|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Myślę, że powinniśmy to wygrać choć statystyki mówią, że Podbeskidzie w ostatnich meczach zwykle coś strzela. Z Boguskim jest taki problem, że jak chłopcy Ojrzyńskiego się na niego rzucą agresywnie, to może nam zniknąć na cały mecz. Jakoś będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Osobiście miałem na myśli Stępińskiego, ew. wspartego Zającem. Murzynów nie chcę w tym klubie widzieć, jednemu szajba odbija totalnie, drugi albo ma przekręcony licznik, albo w dupie treningi i zespół.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Może do 5 razy sztuka... Mało kto pamięta, że do 3 meczów ligowych w ostatnich sezonach dochodzi odpadnięcie z pucharu Polski jeszcze wtedy z 2-ligowym Podbeskidziem. Tak więc ostatnie 4 mecze z TSP to: 0:1 , 0:1, 0:0, 0:1. Nie strzeliliśmy Podbeskidziu NAWET GOLA na Reymonta przez ostatnie 4 lata, więc nie wiem skąd u niektórych optymizm i np. typowanie wyników na 3:0, 4:1
![]() ![]()
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cię!
W sercu moim WISŁA! I na dobre i na złe! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
jezeli do ok 30 minuty nie strzelimy bramki to mecz przegramy lub w najlepszym wypadku zremisujemy .....ochloncie z tymi wygranymi, bo nasza gra zalezy tylko od przypadku Brozka i kaprysu Stilica , jesli cos sie odbije od Pawla lub spadnie mu pod noge ( tak jak 3 przypadki w Zabrzu ) do 20-30 minuty to wygramy i to moze nawet wysoko - jesli nie- to czuje remis 0-0 , 1-1 lub przegrana ...po prosrtu gra Wisly pod wodza pana Smudy jest niesamowicie przejrzysta, powtarzalna i powielajaca non stop ten sam schemat .... zamrozcie szampany - a z otwieraniem ich poczekajcie raczej do 22.30 ....a pomysly z czarnymi - bezmozgowcami taktycznymi, defensywnymi i lapaczami wiatru i fauli - w wyjsciowym skladzie to chyba jakis zart, chyba za duzo FM i innych gier Fifa
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 24.10.2014 o godz. 14:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sądzę, że z Donalda jeszcze mogłoby coś być (jakiś wartościowy gracz jak na ekstraklasę), ale za bardzo mu w grze przeszkadza koleżka Sarki.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak widze Gargułe i Boguskiego do tego Uryga to mnie telepie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W koncu wygrana z tymi wiesniakami (84 bez urazy
) co ich kibice tylko Idzie Idzie Podbeskidzie potrafia wołac. I nawet ta łysa ciota warszawska Borski dajac wolnego niezasłuzonego gdzie potem był karny i gol na 0-2 nie pomogł .Gramy do konca, WISEŁKO gramy do konca
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 24.10.2014 o godz. 21:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Borski to jednak druga liga
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Guzmics jak zwykle zajebiście
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Nareszcie pokazali charakter i wole walki. Kto by wierzył że z tymi toporami wyjdziemy z 0-2 Brawo Wisełka !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten, kto ściągnął Guzmicsa zasługuje na premię - Głowa może być spokojny o swoje następstwo na obronie, jeszcze ogarnąć kogoś do pary z nim, bo Dudka ewidentnie lepiej czuje się jako DP.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Brawo dla chłopaków za to, że po 0:2 się podnieśli, bo prawdę powiedziawszy byłem już pogodzony z porażką. Mudżiny dzisiaj dały radę. Garguła dno. Teraz przemielić kielecką niewiastę i ograć braci z Wrocka!
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Węgier daje radę, Garguła daj sobie człowieku spokój z piłką nożną.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
kuwa jak mi dziewczyna napisała, że jest 0-1 i jak bramka padła to miałem ochotę położyć się na ziemi i już nie wstawać |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
|
Garguła panu już dziękujemy ! Co do meczu to jestem pod wrażaniem zaangażowania i woli walki naszych... W każdym meczu po pierwszej połowie Smuda musi wpuszczać mudżinków a oni zrobią swoje
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Akurat wypadla mi druga zmiana i tez dziewczyne zmusilem zeby esy przysylala po 2 bramce myslalem i znowu dupa ale wyszlo genialnie![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mecz zwariowany. Wydawało się, że mecz już mamy w plecy. Ale pozniej mecz porwał trybuny, były emocje!
Plus Guzmics, nasze Muziny i Stilic za podania. Minus dla Garguły (ten facet powinien zastanowić się co robi, miał niby wślizg 1 udany ale reszta to pyta) i Boguskiego za 1 połowę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gumzics ma strasznie mało pewności, może to kwestia kilku meczyków. Szczególnie w oka wpadło głupie zagranie ręką po którym Podbeskidzie otrzymało szanse na karnego i kilka beznadziejnych wyjść po piłkę. Ogólnie dosyć nieźle asekurował skrzydłowych I zaliczył kilka wypadów do przodu. Garguła pokazał jak mecz ma w dupie, nie chcąc biegać za piłką - na szczęście został zdjęty w przerwie. Smuda miał rację stawiając na Burligę, nie na Stolarskiego (kolejny solidny mecz) .
![]()
POZnan* - miasto pedalskich doznań
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Btw, gdzie są ci co sapali że znowu sędzia z mazowsza czy to warszaffffki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Ogólnie nie wiem, czy oglądałeś mecz, bo Guzmics był bezbłędny w defensywie i dał od siebie dużo w grze do przodu. A ręka? Na styku do podyktowania, raczej nie. A wina za bramkę do Sadloka.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Garguła powinien zejść z momentem jak odpuścił bieg do tej piłki.
Już myślałem, że będzie powtórka z rozrywek ale udało się i są 3 pkt |
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
czyli dla Ciebie dobrze gwizdał ? Borski to jest glupi pedał, w pierwszej połowie gwizdał takie sytuacje, że co chwila sie wszyscy za głowe łapali, nam nie gwizdał sytuacji, w analogicznych przypadkach Podbeskidzie miało faul. Rękę Węgra nie wiem gdzie widział, kulminacją był chyba aut dla TSP. Później się troche ogarnął, może po tym jak cały stadion zaczął po nim jeździć jak po burej suce i nagle zaczął dostrzegać faule i kartki pokazywać. Pojebany,nieczujący gry słaby sędzia
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem.
Gwizdał jak pojebany. I to jest największy jego problem. Choć często podejmował trafne decyzje to Borski tak już ma, że wprowadza nerwówkę na boisku i na trybunach. Kartki dla Bielska ewidentne, walnął się dając od razu czerwo zamiast drugiej żółtej, bodaj dla Deji. Decyzja o przyznaniu wolnego dla PBB po "ręce" Gumisia to katastrofalny błąd, czego efektem było po chwili 0:2 z karnego. Jak to zapytali komentatorzy - "a co on miał z tymi rękami zrobić?" Twoje pytanie sugeruje, że w czymś arbiter dzisiaj nam pomógł, a tak nie było.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 24.10.2014 o godz. 23:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wiem czy dobrze gwizdał czy źle bo nie oglądałem, ale jak widać jeśli drużyna gra dobrze to sędzia może wsadzić se gwizdek w dupe. To samo tydzień temu, wszyscy płakali, że warszawiak a tu 5-0
to samo do Krav'a
Ostatnio edytowane przez St Yabol : 24.10.2014 o godz. 23:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W poprzednich meczach byliśmy przewalani przez sędziów. Tak było i z Legią i żydami. Z Jagiellonią też cieć z gwizdkiem się nie popisał. Koniec offtopu. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|