w tym kraju to tytuł zdewaluowany , nie wiem kogo masz na myśli , środę ?, niesioła ?profesora niedoszłego magistra bartoszewskiego ?hartmana ? czy kogoś innego , jeżeli chodzi o PROFESORA CHAZANA to odpowiadam TAK , podzielam jego poglądy i jestem po jego stronie , myślę że wyczerpaliśmy konwersację
63.5 Kg
Senior Member

Stary 31.12.2014, 12:54
odpowiem ci ostatni raz , profesor w tym kraju to tytuł zdewaluowany , nie wiem kogo masz na myśli , środę ?, niesioła ?profesora niedoszłego magistra bartoszewskiego ?hartmana ? czy kogoś innego , jeżeli chodzi o PROFESORA CHAZANA to odpowiadam TAK , podzielam jego poglądy i jestem po jego stronie , myślę że wyczerpaliśmy konwersację
Wyczerpaliśmy zdecydowanie...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów