|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
yorka mam na liście ignorowanych ale co poniektórzy widzę uwielbiają z nim dyskutować - no po prostu nie potraficie zacisnąc zwieraczy i widzę, że akurat wyciągnął na wierzch perfidię karnowskich.
Coby Panowie nie powiedzieć, ich czasopismo dawno spłynęło w stronę techninik czerskiej. Czerska jednak jest od nich lepsza, szybsza i mądrzejsza. Próbują w sposób nieudaczny naśladować ich. I powracajac do zdjęcia to przyznać trzeba, że faktycznie czerska w całej postaci - pytanie jednak jest następujęce czy o takie polskie walczycie? I nie pomogą tu kpiny z yorka. Karnowscy wstawili to zdjęcie specjalnie i z premetydacją - robią to ciągle ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Taki zarzut można postawić praktycznie każdej redakcji. Obrazki lub tytuły w 90% nie odzwierciedlają właściwej treści danego tekstu. Czepianie się o taką za przeproszeniem pierdołę, to klasyczne odwracanie uwagi od faktycznych problemów. A tych jest przecież bez liku.
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 29.12.2014 o godz. 18:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Złoty Goebbels dla nadredaktora Kraśko za dzisiejsze wydanie "Wiadomości"! Reżimówka staje na wysokości zadania!
Bo od tego oni są... od tego są ONI! Pojawił się wywiad z Kaczyńskim, który nie neguje koalicji z Korwinem Mikke. Lekki strach obleciał wyższe sfery bo JKM już dawno zapowiedział, że "w koalicję choćby z diabłem". I teraz majstersztyk. Pokazały się dosłownie 3 plansze z trzema zdaniami bez żadnego kontekstu, w których Janusz Korwin-Mikke mówi o Kaczyńskim: "to świetny strateg", "bardzo go szanuję", "lubię go". Potem na antenie tylko podgląd rozmawiającego przez telefon JKM a w tle tylko złowrogi głos dziennikatytutki - "brzmi jak laurka dla prezesa Kaczyńskiego". Następnie wypowiedzi Błaszczaka, oświadczenie rzecznika prasowego PiS oraz Rysia Czarneckiego (którego nawiasem mówiąc nie trawię jak mało kogo). Na koniec jakiś poseł Platformy Obywatelskiej z pasją opowiada "Ten sojusz byłby niebezpieczny dla Polski!" Obu prezesów - PiSu oraz KNP proszę o granie na tych organkach przynajmniej do wyborów. Panika, która pojawia się na samą myśl o tym sojuszu na obliczach tych prostytuujących się medialnie biurwach jest bezcenna ![]() https://www.facebook.com/Lemingopedia |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://wpolityce.pl/polityka/227642-...-na-leonardzie
bezgłowa piotrowska co do kraśki , nie wiem czy wszyscy wiedzą ale jak jego dzieci pojawią się w tv to będą to w prostej linii prawnuki wincentego kraśki , kto zacz ? poszukajcie i przekonajcie się jak w Polsce wyglądają dynastie, Radwański mówił o trzecim starciu AK z SB , a tutaj szykuje się czwarte starcie i to raczej nie koniec
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 29.12.2014 o godz. 21:18.
|
|
|
|
dziarski chłop
Offline |
|
|
świetny przykład z tego artykułu powyżej
"Fakt, że w tym właśnie czasie ważnymi dla polskiego bezpieczeństwa urzędnikami jest Teresa „Da Radę” Piotrowska, " Na samym początku ten tygodnik był fajny i na poziomie, od jakiegoś czasu jednak frustracja wzięła górę nad rzemiosłem i czytając czułem się po prostu zażenowany, że jestem raczony takimi właśnie sformułowaniami, że ktoś mnie traktuje jak tępego debila. Może i czytelnicy czerskiej tak chcą być traktowani i pragną tego bardzo, mnie to obraża i zniechęca - przestałem kupować i żal mi tych zdolnych ludzi z ideałami. Frustracja to straszny stan ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
"Fakt, że w tym właśnie czasie ważnymi dla polskiego bezpieczeństwa urzędnikami jest Teresa „Da Radę” Piotrowska, "
co w tym stwierdzeniu jest frustrującego ?, raczej przerażającego , że takie osoby mają coś wspólnego z nazwijmy to "rządzeniem" , wytłumacz mi bo naprawdę nie rozumiem ? , mają udawać że jest ok ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednym z najważniejszym ministerstw kieruje była katechetka. Może i byłoby, to śmieszne, ale nie jest, ponieważ, to jest na tyle ważny resort, iż na jego czele nie powinien stać, byle, kto, a tym bardziej osoba, która nie ma o tym zielonego pojęcia. Pseudonim jak najbardziej adekwatny. Tym bardziej, że już to przerabialiśmy, tyle że w wykonaniu Klicha - z wykształcenia psychiatry. Takie właśnie "Da Radę" w jego wykonaniu doprowadziło polskie wojsko do totalnej ruiny. O katastrofie smoleńskiej, która była pośrednim tego skutkiem już nie wspomnę.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
dziarski chłop
Offline |
|
|
Panowie przykro mi, że się dajecie dobrowolnie robić w balona. Przykro mi, że to akceptujecie i jesteście z tego jeszcze zadowoleni.
