|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jedziemy z nową edycją. Liga wislakrakow.com w fantasylidze WP.
1) Zakładamy konto na portalu wis.la/axmiz 2) Zakładamy drużynę 3) Wchodzimy do ligi WISLAKRAKOW.COM wpisując kod 336879775 w zakładce ligi prywatne Zasada: 1 gracz - 1 drużyna, więcej drużyn = dyskwalifikacja! Życzę wszystkim udanej zabawy i wytrwałości do samego końca. + + + Od rav: Temat dotyczący poprzednich edycji znajdziecie tutaj: http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9087
Ostatnio edytowane przez rav : 16.07.2013 o godz. 14:02.
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie można zamienić Pawła Stolarskiego z pomocy do obrony?
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
@WISŁAZWE
samemu tego nie zrobisz, ale możesz spróbować zwrócić uwagę administratorom - [email protected] |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Napisałem do nich, ale niestety zmiana jest niemożliwa podczas trwania edycji. Kogo polecacie do napadu? Ja wrzuciłem tego młodego Dudę z Lechii i Formelle z Amiki. Raczej nie mam gwiazd w zespole ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Osobiście mam w ataku Dwaliszwiliego i Kędziore ,ale zastanawiam sie nad zmianą Kędziory .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja mam Dwaliszwiliego i Paixao
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
wczoraj mnie w to koledzy wciągnęli - przyłączę się z chęcią
![]() ![]()
I choć serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem - za Wisłę - bo nie liczy się nic więcej - to pewne.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
!!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
97 drużyn jak na razie. Malutko...
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Takie pytanie mam, bo gram po raz pierwszy w tę grę. Czy wartości zawodników zmieniają się w trakcie sezonu w zależność od jakości gry czy są stałe?
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
mogą sie zmieniac.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No to nie będę jedynym żółtodziobem tutaj.
![]() ![]() ![]()
I choć serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem - za Wisłę - bo nie liczy się nic więcej - to pewne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
widzę, ze Dwaliszwili robi szał... też go sobie zapisałam.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
póki co chyba jedyny napastnik w lidze który może strzelić z 15 goli hehehehe
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Posty dotyczące poprzednich sezonów zostały wydzielone w formie tematu archiwalnego i można je znaleźć tutaj: http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8827
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
nic nie wiem na temat tej ligi, ale zagram, a co
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Takie cudo:
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
też miałem Świerczoka w pierwotnej wersji ale nie wiem czy się przebije do wyjściowego składu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Długo siedziałem i nic nie mogłem wymyślić
Ostatecznie coś takiego ułożyłem:![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Moja drużyna Krakowem stoi, po 3 zawodników z Wisły i Cracovii
![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Jeśli tak to 50 Kraków 50 Tel Aviv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kuś, Boljević i rezerwowy Dudzic. Gram systemem 3-5-2, sprawdzał się w miarę w Fantasy Premier League, więc liczę że pomocnicy z Ekstraklasy nie zawiodą. Pierwszy raz uczestniczę w polskiej edycji
Z Wiślaków mam Bunozę, Sarkiego i rezerwowego Nalepę. Chłopak tani, a zapewne będzie miał okazję do grania przy naszej aktualnej sytuacji kadrowej. Bardzo chciałem Paraibę, ale zabrakło kasy ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na chwilę obecną w naszej lidze mamy 367 zespołów. Od 13 kolejki wystartuje dodatkowo Puchar Ligi w którym wezmą udział 64 najlepsze drużyny.
Raport przed I kolejką: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,125714,...?ticaid=110f8b ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ale mnie Urban zawiódl nie wystawiając Dwaszwiliego...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Czołówka tabeli po 1 kolejce. W klasyfikacji lig prywatnych zajmujemy 22 miejsce z 593 pkt na koncie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słabo to widzę. Nasza liga jest specyficzna i w każdej kolejce ktoś inny błyszczy
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Przekroczyłem 30 punktów, teraz mogę wziąć od sponsora darmowe 2mln?
Jak to zrobić? ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
W życiu nie ma nic za darmo!!!
|