The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2014, 22:43
Zapierd.aalać kur..a po bilety!!!Gdzie są wszyscy "Wielcy Kibice" meczu z 7egią?Na C nie sprzedano nawet 3 tysięcy biletów..to jest jakaś kpina..

dmc- nie możesz iść na mecz? To kup kur.. bilet !
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 21.11.2014, 23:35
Mnie nie bedzie na meczu ale bilet mam kupiony. Myslalem ze wiecej ludzi zdecyduje sie na taki krok ale widocznie niektorzy sa kibicami tylko wtedy jak legla przyjezdza. Smutne ale prawdziwe.
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.11.2014, 23:38
Sprzedane mniej więcej 10,5 tys. + 400 Łęcznej. Pewnie jutro pójdzie jeszcze z tysiak.

Mało, no ale przecież:
a) jak zwykle dla płaczków zła pora meczu, bo trzeba o.......ić rosół.
b) jak zwykle zła pogoda. Przecież w listopadzie zwykle jest 20 stopni na plusie i nikt nie ma ciepłej kurtki.
c) rywal. Daję sobie rękę obciąć, że gdyby to była Legia, to byłby komplet na stadionie.
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.11.2014, 17:45
Nie będziesz na meczu? Nieważne bilet każdy może kupić! Kibic który czuje sie WIŚLAKIEM po prostu musi wesprzeć swój ukochany klub w tych trudnych chwilach.

https://www.youtube.com/watch?v=i7UsXmPuero
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
LUKAS77
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 22.11.2014, 18:48
brak kompletu na C przy ciezkiej sytuacji Klubu uwazam za kompromitacje
Powód: blad
Ostatnio edytowane przez LUKAS77 : 22.11.2014 o godz. 18:50.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 22.11.2014, 19:14
Brak kompletu..... na oko to 60% C zajęte . rozumiem że reszta fanatyków to januszki pikniki i sukcesy. Kto by to w takie zimno od obiadu wstawał.
. Cóż ,trzeba zreformować rozgrywki
Od dziś u siebie grajmy tylko Z Amiką ,Legią i ew. derby. Wtedy jest komu ch....wyśpiewać.
Szkoda słów Wstyd protestanci.WSTYD
Ostatnio edytowane przez darotsok73 : 22.11.2014 o godz. 19:31.
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.11.2014, 19:32
Przepraszam, ale czy wyście czasem nie ocipieli? Tylko ci, co protestowali przeciwko lysemu nie przychodza na mecze? Frekwencja to wina SKWK?

To piździejące i coraz bardziej wygodne społeczeństwo jest glownym powodem. Masa tysiaca innych form spedzania czasu. Nawet jesli mecz, to tanszy i wygodniejszy (cieplejszy?) jest pakiet nc+. Wyniki jak na taki klub tez nieadekwatne. Nie mowiac o rozpieszczeniu przez 17 lat pokolenia TF czy nawet starszych fanow. A te wszystkie motywacje itd. to tak jak do wyborow dla niezdecydowanych (jeden glos czy bilet nie zrobia roznicy).
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 22.11.2014, 19:37
Ja od kilku meczy chodzę na E zamiast C (więcej pieniędzy dla klubu + zabieram znajomych, raczej januszowatych) i dziś się załamałem jak zobaczyłem C - 10 minut przed meczem totalnie świeciło pustkami. Spot SKWK spoko, przekaz oczywiście świetny, ale do mało kogo dotarł - na stadionie z ledwością 10k, 11k biletów poszło...
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 22.11.2014, 20:19
Przyznam szczerze żę po gremialnych i szumnych protestach apelach lamentach , deklaracjach o trosce i zaangażowaniu i półrocznym bojkocie meczów Wisły dużo więcej spodziewałem się po fanatykach. Większośc firmowało chyba SKWK? o mobilizacji na mecz z Łęczną wspomnieli na stronie wczoraj o 22.02
Frekwencja jest najlepszą odpowiedzią. Kupa frazesów i demagogia. Nawet na mecz zgodowy nie chciało Wam się iść. Wierzyłęm że ABG stać na więcej.

Jak wracam z meczu widzę jak liczna grupa " fanatyków" z mojego osiedla stoi podpita pod knajpą. Tak ,widocznie wolą nc+ i browary. Tak ,widocznie szkoda im na bilet. I takie są fakty.
Myślałem że Wiślakiem się jest a nie bywa
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 22.11.2014, 20:34
Przypominam, że niektórzy wręcz domagali się, żeby SKWK zakończyło działalność na stadionie.

darotsok73 to pikniki nie są Wiślakami? Widziałes inne trybuny poza C? Tam były jeszcze większe pustki, gdzie ta nowa, kulturalna Armia Białej Gwiazdy?
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 22.11.2014, 20:41
crash_x
Tak ,oczywiście dotyczy to wszystkich sektórów.. niestety.
Nie mam nic do SKWK poza brakiem inicjatywy . Stwierdzam fakty i widzę to co widzę. Jest bardzo żle
Gdzie ta CAŁA WISŁA ZAWSZE RAZEM? gdzie WIERNOŚĆ?
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 22.11.2014, 20:56
LUKAS77 napisał(a):Wyświetl post
brak kompletu na C przy ciezkiej sytuacji Klubu uwazam za kompromitacje
A ty piszesz sobie a na mecz nie łaska przyjść....
Odpowiedz cytując
LUKAS77
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 22.11.2014, 22:21
Tobi1906 napisał(a):Wyświetl post
A ty piszesz sobie a na mecz nie łaska przyjść....
mam karnet mimo ze mieszkam poza Krakowem. Moj post byl do tych co lysego za niska frekwencje obwiniali…
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Stary 22.11.2014, 22:40
10980 kibicom zależy na Wiśle!Tyle ludzi ma ten klub w sercu!A reszta to niech wypier... !
I nie pisze, że każdy musiał być na meczu bo sam na nim nie byłem, ale bilet kupić mógł każdy!Nawet ulgowy za 20zł..Ale po co..Lepiej walnąć flaszkę przed tv..a na mecz pójdziecie jak przyjedzie 7egia..
ŻENADA !
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 22.11.2014, 23:27
Odpowiedz poznamy za 2 tygodnie ile ludzi przyjdzie...

Liczę na 20 tyś,konkretna ekipa gości zapowiada się ciekawie.

Ostatni mecz przed przerwą między rundami,kto może niech przychodzi.

Wisła na 2 miejscu w tabeli więc chyba kibice sukcesu powinni być no chyba że zimno...

Do zobaczenia...
Ostatnio edytowane przez Tobi1906 : 22.11.2014 o godz. 23:30.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.11.2014, 11:15
Żenua.

"Fanatycy" czy mecz z Górnikiem Łączna jest dla was mniej atrakcyjny niż z Legia Warszawa? Przecież to nie ma znaczenia? Czy to chodzi czasem nie chodzi o to, że focia z hasztagiem #WISGÓR zbiera mniej lajkow na Instagramie niż #WISLEG?

"Sympatycy futbolu". Wisła gra całkiem dobra piłkę, drugie miejsce, generalnie da się na to patrzeć. I co? I dalej analiza przed NC+ na najnowszym milioncalowym TV ze zgrzewka piwa pod ręką? Za zimno? Zła pora? Co jest?

Jedni i drudzy. Klub zmierza ku upadkowi, a wy to macie w dupie. Za rok może juz nie być Wisły w NC+, a lajki na Instagramie z 4 ligii, zapewniam was, będą na żenującym poziomie. Wisła-Tramwaj? Jak to się sprzeda w social media? Tragicznie zero lansu :( Także macie jeszcze jedna szansę na uratowanie swoich lajkow i wieczorow przy piwie i NC+. Wisla - Amica.