Jeśli kerim w tym stwierdzeniu nie widzisz niczego frustrującego, to znaczy, że w swym (wybacz ale tak mi się wydaje) uporze jesteś tak daleko posuniety, że tego po prostu nie zauważasz, tak samo jak czytelnicy czerskiej nie zauważają, iż są robieni w konia w artykule zaczynającym się od "znany prawicowy dziennikarz, publikujący teksty w faszyzującym portalu stwierdził.........". "Da radę" jest tu techniką manpiulacji, która ma nastawić czytelnika na obraz tej osoby. Cała reszta tekstu jest już zbędna, ponieważ to "da radę"czyni z tej baby błazna. I życzyłbym sobie abym to ja mógł ocenić, czy ktos jest błaznem czy nie a nie robił to za mnie jakiś politruk. Jak słusznie mawia Ojciec Dyrektor - dziennikarz winien być posłańcem a nawet aniołem prawdy. W Polsce doszło do takiej paranoi, że cztelnik nie chce tej prawdy znać, on chce przeczytać coś, co bedzie sie zgadzało z jego przekonaniami a w ten sposób daje się wmanewrować w pułapkę," łyka " obraz zgodny z jego przekonaniami tj. mecenas Roman G. lizusem Ojca Dyrektora jak i mecenas Roman G. jako bicz boży na pupilów Ojca Dyrektora .
Ostatnio edytowane przez sambo : 29.12.2014 o godz. 23:41.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Widzieli dzisiejsze wydanie reżimówki o PIS i KNP?
To wycinanie z kontekstu słów JKM o Kaczyńskim mistrzowskie! Już nawet chyba małe dzieci by się połapały, że coś tu nie gra Ale straszą ale straszą ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Własnie ogladalem powtorke. Najlepszy byl Gowin z tym 5 x prawdopodobnie, ktory twierdzil, ze Korwin opusci KNP
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
Co niektórzy wolą wierzyć w "fałszerstwa wyborcze" bo to po linii ich partii. To nic że nie ma dowodów, ale jak guru powiedział że 10 % sfałszowano , to tak musi być. Nawet wywalił tą panią odpowiedzialną za wybory, za to że nie doszukała sie fałszerstw. To nic że w żadnym lokalu fałszerzy nie znalazł, że nikt mu nie doniósł. Najważniejsza wiara. To samo dotyczy "zamachu smoleńskiego." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego nie dziwi mnie ten tendencyjny reportaż? Jego autorem jest niejaka Justyna Dobrosz-Oracz - córka byłego wicemarszałka Sejmu i działacza PSL oraz LPR Janusza Dobrosza. Jest on od jakiegoś czasu członkiem rady programowej jednej z regionalnych rozgłośni Polskiego Radia. Dodajmy, że z rekomendacji PSL. Córunia musi, więc spłacić zaciągnięty u mocodawców dług wdzięczności. Na pocieszenie zostaje fakt, że jej wczorajsze popisy, to pestka w porównaniu z warsztatem Kolendy-Zaleskiej i Sobieniowskiego. Przy tej dwójce sam Joseph Goebbels, by się zawstydził.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
szwaby boja sie Jarosława http://wpolityce.pl/swiat/227757-nie...dniego-sasiada dlatego stara makrela zrobi wszystko, by sitwa władzy nie oddała ,bo rządy PiSu nie sa w interesie reichstagu tylko Polski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przegląd roku w Klubie Ronina (Janecki, Warzecha, Ziemkiewicz - 29.12.2014)
https://www.youtube.com/watch?v=uuW11r84WTk |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 30.12.2014 o godz. 18:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Goebels reżimówka wczorajsza. Straszą straszą. Wycinki mistrzowskie
https://www.facebook.com/video.php?v=773128482758471 ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To akurat nie pierwsza manipulacja w wykonaniu Pani Dobrosz-Oracz. Było tego już na pęczki:
Żenujące „Wiadomości”. Platformie chyba faktycznie niepotrzebne są bezpłatne spoty wyborcze w TVP. Wystarczy Justyna Dobrosz-Oracz No i wisienka na torcie: Są jeszcze jakieś wątpliwości, co do tego materiału, który nam wczoraj wysmażyła? ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ponad 130 osób zatrzymano w centrum Moskwy w czasie zorganizowanej bez zgody władz manifestacji poparcia dla opozycjonisty Aleksieja Nawalnego - podała organizacja pozarządowa OWD-Info. O swoim zatrzymaniu napisał na Twitterze sam Nawalny.
Kaczyński twierdzi ,że nie żyje w demokratycznym kraju. Niech pojedzie tam organizować marsze ,zobaczymy jak go potraktują... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hehehehehe no, ale przecież Radzio Sikorski nie tak dawno mówił, że Rosja ewoluuje w stronę demokracji i chciał, by w niedalekiej przyszłości była ona czołowym członkiem NATO.
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
cynizm bufetowej
http://niezalezna.pl/62809-po-zwolni...k-trzech-kroli
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 31.12.2014 o godz. 12:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
kilogramowy zrób mi przyjemność i nie czytaj moich postów , a jak już to zrobisz nie cytuj ich , nie dziękuje i nie pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
odpowiem ci ostatni raz , profesor w tym kraju to tytuł zdewaluowany , nie wiem kogo masz na myśli , środę ?, niesioła ?profesora niedoszłego magistra bartoszewskiego ?hartmana ? czy kogoś innego , jeżeli chodzi o PROFESORA CHAZANA to odpowiadam TAK , podzielam jego poglądy i jestem po jego stronie , myślę że wyczerpaliśmy konwersację
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|