|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
niektórzy posłowie jeżeli są zaangażowani mogą tyle przejechać,którzy to naprawdę robią nie wiem , wiem tylko że zdradek nie zrobił swoim samochodem nawet kilometra , a neuman czy jak mu tam nie wyjeżdził co roku idealnie tyle samo kilometrów,przynajmniej tak wygląda z jego rocznych zestawień ,śmierdzi na kilometr przekrętem
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Także jeśli spojrzysz na moje posty związane z Mariuszem i SKOK-iem to pewnie znowu zmienisz zdanie. PS. Co do Boniego to nigdy nie widziałem w DZ Boniego, a czytałem pismo regularnie. Nazwiska jakie wymieniłem wziąłem z ostatniego numeru jaki posiadam z 4 grudnia. Wieczorem zrobię skany i pokażę jacy ludzi pisali do DZ.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 11.12.2014 o godz. 15:47.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
Ale interesuje mnie jeszcze kto sponsoruje prezesie przejazdy po Polsce, skoro on sam auta nie posiada (więc kasa się mu nie przysługuje) a jeździ z kierowcą . Rządowej limuzyny też nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sponsorujemy My - państwo jak wszystkie te madryckie pijackie wyprawy, urodziny w Dworze Potockich, czy samochody służbowe z całodobową ochroną. Podatnicy za to płacą, aby politykom żyło się lepiej.
PS. Żeby znowu nie dolepiono mi łatki członka PSL-u to wrzucam zdjęcia z imprezy powyborczej mazowieckich struktur tej partii. Tańce ruchańce z Liszowską. Żenada. ![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 11.12.2014 o godz. 16:15.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Kila lat temu w ciągu tygodnia 6 tyś km. Byłem w Hiszpanii, Portugalii i przez Francję do domu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Yorkuś i jak było w Portugali, fajnie co?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 11.12.2014 o godz. 17:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obawiam się, że nie tylko tego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A mógłby mi ktoś jakoś łopatologicznie wytłumaczyć, co macie do tego Stonogi?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pablo gdybyś poczytał kilka postów wyzej to byś się zorientował, że ten były (jeśli z tych służb specjalnych PRL odchodzi się za życia
) jako znany "antysystemowy" wirażka, wyznaczony został przez swoich mocodawców do nowej roli. Teraz tańczy z Krzychem Bęgowskim, a ogólnie : Stonoga tu jest i tańczy dla nich (nadal). To tak w skrócie Niektórzy na forum łapali się na niego kreując go na nowego Zorro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Stonoga jest bliskim przyjacielem lewaka Tymochowicza, który z kolei jest "ojcem" Leppera oraz Palikota w kampanii wyborczej w 2011 roku, bywał na lewackich demonstracjach w tym jednej z samym Ankiem Grodzkim. Na początku jak był hitem internetu powiedział wyraźnie, że nie zamierza zakładać żadnej swojej partii bo powinna być jedna KNP-RN, aby nie rozbijać elektoratu. Oraz zapowiadał, że lada dzień ujawni kwity na Millera i resztę komuchów.
Kwestia kwitów przycichła, bo Stonoga woli zwyzywać gliniarza, bawić się z Sokołowskim, podzwonić po paru instytucjach rzucając przy tym paroma k***ami... Ciekawe jakby na jego miejscu był Zawisza czy Bosak czy psy by im odpuściły hehe Jak dla mnie zwykły szkodnik i według mnie typ sterowany odgórnie, który ma robić po prostu zamieszanie (jak widać na razie bez żadnych konsekwencji) i rozbijać prawicę (podbierając i tak mały elektorat antysystemowy, który głosuje na KNP lub RN), naiwniaki od razu poleciały za jego populizmem, wiec jak widać razem z Tymochowiczem są skuteczni w działaniu. Cytat:
Ostatnio edytowane przez uposledzony_ale_kumaty : 11.12.2014 o godz. 18:03.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://niezalezna.pl/62296-tvn-telew...y-przez-urbana
ha, ha , urbanoplatfusy świętują , urocze , a gdzie nagrody dla lisweeka, polityki tw "bogusława", polsatu , tvp, pominąłem kogoś ? a tutaj próbka z dzisjaj, zasłużyli na nagrodę ? zasłużyli http://niezalezna.pl/62292-duren-szk...-w-faktach-tvn
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 11.12.2014 o godz. 21:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Córka Korwina i kandydat KNP na europosła kradła w sklepie:
http://niezalezna.pl/62293-corka-kor...adla-w-sklepie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No to masz yorkus swój licznik. Dalej twierdzisz, że ta gnida ma moralne prawo by pełnić najważniejsze funkcje w państwie? Wiem, wiem to tylko fakt, ale zazwyczaj nie popełniają gaf w takich sprawach.
