The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2014, 11:54
Myślę, że powinniśmy to wygrać choć statystyki mówią, że Podbeskidzie w ostatnich meczach zwykle coś strzela. Z Boguskim jest taki problem, że jak chłopcy Ojrzyńskiego się na niego rzucą agresywnie, to może nam zniknąć na cały mecz. Jakoś będzie.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 24.10.2014, 11:59
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie, tylko nie Sarki i nie Guerrier. Oni mają w sumie razem boiskowe IQ 80. Do tego jeden nie pracuje w obronie w ogóle, a drugi to duża ilość rzutów wolnych w okolicach pola karnego, a może nawet jedenastka się zdarzyć.
Osobiście miałem na myśli Stępińskiego, ew. wspartego Zającem. Murzynów nie chcę w tym klubie widzieć, jednemu szajba odbija totalnie, drugi albo ma przekręcony licznik, albo w dupie treningi i zespół.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 24.10.2014, 12:00
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Z Boguskim jest taki problem, że jak chłopcy Ojrzyńskiego się na niego rzucą agresywnie, to może nam zniknąć na cały mecz.
Garguła ma takiego skilla i bez pomocy przeciwnika.
Odpowiedz cytując
Camilos
Senior Member

Od: 09.2011

Stary 24.10.2014, 12:23
Może do 5 razy sztuka... Mało kto pamięta, że do 3 meczów ligowych w ostatnich sezonach dochodzi odpadnięcie z pucharu Polski jeszcze wtedy z 2-ligowym Podbeskidziem. Tak więc ostatnie 4 mecze z TSP to: 0:1 , 0:1, 0:0, 0:1. Nie strzeliliśmy Podbeskidziu NAWET GOLA na Reymonta przez ostatnie 4 lata, więc nie wiem skąd u niektórych optymizm i np. typowanie wyników na 3:0, 4:1 Na dobry początek strzelmy im gola, bo ostatnio nie udawało się to nawet z rzutów karnych (Guła). Mam cichą nadzieję na wygraną 1:0 i fotel lidera chociaż do soboty
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cię!
W sercu moim WISŁA!
I na dobre i na złe!
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 24.10.2014, 14:14
jezeli do ok 30 minuty nie strzelimy bramki to mecz przegramy lub w najlepszym wypadku zremisujemy .....ochloncie z tymi wygranymi, bo nasza gra zalezy tylko od przypadku Brozka i kaprysu Stilica , jesli cos sie odbije od Pawla lub spadnie mu pod noge ( tak jak 3 przypadki w Zabrzu ) do 20-30 minuty to wygramy i to moze nawet wysoko - jesli nie- to czuje remis 0-0 , 1-1 lub przegrana ...po prosrtu gra Wisly pod wodza pana Smudy jest niesamowicie przejrzysta, powtarzalna i powielajaca non stop ten sam schemat .... zamrozcie szampany - a z otwieraniem ich poczekajcie raczej do 22.30 ....a pomysly z czarnymi - bezmozgowcami taktycznymi, defensywnymi i lapaczami wiatru i fauli - w wyjsciowym skladzie to chyba jakis zart, chyba za duzo FM i innych gier Fifa
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 24.10.2014 o godz. 14:16.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 24.10.2014, 14:18
Sądzę, że z Donalda jeszcze mogłoby coś być (jakiś wartościowy gracz jak na ekstraklasę), ale za bardzo mu w grze przeszkadza koleżka Sarki.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 24.10.2014, 20:20
Jak widze Gargułe i Boguskiego do tego Uryga to mnie telepie
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 24.10.2014, 21:20
W koncu wygrana z tymi wiesniakami (84 bez urazy ) co ich kibice tylko Idzie Idzie Podbeskidzie potrafia wołac. I nawet ta łysa ciota warszawska Borski dajac wolnego niezasłuzonego gdzie potem był karny i gol na 0-2 nie pomogł .Gramy do konca, WISEŁKO gramy do konca 20 strzałow 9 celnych Wisła - 16 strzałow Podbeskidzie 2 celne, dziekuje dobranoc
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 24.10.2014 o godz. 21:24.
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.10.2014, 21:24
Borski to jednak druga liga
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 24.10.2014, 21:28
Guzmics jak zwykle zajebiście
Odpowiedz cytując
Arleton
Member

Od: 06.2013

Stary 24.10.2014, 21:29
Nareszcie pokazali charakter i wole walki. Kto by wierzył że z tymi toporami wyjdziemy z 0-2 Brawo Wisełka !!!
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Stary 24.10.2014, 21:38
Ten, kto ściągnął Guzmicsa zasługuje na premię - Głowa może być spokojny o swoje następstwo na obronie, jeszcze ogarnąć kogoś do pary z nim, bo Dudka ewidentnie lepiej czuje się jako DP.
Odpowiedz cytując
WhiteDoctor
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 24.10.2014, 21:54
WhiteDoctor napisał(a):Wyświetl post
7 punktów minimum, 7egia cała w kontuzjach dodatkowo 6 meczów w tym czasie co my mamy 3, pyknąć PBB, zgwałcić kadrowiczowi Ryszardowi multikulturalną armię, pyknąć remis ze Śląskiem i przelewam 1000zł na akademię

dziękuję
jestem gotów w 1/3, a nawet 3/7
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.10.2014, 21:57
Brawo dla chłopaków za to, że po 0:2 się podnieśli, bo prawdę powiedziawszy byłem już pogodzony z porażką. Mudżiny dzisiaj dały radę. Garguła dno. Teraz przemielić kielecką niewiastę i ograć braci z Wrocka!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 24.10.2014, 21:59
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Ten, kto ściągnął Guzmicsa zasługuje na premię - Głowa może być spokojny o swoje następstwo na obronie, jeszcze ogarnąć kogoś do pary z nim, bo Dudka ewidentnie lepiej czuje się jako DP.
Moze Czekaj? W koncu jak sie okazało, ze doznal kontuzji i nie moze zagrac z Gornikiem a teraz z Podbeskidziem to media ogłosiły jego brak osłabieniem
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 24.10.2014, 22:01
Węgier daje radę, Garguła daj sobie człowieku spokój z piłką nożną.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 24.10.2014, 22:07
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
Boje się, że TSP strzeli jakąś bramkę z dupy tak jak miało to miejsce już kilka razy w meczu z nami i przegramy znowu 0-1
Ty to zawsze musisz mieć jakieś chujowe wizje, które prawie sie spełniają ~~

kuwa jak mi dziewczyna napisała, że jest 0-1 i jak bramka padła to miałem ochotę położyć się na ziemi i już nie wstawać
Odpowiedz cytując
nairda116
Senior Member

Od: 12.2013

Stary 24.10.2014, 22:42
Garguła panu już dziękujemy ! Co do meczu to jestem pod wrażaniem zaangażowania i woli walki naszych... W każdym meczu po pierwszej połowie Smuda musi wpuszczać mudżinków a oni zrobią swoje
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 24.10.2014, 22:43
Ty to zawsze musisz mieć jakieś chujowe wizje, które prawie sie spełniają ~~

kuwa jak mi dziewczyna napisała, że jest 0-1 i jak bramka padła to miałem ochotę położyć się na ziemi i już nie wstawać
Skąd ja to znam Akurat wypadla mi druga zmiana i tez dziewczyne zmusilem zeby esy przysylala po 2 bramce myslalem i znowu dupa ale wyszlo genialnie
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 24.10.2014, 22:49
Mecz zwariowany. Wydawało się, że mecz już mamy w plecy. Ale pozniej mecz porwał trybuny, były emocje!

Plus Guzmics, nasze Muziny i Stilic za podania.

Minus dla Garguły (ten facet powinien zastanowić się co robi, miał niby wślizg 1 udany ale reszta to pyta) i Boguskiego za 1 połowę.
Odpowiedz cytując
Dzideek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.10.2014, 23:01
Gumzics ma strasznie mało pewności, może to kwestia kilku meczyków. Szczególnie w oka wpadło głupie zagranie ręką po którym Podbeskidzie otrzymało szanse na karnego i kilka beznadziejnych wyjść po piłkę. Ogólnie dosyć nieźle asekurował skrzydłowych I zaliczył kilka wypadów do przodu. Garguła pokazał jak mecz ma w dupie, nie chcąc biegać za piłką - na szczęście został zdjęty w przerwie. Smuda miał rację stawiając na Burligę, nie na Stolarskiego (kolejny solidny mecz) .
POZnan* - miasto pedalskich doznań
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Stary 24.10.2014, 23:03
Btw, gdzie są ci co sapali że znowu sędzia z mazowsza czy to warszaffffki?
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 24.10.2014, 23:04
Ogólnie nie wiem, czy oglądałeś mecz, bo Guzmics był bezbłędny w defensywie i dał od siebie dużo w grze do przodu. A ręka? Na styku do podyktowania, raczej nie. A wina za bramkę do Sadloka.
Odpowiedz cytując
dmc
Member

Od: 10.2014

Stary 24.10.2014, 23:04
Garguła powinien zejść z momentem jak odpuścił bieg do tej piłki.
Już myślałem, że będzie powtórka z rozrywek ale udało się i są 3 pkt
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Od: 11.2002

Stary 24.10.2014, 23:08
Cytat:
Szczególnie w oka wpadło głupie zagranie ręką po którym Podbeskidzie otrzymało szanse na karnego.
A gdzie Ty tam widziałeś zagranie ręką?
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Stary 24.10.2014, 23:09
Dzideek napisał(a):Wyświetl post
Gumzics ma strasznie mało pewności, może to kwestia kilku meczyków. Szczególnie w oka wpadło głupie zagranie ręką po którym Podbeskidzie otrzymało szanse na karnego i kilka beznadziejnych wyjść po piłkę. Ogólnie dosyć nieźle asekurował skrzydłowych I zaliczył kilka wypadów do przodu. Garguła pokazał jak mecz ma w dupie, nie chcąc biegać za piłką - na szczęście został zdjęty w przerwie. Smuda miał rację stawiając na Burligę, nie na Stolarskiego (kolejny solidny mecz) .
Nie wiem, czy oglądaliśmy ten sam mecz - Guzmics rządził naszą defensywą, o ile Dudka popełnił kilka mniejszych błędów i jeden większy (nieupilnowanie Dejmana przy 1 bramce) o tyle Gumiś nie, do tego sporo dobrego w ofensywie, wprowadzanie piłki i ten genialny przerzut do Stępińskiego... Ciekawi mnie, jak zagrałby na DP, bo ma do tego potencjał.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.10.2014, 23:15
czyli dla Ciebie dobrze gwizdał ? Borski to jest glupi pedał, w pierwszej połowie gwizdał takie sytuacje, że co chwila sie wszyscy za głowe łapali, nam nie gwizdał sytuacji, w analogicznych przypadkach Podbeskidzie miało faul. Rękę Węgra nie wiem gdzie widział, kulminacją był chyba aut dla TSP. Później się troche ogarnął, może po tym jak cały stadion zaczął po nim jeździć jak po burej suce i nagle zaczął dostrzegać faule i kartki pokazywać. Pojebany,nieczujący gry słaby sędzia
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 24.10.2014, 23:18
Jestem.
Gwizdał jak pojebany. I to jest największy jego problem. Choć często podejmował trafne decyzje to Borski tak już ma, że wprowadza nerwówkę na boisku i na trybunach.
Kartki dla Bielska ewidentne, walnął się dając od razu czerwo zamiast drugiej żółtej, bodaj dla Deji.
Decyzja o przyznaniu wolnego dla PBB po "ręce" Gumisia to katastrofalny błąd, czego efektem było po chwili 0:2 z karnego. Jak to zapytali komentatorzy - "a co on miał z tymi rękami zrobić?"

Twoje pytanie sugeruje, że w czymś arbiter dzisiaj nam pomógł, a tak nie było.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 24.10.2014 o godz. 23:20.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Stary 24.10.2014, 23:20
Krav napisał(a):Wyświetl post
czyli dla Ciebie dobrze gwizdał ? (...)
Nie wiem czy dobrze gwizdał czy źle bo nie oglądałem, ale jak widać jeśli drużyna gra dobrze to sędzia może wsadzić se gwizdek w dupe. To samo tydzień temu, wszyscy płakali, że warszawiak a tu 5-0

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Jestem.
(...)
Twoje pytanie sugeruje, że w czymś arbiter dzisiaj nam pomógł, a tak nie było.
to samo do Krav'a
Ostatnio edytowane przez St Yabol : 24.10.2014 o godz. 23:22.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 24.10.2014, 23:22
Nie wiem czy dobrze gwizdał czy źle bo nie oglądałem, ale jak widać jeśli drużyna gra dobrze to sędzia może wsadzić se gwizdek w dupe. To samo tydzień temu, wszyscy płakali, że warszawiak a tu 5-0
No to po .... zabierasz głos w ogóle?
W poprzednich meczach byliśmy przewalani przez sędziów. Tak było i z Legią i żydami. Z Jagiellonią też cieć z gwizdkiem się nie popisał.
Koniec offtopu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów