The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2014, 09:27
Amptiq napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy Ci się to przyda jeszcze, ale może komuś innemu tak.

Na wstępie powiem że PS4 mam, a xboxa na oczy nie widziałem, dlatego też skupie się na playstation. Ogólnie bardzo polecam, gry wyglądają bardzo ładnie, chodzą płynnie i nic się nie wiesza. Chodzi raczej cicho, wiatrak włącza się rzadko więc zbytnio nie przeszkadza. Jeśli chodzi o mój ezgemplaż to nie spotkałem się z żadnym problemem technicznym - niektórzy narzekają na zdzierającą się gumę od padów, ale po pierwsze w takich przypadkach wymieniają pad na nowy, a po drugie bardzo możliwe że wyeliminowali już te usterki.

Jeśli chodzi o porównanie między PS4 a xboxem, Z TEGO CO WYCZYTAŁEM playstation ma więcej mocy (xbox ma niby bazować na mocy obliczeniowej w chmurze ale nie wiem jak to działa) i te same gry działają na PS4 w wyższej rozdzielczości lub z większą częstotliwością odświeżania.
Nie wiem jak obecnie kształtują się ceny obu konsol, ale przy starcie sprzedaży PS4 było tańsze.
Z moich obserwacji różnorakich tekstów wynika że ps4 to rasowa konsola do gier, a xbox bardziej centrum rozrywki domowej.
Do indywidualnej oceny pozostaje kwestia gier na wyłączność dla obu konsol.

Jakby ktoś miał jakieś pytania na temat PS4 to bardzo chętnie odpowiem.

PS. Ktoś się przymierza do zakupu FIFY 15 na PS4?
No i kupilem PS4 Jak narazie jestem bardzo zadowlony

Narazie mam Fife15 tylko i zamierzam cos jeszcze dokupic. Co warto kupic zeby konsola pokazala cala swoja moc ?

Battlefield4, The last of us remastered, Infamous Second Son ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów