|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Szkoły językowej ci nie polecę, ale wszystkim, którzy uczą się/chcą się uczyć języków obcych polecam obejrzeć ten filmik: https://www.youtube.com/watch?v=78FpZVVEpk8
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Obstawiam że na wszelki wypadek, zrobili sobie jeszcze pamiątkowe zdjęcie
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Płacić, bo rząd Kopaczowej potrzebuje pieniedzy:
http://niezalezna.pl/60958-rzad-potr...siecy-mandatow |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
ja w okresie 14miesiecy dostalem 3 na 1 samochod i nie zaplacilem, a upomnienie( laczne) z koniecznoscia zaplaty przyszlo po roku od ostatniego mandatu. Reasumujac 3 mandaty+ odsetki lacznie chyba 155 czy 160 zł. Ale na przyklad moj kumpel dostal(rowniez na 1 i to samo auto) od 2010- 2013 roku okolo 40-50 mandatow(zdarzalo sie ze 2 dziennie Nie ma reguly, ale tak czy siak spodziewaj sie, ze moze cos przyjsc, nie wczesniej natomiast niz po pol roku od otrzymania mandatu. Pamietam ze dostalem tez 1 mandat tak z rok temu, oczywiscie od razu wyrzucilem i do dzis nie przyszlo mi upomnienie. ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja miałem 500 za jakąś pierdołe i chyba po 3 albo 4 miesiącach dostałem pismo od US, ze mam kare powiekszoną o 30zł opłaty komorniczej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Z niepłaceniem mandatów może być ten problem, że zostanie się wpisanym do rejestru dłużników i za głupie 50zł można sobie w przyszłości narobić niemałych problemów przy braniu różnego rodzaju kredytów czy pożyczek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Mogło się wieleeeeee zmienić bo chodziłem tam przez 2 i pół roku ponad 5 lat temu - Prolog koło pętli w Bronowicach - nie ucząc się nigdy wcześniej, zacząwszy od 3 poziomu, to było jakieś A2/B1 (decyzja lektora po rozmowie kwalifikacyjnej) wyszedłem z poziomem C1 / C2 ![]() 2x w tygodniu zajęcia 1x w tygodniu konwersacje 1x w tygodniu konsultacje jak się chce uczyć to trzeba czas poświęcić ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
a i tak nie ma to jak język w pracy. Łapiesz szybciej niż jakakolwiek szkoła jest Ci to w stanie zaoferować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie spotkał się ktoś z was w Krakowie z ubraniami stoprocent bo wujek Google nic nie wie jak ktos widział w jakimś sklepie niech da znac gdzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
No ale niestety w pracy nie mam kontaktu z językami obcymi, a najlepiej języka uczy emigracja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Zna ktoś z was stronę gdzie przez większość część dnia jest dostępny stream do kanałów sportowych ? chodzi mi głównie o canal+sport, polsat sport, polsat sport extra, eurosport 2,
Znalazłem coś takiego http://tvtoss.com/pages/player.php?c...0TV%20Channels ale większość programów nie działa... ![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś czy na dni otwarte do Centrum Kongresowego ICE trzeba jakieś wejściówki nabyć czy po prostu wystarczy podejść do kolejki i czekać na swoją kolej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
musisz mieć wejściówkę, jest info, że z powodu dużego zainteresowania będą jeszcze jedne dni otwarte w listopadzie ale na razie bez konkretów kiedy
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gdzie kupię w Krakowie dużą ilość kopert - np. 500 sztuk?
Chodzi mi o sklep stacjonarny, nie mam czasu na czekanie na przesyłkę ze sklepu internetowego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pierwsze z brzegu, które przychodzą mi do głowy - sklep na Librowszczyzny z art. biurowymi, Lobos koło Błękitka przy rondzie Grzegórzeckim.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
W jakich barach/pubach wiecie, że będzie się dało obejrzeć transmisję z sobotniej gali?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
siema, mam pytanie czy na mecze 2 druzyny w Myślenicach są wpuszczani kibice?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Dzisiaj spod Tescy przy ul. Majora na Prądniku ktoś zapierdzielił mojej przyjaciółce rower przypięty dobrym zapięciem dosłownie na 5 minut.
Rower nie ma wartości finansowej bo stary, wiele lat i zużyte części ale wielką wartość sentymentalną. Jakby ktoś go widział to prośba na priv - za znalezienie wysoka nagroda (naprawdę wysoka). Rama 17'' - dla kobiety, rower waży jakieś 15 kg więc dla dziecka też za dużo - idiota z sekatorem myśląc że się obłowi. ![]() Zdjęcie z katalogu - rower odrapany lekko, swoje przeszedł.
Ostatnio edytowane przez Kocur : 08.11.2014 o godz. 18:14.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
jak bliska ta przyjaciółka?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Bliska
dobrze się znamy - rower też znałem i wiem że na części na pójdzie.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Ktoś wie gdzie można zrobić nadruk na zwykłej białej koszulce ? Czy jest coś takiego gdzieś w centrum handlowym ? np na stoisku ze śmiesznymi rzeczami ?
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Twój nick wskazuje, że jesteś z Nowej Huty, jak tak to polecam punkt w DH Wanda.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|