|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dani - Nie. 8160 biletów zostało zapewne na sektory które są w tej chwili dostępne.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
wczoraj jak kupowałem bilety online dziewczynie to opcja "bilety ulgowe" się blokowała, dziś się nie blokuje i jest do wyboru zarówno ulgowy jak i normalny, coś się zmieniło w tej kwestii?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
banować kolegę bo dyplomatą nigdy nie będzie.
![]()
Wierność
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Właśnie, wypad konmax. Brawo Sami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
mam pytanko, kumpel zgubil karte kibica, jade dzis po bilety i wystarczy mi jego imie nazwisko i pesel do wyrobienia duplikatu (on nie da rady jechac)
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
UP
Witam. Posiadam dwa bilety na E16 na Wisła-Bełchatów. Jest ktoś chętny na zamianę na C? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kupiłem dziś rano bilet przez stronkę, zapłaciłem od razu przez PayU i dostałem potwierdzenie, że kasa poszła do sprzedawcy (Wisły). A ja na stronie w moim profilu cały czas mam, że czaka na potwierdzenie płatności. Już 3 godziny. Kiedyś pamiętam, że było prawie od razu.
Czy ktoś z Was ma takie doświadczenia? Nie wiem czy dzwonić i pytać czy jeszcze zaczekać? ![]()
-> 2 PL - NIELICZNI ALE FANATYCZNI <-
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
udało się komuś kto miał karnet na poprzednią runde kupić teraz karnet/bilet przez neta ?
Klub zamierza coś zrobić z tymi blokadami czy trzeba będzie dymać na stadion ? ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Czekam na jakąś zmianę i nic. Oczywiście nikt nie odbiera telefonu i żadnej odpowiedzi na maile...
![]()
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Tak, mi i wielu innym, ale musisz dymac na stadion W Strefie wystarczy powiedziec o co chodzi i zdejmią tą blokadę (anulują rezerwacje czy jakos tak) mila pani w kasie zalatwila mi to w 30 sekund. Telefonu zazwyczaj nie odbierają, a na email bym w ogole nie liczyl ;-) Niestety to nie od nich zalezy... strona z biletami caly czas jest naprawiana, Bednarz zwolnil wczesniej osoby-fachowcow, ktore sie tym zajmowaly, zatrudnl amatorow i aktualne wladze klubu przywrocily te zwolnione osoby do pracy i robią co mogą zeby wszystko dzialalo, lecz nie da sie tego ogarnac w kilka godzin.
Ostatnio edytowane przez c. : 27.08.2014 o godz. 12:27.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie ma to jak profesjonalizm. Ostrzegam innych.
Dziś zakupiłem bilet przez net. Kasę z konta mi zabrali PayU potwierdziło przelew do Wisły a na kocie w sklepie mam ( 5 godzinach czekania), że transakcja anulowana. Tym sposobem, ani kasy ani biletu! Dodzwonić się oczywiście nie da... Żenada! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kurde. Dzięki. To po to kupuje bilet przez internet, żeby teraz śmigać z potwierdzeniami do strefy kibica... Chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze odnosnie tych rezerwacji / blokad:
PO NAJECHANIU NA SZARY PASEK JEST OPCJA ANULUJ/WYKUP (CENA SIĘ ZMIENIA W NASTĘPNYM KROKU) ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Właśnie to przez przypadek zauważyłem.
Tylko oczywiście następny problem - nie ma możliwości zapłacenia kartą kredytową a dostępne są tylko wybrane banki, w których nie mam konta. Masakra jakaś... ![]()
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
dzięki C., jesteś mistrz ! Zajęło mi to z 15 minut ale udało się anulowac rezerwacje i kupić bilet, nawet potwierdzenie przyszło
![]() ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Ile biletów zeszło?
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
Za mało.........
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Na razie sprzedanych 7200 biletów. Fajnie gdyby nas w piątek było 20 000.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
jak będzie 15000 to będzie maks
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
co po niektórzy obudzą się pewnie w piątek o 17, że chcą iść na mecz i postoją w kolejce po bilety...
Żeby tylko szoku nie doznali przy kasie, że KK mają nieważną ![]() |
|
|