The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2014, 14:49
Patrząc na zestawienie na interii, to w sejmie mamy wielu zawodowych kierowców . 40 tysięcy km przejechane rocznie? Brawo! Tylko kiedy czas na obrady sejmu, działalność w komisjach, w swoim okręgu, itd.? Samo przejechanie takiej trasy, ile przecież zajmuję ? Może jest tu jakiś zawodowy kierowca i się wypowie . Oszuści i złodzieje, i to w większości, którzy w mediach robią się z siebie obrońców wszelkich cnót i moralności. Ciekawa jest też sprawa, że niektóre osoby nie posiadają własnego auta(a jest ono wymagane do rozliczenia kilometrówki). Czekam na to, aż Ci parlamentarzyści ujawnią gdzie tak rozjeżdżali i w jakim celu. Przecież to żaden wstyd pochwalić się swoją ciężką pracą ))!
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 11.12.2014, 15:09
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem kto kogo popiera, bo ja mediami się nie sugeruję, a wiedzę o SKOK-u Wołomin czerpałem ze swoich źródeł i kilkukrotnie nią dzieliłem się tutaj na łamach forum, choć nie musiałem.

Powiązań SKOK-ów z PiS-em i nie tylko nie muszę rozwijać, gdyż to jest materiał dla prokuratury, a smaczki, które wcześniej podałem są tak oczywiste, że trudno z nimi dyskutować.

Najsmaczniejsze jest natomiast to, że upadek SKOK-u Wołomin odsłoni wiele skrywanych tajemnic jeśli jakakolwiek partia nie jest w tym umoczona, a dobór stałych autorów piszących dla gazety SKOK-u Wołomin "Dobry Znak" jest nader znakomity.

Lećmy tylko po nazwiskach autorów znanych w skali ogólnopolskiej:
- Rafał Ziemkiewicz (od PiS przed KNP do RN)
- Jan Maria Jackowski (PiS)
- Janusz Korwin Mikke (KNP)
- Aleksandra Jakubowska (SLD)

Oczywiście zaraz pojawią się głosy, że to tylko przedruki, czy teksty z blogów, ale... no właśnie ale

Zobaczymy co będzie się działo jak wyjdzie osławiona lista nazwisk polityków, którzy mieli coś wspólnego ze SKOK-iem Wołomin. Wtedy dopiero moja teza, że PiS to jedna z bardziej złodziejskich partii chowająca się pod płaszczykiem patriotyzmu i praworządności będzie mogła być dobrze zweryfikowana.
Sorry ale taki sposób uzasadniania swoich tez jest z deka żenujący....
Żenujący, ponieważ dla udokumentowania swoich tez pominąłęś m.in
1) odżegnywanie się prezesa SKOK Wołomin od PiS na łamach Wprost,
2) fakt że istnieją dalekie powiązania pomiędzy ludźmi ze SKOK WOłomin a Fundacją Pro Civili i dalej idąc WSI.
3) że Krajówka SKOK donosiła do KNF o nieprawidłowościach w SKOK Wołomin, jeszcze przed wejściem ustawy regulującej nadzór KNF nad SKOKami
4) że w piśmie publikował również Michał Boni, a gośćmi honorowymi imprez SKOK Wołomin byli Rosati czy Wałęsa (jakoś dziwne czyżby wszyscy w PiS?)

Zazwyczaj uważałem Cię za rzetelnego rozmówcę, ale chyba zmienię zdanie....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 11.12.2014, 15:12
niektórzy posłowie jeżeli są zaangażowani mogą tyle przejechać,którzy to naprawdę robią nie wiem , wiem tylko że zdradek nie zrobił swoim samochodem nawet kilometra , a neuman czy jak mu tam nie wyjeżdził co roku idealnie tyle samo kilometrów,przynajmniej tak wygląda z jego rocznych zestawień ,śmierdzi na kilometr przekrętem
kerim1906
Banita

Stary 11.12.2014, 15:15
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
2) fakt że istnieją dalekie powiązania pomiędzy ludźmi ze SKOK WOłomin a Fundacją Pro Civili i dalej idąc WSI.
3) że Krajówka SKOK donosiła do KNF o nieprawidłowościach w SKOK Wołomin, jeszcze przed wejściem ustawy regulującej nadzór KNF nad SKOKami
4) że w piśmie publikował również Michał Boni, a gośćmi honorowymi imprez SKOK Wołomin byli Rosati czy Wałęsa (jakoś dziwne czyżby wszyscy w PiS?)

dobrze że zadałeś te pytania , wcześniej pisałem o tym że konfabulant kłamie dokumentując to linkami , uważałeś go za rzetelnego rozmówcę? w sumie robi takie wrażenie , ale jak przyjrzysz się bliżej....
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 11.12.2014, 15:45
funkykoval napisał(a):Wyświetl post

Jako pierwszy w tym temacie pisałem o związkach kasy Mariusza ze służbami specjalnymi i mafią, o finansowaniu różnych projektów tj. "Bitwa Warszawska" Hofmana, o tym że utajono oprocentowanie lokat dla szarych klientów, a takźe o zmienianiu parti jak rękawiczki przez wiceszefową z panieńskiego na K. Nie musisz mi nic mówić, bo tych ludzi znam z sąsiedztwa, tak samo jak ich rodziny oraz śmietankę towarzyską. Wiem też kto wpadał na imprezy, z kim odsłaniano pominiki i jacy politycy trafiali na dywanik do Mariusza. Opcje i konfiguracje przeróżne, ale kierunek jeden dominujący.

Także jeśli spojrzysz na moje posty związane z Mariuszem i SKOK-iem to pewnie znowu zmienisz zdanie.

PS. Co do Boniego to nigdy nie widziałem w DZ Boniego, a czytałem pismo regularnie. Nazwiska jakie wymieniłem wziąłem z ostatniego numeru jaki posiadam z 4 grudnia. Wieczorem zrobię skany i pokażę jacy ludzi pisali do DZ.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 11.12.2014 o godz. 15:47.
york09
Banita

Od: 04.2013

Stary 11.12.2014, 15:57
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
niektórzy posłowie jeżeli są zaangażowani mogą tyle przejechać,którzy to naprawdę robią nie wiem , wiem tylko że zdradek nie zrobił swoim samochodem nawet kilometra , a neuman czy jak mu tam nie wyjeżdził co roku idealnie tyle samo kilometrów,przynajmniej tak wygląda z jego rocznych zestawień ,śmierdzi na kilometr przekrętem
Na pewno ich kilometry to baaardzo naciągane.
Ale interesuje mnie jeszcze kto sponsoruje prezesie przejazdy po Polsce, skoro on sam auta nie posiada (więc kasa się mu nie przysługuje) a jeździ z kierowcą . Rządowej limuzyny też nie ma.
emj10
Senior Member

Stary 11.12.2014, 16:04
Sponsorujemy My - państwo jak wszystkie te madryckie pijackie wyprawy, urodziny w Dworze Potockich, czy samochody służbowe z całodobową ochroną. Podatnicy za to płacą, aby politykom żyło się lepiej.

PS. Żeby znowu nie dolepiono mi łatki członka PSL-u to wrzucam zdjęcia z imprezy powyborczej mazowieckich struktur tej partii. Tańce ruchańce z Liszowską. Żenada.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 11.12.2014 o godz. 16:15.
york09
Banita

Stary 11.12.2014, 16:14
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Patrząc na zestawienie na interii, to w sejmie mamy wielu zawodowych kierowców . 40 tysięcy km przejechane rocznie? Brawo! Tylko kiedy czas na obrady sejmu, działalność w komisjach, w swoim okręgu, itd.?
40 tyś km to pikuś. Jak mi będziesz do baku lał, zrobię o wiele więcej.
Kila lat temu w ciągu tygodnia 6 tyś km. Byłem w Hiszpanii, Portugalii i przez Francję do domu.
emj10
Senior Member

Stary 11.12.2014, 16:17
Yorkuś i jak było w Portugali, fajnie co?
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.12.2014, 17:17
Cytat:
emj to jest taki Stonoga tego forum
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 11.12.2014 o godz. 17:19.
emj10
Senior Member

Stary 11.12.2014, 17:19
Obawiam się, że nie tylko tego
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 11.12.2014, 17:42
A mógłby mi ktoś jakoś łopatologicznie wytłumaczyć, co macie do tego Stonogi?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 11.12.2014, 17:52
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Pablo gdybyś poczytał kilka postów wyzej to byś się zorientował, że ten były (jeśli z tych służb specjalnych PRL odchodzi się za życia ) jako znany "antysystemowy" wirażka, wyznaczony został przez swoich mocodawców do nowej roli. Teraz tańczy z Krzychem Bęgowskim, a ogólnie : Stonoga tu jest i tańczy dla nich (nadal). To tak w skrócie Niektórzy na forum łapali się na niego kreując go na nowego Zorro
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 11.12.2014, 17:58
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Stonoga jest bliskim przyjacielem lewaka Tymochowicza, który z kolei jest "ojcem" Leppera oraz Palikota w kampanii wyborczej w 2011 roku, bywał na lewackich demonstracjach w tym jednej z samym Ankiem Grodzkim. Na początku jak był hitem internetu powiedział wyraźnie, że nie zamierza zakładać żadnej swojej partii bo powinna być jedna KNP-RN, aby nie rozbijać elektoratu. Oraz zapowiadał, że lada dzień ujawni kwity na Millera i resztę komuchów.
Kwestia kwitów przycichła, bo Stonoga woli zwyzywać gliniarza, bawić się z Sokołowskim, podzwonić po paru instytucjach rzucając przy tym paroma k***ami... Ciekawe jakby na jego miejscu był Zawisza czy Bosak czy psy by im odpuściły hehe

Jak dla mnie zwykły szkodnik i według mnie typ sterowany odgórnie, który ma robić po prostu zamieszanie (jak widać na razie bez żadnych konsekwencji) i rozbijać prawicę (podbierając i tak mały elektorat antysystemowy, który głosuje na KNP lub RN), naiwniaki od razu poleciały za jego populizmem, wiec jak widać razem z Tymochowiczem są skuteczni w działaniu.

Cytat:
Zauważyłem, że wierchuszka wojskowa nie próżnuje. Na profilu Stonogi, aż roi się od fałszywych kont i opłacanych trolli mających wmówić gimbusom na których robią wrażenie plastikowe fury Stonogi i obrażanie policji, że Stonoga to jedyny sprawiedliwy wśród Narodów Świata. Banuje każdego, kto ośmieli się zapytać o Tymochowicza, Palikota i jego związków z lewicą.Ten lewak robi ludziom papkę z mózgu stosując przy tym manipulację pod bacznym okiem swojego mentora Tymochowicza. Stonoga działa według schematu, który to ująłem w jednym z zablokowanych postów. 1. Zdobądź zaufanie- rób akcje charytatywne itp. 2. Zdobądź popularność- skup wokół siebie zwolenników, mówiąc oględnie wyznawców . 3. Uwiarygodnij to co robisz. 4 Stań się w jakimś sensie autorytetem dla tych ludzi -dysonans poznawczy nawet jeśli wystąpi, to zostanie stłumiony wewnętrznym usprawiedliwieniem, że robimy dobrze, bo przecież opieramy się na autorytecie. 5. Załóż partię polityczną i obiecaj ludziom gruszki na wierzbie 6. Wyruchaj swoich wyborców i pij szampana dzięki pieniądzom swoich mocodawców, śmiejąc się przy tym z frajerów, którzy na ciebie głosowali i odebrali głosy innym anty-systemowym partiom. Ten facet jest łgarzem. Zapytany o ban mojego konta z którego zrobiono screen ( jest na ŻL i Wykopie ) stwierdził, że moja konto to jakiś hejt, które było nie używane od 10 miesięcy.Cały ten kabaret z Sokołowskim ( dług od samego poczatku akcji Stonogi był przedawniony, więc nie sciagalny. Frajerzy wpłacili 18 tys zł) , Rachoniem, zabawy z policją, rzekome materiały na lewicowych prominentnych baronów z SLD ( do tej pory nie pokazał rzekomych przelewów na nr kont bankowych Millera i reszty spółki) i ten facet nadal chodzi sobie po ziemi jakby nigdy nic się nie stało. Może być tak, że Stonoga to kolejny ''piesek'' wypuszczony przez wierchuszkę, aby zamotać w głowach młodemu elektoratowi. Ciekawe, czy Palikot- bis Stonoga rozliczył się z tego .

http://www.zw.com.pl/artykul/128913.html?print=tak
Ostatnio edytowane przez uposledzony_ale_kumaty : 11.12.2014 o godz. 18:03.
kerim1906
Banita

Stary 11.12.2014, 21:07
http://niezalezna.pl/62296-tvn-telew...y-przez-urbana

ha, ha , urbanoplatfusy świętują , urocze , a gdzie nagrody dla lisweeka, polityki tw "bogusława", polsatu , tvp, pominąłem kogoś ?

a tutaj próbka z dzisjaj, zasłużyli na nagrodę ? zasłużyli

http://niezalezna.pl/62292-duren-szk...-w-faktach-tvn
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 11.12.2014 o godz. 21:10.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 12.12.2014, 07:41
Córka Korwina i kandydat KNP na europosła kradła w sklepie:

http://niezalezna.pl/62293-corka-kor...adla-w-sklepie
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.12.2014, 08:43
No to masz yorkus swój licznik. Dalej twierdzisz, że ta gnida ma moralne prawo by pełnić najważniejsze funkcje w państwie? Wiem, wiem to tylko fakt, ale zazwyczaj nie popełniają gaf w takich sprawach.

http://www.fakt.pl/polityka/prywatne...ly,509897.html
[][][][]> T S W <[][][][]
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.12.2014, 08:58
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
No to masz yorkus swój licznik. Dalej twierdzisz, że ta gnida ma moralne prawo by pełnić najważniejsze funkcje w państwie? Wiem, wiem to tylko fakt, ale zazwyczaj nie popełniają gaf w takich sprawach.

Biedny Radek Zdradek teraz Tefałeny i inny Lisweeki i Gazety Wybiórcze go rozsmarują i zlinczują jak podróznika Hoffmana... a nie sory on jest z peło więc będzie cicho...
york09
Banita

Stary 12.12.2014, 09:25
Belzebub napisał(a):Wyświetl post

W końcu ktoś przeczytał mojego posta i sprawdził licznik!
Wszystkiego trzeba uczyć, nawet takiej prostej rzeczy jak odczyt licznika.

Jak media Karnowskich zakłamują rzeczywistość.

Co niektórzy notorycznie posiłkują sie tymi mediami wklejając odnośniki do kłamstw.
(Cała historia rodziny Kaczyńskich jest zafałszowana. Od pochodzenia, poprzez działalność papy, do działalność bliźniaków)
Ostatnio edytowane przez york09 : 12.12.2014 o godz. 10:09.
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.12.2014, 09:42
I to cały Twój komentarz?Nie napiszesz nic w stylu(to tylko ostania strona twojej pracy na tym forum):
Cytat:
czyt. gang Hofmana
Cytat:
Dla mnie złodziej to złodziej
Cytat:
Nie każdy może tak CHonorowo i uczciwie dorabiać jak robią to politycy PIS.
Cytat:
Girzyński zapowiada, że pozostanie posłem niezrzeszonym. Cóż, powinien po prostu przestać być posłem. Dziś Girzyński bowiem żadnych obywateli reprezentować nie ma prawa.
Cytat:
Mnie to nie dziwi. Przecież nauki pobierał u samego Rydza Hochsztaplera....
Przeciez "gang złodzieji samochodowych" Sikorskiego , który legalnie, honorowo i uczciwie sobie dorabiał do poselskiej pensji też chyba nie powinien mieć prawa reprezentować obywateli? Jakoś mnie to nie dziwi, w końcu nauki pobierali u samego Drzewieckiego, Chlebowskiego, Sawickiej..
[][][][]> T S W <[][][][]
york09
Banita

Stary 12.12.2014, 09:52
Jeżeli to prawda co "Fakt" napisał to jest to sprawa do prokuratora.
Wszyscy ci krwiopijcy naciągacze powinni na jednej ławie oskarżonych siedzieć.

Jerzy Rębek, były poseł PiS, a od niedawna burmistrz Radzynia Podlaskiego, podjął jedną z pierwszych, strategicznych decyzji
http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,487...l#BoxSlotI3img

Skoro tak zadecydował oddając władzę to i wypłatę mógł oddać Rydzykowi
Ostatnio edytowane przez york09 : 12.12.2014 o godz. 10:01.
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 12.12.2014, 10:05
york09 napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli to prawda co "Fakt" napisał to jest to sprawa do prokuratora.
Wszyscy ci krwiopijcy naciągacze powinni na jednej ławie oskarżonych siedzieć.

