|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ostatnie seanse w Bonarce czy Kazimierz masz o 22:15 lub 22:30
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie masz racji.
http://www.trustedshops.pl/wiadomosc...eklamacji.html http://obslugareklamacji.pl/210-klau...w-reklamacjach http://www.uokik.gov.pl/niedozwolone_klauzule.php ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mam rację
![]() Reklamacja, gwarancja i niezgodność towaru z umową. Wszystko odnosi się do wady jednak są to inne terminy określające inne sytuacje. Wadę zgłaszającego zawsze z powodu niezgodności towaru z umową a nie z uwagi na gwarancję. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
||
Jak reklamowałem buty, to dostałem zwrot z adnotacją, że uszkodzenie jest mechaniczne i nie podlega gwarancji. Zero kosztów. Ja mogę się z takim załatwieniem sprawy zgadzać, mogę dalej walczyć (niezgodność z umową, itp.), ale grunt, że nie ponoszę żadnych kosztów. Prawidłowy układ, 180 stopni odwrotny, niż w przypadku zegarka. Dziś nie miałem czasu, ale temat na 100% podrążę. W drugim linku podesłanym przez alterego znalazłem takie coś: Cytat:
Ostatnio edytowane przez felipe : 08.08.2014 o godz. 14:27.
|
||
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
pytanie odnośnie paszportu,a mianowicie.
skończyła mi się ważność paszportu a po 22 sierpnia chce wylecieć na wakacje. zdaje sobie sprawę z czasu jaki się czeka na wyrobienie nowego i stąd moje pytanie. jest jakiś sposób żeby wyrobili mi w kilka dni? bo czytałem na necie że jak się ładnie pójdzie poprosi albo użyje jakiegoś dobrego argumentu jakiegoś tam kierownika czy osobę sprawującą najwyższą władzę to mogą wyrobić w 3 dni. a jeśli nie to czy w biurach podróży za jakąś tam dodatkową opłatą nie wyrabiają bo też mnie takie słuchy doszły? dzięki z góry za odpowiedź. ed.właśnie przeczytałem o czymś takim jak paszport tymczasowy i zastanawiam się teraz czy przejdzie bajeczka o śmierci kogoś z rodziny za granicą? próbował tak ktoś?
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 08.08.2014 o godz. 16:50.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pilne. Gdzie w Krakowie (centrum, Bronowice, Krowodrza) są dzisiaj otwarte jakieś serwisy, sklepy z telefonami komórkowymi. Żeby był duży wybór i umieli dobrze doradzić?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Siema. Czy w Krakowie mogę kupić w jakimś skateszopie czy czymś takim okulary blocx? http://www.blocx.pl/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
witam,
czy jest ktoś kto pisał aneks do biznes planu - schemat rozbudowy sieci dystrybucyjnej/ handlowej (sprzedażowej)? do roboty potrzebuję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pytanie mam do osób z Tarnowa. Gdybym miał szukać mieszkania (lub domu) to w jakich dzielnicach? Interesowałoby mnie, nowe budownictwo i raczej spokojna okolica.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2014
Offline |
|
|
Cześć, kilka osób wcześniej pytało o namiary na tanie porady/sprawy prawne. Jakby ktoś czegoś potrzebował to proszę o wiadomość PW.
pzdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Zabłocie - tylko nie przy Al. Tarnowskich bo spory ruch w sezonie, budownictwo mieszane, ceny chyba najwyższe w Tarnowie. Piaskówka - Aleja Piaskowa - raczej starsze budownictwo, ale perełki też się znajdą. Z okolicznych miejscowości to Tarnowiec (Zawada), Koszyce. Jeżeli chodzi o bloki to z nowszych przy Marynarki Wojennej - spore osiedle - obok Westerplatte (wieżowce, sypialnia Tarnowa), w sąsiedztwie os. Legionów HD (raczej różne elementy tam występują) - duża ilość ludzi. Strusina - końcówka ul. Rolniczej - kilka nowych bloków, ale ludzie narzekają i teraz się coś buduje przy Głowackiego . Inwestycji nie ma dużo, należy pamiętać, że Tarnów to nie Kraków, z wioski pod Tarnowem jesteś w centrum szybciej niż AGH - Matecznego. To tak na szybko, łatwiej analizować konkretne oferty. Moje subiektywne zdanie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytam bo widzę że ceny w Tarnowie bardzo atrakcyjne można nawet za 2k za metr znaleźć a do Krakowa to godzina jazdy wiec za 100-150 już całkiem przyzwoite mieszkanko można znaleźć na początek lub jakąś działeczkę.
wielkie dzięki za info. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Może ktoś polecić sprawdzonego w miarę lekarza od kręgosłupa w Krakowie. Tylko chcialbym lekarza ortopedę nie fizjoterapeutę. Szukałem w necie, ale nic konkretnego nie mogę znaleźć. Najlepiej prywatnie.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jeśli ktoś ogarnia instalację multiroomu nc+ bezprzewodowo to bardzo proszę o kontakt
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Potrzebuje informacji nt lokalizacji nowohuckich schronów. O tych najbardziej znanych jak pod Świtem wiem, chodzi mi o pozostałe...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeżeli jest ktoś chętny, by pokopać w piłkę w A-klasie, lub C-klasie, proszę o kontakt na priv.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.mhk.pl/oddzialy/dzieje-nowej-huty Nie tylko w NH sa schrony p-atomowe. Taki pamiętam na Rzeżniczej gdzie chodziłem do technikum. Nauczyciel PO urządził tam strzelnicę. Stare dzieje... Powód: sentymentalizm...
Ostatnio edytowane przez Kaan : 15.08.2014 o godz. 22:06.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie w Krakowie można dostać maski tego typu? http://img.partybox.pl/zasoby/images/middle/vputi01.jpg
Z tym, że potrzebowałbym z Howardem Webbem lub innym sędzią (widzialem takie nad morzem) Sprawa dosc pilna bo rekwizyt potrzebny do zrobienia bramy weselnej w stylu ''sędziowskim'' ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
udzd
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś może mapę Czarnogóry na gps? tylko żeby była w miarę dokładna. nie mam pojęcia gdzie takie cudo mogę ściągnąć. będę wdzięczny za pomoc.
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Temat wałkowany już kilka razy. Ale nie byłem wcześniej zainteresowany
![]() Gdzie znajdę w Krakowie miejsca z używanymi podręcznikami do szkoły podstawowej? Poza Halą Targową. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Tomex - moja żona tam kupowała dziecku i są podobno w stanie ściągnąć wszystko. Łącznie z tym że wiedzą w jakiej szkole które podręczniki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Donald drukuje i maja czekac w szkolach podreczniki.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=AEgcC5YRYOU
Może dość trudne, ale potrzebuję tytułu / słów przyśpiewki Besiktasu z 6:42 min filmiku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co nie zmienia faktu, że trzeba bardzo uważać z jazdą po wybrzeżu Czarnogóry na GPSie bo są tam gdzieniegdzie strome zbocza i podjazdy i GPS potrafi przeskoczyć z np. niższej trasy na wyższą bo idą równolegle. Najlepiej czytać znaki.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Znaki swoją drogą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poszukuję SPRAWDZONEGO alergologa. najlepiej na skierowanie żeby nie trzeba było płacić. wiem że się czeka i po pół roku.
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś czy bilety na walkę Adamek-Szpilka będą dostępne jutro na stronie Kraków Areny,czy może jakiś stronach zajmujących sie dystrybucją biletów? Ewentualnie czy w kasach jutro jest szansa kupić czy tylko drogą internetową?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
co to znaczy sprawdzonego ? Jak masz alergię, to masz najpierw robione testy, ew. spirometrię i tam wychodzi na co jesteś uczulony, lekarz raczej tego nie może zjebać. Ja leczę się u dr Śliwy na Ułanów, dużo osób do niego chodzi. Do dr Bestyńskiej też (ten sam adres)
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|