|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No to łyknij to, że NIC sie nie zmieni (jak juz to na gorsze) i na wiosnę będziemy musieli się męczyć z asami pokroju Jankowskiego czy Garguly. No i najprawdopodobniej bez Stilicia
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
![]()
chyba, ze insynuujesz sprzedaż zawonika za grosze, bo mało kto wyłoży poważne pieniądze za zawodnika, którego może mieć po 6 miesiącach za darmo...![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no Robert. Ten od Baśki i Wilków.
fialo : a czym różni się Twoje info od informacji uzytkownika sayek? Dowód etc ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
No widzisz. Ty przestałeś wierzyc w cuda, a ja wyruchałem Ci tabun napalonych lasek.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurde, tylko co na to Twoja teściowa?
![]() ![]()
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Ciiiiiiiiii.... Nic nie wie bo też nie wierzy w cuda
![]() ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tak jak pisałem wczoraj na SB- Cupiał powiedział, że na święta da 30 melonów. Z tym, że jemu chodziło o spotkanie wigilijne i melony (w sensie owoc), a nadgorliwi zrozumieli to jako potoczne określenie milionów (w sensie kasa). I zgrywa się to z jakimiś światłami na którymś piętrze do świtu w klubowym budynku. No znajdźcie mi teraz tak łatwo i o tej porze taką ilość świeżych owoców w naszym klimacie
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Urzadzilem sobie dzisiaj dluzsza rozmowe z Sarkim jadac z nim na lotnisko...
I musze zasmucić jego przeciwnikow ponieważ na chwile obecna zostaje w Wisle na pewno... |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Mogłeś spytać czy kaske dostał
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
on to sobie może zapewniać... podejrzewam, że przychodzi oferta na jakieś 300k euro i następnego dnia go nie ma bo mu Franek coś dyskretnie zasugeruje i tyle...
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() Takich Sarkich tzn. mających niezłą szybkość i nic więcej jest w Małopolsce na pęczki. A pewnie wśród nich znalazłoby się kilku, którym chciałoby się nauczyć kilku zwodów, celnego wrzucania piłki w pole karne itp. Tylko trzeba pojeździć, ściągnąć takiego chłopaka i dać mu wsparcie przez jakiś czas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() gigant specjalnie dla Ciebie powinni ją stworzyć... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dzisiejszy Dziennik Polski pisze o pożegnaniu sezonu na które zaprosił Cupiał piłkarzy i sztab szkoleniowy.
Jest też wątek o przelewie z Telefoniki na 5 baniek, możliwych 2-3 transferach oraz ofercie dla Stilicia ... z Korei http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...kowe,id,t.html lekko optymistycznie... |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
hmm, onet podaje, że 12 baniek spłaciliśmy a jeszcze 5 ma wpłynąć. zdaje sobie sprawę, ze źródła ale kwoty zaczynają się zbliżać do tychże 19 o których mówił sayek, oczywiście jeszcze zostaje opcja, że to pismaki z forum korzystali ale kto wie może coś jest na rzeczy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Onet nie potrafi porządnie przepisać z krakowskiej czy tam z dziennika polskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czyżby sen o którym pisałem okazał się prawdą?
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Powinieneś jakąś prowizję wziąć od tego info
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tylko kasa trochę inna, od tej o której mówiłeś
![]() Ale tak to jest z panem Cupiałem... Jednego dnia chce sprzedać część swoich udziałów, a drugiego budzi się i znów marzy o Lidze Mistrzów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No wiesz, oficjalnie może być podana inna kwota.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No tak
Miejmy nadzieję, że Twoje dalsze info również się spełni i nasza Wisła odzyska swój blask ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ja zbyt wiele razy cieszyłem się poprawą sytuacji w Wiśle przedwcześnie, więc tym razem wole podejść sceptycznie do pojawiających się informacji. Choć osoba Gaszyńskiego w roli prezesa klubu napawa mnie pewną nadzieją na poprawę sytuacji ekonomicznej klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A co ty jesteś z BBC czy Russia Today?
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Bardziej na miejscu - KGB, CIA, ABW czy MI6?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Czyli co ? Wraca wielka Wisła ?
Takie infrormacje dają duzy optymizm i chcąc czy nie chcąc, cieszę się jak dziecko. Jeszcze nie tak dawno wielu z nas było kompletnie pesymistycznie do tego nastawionych, a teraz pojawia się ogromna nadzieja. To tylko wpis w gazecie, ale coś musi być na rzeczy. Tyle pieniędzy nie załatwi wszystkich problemów, ale dzięki niej znikną najważniejsze. Sayek89 miał rację i wielkie graty za informacje. Nam pozostaje wierzyć i wspierać klub finansowo poprzez swoją obecność na stadionie wiosną i w kolejnych sezonach. Tylko Wisła !![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie podniecajmy się, na Wielką Wisłę poczekamy jeszcze z 2 lata. W tym i przyszłym sezonie fajnie byłoby osiągnąć grupę LE. To jeśli chodzi o kwestie sportowe. Z finansami tak łatwo nie będzie. Najpierw zobaczmy jakie transfery będą, później będziemy wyrokować. Fajnie by było, gdyby udało się znaleźć drugiego Meliksona i drugiego Bitona
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() Przyjdzie wiosna i ewentualne transfery i można delikatnie zacząć się cieszyć...póki co pozostaje czekać lub relaksować się tym euforycznymi wpisami młodszych kolegów na forum... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|