|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
wejdziecie .
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Po prostu zaoszczędziliście dychę
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
ktoś ma problemy ze stronką z biletami?
Bo daję loguj, wyskakuje czekaj i... nic, dalej mam opcję zaloguj. Ktoś ma podobnie? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Stronka z biletami szwankuje. Najlepiej próbować w godzinach nocnych. Po północy jest ok, ale karnetu z rezerwacji nadal nie można kupić. Pozostaje raczej pojawić się na R22 i kupić na miejscu.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Witam. Posiadam dwa bilety na E16 na Wisła-Bełchatów. Jest ktoś chętny na zamianę na C?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Daj znać jakie jest rozwiązanie. Ponoć MAILA tez było trzeba wpisać wielkimi literami, nie wiem czy to pomoże, czekam 60 min kary..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
Wpisywałem wszystkie możliwe rozwiązania, tzn pesel, @ duzymi i malymi, nawet odzyskiwanie hasla sobie dalem i nic... :/ Jakby ktoś coś wiedział to niech podrzuci informację ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
@wasiu: wielkie dzięki za tą wiadomość. Mozna jutro jechac po bilety
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
wchodzac na https://bilety.wisla.krakow.pl/ trzeba sie zalogowac, w polu email lub pesel wpisuje swoj PESEL, w polu haslo nazwiska wielkimi literami (zgodnie z instrukcja), klikam "zaloguj", przez okolo 3 sekundy wyswietla sie "czekaj", po czym podswietla sie na czerwono gorne okienko (email/pesel) i jak sie na nie najedzie pokazany jest komunikat Niepoprawny login lub haslo. Ktos wie o co chodzi |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bilet kupiony w strefie i na to samo miejsce co miałem karnet bez problemu ... pod kasami cały czas ruch
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie przejmujcie się problemami (jeżeli jakieś u was się pojawiają) na stronie z biletami. Cały czas trwają prace nad poprawieniem funkcjonalności portalu.
Wszystko załatwicie w kasach stadionu. W minutkę. Ci co zapłacili 10 zł mniej powinni je przeznaczyć na zbiórkę podczas meczu z Bełchatowem. Zbierana jest kasa na oprawę meczu z Legią.
Ostatnio edytowane przez element : 26.08.2014 o godz. 15:06.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Też wczoraj miałem problem z logowaniem.
Najprosztą metodą jest wybranie opcji "zapomniałem hasła", czy coś podobnie brzmiącego. Wygenerują linka do wpisania nowego hasła. Tak zrobiłem i strona śmiga mi bez problemu, |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdy tak robie, komunikat: Nie istnieje uzytkownik o podanym adresie e-mail.
A na pewno wpisuje dobry mail, ten, ktory wpisywalo sie w formularzu podczas wyrabiania KK. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
wpisz pesel
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie to samo.
Poza tym przy opcji "zapomniałem hasła" i tak musze wpisac mail i kolo sie zamyka :( |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
gdzieś pół godziny temu na innym komputerze mi się udało kupić bilet, ale teraz znowu loguję się na swoim, żeby sobie druknąć potwierdzenie i dalej to samo...
W każdym bądź razie biletów jest sporo, bez C1 i C5, które chyba są jeszcze wyłączone... |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
MK85 - bez potwierdzenie wejdziesz
![]() A co do biletów to C1 i C5 jak narazie wyłączone, C3 wyprzedane a na C2 i C4 duzo wolnych miejsc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rezerwacje są anulowane, nikt przecież nie będzie czekał aż łaskawie jegomość kupi bilet/ karnet.
Strona z biletami ma jeszcze wiele błędów więc tym co tam widnieje zbytnio nie trzeba się przejmować, na miejscu w Strefie Kibica bez problemu anulują te rezerwacje. Z rezerwacji nie ma pieniędzy To nie kolejka do budki z hot-dogami.
Ostatnio edytowane przez element : 26.08.2014 o godz. 17:43.
![]()
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Element, skąd masz takie info że rezerwacje na karnety są anulowane? Co zatem oznaczają te "R" jak się chce wybrać bilet/karnet na C?
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niektórzy nic nie rezerwowali, a wyskakuje im komunikat, że coś rezerwowali i przez to nie mogą kupić biletów online (problem ze stroną), bo w Strefie Kibica wszystko idzie załatwić. Na tej stronie jest dużo błędów jeszcze.
Albo ktoś na miejscu w Strefie kupi bilet na miejsce oznaczone na mapie strony online z literką "R". Niektórzy mają jeszcze problem z logowaniem na tej stronie. A z punktu czysto biznesowego to te rezerwacje pewnie jakiś czas trwają ale po jakimś czasie są one anulowane i te miejsca trafiają do sprzedaży. Zasadniczo te rezerwacje są bezsensowne, ja choćby dla zabawy mogę zarezerwować jakieś miejsce i ostatecznie ich nie wykupić. Z jakiej racji ktoś ma przywilej rezerwacji czyjegoś miejsca? albo kupujesz bilet albo patalaj. Jaka znów rezerwacja, niezrozumiałe. Przykład wyżej, który opisuje ktoś "mnóstwo miejsc ma rezerwację", a te miejsca już teraz mogłyby być wykupione, ale jegomoście sobie zarezerwowali i czekają na ostatnią chwilę. Stąd te miejsca pewnie wcześniej są anulowane i trafiają do sprzedaży bo dziwne by miały być sprzedawane na ostatnią chwilę. Póki jest ruch, kibice przychodzą, chcą kupić bilet to im się go sprzedaje na każde miejsce, i gówno ich obchodzi, że ktoś sobie coś zarezerwował bo z tej rezerwacji klub nie ma żadnych pieniędzy, a kibic w kasie czeka z wyliczoną forsą z zamiarem wykupienia tego miejsca.
Ostatnio edytowane przez element : 26.08.2014 o godz. 18:06.
![]()
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Od wczoraj usiłuje kupić bilet i znowu kupa,cały czas przekierowanie lub napis że już kupiłem.Mam w dupie taki system tak samo jak Bednarza.Nie przyłączyłem się do bojkotu,bo zawsze chodziłem na WISELKE a nie na pseudo prezesa z warszawki,coś się niby dzialo ale czy było lepiej?Znowu odpowiedzialność zbiorowa?Podniesienie cen biletów nie jest żadną metodą.SKWK pisze że dba o WISŁE,ale czy policzyli ile klub zapłacił kar za ich wyczyny?Oprawa na ŻYDACH była zajebista,ale po co race na boisko?Wiem że oprawa z racami jest super,ale KTO za to płaci?WISELKA a nie ONI
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
czy przedluzaniu kk jest potrzebna stara kk?
|
|
|