Choć śmiem twierdzić, że Wisła ma tych 10 800 kibiców. Reszta to kibice Legii, czy innego wiekszego przeciwnika, który przyjeżdża tu od czasu do czasu.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.11.2014, 23:42
To że komuś się nie chce dupy ruszyć to jedna sprawa. Jeszcze gorsze jest to, że widząc co się dzieje z klubem, ktoś (na pewno nie kibic) żałuje 20 zł na bilet, który jest w obecnej sytuacji swoistą "cegiełką". Ta, lepiej później p***dolić po 20 stron postów na temat rozchulania marketingu w klubie i organizowania się w celu wsparcia klubu. ŻENADA!!
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".

BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.11.2014, 08:08
bartek89TS napisał(a):Wyświetl post
10980 kibicom zależy na Wiśle!Tyle ludzi ma ten klub w sercu!A reszta to niech wypier... !
I nie pisze, że każdy musiał być na meczu bo sam na nim nie byłem, ale bilet kupić mógł każdy!Nawet ulgowy za 20zł..Ale po co..Lepiej walnąć flaszkę przed tv..a na mecz pójdziecie jak przyjedzie 7egia..
ŻENADA !
Od dawna tak było, jest i będzie.
Wisła na ok 10-12 tysięcy kibiców w Krakowie.
Reszta zależy od:
- koniunktury
- pogody,
- mody,
- ceny,
- wyników

kolejność dowolna. A że stadion jest za duży...od dawna wiadomo. Ale nie ma co biadolić, trzeba chodzić.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 24.11.2014, 09:12
Kibiców Wisełka ma dużo , niestety naród wygodnicki wymagający i leniwy.
Koniunkturę trzeba napędzać. Wielka tu rola mediów ,klubu i nas samych.
Ostatni mecz na R22 w tym roku już za dwa tygodnie. DO ROBOTY. Zamawiać ,kupować ,NAMAWIAĆ , AGITOWAĆ , UŚWIADAMIAĆ.
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 24.11.2014, 09:16
Niektórym z was to chyba się naprawdę coś na łeb rzuciło, że rzucają oskarżeniami. Co lepsze, okazuje się, że część oskarżających na meczu nie była.

Mówicie, że głównym problemem jest ....owaciejące społeczeństwo i wygodnictwo. Zgadzam się w 100%. Ale też zauważam nowy trend. Niektórzy wolą kupić bilet, napisać na forum, że ich nie będzie i szafa gra. Oczywiście jestem świadom, że większość tych osób naprawdę nie mogła przyjechać na mecz, ale ta mniejsza część jest po prostu wygodnicka. Po co takie osoby tutaj się udzielają? Nie byłeś? To nie pieprz o skandalu i słabej frekwencji, bo za przeproszeniem w du**e byłeś i g**no widziałeś.

Zrzucania winy na SKWK nie skomentuje, bo to jest naprawdę słabe. SKWK ma najwidoczniej w obowiązku chodzenie po mieszkaniach i wyciąganie jakichś ciotek w rurkach na mecz (bo tak, niestety i tacy pojawiają nam się na trybunie). Ja jestem zadowolony, bo mimo, że było nas mniej to doping jakościowo i "decybelowo" wyszedł dużo lepiej niż na meczach ze stołecznym klubem i sąsiadką. Jeśli jakość i organizacja na C ma być lepsza to niech będzie te 3tys ludzi. Komuś kto siedzi na np. E radziłbym się nie wypowiadać, skoro nie zna realii innej trybuny. Robienie atmosfery, a siedzenie i jedzenie kiełbasy to coś zupełnie innego.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 24.11.2014, 10:26
Siemion napisał(a):Wyświetl post
Niektórym z was to chyba się naprawdę coś na łeb rzuciło, że rzucają oskarżeniami. Co lepsze, okazuje się, że część oskarżających na meczu nie była.

Mówicie, że głównym problemem jest ....owaciejące społeczeństwo i wygodnictwo. Zgadzam się w 100%. Ale też zauważam nowy trend. Niektórzy wolą kupić bilet, napisać na forum, że ich nie będzie i szafa gra. Oczywiście jestem świadom, że większość tych osób naprawdę nie mogła przyjechać na mecz, ale ta mniejsza część jest po prostu wygodnicka. Po co takie osoby tutaj się udzielają? Nie byłeś? To nie pieprz o skandalu i słabej frekwencji, bo za przeproszeniem w du**e byłeś i g**no widziałeś.

Zrzucania winy na SKWK nie skomentuje, bo to jest naprawdę słabe. SKWK ma najwidoczniej w obowiązku chodzenie po mieszkaniach i wyciąganie jakichś ciotek w rurkach na mecz (bo tak, niestety i tacy pojawiają nam się na trybunie). Ja jestem zadowolony, bo mimo, że było nas mniej to doping jakościowo i "decybelowo" wyszedł dużo lepiej niż na meczach ze stołecznym klubem i sąsiadką. Jeśli jakość i organizacja na C ma być lepsza to niech będzie te 3tys ludzi. Komuś kto siedzi na np. E radziłbym się nie wypowiadać, skoro nie zna realii innej trybuny. Robienie atmosfery, a siedzenie i jedzenie kiełbasy to coś zupełnie innego.
1) racja
2)Na Legie jak był komplet tydzień przed to wyciągali... to teraz nie mogą na słabsze mecze?
3) Już abstrahując do logiki tego stwierdzenia, to w sobotę był doping kiepski tak, że niektóre mecze pucharu ligi mi przypominał. Jak uważasz, że atmosfera meczów gdzie przychodzi 30 tys + szczelna klatka jest gorsza od 10 tys z młynem gdzie jest ledwo w 1/3 jest wypełniony to proszę cię nie pij tyle Ja wiem, że na fazie świat jest dla niektórych piękniejszy
4) A jak ktoś ma wzrok by określić realia innej trybuny i widzi, że środek niepełny boki tylko w połowie wypełnione a skrajne są zupełnie puste to ma się nie wypowiadać, że sektor prawie pusty? A niby czemu?
5) Nie szukajcie wymówek.... idziemy za trendem reszty kibicowskiej Polski i co by nie powiedzieć też sąsiadki(oczywiście w innej skali) - obniżamy kibicowsko loty i tyle... bawimy się w lanserkę, zamiast pokazywać siłę i dyscyplinę, zobaczymy ile na Amikę przyjdzie.
Ostatnio edytowane przez palikot : 24.11.2014 o godz. 10:30.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Stary 24.11.2014, 12:37
2) Na Legię nikt nikogo nie wyciągał. Ona ma w tej chwili tak silną markę, że gdzie nie przyjedzie to znający się na piłce lub nawet nie znający lecą jak psy do mięsa, bo przyjeżdża Legia. Zachowują się i płacą więcej za bilety tak, jakby ktoś tam rozdawał za darmowy ipody.

3) To jak z tą logiką? Bo widzę, że jednak zrozumiałeś To jest moje subiektywne zdanie. Rozglądając się podczas meczu wolę mieć obok siebie normalnie śpiewających ludzi, a nie pedałów w rurkach, laski robiące selfie lub przypadkowych januszy z rękoma w kieszeniach. Nie muszę nikogo upominać, bo przede mną i za mną widzę i słyszę gości, którzy dają z siebie max. Argument z piciem i fazami (nie wiem, jak u Ciebie, ale nie piję tyle żeby być na fazie)...ma się tutaj jak pies do jeża, więc szkoda tego komentować.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 24.11.2014, 14:05
Według mnie (,z całym szacunkiem dla naszych kochanych koszykarek i miejsca i rangi meczy pucharowego) mecz z Wronkami jest ważniejszy. Fakt że sama nazwa rywala wzbudza emocje i mobilizuje . Przydałoby się już prowadzić szeroką kampanię na rzecz wykupienia KOMPLETU biletów na ten mecz. Mecz ostatni w tym roku na R 22

W obecnej sytuacji finansowej nie ma co wybrzydzać i segregować kibiców. Jak chcecie to przychodżcie w rurkach ,rajtuzach a nawet w kiltach. Byle ratować WISEŁKE.

Doping na meczu jest przecietny i to już od dawna. poprawny ,ale bez wzlotów. Coraz więcej anty i mruczenia co nie robi specjalnego efektu. Cóż ,trzeba się cieszyć ze w ogóle jest.
Frekwencja na C wstydliwa.
Wszyscy po bilety ,promować ,przypominać naganiać. Kupować.
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Stary 24.11.2014, 15:41
Siemion napisał(a):Wyświetl post

W pierwszej części Twojej wypowiedzi widzę, że pijesz do mnie, a więc ja kolego na mecze chodzę regularnie od wielu wielu lat..Na meczu nie ma mnie bardzo rzadko i to tylko przez prace.Akurat teraz padło że musiałem być w robocie, a widząc jaka jest sytuacja w klubie kupiłem chociaż bilet.Więc teksty typu w dupie byłeś gówno widziałeś daruj sobie, bo chyba adres pomyliłeś.
CAŁA WISŁA ZAWSZE RAZEM ! Jak ruszy sprzedaż zapier..lać po bilety na Amice i na kosza !
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 24.11.2014, 17:53
Kto nie widział to.. http://www.youtube.com/watch?v=i7UsXmPuero
Odpowiedz cytując
dmc
Member

Od: 10.2014

Stary 24.11.2014, 18:46
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Od dawna tak było, jest i będzie.
Wisła na ok 10-12 tysięcy kibiców w Krakowie.
Reszta zależy od:
- koniunktury
- pogody,
- mody,
- ceny,
- wyników

kolejność dowolna. A że stadion jest za duży...od dawna wiadomo. Ale nie ma co biadolić, trzeba chodzić.

W Krakowie ? Chyba nie zdajesz sobie sprawy ile osób jest na meczu z poza Krakowa.
Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Stary 24.11.2014, 19:58
Patrząc na te wszystkie autokary,busy to z kilka tysięcy co mecz z poza miasta dojeżdża zawstydzając tym samym lokalsów.
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.11.2014, 20:45
Dokładnie tak jest, co mecz duża część kibiców to przyjezdni z okolicznych miast i wsi. Szkoda, że miejscowym nie chce się przejechać kilku minut autobusem czy tramwajem a inni potrafią przejechać kilka godzin lub wracać nocą "z buta" na wioskę.
Nie ma co jednak już narzekać, trzeba zrobić wszystko żeby na amicę przyszło co najmniej dwa razy tyle co na Łęczną.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Stary 25.11.2014, 07:42
dmc napisał(a):Wyświetl post
W Krakowie ? Chyba nie zdajesz sobie sprawy ile osób jest na meczu z poza Krakowa.
Jezu, nikogo nie chciałem obrazić.
Chodziło mi o widownię "w domu"
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Stary 25.11.2014, 11:02
bartek89TS napisał(a):Wyświetl post
W pierwszej części Twojej wypowiedzi widzę, że pijesz do mnie, a więc ja kolego na mecze chodzę regularnie od wielu wielu lat..Na meczu nie ma mnie bardzo rzadko i to tylko przez prace.Akurat teraz padło że musiałem być w robocie, a widząc jaka jest sytuacja w klubie kupiłem chociaż bilet.Więc teksty typu w dupie byłeś gówno widziałeś daruj sobie, bo chyba adres pomyliłeś.
CAŁA WISŁA ZAWSZE RAZEM ! Jak ruszy sprzedaż zapier..lać po bilety na Amice i na kosza !
Nie, nie do Ciebie piłem. Nie musisz mi się tłumaczyć, mało mnie to obchodzi.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów