|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Czy występował ktoś może na poczcie o wystawienie duplikatu potwierdzenie nadania listu ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ile czeka się na telefon po oddaniu go na reklamację w Orange?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
gdzie najlepiej założyć konto bankowe? zna ktoś takie baz żadnych opłat za prowadzenie i kartę?
![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skad sciagnac sobotnia Lige+ ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wpływów na konto nawet nie wymagają, tylko płatność kartą na kwotę 200 zł miesięcznie. Liczą bodajże okres między 29, a 28 kolejnego miesiąca. Mam tam konto kilka lat i żadnych problemów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Super. Dzięki za info
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
gdzie można dostać taką bluzę bramkarską?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Są konta darmowe, ale opłaty są za kartę. Jeśli zrezygnujesz z posiadania karty, wtedy nie będziesz płacił nic, ale wtedy właściwie możesz korzystać z niego tylko do przelewów internetowych.
Tak jak pisałem, ING nie wymaga wpływów, tylko transakcji kartą na kwotę 200 zł/miesiąc, inaczej płacisz za kartę bodajże 7 zł. Wątpię, czy istnieją konta, przy których nie płacisz nic bez żadnych warunków. Bank to nie instytucja charytatywna. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak myślałem. Wie ktoś gdzie użytkowanie karty jest najtańsze?
PS. korzysta ktoś z "banków" internetowych? np.T- Mobile usługi bankowe ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
konto studenckie ing ale sprawdź aktualną ofertę bo to się zmienia.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
gdzie złożyć papiery na studia teraz zeby mieć legitymacje na pół roku? Żeby było jak najtaniej i jak najprościej i jak najszybciej bo nawet nie mam czasu usiąść i poszukać tego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Wszystko darmowe. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mam bardzo ważne pytanie, może na forum znajdzie się jakiś student prawa albo prawnik.
Jeśli testament został otwarty 31.08.2011 roku to ile lat mam na to by wystąpić o zachowek? 3 czy 5 ? Szukam w internecie ale nie mogę zinterpretować zmienionych przepisów prawa. Będę wdzięczny za pomoc. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
||
od 23.10.2011 przedawnienie jest po 5, a nie po 3 latach. Zgodnie z art. 8 znowelizowanego kc, "pięcioletni termin ma zastosowanie również do tych roszczeń o zachowek, które powstały przed dniem wejścia w życie nowelizacji, czyli przed 23 października 2011 i w tym dniu jeszcze nie były przedawnione". czyli w Twoim przypadku, jeśli testamt otwarto 31 sierpnia 2011, przedawnienie roszczenia nastąpiłoby 31 sierpnia 2014, ale od 23.10.2011 (czyli jeszcze nie jest przedawnione), termin wydłuża się o dwa lata czyli czas masz do 31 sierpnia 2016 r. tutaj analogiczny przykład: Cytat:
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
||
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Krav bardzo dziękuję, nie miałem właśnie pewności.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Pracuje ktoś jako przedstawiciel handlowy w justusie bądź juwentusie ? Albo ma ktoś może jakiegos dobrego kumpla na takim stanowisku ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jest ktoś na forum kto ogarnia obliczenia produktywności turbin wiatrowych?
dokładniej opiszę wszystko na prv. może być też ktoś kto jest dobry z fizyki :] |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś na temat biletów Szpilka-Adamek,bo dziś miała ruszyć sprzedaż i nadal nawet info nie puścili,że ich nie będzie?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Liceum zaoczne ktoś poleci jakiś adres w krakowie ?
|
|
|