http://www.fakt.pl/polityka/prywatne...ly,509897.html ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Wszystkiego trzeba uczyć, nawet takiej prostej rzeczy jak odczyt licznika. Jak media Karnowskich zakłamują rzeczywistość. Co niektórzy notorycznie posiłkują sie tymi mediami wklejając odnośniki do kłamstw. (Cała historia rodziny Kaczyńskich jest zafałszowana. Od pochodzenia, poprzez działalność papy, do działalność bliźniaków)
Ostatnio edytowane przez york09 : 12.12.2014 o godz. 10:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|||||
|
I to cały Twój komentarz?Nie napiszesz nic w stylu(to tylko ostania strona twojej pracy na tym forum):
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|||||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jeżeli to prawda co "Fakt" napisał to jest to sprawa do prokuratora.
Wszyscy ci krwiopijcy naciągacze powinni na jednej ławie oskarżonych siedzieć. Jerzy Rębek, były poseł PiS, a od niedawna burmistrz Radzynia Podlaskiego, podjął jedną z pierwszych, strategicznych decyzji http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,487...l#BoxSlotI3img Skoro tak zadecydował oddając władzę to i wypłatę mógł oddać Rydzykowi
Ostatnio edytowane przez york09 : 12.12.2014 o godz. 10:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Zalozmy habity i modlmy się... Zaprosic Jaroslawa do pierwszej linii bo przecież dobrze mu wychodzilo "Spiewanie u Rydzyka" |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
lewactwo nawet nie rozumie słowa pisanego , jeden pisze o oddaniu władzy, drugi o habitach , urban z lizem jest z was dumny , mało tego wklejają linki z gówn...ej i plują na Kościól Katolicki , michnik triumfuje , pamietajcie , jesteście marginesem w tym kraju
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
A co jest złego w tym, co zrobił ten burmistrz? Niby, to ma godzić w uczucia niewierzących albo innowierców? Śmiechu warte. Rębek jak każdy człowiek ma prawo wyrażać swoje przekonania w życiu publicznym i nic nikomu do tego. No, ale przecież zapomniałem, że ateiści w tym kraju chcą być grupą uprzywilejowaną, która dyktuje każdemu, co mu wolno, a co nie. Katolik ma zejść do getta, wyrzec się swoich poglądów i aprobować każde zboczenie i wyuzdanie podyktowane przez "jedynie słuszną" grupę niewierzących obywateli. Drogie pawiany mam dla Was radę: a krzyczcie sobie, ile chcecie. Kościół trwa od ponad 2000 lat. Na wartościach przez niego głoszonych ukształtowała się cywilizacja Okcydentu. Tego faktu nie przemilczycie ani nie zakrzyczycie w żaden sposób. Z Polski wyciekają miliardy złotych każdego dnia, ale przecież, to nieistotne prawda? Wybiórcza i parówkowy portal Lisa wolą tropić jak, to ładnie nazywają "objawy ekstremizmu katolickiego" niż podjąć temat znikania tych pieniędzy. Jedna wielka żenada.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jego kompletnie pogięło. W Ewangelii jest napisane:
"Oddajcie Bogu co Boskie, a cesarzowi co cesarskie". A temu durniowi coś po..liło. Kiedyś oddawali place pod budowę świątyń. Teraz już całe miasta za darmo oddają. Nic dziwnego skoro fundamentaliści z PIS szykują się do władzy! Najwyżsi przedstawiciele tego ugrupowania uczestniczą w egzorcyzmach . Po prostu średniowiecze. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wolę pobożnych niż złodziei niż niepobożnych antypolskich złodziei- chyba jak każdy.
Tak w ogóle, to problemy tego Państwa nie biorą się z tego, że istnieje kościół katolicki. Zgodzisz się ze mną, czy nie? ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tyle, że KK ma w Polsce kilka wydań, a ja osobiście mam awersję na to wydanie prosto z Torunia
![]() Kolonie i imprezy sportowe dla dzieci, czuwania, pielgrzymki oraz szeroko rozwinięty kościelny ruch świecki to jest to, a nie wspieranie kościelnych biznesmenów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja również i uważam, że bardzo szkodzi on reszcie. Nie zmienia to postaci rzeczy, że kk robi zdecydowanie więcej dobrego niż złego, a trzeba być albo opłacony, albo zepsuty do szpiku kości by widzieć i uwydatniać same czarne owce,błędy i złe rzeczy.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście, że KK robi wiele dobrego, dlatego trzeba go z całych sił wspierać, ale też nie zapominać o ganieniu patologii, które niestety w tym Kościele występują. Księża to też ludzie, więc grzechy, czy to z "10 przykazań", czy z "7 grzechów głównych" nie są im obce.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 12.12.2014 o godz. 14:22.
|
|
|