|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Oczekujesz ode mnie odpowiedzi że 5zł mi róznicy nie robi bo mnie stać, czy innej w stylu czymże jest 5zł jeśli kupuje bilet na mecz ukochanej drużyny?
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 26.08.2014 o godz. 08:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
....a co to się Wisła doczekała kibiców- Ja .......e. ![]() Chłopie, z takim podejściem to po prostu nie przychodź na trybuny, bo łaski nie robisz.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 26.08.2014 o godz. 08:37.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nawet jeśli uważam, ze budowa pomnika to szczytny cel i tez mógłbym wpłacić więcej niż złotówkę jakby było specjalne konto to przez takich ludzi jak Ty naprawdę się odechciewa. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Tu się akurat zgadzam z Tobą, różnią nasz tylko urojenia!
Tego można się było spodziewać... ale to czy będę chodził czy nie to tylko i wyłacznie moja sprawa. |
|
|
|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Dlaczego nikt nie otworzy zbiórki na portalu crowdfundingowym?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Bo ludzie, to generalnie idioci, którzy nie zdają sobie sprawy, że ich podatki idż na polityków, obsługę długu, wojsko, służbę zdrowia etc. Gdyby były podane miesięczne kwoty - ile ich złotówek idzie na poszczególną działalność Państwa, już by tacy chętni nie byli
![]() Tak jak w przypadku biletów- nie mają pojęcia, czy to idzie na klub czy na klub + budowę pomnika i muzeum- ale i tak dopierolą się do ewentualnej podwyżki- bo jest podejrzana i może świadczyć o tym, że ci straszni krwiożercy kibole, mordercy, dilerzy, gwałciciele oraz terroryści wygrali ![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 26.08.2014 o godz. 08:54.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Tu nawet nie chodzi o przymus. Siadałem na C, na G i na E, na którym Januszy jest najwiecej. Kiedy na meczach był prawie komplet na derbach, czy legii gościa z puszką trudno było znaleźć. Jak ktoś nie wiedział po co ten gość stoi przy wejściu z puszką, to nie rzucał. Wtedy skwk mogło zebrać tyle ile nigdy im się nie udało. I co? I nic.
Bo i po co się wykazać, przykleić plakat, |oplakatować" zbieracza, jakoś zachęcać, jak można po prostu zabrać z biletu. Fajnie to wygląda na C, bo tam gość po prostu chodzi po trybunie, na największych trybunach, czyli E, czy A nic takiego się nie dzieje. Dlaczego? Ja wrzucałem i będę wrzucał. Zastanowiłem się tylko nad celowością tego wrzucania przy okazji opraw z PDW. Nie bardzo wiem dlaczego miałbym się dorzucać do tych pozdrowień.
Ostatnio edytowane przez smook : 26.08.2014 o godz. 09:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciekaw jestem na ile fakt szykowania R.Gaszynskiego na prezesa ma zwiazek z poszukiwaniami (znalezieniem ?)sponsora strategicznego.
SC Johnson ? |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A płacisz z przyjemnością? ZUS? Czy lepsze efekty daje wolny rynek?
element, ale w demokracji tworzy się złudzenie dla idiotów. Stowarzyszenie ma ten problem co już było wielokrotnie wspominane, że nawet jeśli ktoś się z Nimi po części zgadza to Oni tworzą sytuacje białe-czarne i przy zerowym PR tracą tzw. pikników itp. Już po wpisanch na forum widać, że podział na kibiców utrwala się co niestety będzie skutkowało w przyszłośći negatywnie. Jeśli mają racje to nie potrafiątego 'sprzedać' w sposób który dotrze do większości kibiców. Powód: element
Ostatnio edytowane przez art : 26.08.2014 o godz. 09:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
art napisał(a):
I co mam zrobić? czuje się oszukany! Tak działa demokracja ![]() @ Opcja z podwyższą cen bardzo sensowna, tym bardziej, że teraz mecz z Legią. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Przestrzegam tylko osoby decydujace o cenach biletów, by nie wylali dziecka z kąpielą czyli dali promocyjne ceny bieltów dla młodzieży do 18 lat. Wiadomo o co chodzi, żeby z braku kasy nie poszli tam gdzie śmierdzi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Uważam, że należy zrobic WSZYSTKO aby stworzyć Muzeum Wisły Kraków z prawdziwego zdarzenia, postawić Pomnik Henryka Reymana, odnowić Jego grób, wymalować trybuny od środa oraz rozkręcić na ogromną skalę akcję ściągania dzieciaków ze szkół, domów dziecka i osiedli krakowskich i wiosek. Na to wszystko potrzebna jest KASA od wszystkich, a nie tylko od tych co się chce dać. Każdy Wiślak, który przychodzi na stadion na obowiązek wspierać przeszłość i przyszłość Wisły. Jeśli ktoś się przez to obrazi, trudno. Są sprawy ważne i ważniejsze. Taki "kibic" przypomni sobie jednak o Wiśle na meczu z Legią lub żydami, wtedy kupi bilet i wspomoże akcję. Pamiętajcie jak się bedziecie obrażać na Wisłę, że podniosła ceny biletów, że teraz Stilic, Brożek, Sadlok są w życiowej formie, są super mecze, pada dużo bramek, itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
![]() Serio niedobrze się robi. Jest okazja ogarnąć teraz wszystko pozytywnie, ale tacy jak ty już pokazują, że mają klapki na oczach i dyskusja czy kompromis z nimi jest niemożliwy (piszę tylko o kilkuosobowej grupie tutaj na forum, którą mogę ocenić po wpisach). Najlepsze, że piszesz jako alfa i omega, a decyzyjnie jesteś w Wiśle na tym samym poziomie co wszyscy użytkownicy forum |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj trochę lipa, bo widziałem, że parę osób chciało się koło 19 do Strefy Kibica dostać, a była już zamknięta. Komuś się do domu śpieszyło.
Ostatnio edytowane przez filemon : 03.09.2014 o godz. 20:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
?Jako,że klub to nie jest stragan na bazarze a spółka to wszystko będzie rozliczane i to co do złotówki i myślę,że SKWK i inne podmioty będą chciały by tak było m.A propo jeszcze twoich innych celów jeśli myślisz,że np. Chłopakom z pod znaku( H) potrzeba jakiejś złotówki od biletów by się nachapać to jesteś poprostu głupi Mają więcej pieniędzy niż tobie się wydaje ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
O obiecujesz, że nie pójdzie na transparent "pozdrowienia dla więzienia"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wszystko można dogadać. Złotówka idzie na muzeum + pomnik oraz akcje marketingowe i wszystko jest rozliczane zgodnie z papierkiem. Trudne do zrealizowania ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
"Co do sytuacji sportowej, to wiadomo już dzisiaj, że do końca roku żadnych wzmocnień nie będzie. Szkoda, ponieważ ławka jest zastraszająco krótka, ale z drugiej strony jest to szansa na wprowadzenie młodzieży. Mam nadzieję, że nie dotkną nas żadne kartki ani kontuzje i zdołamy dotrwać tym składem do końca roku. Nasi wyborni skauci pracują nad tym, aby znaleźć uzupełnienie składu od przyszłego roku kalendarzowego
Nie wchodzę w szczegóły transferowe, jak się tym nie zajmuję. Moje zdanie jest takie, aby jak najmniejszym kosztem pozyskać jak najlepszych zawodników. W Polsce nie jest to możliwe, dlatego szukamy zawodników za granicą, gotowych do gry” Oj boję się... |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
a po wrzuceniu do puszki paragon czy faktura? ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=2STZnhFQixk
nie wiem czy ciekawy, ale na pewno trochę inny wywiad ze Smudą ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Koszt takiego transparentu to 80 zł, spij spokojnie, na to znajda sie pieniadze z innego zrodla.
w meczu z Legia wywiesimy transparent "szanujemy wszystkich" i oblepimy sektor C w serduszka.
Ostatnio edytowane przez c. : 17.09.2014 o godz. 21:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Widzę wszyscy pozapominali 100 lat Panie Kazimierzu!!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_jankowskim/
Ciekawy wywiad z Wiceprezesem, szczególnie w kontekście zamieszania z filmem promocyjnym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
I może się skończy .......enie....Gosc jest Wiślakiem z krwi i kosci...":
Cytat:
Cytat: