|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie będziesz na meczu? Nieważne bilet każdy może kupić! Kibic który czuje sie WIŚLAKIEM po prostu musi wesprzeć swój ukochany klub w tych trudnych chwilach.
https://www.youtube.com/watch?v=i7UsXmPuero ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
brak kompletu na C przy ciezkiej sytuacji Klubu uwazam za kompromitacje
Powód: blad
Ostatnio edytowane przez LUKAS77 : 22.11.2014 o godz. 18:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kibiców Wisełka ma dużo , niestety naród wygodnicki wymagający i leniwy.
Koniunkturę trzeba napędzać. Wielka tu rola mediów ,klubu i nas samych. Ostatni mecz na R22 w tym roku już za dwa tygodnie. DO ROBOTY. Zamawiać ,kupować ,NAMAWIAĆ , AGITOWAĆ , UŚWIADAMIAĆ. ![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Niektórym z was to chyba się naprawdę coś na łeb rzuciło, że rzucają oskarżeniami. Co lepsze, okazuje się, że część oskarżających na meczu nie była.
Mówicie, że głównym problemem jest ....owaciejące społeczeństwo i wygodnictwo. Zgadzam się w 100%. Ale też zauważam nowy trend. Niektórzy wolą kupić bilet, napisać na forum, że ich nie będzie i szafa gra. Oczywiście jestem świadom, że większość tych osób naprawdę nie mogła przyjechać na mecz, ale ta mniejsza część jest po prostu wygodnicka. Po co takie osoby tutaj się udzielają? Nie byłeś? To nie pieprz o skandalu i słabej frekwencji, bo za przeproszeniem w du**e byłeś i g**no widziałeś. Zrzucania winy na SKWK nie skomentuje, bo to jest naprawdę słabe. SKWK ma najwidoczniej w obowiązku chodzenie po mieszkaniach i wyciąganie jakichś ciotek w rurkach na mecz (bo tak, niestety i tacy pojawiają nam się na trybunie). Ja jestem zadowolony, bo mimo, że było nas mniej to doping jakościowo i "decybelowo" wyszedł dużo lepiej niż na meczach ze stołecznym klubem i sąsiadką. Jeśli jakość i organizacja na C ma być lepsza to niech będzie te 3tys ludzi. Komuś kto siedzi na np. E radziłbym się nie wypowiadać, skoro nie zna realii innej trybuny. Robienie atmosfery, a siedzenie i jedzenie kiełbasy to coś zupełnie innego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
2)Na Legie jak był komplet tydzień przed to wyciągali... to teraz nie mogą na słabsze mecze? 3) Już abstrahując do logiki tego stwierdzenia, to w sobotę był doping kiepski tak, że niektóre mecze pucharu ligi mi przypominał. Jak uważasz, że atmosfera meczów gdzie przychodzi 30 tys + szczelna klatka jest gorsza od 10 tys z młynem gdzie jest ledwo w 1/3 jest wypełniony to proszę cię nie pij tyle Ja wiem, że na fazie świat jest dla niektórych piękniejszy ![]() 4) A jak ktoś ma wzrok by określić realia innej trybuny i widzi, że środek niepełny boki tylko w połowie wypełnione a skrajne są zupełnie puste to ma się nie wypowiadać, że sektor prawie pusty? A niby czemu? 5) Nie szukajcie wymówek.... idziemy za trendem reszty kibicowskiej Polski i co by nie powiedzieć też sąsiadki(oczywiście w innej skali) - obniżamy kibicowsko loty i tyle... bawimy się w lanserkę, zamiast pokazywać siłę i dyscyplinę, zobaczymy ile na Amikę przyjdzie.
Ostatnio edytowane przez palikot : 24.11.2014 o godz. 10:30.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2) Na Legię nikt nikogo nie wyciągał. Ona ma w tej chwili tak silną markę, że gdzie nie przyjedzie to znający się na piłce lub nawet nie znający lecą jak psy do mięsa, bo przyjeżdża Legia. Zachowują się i płacą więcej za bilety tak, jakby ktoś tam rozdawał za darmowy ipody.
3) To jak z tą logiką? Bo widzę, że jednak zrozumiałeś To jest moje subiektywne zdanie. Rozglądając się podczas meczu wolę mieć obok siebie normalnie śpiewających ludzi, a nie pedałów w rurkach, laski robiące selfie lub przypadkowych januszy z rękoma w kieszeniach. Nie muszę nikogo upominać, bo przede mną i za mną widzę i słyszę gości, którzy dają z siebie max. Argument z piciem i fazami (nie wiem, jak u Ciebie, ale nie piję tyle żeby być na fazie)...ma się tutaj jak pies do jeża, więc szkoda tego komentować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Według mnie (,z całym szacunkiem dla naszych kochanych koszykarek i miejsca i rangi meczy pucharowego) mecz z Wronkami jest ważniejszy. Fakt że sama nazwa rywala wzbudza emocje i mobilizuje . Przydałoby się już prowadzić szeroką kampanię na rzecz wykupienia KOMPLETU biletów na ten mecz. Mecz ostatni w tym roku na R 22
W obecnej sytuacji finansowej nie ma co wybrzydzać i segregować kibiców. Jak chcecie to przychodżcie w rurkach ,rajtuzach a nawet w kiltach Doping na meczu jest przecietny i to już od dawna. poprawny ,ale bez wzlotów. Coraz więcej anty i mruczenia co nie robi specjalnego efektu. Cóż ,trzeba się cieszyć ze w ogóle jest. Frekwencja na C wstydliwa. Wszyscy po bilety ,promować ,przypominać naganiać. Kupować. ![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
CAŁA WISŁA ZAWSZE RAZEM ! Jak ruszy sprzedaż zapier..lać po bilety na Amice i na kosza ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Kto nie widział to.. http://www.youtube.com/watch?v=i7UsXmPuero
|
|
|
|
Member
Od: 10.2014
Offline |
|
W Krakowie ? Chyba nie zdajesz sobie sprawy ile osób jest na meczu z poza Krakowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Patrząc na te wszystkie autokary,busy to z kilka tysięcy co mecz z poza miasta dojeżdża zawstydzając tym samym lokalsów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dokładnie tak jest, co mecz duża część kibiców to przyjezdni z okolicznych miast i wsi. Szkoda, że miejscowym nie chce się przejechać kilku minut autobusem czy tramwajem a inni potrafią przejechać kilka godzin lub wracać nocą "z buta" na wioskę.
Nie ma co jednak już narzekać, trzeba zrobić wszystko żeby na amicę przyszło co najmniej dwa razy tyle co na Łęczną. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jezu, nikogo nie chciałem obrazić.
Chodziło mi o widownię "w domu" ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|