The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2014, 08:27
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
A jak podniosą o 5 zł? Też będziesz płakał?
Oczekujesz ode mnie odpowiedzi że 5zł mi róznicy nie robi bo mnie stać, czy innej w stylu czymże jest 5zł jeśli kupuje bilet na mecz ukochanej drużyny?

Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Nawet jeśli za tą złotówkę powstanie MUZEUM czy POMNIK HENRYKA REYMANA?

I Tobie podobne wynalazki będą mogły gołym okiem dostrzec na co została przeznaczona ta złotówka?

W dupach Wam się poprzewracało. Nie o taką Polskę nasi dziadkowie walczyli.

"Przejaw jawnego k..." nabijaj w klawiaturę, to Ci chyba najlepiej wychodzi, a do ruchu kibicowskiego na Wiśle się nie wpier...!
Jeśli będę miał pewność, że ta złotówka pójdzie na MUZEUM czy POMNIK HENRYKA REYMANA, to niech klub tą złotówkę na to przeznaczy. Obawiam się jednak, że ta złotówka bezwiednie może pójść na inne cele... wszechwiedzący asie przestworzy! Komu się poprzewracało temu się poprzewracało...
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 26.08.2014 o godz. 08:30.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 26.08.2014, 08:34
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Oczekujesz ode mnie odpowiedzi że 5zł mi róznicy nie robi bo mnie stać, czy innej w stylu czymże jest 5zł jeśli kupuje bilet na mecz ukochanej drużyny?

Jeśli będę miał pewność, że ta złotówka pójdzie na MUZEUM czy POMNIK HENRYKA REYMANA, to niech klub tą złotówkę na to przeznaczy. Obawiam się jednak, że ta złotówka bezwiednie może pójść na inne cele... wszechwiedzący asie przestworzy! Komu się poprzewracało temu się poprzewracało...
A jak nie będziesz mieć pewności to ....a co? Nie dasz na klub, bo będziesz mieć swoje chore urojenia.
....a co to się Wisła doczekała kibiców- Ja .......e.

Chłopie, z takim podejściem to po prostu nie przychodź na trybuny, bo łaski nie robisz.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 26.08.2014 o godz. 08:37.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.08.2014, 08:37
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Niestety spodziewałem się tego. Patowa sytuacja, z Bednarzem nie będzie już rozmowy, teraz tylko Cupiał może podjąć decyzję. Albo dogada się z kibicami, albo będzie lipa na stadionie...

Ciekawe kiedy jakaś ekipa kibiców gości nas odwiedzi i zaśpiewa "GRAMY U SIEBIE"...Czy Zawisza przyjeżdża ?
Smieszny jesteś. Dostałeś zielone światło do powrotu na stadion tylko po to żeby się budżet zgadzał, a Tobie się wydaje, ze będziesz teraz ustawiał wszystko i wszystkich po swojemu ale spoko ... Z takim podejściem to pewnie za parę miechów znowu będziesz mecze w TV oglądał bo będzie kolejny protest.
Nawet jeśli uważam, ze budowa pomnika to szczytny cel i tez mógłbym wpłacić więcej niż złotówkę jakby było specjalne konto to przez takich ludzi jak Ty naprawdę się odechciewa.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 26.08.2014, 08:41
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
....a co to się Wisła doczekała kibiców- Ja .......e.
Tu się akurat zgadzam z Tobą, różnią nasz tylko urojenia!

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Chłopie, z takim podejściem to po prostu nie przychodź na trybuny, bo łaski nie robisz.
Tego można się było spodziewać... ale to czy będę chodził czy nie to tylko i wyłacznie moja sprawa.
Odpowiedz cytując
mazo
Member

Od: 08.2013

Stary 26.08.2014, 08:42
Dlaczego nikt nie otworzy zbiórki na portalu crowdfundingowym?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 26.08.2014, 08:43
art napisał(a):Wyświetl post
Po prostu nikt nie lubi mieć narzucone coś odgórnie.
Bo ludzie, to generalnie idioci, którzy nie zdają sobie sprawy, że ich podatki idż na polityków, obsługę długu, wojsko, służbę zdrowia etc. Gdyby były podane miesięczne kwoty - ile ich złotówek idzie na poszczególną działalność Państwa, już by tacy chętni nie byli

Tak jak w przypadku biletów- nie mają pojęcia, czy to idzie na klub czy na klub + budowę pomnika i muzeum- ale i tak dopierolą się do ewentualnej podwyżki- bo jest podejrzana i może świadczyć o tym, że ci straszni krwiożercy kibole, mordercy, dilerzy, gwałciciele oraz terroryści wygrali

Tego można się było spodziewać... ale to czy będę chodził czy nie to tylko i wyłacznie moja sprawa.
To się zastanów, czy gra jest warta...."focha"
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 26.08.2014 o godz. 08:54.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
smook
Junior Member

Od: 07.2013

Stary 26.08.2014, 08:49
Tu nawet nie chodzi o przymus. Siadałem na C, na G i na E, na którym Januszy jest najwiecej. Kiedy na meczach był prawie komplet na derbach, czy legii gościa z puszką trudno było znaleźć. Jak ktoś nie wiedział po co ten gość stoi przy wejściu z puszką, to nie rzucał. Wtedy skwk mogło zebrać tyle ile nigdy im się nie udało. I co? I nic.
Bo i po co się wykazać, przykleić plakat, |oplakatować" zbieracza, jakoś zachęcać, jak można po prostu zabrać z biletu. Fajnie to wygląda na C, bo tam gość po prostu chodzi po trybunie, na największych trybunach, czyli E, czy A nic takiego się nie dzieje. Dlaczego?

Ja wrzucałem i będę wrzucał. Zastanowiłem się tylko nad celowością tego wrzucania przy okazji opraw z PDW. Nie bardzo wiem dlaczego miałbym się dorzucać do tych pozdrowień.
Ostatnio edytowane przez smook : 26.08.2014 o godz. 09:08.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.08.2014, 09:24
Ciekaw jestem na ile fakt szykowania R.Gaszynskiego na prezesa ma zwiazek z poszukiwaniami (znalezieniem ?)sponsora strategicznego.
SC Johnson ?
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 26.08.2014, 09:34
art napisał(a):Wyświetl post

a podatki płacisz?
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 26.08.2014, 09:46
Kocur napisał(a):Wyświetl post
a podatki płacisz?
A płacisz z przyjemnością? ZUS? Czy lepsze efekty daje wolny rynek?

element, ale w demokracji tworzy się złudzenie dla idiotów. Stowarzyszenie ma ten problem co już było wielokrotnie wspominane, że nawet jeśli ktoś się z Nimi po części zgadza to Oni tworzą sytuacje białe-czarne i przy zerowym PR tracą tzw. pikników itp. Już po wpisanch na forum widać, że podział na kibiców utrwala się co niestety będzie skutkowało w przyszłośći negatywnie. Jeśli mają racje to nie potrafiątego 'sprzedać' w sposób który dotrze do większości kibiców.
Powód: element
Ostatnio edytowane przez art : 26.08.2014 o godz. 09:59.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.08.2014, 09:47
art napisał(a):
Mi prezydenta Komorowskiego narzucili odgórnie choć na niego nie głosowałem.
I co mam zrobić? czuje się oszukany!

Tak działa demokracja

@ Opcja z podwyższą cen bardzo sensowna, tym bardziej, że teraz mecz z Legią.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.08.2014, 09:53
Przestrzegam tylko osoby decydujace o cenach biletów, by nie wylali dziecka z kąpielą czyli dali promocyjne ceny bieltów dla młodzieży do 18 lat. Wiadomo o co chodzi, żeby z braku kasy nie poszli tam gdzie śmierdzi.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 26.08.2014, 10:00
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Smieszny jesteś. Dostałeś zielone światło do powrotu na stadion tylko po to żeby się budżet zgadzał, a Tobie się wydaje, ze będziesz teraz ustawiał wszystko i wszystkich po swojemu ale spoko ... Z takim podejściem to pewnie za parę miechów znowu będziesz mecze w TV oglądał bo będzie kolejny protest.
Nawet jeśli uważam, ze budowa pomnika to szczytny cel i tez mógłbym wpłacić więcej niż złotówkę jakby było specjalne konto to przez takich ludzi jak Ty naprawdę się odechciewa.
W momencie wywalenia gnidy warszawsko - legijnej oraz anulacji blokad skonczyłem swój protest i bojkot, niezależnie od tego co zrobiłoby SKWK. Bojkot to teraz pewnie (niestety) będą przeprowadzać takie wynalazki jak Ty, po podwyżce cen biletów, daj Boże akcji 1 zł od biletu.

Uważam, że należy zrobic WSZYSTKO aby stworzyć Muzeum Wisły Kraków z prawdziwego zdarzenia, postawić Pomnik Henryka Reymana, odnowić Jego grób, wymalować trybuny od środa oraz rozkręcić na ogromną skalę akcję ściągania dzieciaków ze szkół, domów dziecka i osiedli krakowskich i wiosek. Na to wszystko potrzebna jest KASA od wszystkich, a nie tylko od tych co się chce dać. Każdy Wiślak, który przychodzi na stadion na obowiązek wspierać przeszłość i przyszłość Wisły.

Jeśli ktoś się przez to obrazi, trudno. Są sprawy ważne i ważniejsze. Taki "kibic" przypomni sobie jednak o Wiśle na meczu z Legią lub żydami, wtedy kupi bilet i wspomoże akcję.

Pamiętajcie jak się bedziecie obrażać na Wisłę, że podniosła ceny biletów, że teraz Stilic, Brożek, Sadlok są w życiowej formie, są super mecze, pada dużo bramek, itp.
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 26.08.2014, 10:01
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Albo się przystosujecie i zaakceptujecie "akcję 1 zl od biletu" (jeśli daj Boże zostanie wprowadzona), albo nie będziecie Stilicia oglądać. Wybór należy do Was.
Nie mam nic do biletów, ale co Ty pier*olisz tutaj

Serio niedobrze się robi. Jest okazja ogarnąć teraz wszystko pozytywnie, ale tacy jak ty już pokazują, że mają klapki na oczach i dyskusja czy kompromis z nimi jest niemożliwy (piszę tylko o kilkuosobowej grupie tutaj na forum, którą mogę ocenić po wpisach). Najlepsze, że piszesz jako alfa i omega, a decyzyjnie jesteś w Wiśle na tym samym poziomie co wszyscy użytkownicy forum
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 26.08.2014, 10:19
forthy napisał(a):Wyświetl post
Nie mam nic do biletów, ale co Ty pier*olisz tutaj

Serio niedobrze się robi. Jest okazja ogarnąć teraz wszystko pozytywnie, ale tacy jak ty już pokazują, że mają klapki na oczach i dyskusja czy kompromis z nimi jest niemożliwy (piszę tylko o kilkuosobowej grupie tutaj na forum, którą mogę ocenić po wpisach). Najlepsze, że piszesz jako alfa i omega, a decyzyjnie jesteś w Wiśle na tym samym poziomie co wszyscy użytkownicy forum
jaki kompromis może być odnośnie poprawy sytuacji Białej Gwiazdy ? Albo wszysyc się zgodzimy, że musimy więcej od siebie dać temu klubowi, albo nie jesteśmy godni nazywać się kibicami Wisły Kraków. Co najwyżej widzami piłkarskimi.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 03.09.2014, 19:53
Dzisiaj trochę lipa, bo widziałem, że parę osób chciało się koło 19 do Strefy Kibica dostać, a była już zamknięta. Komuś się do domu śpieszyło.
Ostatnio edytowane przez filemon : 03.09.2014 o godz. 20:44.
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 04.09.2014, 00:08

....a chłopie a co ty myslisz ze jak ta złotówka od biletu będzie odprowadzana to ona zniknie z klubu i zasili portfele tych wg was "Bandziorów kiboli "?Jako,że klub to nie jest stragan na bazarze a spółka to wszystko będzie rozliczane i to co do złotówki i myślę,że SKWK i inne podmioty będą chciały by tak było m.A propo jeszcze twoich innych celów jeśli myślisz,że np. Chłopakom z pod znaku( H) potrzeba jakiejś złotówki od biletów by się nachapać to jesteś poprostu głupi Mają więcej pieniędzy niż tobie się wydaje
Odpowiedz cytując
smook
Junior Member

Od: 07.2013

Stary 04.09.2014, 08:23
O obiecujesz, że nie pójdzie na transparent "pozdrowienia dla więzienia"?
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 04.09.2014, 18:41
Wszystko można dogadać. Złotówka idzie na muzeum + pomnik oraz akcje marketingowe i wszystko jest rozliczane zgodnie z papierkiem. Trudne do zrealizowania ?
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 04.09.2014, 19:25
"Co do sytuacji sportowej, to wiadomo już dzisiaj, że do końca roku żadnych wzmocnień nie będzie. Szkoda, ponieważ ławka jest zastraszająco krótka, ale z drugiej strony jest to szansa na wprowadzenie młodzieży. Mam nadzieję, że nie dotkną nas żadne kartki ani kontuzje i zdołamy dotrwać tym składem do końca roku. Nasi wyborni skauci pracują nad tym, aby znaleźć uzupełnienie składu od przyszłego roku kalendarzowego

Nie wchodzę w szczegóły transferowe, jak się tym nie zajmuję. Moje zdanie jest takie, aby jak najmniejszym kosztem pozyskać jak najlepszych zawodników. W Polsce nie jest to możliwe, dlatego szukamy zawodników za granicą, gotowych do gry”

Oj boję się...
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 04.09.2014, 19:26
master17 napisał(a):Wyświetl post
Wszystko można dogadać. Złotówka idzie na muzeum + pomnik oraz akcje marketingowe i wszystko jest rozliczane zgodnie z papierkiem. Trudne do zrealizowania ?

a po wrzuceniu do puszki paragon czy faktura?
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 16.09.2014, 19:22
http://skwk.pl/skwk/2-wydarzenia/588...erwinskim.html
Odpowiedz cytując
Al_29
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 16.09.2014, 21:03
https://www.youtube.com/watch?v=2STZnhFQixk

nie wiem czy ciekawy, ale na pewno trochę inny wywiad ze Smudą

Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 17.09.2014, 19:27
Kocur napisał(a):Wyświetl post
a po wrzuceniu do puszki paragon czy faktura?
Kto tutaj mówi o puszce ? Mowa o złotówce od biletu gdzie łatwo jest obliczyć ile kasy dostali i później dopilnować jaka suma została wykorzystana i na co.
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 17.09.2014, 21:53
smook napisał(a):Wyświetl post
O obiecujesz, że nie pójdzie na transparent "pozdrowienia dla więzienia"?
Koszt takiego transparentu to 80 zł, spij spokojnie, na to znajda sie pieniadze z innego zrodla.

w meczu z Legia wywiesimy transparent "szanujemy wszystkich" i oblepimy sektor C w serduszka.
Ostatnio edytowane przez c. : 17.09.2014 o godz. 21:56.
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 17.09.2014, 23:19
c. napisał(a):Wyświetl post
Koszt takiego transparentu to 80 zł, spij spokojnie, na to znajda sie pieniadze z innego zrodla.

w meczu z Legia wywiesimy transparent "szanujemy wszystkich" i oblepimy sektor C w serduszka.
GW napisze że wreszcie wróciła normalność
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.09.2014, 12:50
Widzę wszyscy pozapominali 100 lat Panie Kazimierzu!!
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 04.12.2014, 08:31
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_jankowskim/

Ciekawy wywiad z Wiceprezesem, szczególnie w kontekście zamieszania z filmem promocyjnym.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 04.12.2014, 09:36
I może się skończy .......enie....Gosc jest Wiślakiem z krwi i kosci...":

Cytat:
Do Krakowa przyjechałem w 1979 roku, aby rozpocząć studia na Akademii Górniczo – Hutniczej. Co oczywiste, mieszkałem na miasteczku AGH, więc stary stadion Wisły widziałem praktycznie z okna pokoju. Okazało się również, że moim kolegą z roku jest Robert Gaszyński, piłkarz Wisły. Ułatwiło mi to wybór, której drużynie będę kibicował (uśmiech). Od tamtej pory regularnie chodziłem na mecze Wisły, nie tylko w dobrych czasach, kiedy Wisła grała z sukcesem w ówczesnej pierwszej lidze, ale także wtedy, kiedy spadła do drugiej ligi.
Cytat:
Bardzo pozytywnie odebrałem zarówno inicjatywę wsparcia klubu w trudnym momencie, jak i sam film. Dlatego byłem zaskoczony i zdziwiony, kiedy dowiedziałem się, że jakoby byłem przeciwny emisji tego filmu podczas meczu z Górnikiem Łęczna. Film został wyemitowany, nie tylko przed meczem, ale również (moją decyzją) ponownie w przerwie meczu…
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 11.12.2014, 14:39
Kilka ciekawostek o Smudzie, niektóre zgrane i słyszane kilka nowych wątków:

http://ofensywni.przegladsportowy.pl...nciszka-smudy/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów