|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
http://wgospodarce.pl/informacje/172...-swoje-wyjazdy
Ci, którzy nie wydają pieniedzy podatników na wyjazdy. Lista honoru: Cytat:
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
yorkuś żyjesz w matrixie? pierwszy krytykowałem hofmana i spółkę,mało tego cieszyłem się z ich wyrzucenia, czekam teraz na reakcje pozostałych
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
, a biedroń 0 zł w holandii |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Sądze, ze tutaj przewalone są nieźle przez niego pieniadze patrząc na koszt wycieczki. Za tylko 10 tys. jest oferta w 5 gwiazdkowym hotelu, oczywiście all inclisive na aż 11 dni: http://www.itaka.pl/wczasy/meksyk/ho...a567219dbd62a8 Wycieczka Szejnfelda do Meksyku na tylko 5 dni kosztowała nas prawie 3 x wiecej !!!!! Duże prawdopodobieństwo przewalenia kasy podatnika. Ale jak widać facet lubi egzotyczne wycieczki na nasz koszt bo walnał sobie tez wycieczkę na ....Filipiny za ....ponad 22 tys. Jak hulać to z przytupem. A co ? P.S. Co do tego kandydata z Radomia, Konkurencja z PO miasta koparki smoleńskiej (do 1 m wgłąb) jak widać odwala chamskie numery w. języka miłości , o którą tak nawoływała w Sejmie kłamczucha smoleńska.
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 13.11.2014 o godz. 15:57.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to kiedy wyrzucacie Szejnfelda ? Najlepiej z Nowakiem
. Czasem nie Kopacz klepała im te wszystkie wyjazdy ? Ciekawe czy w ogóle sie będzie teraz tłumaczyła, czy zamiotą sprawę pod dywan ?Patrzcie, do jakiego zakłamania jest zdolna PO-wska władza, łącznie z preziem PO Komorowskim: http://niezalezna.pl/61373-manipulat...ocznego-marszu
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 13.11.2014 o godz. 16:24.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
A on autem do Meksyku jechał? Jeżeli poleciał samolotem to w czym problem. Jeżeli wziął kasę a nie poleciał to powinien wylecieć. Z PISu podobno najlepiej wylatuje sie Ryanairem
Po order do Gruzji w 4 lecieli a tylko Jarka udekorował. (koszty nieznane tak jak u Biedronia) |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Nie używam fejsa - to się pojawiło na oficjalnym profilu prezydenckim ?!?!?! ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chcesz wcisnąc kit, że prawie 30 tys. zł. za 5 dni to jest koszt prawdziwy ? Jaja to rób sobie na innym forum jesli sadzisz, ze ktos w to uwierzy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, zdolnych ma magików
w photo shopie mu to zrobili. Numery jak w PRL-u. Ale czego wymagać od przyjaciela WSI ? A słuzby te to podwykonawca GRU. Goście wychowani na sowieckich metodach okłamywania społeczeństwa.https://www.facebook.com/KomorowskiB...type=1&theater
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 13.11.2014 o godz. 16:54.
|
|
|
|
Banita
Offline |
||
Jeżeli do stanów tyle kosztuje , to do Meksyku na pewno nie mniej. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cena biletu do Meksyku nawet w klasie premium nie zbliża się do 10 tys. złotych w obie strony. Nie da się ukryć, że kilku magików powinno złożyć po tej kontroli mandaty poselskie, a z tego co widać będzie dotyczyło to większości partii.
Czyste złodziejstwo, a sprawa bilokacji Hofmana z Londynu to czysty kryminał |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Coś mi się widzi że ci wyrzuceni utworzą większość w Sejmie. Dopiero będzie się działo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Ja rozumiem, że to dla ciebie trudne do zrozumienia, ale spróbuje na faktach wytłumaczyć: Skoro masz dane z wolnego kraju(wkleił emj10), w którym nie ma mandatu za przechodzenie na czerwonym i gdzie w stolicy tegoż kraju ginie średnio mniej ludzi potrąconych przez samochód niż w polskiej stolicy, gdzie jest mandat jak wchodzisz na czerwonym świetle, to chyba jasnym jest to co ty piszesz nie ma żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości. Tak czy nie? Ale już abstrahując od faktów, rozumiem, że ty mieszkasz w jakiejś wiosce, gdzie na skrzyżowaniach rosną drzewa, ale jak już nawet logicznie nie potrafisz spojrzeć na to, że samochód szybko jadący i trącający przechodnia raczej zrobi sieczkę z przechodnia niż gdzieś wyląduje, co nawet nie dowodzi, że mandat za wejście na czerwonym nie uchroni od takich przypadków(co zostało udowodnione na poprzedniej stronie), dlatego masz dwie możliwości: 1) Wkleić przykład z takiej sytuacji na polskich skrzyżowaniach, gdzie samochód skończył na drzewie, bo kogoś przejechał na przejściu z sygnalizacją. 2) lub sprawdzić jak to jest w wolnym w tym względzie kraju, 3) Porównać statystycznie jaki wpływ na to miało czerwone światło, które uchroniło potencjalnego samobójcę... nie znajdziesz takich danych, bo liczba wypadków jest średnio zbliżona tam i tu. Według mnie świadomość ludzka, że mogą zginąć wchodząc pod pędzące koła jest wystarczająca do tego aby nie wchodzić pod koła Zawsze się znajdzie ten co chce sprawdzić, ale nie rozumiem, czemu mandat ma dostać ktoś kto wchodzi jak jest pewność, że nic nie jedzie Dlatego socjalizm należy zaorać, bo on przeszkadza ludziom żyć... a PIS gówno robi a nie chce likwidować socjalizm panie kolego od szukania bredni w logice ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 13.11.2014 o godz. 18:05.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Prywatny leci za 5 tys. państwowy 6 razy drożej. I tak jest w każdej dziedzinie. Przemysł prywatny kilka razy bardziej kosztowny i kilka razy mniej rentowny od prywatnego. Tak samo ze służbą zdrowia, która jest kilka razy droższa niż by była gdyby nie było NFZtowskiego monopolu... itd itd. I wykłócanie się o to co w tym systemie jest normalnością i myślącego nie jest wstanie zdziwić pokazuje jak większość z was nie ma pojęcia o czym pisze w ogóle. york09 - ty jesteś tak naiwny, że mi się z ciebie trochę śmiać chce, ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 13.11.2014 o godz. 18:15.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
yorkuś, nikt nie wyleci, Państwo PO ma prawdziwe przekręty na koncie, miliardowe, za takie bzdety będą wyrzucać? jakieś kilkadziesiąt tysięcy ,żart? grad bierze miesięcznie tak ze sto koła za tkwienie na "stanowisku", psl zakłada jakieś agencje kosmiczne, te grosze turystyczne to dla Państwa PO bzdet
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://ludek.salon24.pl/615338,powro...-ten-kaczynski
reżimowe media milczą , mam pewność że będą zgodnie milczeć , leming na ten temat ma zakodowaną przez nich inną wiedzę, taką sformatowaną pod umysł leminga. trzeba o niego dbać ,nie wolno dopuścić do szoku,przecież leming niedługo idzie głosować, nie dowie się o tym , nie dowie się o niczym ważnym dla swojego spokoju i samozadowolenia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 14.11.2014 o godz. 09:02.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A te reżimowe media też o tym piszą http://wyborcza.pl/1,75248,16964745,...la_Piotra.html http://tagi.newsweek.pl/piotr-ryba,7552 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ty jesteś chłopie ładnie po..ierdolony, ja nie wiem, zruchał cię kiedyś na sucho jakiś pisowiec że przy każdej możliwej okazji plujesz jadem czy jak odpłacasz sie jak Niesiołowski bo Cię przyjąć nie chcieli ? Może weź się do jakiegoś psychoanalityka przejdź, powiesz, że masz manie prześladowczą, może da się to wyleczyć póki komu jakiejś krzywdy nie zrobiłeś.A może od Cyby jesteś ?
I dla Twojej informacji - nie głosuję na PiS
Ostatnio edytowane przez Krav : 14.11.2014 o godz. 09:52.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
yorkuś , nie chodzi o wzmiankę w g....ie czy lisweeku, chodzi o kilkutygodniową jazdę bez trzymanki jak to było za czasu "afery gruntowej" , szmalcowniczka bufetowa jest też pod parasolem ochronnym , wzmianki na reżimowych portalach nic nie zmienią , wczoraj przypadkowo trafiłem na rozmowę marciniaka z wsi24 z bufetową , pierwsz pytanie brzmiało ," pani prezydent to jak to było z tą kamienicą?", a potem monolog bufetowej i kiwanie główką marciniaka jak piesek wożony przez niektórych na tylnej szybie samochodu, wiem że nie rozumiesz ale ci napisałem , na temat zdjątka Krav napisał wszystko więc nie będę sie powtarzał
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
za chwilę wybory a w podobno europejskim kraju (miałem napisać szef PKW ) I sekretarz PKW mówi takie mniej więcej słowa " nie mam pewności czy system informatyczny zadziała" , czy przeciętny oglądacz plazmy cokolwiek zrozumiał? co musi usłyszeć żeby zrozumieć w jakim kraju żyje? co musi się stać w tym kraju żeby to zrozumiał,ja wiem "taniec z czymś tam" , "tańce na czymś tam" ,"voice...", "mam talent", "rodzinka,pl" , " rolnik szuka coś tam" , ale na Boga czy jest coś takiego co tego plazmowca ruszy?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Pod obrazkiem dopisałem "wybieraj mądrze".
Chodzi mi o to żebyście w moim rodzinnym mieście wybierali z głową a nie kierowali przynależnością partyjną. Tu nie chodzi która partia ma rządzić w mieście, ale wybrać ludzi co na prawdę mogą do miasta coś zrobić. A taki niejaki Krav uważa że jestem po.......ony , bo musi rządzić PIS. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Trudno by wpłacał, skoro jest kibicem innego klubu
![]() |
|
|