The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2014, 16:49
Czyli jednak wszystko zostało ukartowane już dawno temu
http://www.cda.pl/video/15532705/-Wo...rmatycznym-PKW
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 20.11.2014, 17:18
rozmowa Olejnik z Ziobro niezła. Tacy jak Olejnik już się widzę nie pierniczą w ogóle.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 20.11.2014, 17:28
sambo napisał(a):Wyświetl post
rozmowa Olejnik z Ziobro niezła. Tacy jak Olejnik już się widzę nie pierniczą w ogóle.
Bardzo dobra rozmowa Olejnik z Ziobro...
Z debilem nie ma o czym gadac...
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.11.2014, 17:39
sambo napisał(a):Wyświetl post
Ale to też świadczy w jakiej są panice, gdy się zorientowali po wynikach (prawdziwych) wyborów, ze za chwilę może się im skończyć kumciu z baciarami i ryje zostaną oderwane od koryta. Reżimowa cichodajka dobrze to wyczuwa i wie, ze to nie przelewki. Za chwilę stracą majętnych frajerów do obsługi, którzy płacili sute napiwki z kasy pdatnika.
emj10
Senior Member

Stary 20.11.2014, 17:45
Kocur jeszcze kilka słów odnośnie tej czeskiej lustracji i dekomunizacji.
http://blogpress.pl/node/16550

Warto przeczytać i obejrzeć całość, ale jak nie to wrzucę kilka cytatów:

Cytat:
W Czechach nie została zakazana działalność partii komunistycznej, która działa do dziś z małą zmianą w nazwie, partii komunistycznej pozostał majątek ruchomy i pieniądze.
Cytat:
„Koledzy z czeskiego instytutu wylali na mnie kubeł zimnej wody i tłumaczyli mi, że to wszystko [dekomunizacja i lustracja] jest fikcją. I co było jeszcze smutniejsze dla mnie, opowiadali mi o prezydencie Havlu (czego się spodziewałem, bo wiedziałem, że prezydent Havel był przeciwnikiem i lustracji i dekomunizacji), ale sporo mi opowiadano również o prezydencie Klausie w tym kontekście. O jego otoczeniu, poglądach na temat lustracji czy dekomunizacji".
Cytat:
„W latach 1992-1996, gdy Vaclav Klaus był premierem, podobnie jak Vaclaw Havel, miał on w swoim najbliższym otoczeniu byłych funkcjonariuszy komunistycznych. Najbliższym współpracownikiem Klausa przy projekcie prywatyzacji był zarejestrowany agent służby bezpieczeństwa.”
„Obecny prezydent Miloš Zeman nie jest lepszy od swoich poprzedników na urzędzie prezydenckim. Nie tylko nie jest lepszy, ale w swoim otoczeniu ma jeszcze bardziej radykalnych byłych działaczy komunistycznych.”
Także tentego. W naszych warunkach partia komunistyczna nie miałaby racji bytu, gdyż jest konstytucyjnie zakazana.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 20.11.2014, 18:04
Demonstracja pod PKW, reżimowe media milczą, przekaz nadaje TV Republika.
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 20.11.2014, 18:05
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Ale to też świadczy w jakiej są panice, gdy się zorientowali po wynikach (prawdziwych) wyborów, ze za chwilę może się im skończyć kumciu z baciarami i ryje zostaną oderwane od koryta. Reżimowa cichodajka dobrze to wyczuwa i wie, ze to nie przelewki. Za chwilę stracą majętnych frajerów do obsługi, którzy płacili sute napiwki z kasy pdatnika.

coś w tym jest - te wycieczki personalne, magister prawa, doktor prawa autorytety, profesorowie - wszyscy konstytucjonaliści, większość konstytucjonalistów, jedno nazwisko konstytucjonalisty.

Dno po prostu zwykłe dno
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 20.11.2014, 18:33
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Demonstracja pod PKW, reżimowe media milczą, przekaz nadaje TV Republika.
zobacz na oficjalne wyniki z opolskiego i kujawsko-pomorskiego , masakra, arbuzy masakrują kosztem PIS, exit pool nigdy się nie mylił więcej niż o 2-3 %, popatrz na wyniki psl z zeszłych wyborów do sejmiku, ordynarny fałsz
kerim1906
Banita

Stary 20.11.2014, 18:35
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Kocur jeszcze kilka słów odnośnie tej czeskiej lustracji i dekomunizacji.
http://blogpress.pl/node/16550

Warto przeczytać i obejrzeć całość, ale jak nie to wrzucę kilka cytatów:

Także tentego. W naszych warunkach partia komunistyczna nie miałaby racji bytu, gdyż jest konstytucyjnie zakazana.
nie zaśmiecaj bo nikt twoich rozmywań nie czyta, są ważne tematy a nie rozmywanie
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.11.2014, 18:41
Się dziwicie tym stokrotkom, Bronkom i reszcie? Jak czują, że już jest źle to co mają zrobić? Rozłożyć ręce i powiedzieć "zabijcie mnie"? Muszą ....y kłamać coraz bezczelniej, muszą się denerwować bo już to tak daleko poszło, że nie wystarczy głupim Polaczkom walnąć jakiś byle kit z uśmieszkiem na mordzie. Teraz już muszą na grubo kłamać i lecieć w chuja. ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 20.11.2014, 19:09
Warszawa dzisiaj:

Jean_Paulista
Member

Od: 06.2007

Stary 20.11.2014, 21:19
Manifestanci od dwóch godzin okupują siedzibę PKW. Zorganizowali nawet konferencję prasową, której część pokazała TVP Info, a TVN udawało, że nic o niczym nie wie. LIVE: http://new.livestream.com/premiummediapl/events/3600732
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 20.11.2014, 22:01
a co to za zamach stanu?

wreszcie Stankiewicz i Braun dostaną sprawy karne za swoje chore oszołomstwo. A Wipler dostanie kolejny raz pałą

Do lochów z nimi, inaczej rzeczywiście to Państwo nie działa
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 20.11.2014, 22:08
Szpen napisał(a):Wyświetl post
a co to za zamach stanu?

wreszcie Stankiewicz i Braun dostaną sprawy karne za swoje chore oszołomstwo. A Wipler dostanie kolejny raz pałą

http://wpolityce.pl/polityka/220768-...dka-agentem-sb
kerim1906
Banita

Stary 20.11.2014, 22:21
a co to za zamach stanu?

podobno jesteś z warszawki, idż tam i powiedz im to w twarz, Wiplerowi przy...ol pałą , zamknij ich do lochu,

i dzień zaliczysz do udanych
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.11.2014, 22:26
a co to za zamach stanu?

Dlaczego tak bardzo bronisz sitwe, która zrujnowała Polske
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.11.2014 o godz. 22:29.
Szpen
Senior Member

Stary 20.11.2014, 23:24
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego tak bardzo bronisz sitwe, która zrujnowała Polske
Odpowiem w punktach:

1. Nie zauważyłem, żeby Polska była zrujnowana
2. Nie bronię żadnej sitwy. Kto to jest?
3. Wyśmiewam ludzką głupotę i oszołomów
4. Swoje wybory koryguje przy urnie, a nie przez bicie piany na forum
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 20.11.2014, 23:33
Odpowiem w punktach:

Ja też, tylko jemu nie chodziło o to, że jakieś budynki są zburzone,
tylko że:

Dług publiczny 1 bln zł. (24 tys per capita)
Wzrost gospodarczy - śmieszny
struktury państwa - żałosne(afera taśmowa, słynne ch.dupa i kamieni kupa, Zus Bankrut) no i samo to wtargnięcie do PKW o tym świadczy, policja bije posłów, dziesiątki czy tam setki milionów marnowanych przez posłów na ich "potrzeby", loty, wina, przyprawy, pendolinno, Ruscy zrobili z nas pośmiewisko z okazji katastrofy smoleńskiej, zrobili z nami co chcieli, poniżyli, zdeptali ugnietli...
bieda w kraju, wysokie podatki, opłaty, konsumpcja słabiutka,
600 tys urzędników na utrzymaniu podatników, chore prawo podatkowe,
3 mln emigrantów
sitwa czyli postkomuchy z tfuTvnu wyborczej reżimowej onetu, którzy bronią tego syfu, nie dopuszczają do debat kandydatów na prezydenta miasta, czyli cenzura, wolno obrażać Papieża ale nie wolno obrażać pedała...
co tam jeszcze... nie chce mi się przpominać tych wszystkich afer z politykami w rolach głównych typu: Amber Gold, domy Kwaśniewskiego, kamienice GronkiewiczWaltz, czy taśmowa i tych wszystkich z ostatnich kilku lat, bo tyle ich było, że nazw już nie pamiętam.
no i tak jeszcze trochę bym uzbierał

Braun wytłumaczył co poniektórym, którzy by chcieli coś rozdu....pcac
Ostatnio edytowane przez palikot : 20.11.2014 o godz. 23:44.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
frank
Member

Od: 03.2013

Stary 20.11.2014, 23:50
Odpowiem w punktach:

Kolega hubert.fan już wcześniej odpowiedział na Twojego posta

hubert.fan napisał(a):Wyświetl post

palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.11.2014, 00:26
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Szpen
Senior Member

Stary 21.11.2014, 08:48
palikot napisał(a):Wyświetl post
no i tak jeszcze trochę bym uzbierał
Nie przekonałeś mnie. Co więcej, wg mnie nigdy nie było lepiej.

Czasami mam wrażenie, że ludzie mają jakąś zbiorową amnezje. Nie pamiętają syfu po wojnie, okupacji, PRLu, okresu zmian lat 80', dziadostwa,prowizorki i szalonych lat 90', zmian światopoglądowych XXI wieku itd.

Mam tu na myśli wszystkie obszary: gospodarcze,geopolityczne,obywatelskie itd.

Wiele można zmienić,wręcz trzeba! Ale nikt mnie nie przekona, że Polska to ruina.
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 21.11.2014, 09:08
Coś się chyba nie zgadza

Kraków wczoraj:

Ostatnio edytowane przez heoij : 21.11.2014 o godz. 09:12.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 21.11.2014, 09:12
Wiele można zmienić,wręcz trzeba! Ale nikt mnie nie przekona, że Polska to ruina.
Wystarczy, ze Polacy mają jedne z najniższych pensji w UE i wystarczy już tego dobrobytu. O służbie zdrowia też się lepiej nie wypowiadać.
Że rządząca banda przygotowuje im w Sejmie pracujące soboty, podczas gdy w Europie czas pracy to często poniżej 40 h/tydzień. itp. itd.
kerim1906
Banita

Stary 21.11.2014, 10:15
kilka dni temu pokazali mapkę gdzie arbuzy zdeklasowały PIS , a tutaj pożyteczni idioci pokroju emj10 czy szpenia typowi rozmywacze klarowali jak to się zmieni , ach jeszcze duże miasta,wbijcie sobie do głowy , wybory zostały sfałszowane , jeszcze raz sfałszowane, dotarło ? a teraz dalej ściemniać i rozmywać , najnowszy smaczek świętokrzyskie psl 50,1 % SIC!
emj10
Senior Member

Stary 21.11.2014, 10:29
Nie przekonałeś mnie. Co więcej, wg mnie nigdy nie było lepiej.

Czasami mam wrażenie, że ludzie mają jakąś zbiorową amnezje. Nie pamiętają syfu po wojnie, okupacji, PRLu, okresu zmian lat 80', dziadostwa,prowizorki i szalonych lat 90', zmian światopoglądowych XXI wieku itd.

Mam tu na myśli wszystkie obszary: gospodarcze,geopolityczne,obywatelskie itd.

Zwłaszcza piszący na tym forum pamiętają czasy powojenne i głęboki PRL

Szpen pewnie też masz takie porównanie? Ja tam pamiętam tylko gumy Turbo za 50 zł z generałem, albo lody Bambino za 100 zł i te gwiżdżące lizaki z Pewexu.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 21.11.2014 o godz. 10:32.
kerim1906
Banita

Stary 21.11.2014, 10:34
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Zwłaszcza piszący na tym forum pamiętają czasy powojenne i głęboki PRL

Szpen pewnie też masz takie porównanie? Ja tam pamiętam tylko gumy Turbo za 50 zł z generałem, albo lody Bambino za 100 zł i te gwiżdżące lizaki z Pewexu.
para rozmywaczy w akcji
Szpen
Senior Member

Stary 21.11.2014, 11:36
Karim, walisz tyle postów, że za chwilę ci się budżet od partii skończy. Nawet bonus za plakat z Duda ci tej dziury nie zasypie.
kerim1906
Banita

Stary 21.11.2014, 11:46
Karim, walisz tyle postów, że za chwilę ci się budżet od partii skończy. Nawet bonus za plakat z Duda ci tej dziury nie zasypie.
nigdy nie ukrywałem że jestem zwolennkiem PIS w przeciwieństwie do rozmywaczy takich jak Ty czy warszawiaczek emj10 , wy oczywiście nie jesteście za nikim, tak tylko piszecie, zgoda , czyli pożyteczni idioci, nie potrzebuje budżetu od nikogo , mówiłem i mówię otwarcie , jestem zwolennikiem PIS, jeżeli Cię to interesuje w partii nie byłem , nie jestem , nie będę
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 21.11.2014, 12:14
Rafał Ziemkiewicz o zajściach w PKW: Dziś chłodne oko potrzebne jest nam jak nigdy
https://www.youtube.com/watch?v=l28OriP0DGg

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów