|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
U nas płacą pewnie nieco częściej niż tam, zresztą - jest już przyzwyczajony, a poziom sportowy u nas jest wyższy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/243/news2...z-Gornika.html
Ja bym go wziął na rok z opcją przedłużenia ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Małkowski to zwykły piłkarski parodysta, który w ekstraklasie zagrał jedną dobrą rundę i od tamtego momentu jedzie na opinii. Piłkarze jego pokroju, których w lidze jest pełno już dawno powinni gnić w okręgówce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
- zaraz będzie mieć 30 lat - za podstawowy atut ma szybkość, którą z wiekiem raczej zatraca - tylko raz w sezonie zdobył więcej bramek niż trzy i było to, uwaga, fanfary, pięć... cztery lata temu - ostatnio wyszedł w podstawowym składzie w lidze równe 6 miesięcy temu - w ubiegłym sezonie zanotował mniej asyst niż Sarki Nie sądzę, naprawdę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2014
Offline |
|
|
to i ja wtące sowje 5 groszy
![]() http://www.transfermarkt.pl/kevin-sa...spieler/238612 a tutaj próbka umiejętności https://www.youtube.com/watch?v=Sx6o3OErhyw https://www.youtube.com/watch?v=x_vAiPnbCvM co prawda 4 liga piłkarska w anglii półamatorska ale tam też można znaleść perełki albo ten http://www.transfermarkt.pl/josh-car...spieler/158576 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co do Kramaricia to sie na niego zasadza pół Serie A. Odpuście sobie nazwiska, przy których widnieje duża suma, nie przyjdą do nas przez najbliższe kilka lat.
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
a Waldek Sobota? Nie wiem, czy jego temat był już tutaj poruszany... Skrzydłowy jak na naszą ligę ponadprzeciętny, a skrzydeł w Wiśle jak na lekarstwo... a pewnie myśli o tym żeby wrócić, bo emigracja mu na razie nie służy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
no właśnie, zakręcić się nad jego wypożyczeniem, tak samo Kupisza, Wszołka, Peszki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czołowy snajper 2 ligi z Rozwoju Katowice - Adam Żak .Może też grać na lewej pomocy http://www.90minut.pl/kariera.php?id=20752 może to będzie drugi Milik ?
Ostatnio edytowane przez AYALA : 01.12.2014 o godz. 19:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Doświadczenie pokazuje, że 2 razy ta sama sztuczka się nie udaje - czy to Lechowi (drewniani następcy Lewego), Legii (opchnęli szrot za gruby hajs, Żyry już tak łatwo nie sprzedadzą), nam tym bardziej się nie uda - Smuda nie lubi młodych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Vlasko - coś piszą o nim w kontekście Wisły, widziałem jakąś kompilację to wychodzi na takiego lepszego, młodszego Ilieva, fajnie by było jakby przyszedł za Gargułę i Stilić by został. Ale z innej strony, po tym co się ostatnio dzieje w okół Wisły to dziwią mnie takie plotki. Spodziewałem się, że raczej młodzi będą wchodzić do zespołu, a Wisła będzie się bić o 8 miejsce.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Na filmikach wygląda bardzo ciekawie. To tylko głupie montaże, ale coś umieć musi żeby było co na materiale.
Gość może namieszać w naszej lidze. Osobiście chciałbym, żeby Semir został, ale jeśli już to ten Vlasko może nie być najgorszy. ![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
Banita
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Duda też słowak i Legia dobry transfer zrobiła , wiec może i nam tak wypali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
ja osobiście czuje że jest gdzieś haczyk . Jak by był taki dobry to by chyba nie grał na słowacji
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądałem te filmiki, które ktoś z nim na twittera wrzucił - wygląda spoko, ale gdy popatrzymy na otoczkę to wychodzi, że magikuje, bo dookoła ma damo drewno - jakby Stiliciowi cały czas dawać Rymaniaków, Pietrasiaków czy innych Marciniaków to też miałby statystyki wyjebane w kosmos.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
brać, wywalić Gargułę z Boguskim i tyle, oni już prochu nie wymyślą
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
||
Teodorczyk ok 4 mln euro Cytat:
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Dobra, Teodorczyk to wyjątek, ale Rudnevs to jednak inny przypadek niż wychowanek klubu. Poza tym - Teo to drewno, ale fartownie opchnęli go na wschód za grube pieniądze.
Co do Wszołka itp - są dwie opcje, powrót i gra na przyzwoitym poziomie (Stępiński, Kazimierczak) albo dno i kilometr mułu - rejteriada w Lechii. Smuda moim zdaniem jest na tyle twardym facetem, że na pewno ambicji by im nie brakło, więc to jest jak najbardziej za argument, przeciw są oczywiście koszta. Podobny stosunek mam też do Chrapka - wyjechał za wcześnie, teraz można by spróbować ściągnąć go na wypożyczenie, a nuż nie będą go potem chcieli?
Ostatnio edytowane przez PiVoSH92 : 02.12.2014 o godz. 19:04.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
filmiki filmikami wiadomo ALE NIE Z KAŻDEGO TAKI FILMIK SIĘ DA ZROBIĆ ja np oglądałem ten, nie wiem jak inni https://www.youtube.com/watch?v=aHSWsINIGEA i to co robi w : 0:32 1:00 1:43 + te karne na luzaka to może być ktoś w typie Stilica, nie wiem czy lepszy czy gorszy ale zachowanie, ruchy na boisku, sposób przyjęcia, odegrania, strzału to mi pachnie takim drugim Semirem, że tak powiem; druga sprawa 24 lata i siedzi jeszcze na Słowacji to też może dać do myślenia ale jeśli nie spróbujemy to się nie dowiemy z Garguły z Sarkiego z Guerriera z Boguskiego z Jankowskiego taki filmik? W ŻYCIU ja pisałem, wypożyczyć z dobrą opcją wykupu i tyle, Włosi i tak z nich za przeproszeniem gówno mają w tej chwili i raczej w przyszłości też tam nie zawojują |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
WhiteDoctor mnie on bardziej ruchami, to bardziej Meliksona przypomina. Kwestia tego, czy będzie sie umiał dostosować do stylu gry Wisły, bo z tych filmików można odczytać, że chłopak lubi pod siebie grać. Według mnie to może być powodem, że nadal siedzi na Słowacji, ale może znów nam się przyfarci i Wisła będzie dla niego drogą do większej piłki.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Beto też miał kozackie filmiki
A Kiro to już w ogóle byl szał pyty ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie on nie zachwyca tak jak Melikson (o Maora się modliłam po obejrzeniu jednej kompilacji z nim), ale widać, że technikę gość ma. Pytanie tylko, jakie sa jego słabe strony, bo te na pewno musi mieć?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gra totalnie pod siebie, większość ładnych akcji ze sporą dozą farta, kręci ogórkowymi obrońcami (nasi na początku przygotowań taki Rużemborok (czy jakoś tak) o.......ili 5:0. Zresztą - Stiliciowi można by takie kompilacje co drugi mecz robić, Guzmicsowi po dwóch ostatnich meczach też spokojnie, Burlidze i Sadlokowi ze 3 minimum po początku sezonu, Brożek też by coś miał... nawet DG by dało radę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Oj komitet transferowy się zebrał
Jeśli jest szansa na niego to czemu by nie? Nie ma tutaj co się zastanawiać, ile lat miał Melikson przychodząc do Wisły ? 27? Gość gra egoistycznie, ale może Smuda by go utemperował. Co do Boguskiego, fakt nie jest wirtuozem ale ostatnio w nowej roli odnajduje się świetnie i w obecnej sytuacji nie widzę sensu aby się go pozbywać. Fajnie by było jakby udało się utrzymać Stilicia i ściągnąć tego grajka, fakt może nie jest jakimś super kozakiem ale wspomniany Guzmic też się nie zapowiadał na super grajka, a jednak okazał się poważnym wzmocnieniem. ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|