|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|||
Moim zdaniem okres też jest odpowiedni - nie jest to abonament telefoniczny tylko umowa współpracy. Dwa - wcale nie musi byc zapisanej kary - tego bez wglądu do umowy nei stwierdzimy. Ale żeby nie być gołosłownym, zacytuje zdanie:Cytat:
---------------- Edit: Nowe 'bilety' ruszyły ;> https://bilety.wisla.krakow.pl/ choć ponoć nie wszytko jeszcze gotowe: https://bilety.wisla.krakow.pl/CzyJestWszystkoSkonczone
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 14.08.2014 o godz. 11:04.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Gdy płonie Ci dom, to nie myślisz o remoncie salonu lub budowie altanki w ogrodzie.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.08.2014 o godz. 11:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Chwila. Przegląd pisze że kasa za premię poszła z klubu do Akademii.
Też niewiarygodne źródło, czy coś? Bo nie ogarniam czemu na stronie SKWK parę godzin po opublikowaniu tej informacji, pojawia się tekst gdzie są pieniądze za premię? |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
A czy przegląd napisał czy poszła cała czy część ?
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Jest tylko napisane, że przelano premie za mistrzostwo na Akademie.
Ostatnio edytowane przez Ajax : 14.08.2014 o godz. 11:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jeśli nie ograniasz, to przeczytaj raz jeszcze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() Cała Legia zawsze razem.....alez podobieństwo hasla- skoro już jesteście razem to wezcie sobie Bednarza... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...478,1,727.html
No i tam w PS nie jest nic napisane....Więc możecie przestać pisać dyrdymały i rzucić światło na sytuację. Czy gracie wiem ale nie powiem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Spko niech dają. Tyle że zebranie kwoty to jedno, potem trzeba kasę dać Cupiałowi, ten zapłaci podatek od darownizy i przeleje te pieniążki JB, bo zakładam że z rak stowarzyszenia Jacek pieniedzy nie wezmie. Mylę się, twierdząc ze klub i Bednarz wypną się na ten 'spontan' tak jak ambasador rosyjski na polskie jabłka?
Nie wiem jak Ty ale, jesli stowarzyszneie jest w stani zebrac taką kasę na szczytny cel, osobiście wolalbym 300 tys wydać na muzeum wisły niz na dom Bednarza. W końcu - nawiązując do porównania - jak dom płonie i stoisz z gaśnicą dobrze wiesz że zwolnienie strażaka i chwycenie sikawki niewiele pomoże. Wiec w zależności od charakteru i portfela sponsora - albo kminisz o altance, albo przekuwasz porażkę w sukces twierdząc że jednak nowy salon bedzie ladniejszy.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 14.08.2014 o godz. 11:32.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Niezła paranoja ....
Fundowanie gościowi 2 letnich wczasów za 360 000 zł. !! Kogoś tu chyba naprawdę ...... Największemu szkodnikowi ..itd. Jeśli Bednarz jest taki jak go opisuje SKWK (wcielenie zła) to ma teraz ubaw .. ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Do czego podobieństwo?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Legia poslugiwala się hasłem "Cala Legia zawsze razem", dluuugo wcześniej niż my.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie chcę Ci psuć nastroju, ale jeśli ktoś tu kopiował, to na pewno nie my.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale kur....cp Wy jesteście nie kuamci czy co
Ja nie pisze kto i ile czasu czym tam się posluguje... Pisze ze jak sa już razem to niech wezma wszystkich czyli tez lysa szmate... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...kowa,id,t.html da ktoś radę przekleić cały artykuł ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Biura TF wracają z Katowic do Krakowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Piotr Wawro tak oto podsumował aktualną sytuację, który z Cupiałem byli jak dobrzy znajomi,
Cytat:
Droga od A do Z Cytat:
Ostatnio edytowane przez element : 14.08.2014 o godz. 13:24.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
przecież ten tekst jest stary jak węgiel.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sprzed miesiąca.
I co w tym tekście jest nie tak, co by trzeba było zmieniać na stan dzisiejszy? ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ty dalej nie rozumiesz, teraz tym pożarem jest Bednarz, a nie jak Ty pisze że jest strażakiem. Jacek nic nie gasi, Jacek ten płomień tylko podsyca. Ta osoba to zło, które niszczy Wisłę, nie pozwala jej zarabiac pieniędzy z biletów, karnetów, cateringu, pamiątek, od sponsorów, itp. Odejście Bednarza nie naprawi Wisły z dnia na dzień, ale przynajmniej da taką możliwość i odbijemy się w końcu od dna. Lepiej wypłacić łysej warszawskiej gnidzie 360 tyś zł i zacząć normalnie zarabiać na karnetach, biletach, cateringu, sponsorach, itp. Także wyniki sportowe będą lepsze ze względu na powrót dopingu. Ps. Na przyszłość Wisła piszę się z DUŻEJ LITERY!. Wisła napisałeś z małej, a Bednarza z dużej - widać kogo szanujesz i kim jesteś. Ja wiem, że Wasi pracodawcy nie zwracają Wam na to uwagi, ale do ....y nędzy jak piszecie na forum kibiców Wisły Kraków to szanujcie nasze zasady.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.08.2014 o godz. 15:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dla zwolenników JB (prościej się nie da):
Jacek Bednarz prezesem = bojkot i niska frekwencja = male wpływy do kasy = szybsze bankructwo. Jeżeli ktoś nie rozumie innych powodów, to tego nie da się nie zrozumieć. Dla dobra Wisły JB musi odejść. Facet doprowadził do konfliktu na linii klub - kibice. Ci wszyscy "bandyci" i "kibole" byli na Wiśle zanim pojawił się JB i wielu ludzi, którzy przychodzą tutaj dla wyników. Jakby klub zbankrutował i został zdegradowany do 4 ligi to też będą przychodzić, a pewnie spora część krytykujących przestanie chodzić na mecze "bo to nie ten pozom". A Pan Jacek w przedstawicielach kibiców nie widzi partnerów "nawet do rozmowy o pogodzie". kto tak traktuje najwierniejszych kibiców? Pokażcie mi taki klub? lista zarzutów wobec JB jest naprawdę długa. jest w klubie od 2 lat i nie potrafił znaleźć sponsora strategicznego. Mimo, że była ku temu korzystna koniunktura zeszłej jesieni. Drużyna się odrodziła, była dobra atmosfera i niezła frekwencja. Nikt tego nie wykorzystał. A jesteśmy niepoważnie traktowani właśnie przez takich łamistrajków, którzy na złość wszystkim chodzą teraz na mecze. Zrozumcie, że albo będziemy się trzymać razem i wtedy będziemy mocni, albo nikt nas nie będzie szanował. PS nie jestem zorientowany w temacie, ale wierzyć mi się nie chce, że Cupiał żyje w oderwaniu od rzeczywistości. coraz bardziej zaczynam wątpić w to, że mu jeszcze zależy na Wiśle. Trzeba pamiętać, że usunięcie Bednarza to dopiero pierwszy krok ku uzdrowieniu sytuacji. A nie jak niektórzy myślą jedyny i ostatni. Jakby Boguś chciał ratować klub to pozbyłby się JB, w trosce o malejące wpływy z biletów i karnetów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
odejście Bednarza popieram, akceptuję i kibicuję wszelkim inicjatywom. Natomiast analizując już sytuację na chłodno to myślicie, że tak łatwo uda się rozwiązać te wszystkie niekorzystne umowy np. z UFA ? Przecież ta umowa jest podpisana na 10 lat a nie wydaje mi się żeby oni byli takimi frajerami jak łysy i o swoje interesy zadbali czyli potężne odszkodowanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Za to niepojęta jest dla mnie sytuacja, gdy lud chce decydować o tym, kto ma pracować w prywatnej firmie. I tu napiszę najprościej, jak można. Im bardziej nalegacie na pozbycie się Bednarza, tym trudniej będzie tego dokonać. Poddanie się szantażowi w tej sytuacji będzie oznaką słabości i być może niebezpiecznym precedensem, bo kibice są nieobliczalni. Poza tym w świecie, w którym żyje większość osób decyzyjnych w Wiśle nie rozwiązuje się problemów w ten sam sposób, jak w blokowiskach, z których wywodzi się wielu najprawdziwszych z prawdziwych kibiców. SKWK najwyraźniej tego nie rozumie i zamiast załatwić sprawę dyplomatycznie, z taktem i w sposób, który druga strona uznaje za cywilizowany, wybrała kurs na zderzenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Kurs objęty przez SKWK jest takim samym kursem jaki obejmuje kazda ekipa kibicowska na świecie, ktora protestuje przeciwko działaczom klubowymi.
