|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Czyli jednak wszystko zostało ukartowane już dawno temu
http://www.cda.pl/video/15532705/-Wo...rmatycznym-PKW |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
|
Kocur jeszcze kilka słów odnośnie tej czeskiej lustracji i dekomunizacji.
http://blogpress.pl/node/16550 Warto przeczytać i obejrzeć całość, ale jak nie to wrzucę kilka cytatów: Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Demonstracja pod PKW, reżimowe media milczą, przekaz nadaje TV Republika.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
zobacz na oficjalne wyniki z opolskiego i kujawsko-pomorskiego , masakra, arbuzy masakrują kosztem PIS, exit pool nigdy się nie mylił więcej niż o 2-3 %, popatrz na wyniki psl z zeszłych wyborów do sejmiku, ordynarny fałsz
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Się dziwicie tym stokrotkom, Bronkom i reszcie? Jak czują, że już jest źle to co mają zrobić? Rozłożyć ręce i powiedzieć "zabijcie mnie"? Muszą ....y kłamać coraz bezczelniej, muszą się denerwować bo już to tak daleko poszło, że nie wystarczy głupim Polaczkom walnąć jakiś byle kit z uśmieszkiem na mordzie. Teraz już muszą na grubo kłamać i lecieć w chuja. ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY!
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Warszawa dzisiaj:
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Manifestanci od dwóch godzin okupują siedzibę PKW. Zorganizowali nawet konferencję prasową, której część pokazała TVP Info, a TVN udawało, że nic o niczym nie wie. LIVE: http://new.livestream.com/premiummediapl/events/3600732
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
a co to za zamach stanu?
wreszcie Stankiewicz i Braun dostaną sprawy karne za swoje chore oszołomstwo. A Wipler dostanie kolejny raz pałą Do lochów z nimi, inaczej rzeczywiście to Państwo nie działa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
i dzień zaliczysz do udanych |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.11.2014 o godz. 22:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
tylko że: Dług publiczny 1 bln zł. (24 tys per capita) Wzrost gospodarczy - śmieszny struktury państwa - żałosne(afera taśmowa, słynne ch.dupa i kamieni kupa, Zus Bankrut) no i samo to wtargnięcie do PKW o tym świadczy, policja bije posłów, dziesiątki czy tam setki milionów marnowanych przez posłów na ich "potrzeby", loty, wina, przyprawy, pendolinno, Ruscy zrobili z nas pośmiewisko z okazji katastrofy smoleńskiej, zrobili z nami co chcieli, poniżyli, zdeptali ugnietli... bieda w kraju, wysokie podatki, opłaty, konsumpcja słabiutka, 600 tys urzędników na utrzymaniu podatników, chore prawo podatkowe, 3 mln emigrantów sitwa czyli postkomuchy z tfuTvnu wyborczej reżimowej onetu, którzy bronią tego syfu, nie dopuszczają do debat kandydatów na prezydenta miasta, czyli cenzura, wolno obrażać Papieża ale nie wolno obrażać pedała... co tam jeszcze... nie chce mi się przpominać tych wszystkich afer z politykami w rolach głównych typu: Amber Gold, domy Kwaśniewskiego, kamienice GronkiewiczWaltz, czy taśmowa i tych wszystkich z ostatnich kilku lat, bo tyle ich było, że nazw już nie pamiętam. no i tak jeszcze trochę bym uzbierał ![]() Braun wytłumaczył co poniektórym, którzy by chcieli coś rozdu....pcac
Ostatnio edytowane przez palikot : 20.11.2014 o godz. 23:44.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie przekonałeś mnie. Co więcej, wg mnie nigdy nie było lepiej.
Czasami mam wrażenie, że ludzie mają jakąś zbiorową amnezje. Nie pamiętają syfu po wojnie, okupacji, PRLu, okresu zmian lat 80', dziadostwa,prowizorki i szalonych lat 90', zmian światopoglądowych XXI wieku itd. Mam tu na myśli wszystkie obszary: gospodarcze,geopolityczne,obywatelskie itd. Wiele można zmienić,wręcz trzeba! Ale nikt mnie nie przekona, że Polska to ruina. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Coś się chyba nie zgadza
![]() Kraków wczoraj: ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 21.11.2014 o godz. 09:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wystarczy, ze Polacy mają jedne z najniższych pensji w UE i wystarczy już tego dobrobytu. O służbie zdrowia też się lepiej nie wypowiadać.
Że rządząca banda przygotowuje im w Sejmie pracujące soboty, podczas gdy w Europie czas pracy to często poniżej 40 h/tydzień. itp. itd. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
kilka dni temu pokazali mapkę gdzie arbuzy zdeklasowały PIS , a tutaj pożyteczni idioci pokroju emj10 czy szpenia typowi rozmywacze klarowali jak to się zmieni , ach jeszcze duże miasta,wbijcie sobie do głowy , wybory zostały sfałszowane , jeszcze raz sfałszowane, dotarło ? a teraz dalej ściemniać i rozmywać , najnowszy smaczek świętokrzyskie psl 50,1 % SIC!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szpen pewnie też masz takie porównanie? Ja tam pamiętam tylko gumy Turbo za 50 zł z generałem, albo lody Bambino za 100 zł i te gwiżdżące lizaki z Pewexu.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 21.11.2014 o godz. 10:32.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Karim, walisz tyle postów, że za chwilę ci się budżet od partii skończy. Nawet bonus za plakat z Duda ci tej dziury nie zasypie.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nigdy nie ukrywałem że jestem zwolennkiem PIS w przeciwieństwie do rozmywaczy takich jak Ty czy warszawiaczek emj10 , wy oczywiście nie jesteście za nikim, tak tylko piszecie, zgoda , czyli pożyteczni idioci, nie potrzebuje budżetu od nikogo , mówiłem i mówię otwarcie , jestem zwolennikiem PIS, jeżeli Cię to interesuje w partii nie byłem , nie jestem , nie będę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Rafał Ziemkiewicz o zajściach w PKW: Dziś chłodne oko potrzebne jest nam jak nigdy
https://www.youtube.com/watch?v=l28OriP0DGg |
|
|