|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Proponuje założyć jeszcze lige prywatną wislakrakow.com w grze "USTAW LIGE" wiem że to gra portalu weszlo.com ,ale wydaje się o wiele lepsza od fantasyliga.wp , bo brana jest pod uwagę forma poszczególnych zawodników a nie tylko suche statystyki, niekiedy bardzo przypadkowych strzelców bramek , i przede wszystkim bardziej atrakcyjne nagrody w samej grze , krótko mówiąc polecam . Co na to admini?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ocena zawodników przez dziennikarzy ok, ale głosowanie przez graczy na najlepszego bramkarza, obrońcę, pomocnika i napastnika już niekoniecznie.
Narodziło nam się tych menagerów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja też w tej rundzie odpuszczam Fantasy Ligę na rzecz weszlackiego odpowiednika. Zobaczę czy rzeczywiście jest lepsza, najwyżej wrócę do gry na wp.pl
Jakby ktoś stworzył naszą forumową ligę na UL.com, to dajcie kod. |
|
|
|
Banita
Od: 01.2012
Offline |
|
|
a To moja 11
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2014
Offline |
|
|
Jeszcze Raz Zapraszam do mojej ligi na ; fantasyliga.wp.pl
Kod Ligi : 483329803 PRZEWIDZIANE NA KONIEC RUNDY SĄ NAGRODY !!! ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY TYLKO WISŁA |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ja też zapraszam do mojej ligi "TKWM " kod do ligi 412336512
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to gramy
![]()
Ostatnio edytowane przez Kowal! : 14.02.2014 o godz. 21:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No to i ja dolaczylem... Witam w zabawie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moje FC Kostrze II kończy zabawę na 3 miejscu w lidze kibiców Wisły
![]() Muszę przyznać że ustawligę jest atrakcyjne jeśli chodzi o nagrody, niewiele mi brakło a bym zgarnął właśnie 500zł za wygranie klasyfikacji miesiąca sponsora. Generalnie troszkę kasy i nagród w tej rundzie udało mi się zgarnąć w menagerach (w ligach prywatnych fantasy ligi i za wygranie kolejki w menagerze TVP) . Teraz szykuje nam się zabawa mundialowa, pustki nie może być ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Jest jakas nowa prywatna liga wislakrakow.com ? na obecny sezon
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak ktoś gra w ustawlige na weszlo to zapraszam do mojej ligi, można wygrać roczne konto VIP na AllGoals.com.pl":
Kod ligi: 605993466 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ja również zapraszam do swojej ligi prywatnej na FANTASY LIGA 309439616
Za pierwsze 3 miejsca przewidziane są nagrody w postaci dobrych trunków lub jeśli zwycięzcy wyrażą takie życzenie to ich równowartość w kodach doładowujących obojętnie w jakiej sieci ![]() EDIT: Widzę, że już kilka osób z forum zapisało się do mojej ligi prywatnej co mnie bardzo cieszy, tyle, że prosiłbym od razu o pw z nazwą drużyny żebym mógł się potem z Wami skontaktować w sprawie przesłania ewentualnej nagrody. Miłej zabawy!
Ostatnio edytowane przez karas1983 : 16.07.2014 o godz. 19:07.
![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jedziemy z nową edycją. Liga wislakrakow.com w fantasylidze WP.
1) Zakładamy konto na portalu http://fantasyliga.wp.pl/main 2) Zakładamy drużynę 3) Wchodzimy do ligi WISLAKRAKOW.COM wpisując kod 792126656 w zakładce ligi prywatne. Zasada: 1 gracz - 1 drużyna, więcej drużyn = dyskwalifikacja! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kumpel poprosił o wrzucenie, więc wrzucam:
liga prywatna H2H w Ustaw Ligę - kod: 729123502. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Jako,że kolejny sezon FL powoli dobiega końca dlatego proszę o kontakt użytkownika Wisła Kraków_, który najprawdopodobniej wygra moją ligę prywatną, w celu przekazania nagrody. Gonię go, gonię ale 40 pkt w ostatniej kolejce raczej już nie odrobię
Jeśli Rumpejro także utrzyma się na podium to jego również proszę o pw. Gratuluję i zapraszam do zabawy w kolejnej edycji ![]() ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Wisła Kraków_ w Fantasy lidze to moja drużyna : ). Wysłałem pw jakiś tydzień temu, ale jak dotąd bez odpowiedzi. Z tego co pamiętam, to nagrodą był chyba jakiś trunek. Może kolega się nie loguje? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
czy bedzie fantasy na ta runde ?
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|