Kazdy protest wyglada tak samo - nie zapelnia sie stadionu i kropka. W wielu krajach dochodzi do podpalen, pobic i innych takich, u nas jest luz, jakies bazgrolki na scianie i tyle. A co dla ciebie jest niepojęte? kibice są czescia klubu, to oni kupuja bilety/karnety, kupuja pamiatki, korzystaja z cateringu na stadionie, kupują w sklepach sponsorow, ktorzy reklamuja sie na stadionie, ogladaja mecze w TV, czytaja media, wykupuja rozne aplikacje w internecie, to wszystko kręci pieniądze dla klubu... i my jako kibice ządamy aby nasze pieniadze przestaly byc marnowane i wyrzucane w bloto przez Jacka Bednarza I jak Ty chces zalatwic sprawe "dyplomatycznie"? dyplomatycznie SKWK zalatwialo sprawe z Bednarzem kilkanascie miesiecy... a na koniec zostali wyj..eebani bez mydla, a Bednaz okazal sie oszustem i takim "dyplomatom" ze zwyzywal kibicow Wisly od najgorszych a w kierunku sektora C pokazal "gest Kozakiewicza" ( mecz Wisly z Lechem w CLJ) Bednarz o kibicach Wisly z sektora C i SKWK powiedzial, ze.. "mam nadzieje ze zrobia nam przyjemnosc i juz nigdy nie pojawia sie na stadionie Wisly" Klub rowniez wedlug Bednarza mial zaczac zarabiac wielkie pieniadze gdy pozbedzie sie sektora C i SKWK ze stadionu.. i gdzie te duze pieniadze? caly czas czekamy..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 14.08.2014 o godz. 21:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Kurz
Jakie to szczęście, że twój punkt widzenia, (na mój gust, służalczo poddańczy), zawsze w dłuższej perspektywie przegrywa. Zaś wszystkich kibiców Wisły na Twoim miejscu nie traktowałbym jak stado baranów, lub milczących owieczek. Sam widzisz jak bardzo nie pasujesz do większości kibiców Wisły Kraków. A co do samego bojkotu, da rzecz bezcennie pozytywną, otóż w przyszłości jak pojawi się równie nawiedzony prezio w Wiśle, to będzie miał świadomość iż kibicom Wisły zawsze należy się szacunek. Hmm.. niby tylko bojkot, a jak pozytywna lekcja dla przyszłych zarządców Wisły, również dla samego bossa, który jeśli nawet myślał, że to tylko jego cyrk, no to teraz już wie, że tak nie jest, że klub piłkarski, to nie produkcja kabli, .. a i nawet tam obowiązują bardzo konkretne prawa pracownicze, których właściciel musi przestrzegać.
Ostatnio edytowane przez milosz : 14.08.2014 o godz. 21:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Miłosz To również będzie nauczka dla nas. Jak jeszcze kiedyś komuś przyjdzie do głowy zatrudniać legionistę, czy pasiaka to trzeba protestować od samego początku. Nasza wina, że zignorowaliśmy ten problem, a trzeba go było dusić w samym zarodku.
Ostatnio edytowane przez 4karol4 : 14.08.2014 o godz. 22:01.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|