|
Junior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Dla mnie PES jest lepszy pod względem gry od FIFA, ale nie ma tak dobrej licencji do tego myślę, że FIFA jest bardziej rozbudowana i jest więcej rzeczy do robienia np. FUT, sezony, gry treningowe etc. Fajnie, że Ekstraklasa wróciła w końcu bo przynajmniej jest ochota grać w polską ligę.
PS. Zapraszam na mój kanał na YT, głównie nagrywam właśnie z FIFA14 np. teraz prowadzę karierę Wisłą Kraków |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o pady do podłączenia do komputera to tak naprawdę już od ok. 60 zł idzie znaleźć. Miałem wcześniej taki (chyba manty, albo nawet no-name) i jedynie był czasem problem z odpowiednim przypisaniem przycisków (ale idzie to sprawnie ominąć przy zastosowaniu odpowiednich sterowników). Obecnie mam Logitech Rumble Gamepad F510 i jest naprawdę dobry (przyznaje że doświadczenie z padami od xboxa mam żadne), więc w razie czego polecam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Da się po przeróbce RGH oglądać filmy DVD z płyty na x360 ?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jeżeli dało sie przed to da sie po, RGH nie wpływa na orginalnego Dasha Xboxa.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dzięki Wiślak
Po przeróbce z tego co wiem to będzie pewnie Freestyle Dash,czy co tam popularnego się instaluje. W takiej sytuacji też nie będzie problemu ? Pytam bo zielony w tej sprawie jestem. EDIT Jeszcze raz dzięki wielkie !!!
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 17.10.2013 o godz. 18:07.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Tak będzie FSD do odpalania gier, ale z orginalnego Dasha też korzystać możesz do zwykłego wideo, są jeszcze na rgh playery co odpalają HD, jednak brak jednej stabilnej wersji.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Gra już ktoś w CoD Ghosts? Ja właśnie zacząłem, i na razie ogrywam kampanie. Multi jak skończę
Plusy to: ładniejsza grafika w stos. do poprzednich części, jak zwykle dobry scenariusz, a minusy... w końcu to miała być gra godna następnej generacji.... a graficznie to środek poprzedniej generacji (przynajmniej na ps3) no i jak na razie nie było takiego BUM jak atomówka w MW. Ale jeszcze trochę kampanii przede mną. podzielcie się swoimi odczuciami ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie można kupić tanio pada do xBoxa 360, żeby był z tym adapterem wi-fi bezprzewodowym czy jak to się nazywa. Chciałbym tak do 100 zł, przeglądałem oferty na ceneo, nokaut itp. i ciężko z tym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Do 100 zł to chyba tylko używki na allegro. Moim zdaniem warto dołożyć te 30 zł i kupić nowy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Gra ktos w ultimate team w fifie 14 na ps3? Ma ktos ochote na sparing? Pisac nick..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Gra ktoś z Was w FIFE 14 na PS4? Chętnie bym zagrał z kimś ogarniętym kto nie ucieknie jak przegrywa 2-0 do przerwy
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ten Killzonę nowy denerwujący... chyba kampanii nie skończę, tak mnie wnerwia... multi też bez szału... Dobry pomysł z grami dla początkujących. Z jednej strony wiesz, że nie grasz z turbokozakiem, który Cię będzie fragował jak szalony, z drugiej możesz spokojnie poznać mapy, bo reszta tak samo świeża jak Ty
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli ktoś się zastanawia, czy warto kupić nowego Wolfensteina (a pamięta starego) to mówię - WARTO! Nie ma multi, dla mnie to poważny minus, ale fabuła jest świetna. Czasem poważna, ale głównie z przymrużeniem oka
No i BJ Blazkowitz w końcu usiłuje mówić po polsku ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Mam pytanko dotyczące Fify 14. Czy jest jakaś możliwość, aby w trybie zostań gwiazdą zostać powołanym do reprezentacji swojego kraju? Gram już 4 sezon, średnia nie spada poniżej 7, natomiast powołania jak nie było tak nie ma. Gram w wersję na Playstation Vita. Z góry dzięki za pomoc
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a gra ktoś moze w Fifa World ?
oczywiscie mam na mysli nowa darmowe fife onlina na komputra/ ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Gra zapowiada się bardzo fajnie (ultimate team -> dobieranie składu -> 10 lig) pamiętać jednak trzeba, że to wciąż tylko beta :( Stabilność tej gry pozostawia jeszcze sporo do życzenia, dlatego powrócę do niej kiedy będzie już dostępna finalna wersja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
stawski- ściągnąłeś Crysisa 3 z ps+? Jeżeli tak, to może zagramy kiedyś w multi. Muszę sobie zrobić odskocznie od BF4.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hej, nie, nic ostatnio nie targałem... a jest jescze, czy już koniec? mogę ew. dziś w nocy zassać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pytanie odnośnie PS3. Gdzie najlepiej, najpewniej i najtaniej kupić konsole? Używka czy nówka?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to zależy tylko od zasobności Twojego portfela... Lepiej oczywiście nowa, gwarancja i tp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jeszcze możesz
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pewnie wywolam wielka burze itp... ale co tam....
Co lepsze (obiektywnie) Xone czy PS4, nie wiem co sobie kupic. Fanboyom dziekuje |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam problem.
Mianowicie zakupiłem gamepada, dokładnie ten model: http://speedlink.com/?p=2&cat=4131&pid=25492&paus=2 próbuję go podłączyć do laptopa ale pojawia się komunikat: Ostatnie urządzenie USB podłączone do tego komputera nie działa właściwie i system Windows nie rozpoznaje go. Kurde, zainstalowałem sterowniki i nic to nie daje... Może w ogóle być ten pad podłączany do laptopa? ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Podlaczas bezposredni do laptopa?
Jakiego masz windowsa? Podlacz go pod zwykle usb a nie usb 3.0. Najpierw zainstaluj sterowniki i dopiero pada podlacz do kompa. Co wyswietla sie w menedzerze urzadzen? Tutaj daj zainstaluj sterowniki i wskaz sterowniki sciagniete ze strony producenta. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Mam pytanie ... 25 wrzeesnia jest premiera Fify 15 na Ps3 ... gdzie idzie kupic najtaniej
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Mam windows 8. W menadzerze urządzeń go nie wykrywa. Nie mogę znaleźć tego instalowania sterowników w menadzerze urządzeń :( ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale chmurka jakas wyskakuje ze to urzdzenie nie dziala dobrze?
Moze kliknij ja i tam wskaz sterowniki do zainstalowania. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Na wstępie powiem że PS4 mam, a xboxa na oczy nie widziałem, dlatego też skupie się na playstation. Ogólnie bardzo polecam, gry wyglądają bardzo ładnie, chodzą płynnie i nic się nie wiesza. Chodzi raczej cicho, wiatrak włącza się rzadko więc zbytnio nie przeszkadza. Jeśli chodzi o mój ezgemplaż to nie spotkałem się z żadnym problemem technicznym - niektórzy narzekają na zdzierającą się gumę od padów, ale po pierwsze w takich przypadkach wymieniają pad na nowy, a po drugie bardzo możliwe że wyeliminowali już te usterki. Jeśli chodzi o porównanie między PS4 a xboxem, Z TEGO CO WYCZYTAŁEM playstation ma więcej mocy (xbox ma niby bazować na mocy obliczeniowej w chmurze ale nie wiem jak to działa) i te same gry działają na PS4 w wyższej rozdzielczości lub z większą częstotliwością odświeżania. Nie wiem jak obecnie kształtują się ceny obu konsol, ale przy starcie sprzedaży PS4 było tańsze. Z moich obserwacji różnorakich tekstów wynika że ps4 to rasowa konsola do gier, a xbox bardziej centrum rozrywki domowej. Do indywidualnej oceny pozostaje kwestia gier na wyłączność dla obu konsol. Jakby ktoś miał jakieś pytania na temat PS4 to bardzo chętnie odpowiem. PS. Ktoś się przymierza do zakupu FIFY 15 na PS4? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby ktos z was kupil Fife 15 na xboxa i mial kod na 15 paczek do FUT a nie wykorzystywal to niech napisze.
Ja wczoraj kupilem w euro ale niestety wersja bez paczek a gram tylko w FUT'a tak naprawde i sie zrobilem na szaro... ![]()
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Narazie mam Fife15 tylko i zamierzam cos jeszcze dokupic. Co warto kupic zeby konsola pokazala cala swoja moc ? Battlefield4, The last of us remastered, Infamous Second Son ? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|