Jerzy Rębek, były poseł PiS, a od niedawna burmistrz Radzynia Podlaskiego, podjął jedną z pierwszych, strategicznych decyzji
http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,487...l#BoxSlotI3img

Skoro tak zadecydował oddając władzę to i wypłatę mógł oddać Rydzykowi
Niestety skoro takim idiota oddaje się władze...
Zalozmy habity i modlmy się...
Zaprosic Jaroslawa do pierwszej linii bo przecież dobrze mu wychodzilo "Spiewanie u Rydzyka"
kerim1906
Banita

Stary 12.12.2014, 10:40
lewactwo nawet nie rozumie słowa pisanego , jeden pisze o oddaniu władzy, drugi o habitach , urban z lizem jest z was dumny , mało tego wklejają linki z gówn...ej i plują na Kościól Katolicki , michnik triumfuje , pamietajcie , jesteście marginesem w tym kraju
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 12.12.2014, 10:44
A co jest złego w tym, co zrobił ten burmistrz? Niby, to ma godzić w uczucia niewierzących albo innowierców? Śmiechu warte. Rębek jak każdy człowiek ma prawo wyrażać swoje przekonania w życiu publicznym i nic nikomu do tego. No, ale przecież zapomniałem, że ateiści w tym kraju chcą być grupą uprzywilejowaną, która dyktuje każdemu, co mu wolno, a co nie. Katolik ma zejść do getta, wyrzec się swoich poglądów i aprobować każde zboczenie i wyuzdanie podyktowane przez "jedynie słuszną" grupę niewierzących obywateli. Drogie pawiany mam dla Was radę: a krzyczcie sobie, ile chcecie. Kościół trwa od ponad 2000 lat. Na wartościach przez niego głoszonych ukształtowała się cywilizacja Okcydentu. Tego faktu nie przemilczycie ani nie zakrzyczycie w żaden sposób. Z Polski wyciekają miliardy złotych każdego dnia, ale przecież, to nieistotne prawda? Wybiórcza i parówkowy portal Lisa wolą tropić jak, to ładnie nazywają "objawy ekstremizmu katolickiego" niż podjąć temat znikania tych pieniędzy. Jedna wielka żenada.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
york09
Banita

Stary 12.12.2014, 11:01
Smuga napisał(a):Wyświetl post
A co jest złego w tym, co zrobił ten burmistrz?.
Jego kompletnie pogięło. W Ewangelii jest napisane:
"Oddajcie Bogu co Boskie, a cesarzowi co cesarskie". A temu durniowi coś po..liło.
Kiedyś oddawali place pod budowę świątyń.
Teraz już całe miasta za darmo oddają.
Nic dziwnego skoro fundamentaliści z PIS szykują się do władzy! Najwyżsi przedstawiciele tego ugrupowania uczestniczą w egzorcyzmach . Po prostu średniowiecze.
Ahcmoob
Junior Member

Od: 11.2014

Stary 12.12.2014, 13:53
Pablo84
Senior Member

Stary 12.12.2014, 13:54
Wolę pobożnych niż złodziei niż niepobożnych antypolskich złodziei- chyba jak każdy.

Tak w ogóle, to problemy tego Państwa nie biorą się z tego, że istnieje kościół katolicki. Zgodzisz się ze mną, czy nie?

emj10
Senior Member

Stary 12.12.2014, 14:00
Tyle, że KK ma w Polsce kilka wydań, a ja osobiście mam awersję na to wydanie prosto z Torunia

Kolonie i imprezy sportowe dla dzieci, czuwania, pielgrzymki oraz szeroko rozwinięty kościelny ruch świecki to jest to, a nie wspieranie kościelnych biznesmenów.
Pablo84
Senior Member

Stary 12.12.2014, 14:03
Ja również i uważam, że bardzo szkodzi on reszcie. Nie zmienia to postaci rzeczy, że kk robi zdecydowanie więcej dobrego niż złego, a trzeba być albo opłacony, albo zepsuty do szpiku kości by widzieć i uwydatniać same czarne owce,błędy i złe rzeczy.

emj10
Senior Member

Stary 12.12.2014, 14:19
Oczywiście, że KK robi wiele dobrego, dlatego trzeba go z całych sił wspierać, ale też nie zapominać o ganieniu patologii, które niestety w tym Kościele występują. Księża to też ludzie, więc grzechy, czy to z "10 przykazań", czy z "7 grzechów głównych" nie są im obce.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 12.12.2014 o godz. 14:22.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów