The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2014, 16:12
nemox007 napisał(a):Wyświetl post
W drugiej połowie Łęczna miała tylko jedna grożną okazję. Wszyscy chwala Guzmics'a ale obejrzyjcie powtórki i zobaczycie że dzisiaj dwa razy został w dość łatwy sposób ograny i były z tego groźne akcje. Opórcz tego bez zarzutów.
gdyby nie popełniał żadnych błędów to by nie grał u nas ale w Bundeslidze lub w Serie A

cieszmy się że wyciągneliśmy takiego gościa za friko, nawet weszlo to nazwało majstersztykiem

Sarki poza zastawianiem się i wymuszeniem faulu, no i golem zagrał tragiczne zawody. Nie wiem za co wy go chwalicie. Poziom A klasy jak kto ktoś wyżej napisał. A szybkościowo to i Guerrier lepiej wyglądał, który chociaż podać umie i rozegrać cokolwiek z partnerem, bo Sarki to faktycznie sam nie wie co na boisku ma robić. I już tego nie będzie wiedział. Jego poziom to ligi południowoamerykańskie, tudzież Haiti, gdzie pojęcie taktyki nie istnieje.

Zostały 3 mecze, jestem ciekaw czy w ogóle jeszcze Zając powącha murawę. Szczerze powiedziawszy juniorzy muszą się czuć rozczarowani. Kuczak, Kolanko, Lech i Zając mogli pójść na wypożyczenie i więcej zyskali by przez te pół roku. O ile by w 1 lidze też nei grzali ławy, jak ich kolega Kamiński.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 23.11.2014, 17:33
Szkoda tych juniorów bo nie ogrywając ich podcinamy sobie trochę gałąź na, której siedzimy.

Z perspektywy trybun ilość zepsutych sytuacji, kontrataków zastraszająca. W meczu z Piastem może to jeszcze przejdzie, ale z wronkami nie będzie można sobie na coś takiego pozwolić.

Na pewno na pochwałę zasłużył jak prawie zawsze Głowa, oprócz niego Guzmics i o dziwo Boguski, który był wczoraj bardzo przydatny.
Ostatnio edytowane przez South : 23.11.2014 o godz. 17:38.
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 23.11.2014, 19:39
A mnie zaczyna martwić Uryga, bo nie jest to pierwszy taki jego mecz. O ile ma dużo przechwytów to niestety martwi, że nie jest w stanie nadążyć co wynika z ewidentnych braków motorycznych oraz/i złego ustawienia w momencie kiedy tracimy piłke. W wielu akcjach to Boguski go wyręczał w pogoni za kontra środkiem boiska. A wiadomo, ze stricte defensywny pomocnik musi być pierwszy do takiej piłki.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.11.2014, 19:53
South napisał(a):Wyświetl post
Szkoda tych juniorów bo nie ogrywając ich podcinamy sobie trochę gałąź na, której siedzimy.

Z perspektywy trybun ilość zepsutych sytuacji, kontrataków zastraszająca. W meczu z Piastem może to jeszcze przejdzie, ale z wronkami nie będzie można sobie na coś takiego pozwolić.

Na pewno na pochwałę zasłużył jak prawie zawsze Głowa, oprócz niego Guzmics i o dziwo Boguski, który był wczoraj bardzo przydatny.

No cóż, ja nie wiem, czy nawet na Piasta taka gra wystarczy, patrząc na to, jak gliwiczanie wypunktowali Amice.
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 23.11.2014, 19:54
CZas zaczac sie martwic nastepnym meczem... Piast ogral Amice 3:2
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 23.11.2014, 22:41
No to faktycznie mission impossible

Śmieszą mnie takie porównania.

Mecz meczowi nierówny. Na tą chwilę jesteśmy wiceliderem a Piast gra gdzieś w okolicach 10 miejsca. Mamy lepszych piłkarzy, nasza drużyna strzela więcej bramek, traci mniej bramek i zdobywa średnio więcej punktów na mecz.

Oczywiście jak zagramy chałę możemy wtopić lub zremisować, ale nie zmienia to faktu, że jesteśmy zdecydowanym faworytem. Jeśli się mamy bać Piasta to lepiej w ogóle nie wychodzić na murawę w żadnym meczu do końca sezonu
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 24.11.2014, 11:02
Moi dwaj piłkarze z Haiti (Emmanuel Sarki i Wilde-Donald Guerrier) czasami doprowadzają mnie do takiego stanu, że myślę, iż za moment znajdę się w szpitalu psychiatrycznym Jednak potrafią też zrobić coś dobrego dla zespołu. Przecież dziś Sarki mógł zdobyć trzy bramki, ale na boisku podejmuje takie, a nie inne decyzje
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.11.2014, 12:05
U Urygi martwi mnie to, że chłopak w każdym meczu chowa się przed piłką. Może to takie założenie taktyczne, że skoro nie umie grać z piłką przy nodze, to lepiej, żeby nie dostawał podań, ale nóż mi się w kieszeni otwiera, gdy defensywny pomocnik nie wychodzi stoperom do zagrania, ciągle gdzieś miota się bez sensu za rywalem. Momentami mam wrażenie, że modli się, by piłka do niego nie trafiła.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.11.2014, 13:19
Ale to nie tylko Uryga

W meczu z Łęczną graliśmy przedziwnie.

Jak mieliśmy piłkę to ruszał się tylko ten co ją miał + 2 najbliższych. Reszta stojanow.

Jak przeciwnik miał piłkę to 11 zapierdalało i pressowało na całej długości i szerokości boiska.

Było to bardzo ale to bardzo dziwne. Rozumiem, że nie da się cały mecz biegać jeśli nie jest się Rafałem Boguskim, ale jednak i tak mnie to rozwalało. Nic dziwnego, że mało sytuacji było z obydwóch stron jak tak się nastawialiśmy na destrukcję
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.11.2014, 13:30
Graczem meczu jak dla mnie bezsprzecznie Darek Dudka a potem Guzmicz.
Szkoda ze nie zabralismy z Ruchu tego Kaminskiego zamiast Buchalika ;/

A murzyny jak to murzyny, Smuda ocenił idealnie
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 24.11.2014, 14:32
Dudka? Robił "wiatr", coś tam poklepał, ale większość piłek do tyłu, bez polotu, jakiejś ładnej wrzutki też nie pamiętam... Sadlok jak dla mnie lepiej niż Dudi, chyba, że oceniamy przez pryzmat stosunku dobrej gry do umiejętności - to wtedy wygrywa Boguś, jak na takiego kalekę to zapierdalał i zaskakująco dużo rzeczy mu się udawało.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów