The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2014, 12:20
staszek2309 napisał(a):Wyświetl post
I tak sporo ludzi na tym dolnym zdjęciu, na Ruchu na pewno nie było tylu ludzi na C.
staszek2309, na C w meczu Ruchu nie było - wojewoda zamknał całą trybunę.

Zaś trybuna z meczu Zawiszą, która posłużyła do zdjęcia 'przed/po' wyglądała tak jak na zdjęciu poniżej
Jeśli masz watpliwość - zobacz ziomali siedzących po lewej stronie białęj gwiazdy przy wejściu i na samym dole sztuka (czerwone koszulki). Na obu zdjęciach w tym samym miejscu.

Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
....Oczywiscie wam nie wystarczy to że się wkleja fotki, mówi jak to wygląda na co dzień. Wy z internetu wiecie jak wygląda sprawa na wyjeździe, na meczach u siebie, to że nie ma tajnych na trybunach itd. Siedź dalej przed tym zasranym komputerkiem i chłoń wiedzę o kibicowaniu prosto z internetu...
Musimy się na coś zdecydować. Nie może być tak że mówicie jak jest cięzko na wyjazdach, by za chwile potem koloryzowac zdjęcia i innym ochronę przedstawaiać jako 'nową policję JB na stadionie'. Taką argumentacją szkodzicie samym sobie i nie dziw się ze rzutuje to na inne 'opinie'. Nie wszyscy jezdżą na wyjazdy - dlaczego nie moga wyrobić sobie opinii o kimś na podstawie tego jak relacjonuje wydarzenia które są im dobrze znane (np. byli na meczu)? Czy nie tak wyrabia się zdanie o 'prasie'?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.08.2014 o godz. 12:32.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
3120c
Member

Od: 06.2012

Stary 13.08.2014, 13:00
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Nie wszyscy jezdżą na wyjazdy - dlaczego nie moga wyrobić sobie opinii o kimś na podstawie tego jak relacjonuje wydarzenia które są im dobrze znane (np. byli na meczu)? Czy nie tak wyrabia się zdanie o 'prasie'?
To niech zaczną jeździć, albo przestaną pier.dolić.
Ja mam taką zasadę, że gdzie mnie nie ma to się nie wypowiadam, dlatego między innymi uważamy dziennikarzy albo ludzi, którzy gdzieś coś zasłyszeli, a nie byli i się wypowiadają za zwykłych frajerów.
Łysa głowa, mały wacek, to nasz prezes - Bednarz Jacek
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 13.08.2014, 13:57
3120c napisał(a):Wyświetl post
To niech zaczną jeździć, albo przestaną pier.dolić.
Argument dotyczy obu stron? Jak tak, zacytuję cytat z 'antyjackowej' strony kolegi c.:

Cytat:
W Kielcach głośna stała się historia ojca z synem, który wyszedł wcześniej z meczu i otrzymał zakaz za opuszczanie swojego miejsca na bilecie.
.. sprawdzam ... i ?

Cytat:
Tomasz Chojnowski, prezes Korony Kielce: - Po jednym z ostatnich meczów rundy jesiennej przyszedł do mnie ponad 40-letni mężczyzna razem ze swoim synem. Ojciec rzucił kartę kibica na stół i stwierdził, że na meczu już nigdy się nie pojawi. Jak wyjaśnił, otrzymał zakaz stadionowy oraz 2000 zł grzywny. Za co? Za to, że razem z całym stadionem, ponad 8-tysiącami widzów, pod wpływem emocji wulgarnie odniósł się do sędziego. Czy to pseudokibic? Chyba nie. Nikogo nie pobił, nie uderzył, nie opluł.
Czyli nie stał, a darł się, nie nie był na meczu z syenam tylko przyszedł z nim do prezesa Korony. Albo mamy dwie głośne sprawy w Kielcach. Ok. Cytujac Ciebie - autor tekstu na stronie powienien 'przestać pier.dolić.' bo frajer Kielcach nie był a pisze. Czy może był na tym spotkaniu (syn tego faceta)? Albo sa dwie sprawy? Ale jeśli tak, musiałbyś być z nim żebyś mógł się odezwać, jak i autor tekstu. No absurd

W kontraście, osobiście całkowicie rozumem poniższy argument, z ktorym nie mam jak polemizować, i z ktorym się musze w obecnym świetle mojej wiedzy zgodzić:

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy chyba nie rozumieją.. To chyba jest logiczne, że jeżeli pójdziemy na mecz, zaczną się okrzyki na Szanownego Pana Jacka Bednarza, pojawi się transparent o treści anty bednarzowej dla wielu z nas będzie to ostatni mecz na 2 lata. Widać grantar nie jeździsz na mecze wyjazdowe, raz by się przejechał to byś zobaczył, że tych niebieskich kutasów interesuje tylko prowokacja i wlepienie mandatów. Nieważne komu, ważne że norma na kibolach wyrobiona a wykrywalność bandytów na stadionie 100%.
Mozna zostac przekonanym? Można. Wcale nie trzeba odczuć problemów na wlasnej skórze.
To tak by zejsć z tematu 'propagandy' i wrócić do dyskusji w nibylandii. EOT.

Edit:
@staszek2309 mówisz o ostanim spotkaniu? Myślalem że komentujesz zdjęcie Zle Cie zrozumialem, przepraszam.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.08.2014 o godz. 14:26.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 13.08.2014, 14:04
Lukasz
A z kim ostatni mecz grała Wisła?
Czy aby przypadkiem nie z Ruchem?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.08.2014, 15:13
Nabijamy panowie, nabijamy! Ja chcę nagrodę za dwumilionowego posta, wtedy kilka osób przeczyta kilka gorzkich słów prawdy na swój temat
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 13.08.2014, 15:14
O tak Don Quijote polskiej sceny kibicowskiej.

Ale prawda jest mniej patetyczna - on ma ruch kibicowski głęboko w d...e - zalezy mu tylko na kasie. Pokazał po derbach jak ma głeboko 'ruch kibicowski' który mówi mu od kogo i na co kase ma ściągnąć. Poprawił głebokość wydając 400 zakazów i mówiąc ze dyskutować ze stowarzyszeniem nie ma ochoty. Do tego czasu o ile wiem wysyłał czułe smski i się mizial ze stowarzyszeniem, tak samo jak dziś robi Czerwiński. I oboje robią co robią z tych samych powodów - finansowych. Czyli całkowicie zgodze się z:

Tyle że nas z biedy juz na taką symbiozę nie stać. Że Legię stać ... kto bogatemu zabroni?

Raczej spotkać ich samych - klub nie ma tu nic do rzeczy. I w sumie rozsądnie. Jak Sobieski - lepiej walczyć pod Wiedniem w obronie własnej wiary niż na własnym podwórku.
Dokładnie oni maja swój interes i w jaki sposób dojdą do celu (interesu) mają w dupie.
Druga strona (kibice) też mają swój interes, swój cel. Kwestia czy chcą zrozumieć jedni drugich, ich interesy i dogadać się. Póki co nie widzę chęci ze strony klubu do rozumienia drugiej strony... kibicom jacy by nie byli, to jednak zawsze są w stanie patrzeć na interes całości... przynajmniej ja to tak z boku obserwuje
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 13.08.2014, 16:19
Najlepszym pomysłem dnia dzisiejszego jest...

...pomysl aby wrocic na stadion i tam pokazac co się myśli o Jacku...
No po prostu swietny pomysl,nabijajcie mu dalej plusow...
Ludzie wroca ,krzykną kilka razy Bednarz ch..., dostana zakaz na 2 lata Jacek znowu będzie triumfowal...

PS.
Ma jacus szczęście ze nagroda za CLJ została przekazana...

PS 2.
Wywiad z Michniewiczem(jakos bardzo go nie cenie ale dobrze gada:
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...w_za_duzo.html
Cytat:
Na miejscu młodych, gdybym słyszał, że się nie nadaję, tobym nie chciał wchodzić na boisko. Widzę, jakich Wisła ma juniorów, i w ciemno trzech bym wziął - podkreśla Michniewicz.
A tak wlasnie traktuje ich Smuda...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 13.08.2014 o godz. 16:28.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 13.08.2014, 16:37
Naprawdę ręce opadają jak się czyta posty "Lukasza" i "raindoga". No chyba, że to wszystko to sarkazm, którego nie odczytałem, bo nie sądzę, że można być tak naiwnym i oderwanym od rzeczywistości.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 13.08.2014 o godz. 16:41.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.08.2014, 16:38
A po co ich więcej skoro na mecze chodzi garstka osób. Duża część z nich to pomyleńcy, pokolenie emo, 13-letnie krejzolki z aparatami, tacy, którzy na stadionie znalezli się przypadkiem bo akurat dostali darmowy bilet w kebabie na Floriańskiej i ci, którzy przy kasie pytają o bilety na mecz Wisły z Rakowem Częstochowa, gdy ta gra z Zawiszą.
Zresztą wszyscy, którzy zapełniają teraz stadion tym samym popierają wszystkie decyzje osoby zarządzającej naszym klubem Jacka Bednarza, wiec dla milicji to jasny sygnał, że żadnych zgrzytów nie będzie, z którą wspomniany Jacek Bednarz żyje w zgodzie.
Ostatnio edytowane przez element : 13.08.2014 o godz. 16:42.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.08.2014, 18:39
element napisał(a):Wyświetl post
...
Zresztą wszyscy, którzy zapełniają teraz stadion tym samym popierają wszystkie decyzje osoby zarządzającej naszym klubem Jacka Bednarza, wiec dla milicji to jasny sygnał, że żadnych zgrzytów nie będzie, z którą wspomniany Jacek Bednarz żyje w zgodzie.

Najbardziej te decyzje popiera najwidoczniej właściciel skoro toleruje to co się dzieje. Powinniście prowadzić bojkot dopóki właścicielem Wisły jest Cupiał. On firmuje swoim nazwiskiem to co robi Bednarz, najwidoczniej mu się to podoba, bo nie reaguje więc wniosek z tego taki, że ma was w głębokim poważaniu podobnie jak Bednarz.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 13.08.2014 o godz. 18:42.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 13.08.2014, 19:00
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej te decyzje popiera najwidoczniej właściciel skoro toleruje to co się dzieje. Powinniście prowadzić bojkot dopóki właścicielem Wisły jest Cupiał. On firmuje swoim nazwiskiem to co robi Bednarz, najwidoczniej mu się to podoba, bo nie reaguje więc wniosek z tego taki, że ma was w głębokim poważaniu podobnie jak Bednarz.

A kim ty jesteś, przyjacielu, żeby mówić bojkotującym jak długo mają prowadzić bojkot? Zwłaszcza, że sam w nim nie uczestniczysz?

Dodatkowo. Dlaczego uważasz, że Cupiał i Bednarz mają "w głębokim poważaniu" tylko bojkotujących? Jak myślisz, gdzie mają ciebie i innych, którzy swoimi biletami dają poparcie Bednarzowi w prowadzeniu swoich pożałowania godnych rządów na Wiśle? Jakie masz podstawy ku temu, żeby sądzić, że Bednarz cię i twoich kolegów, łamistrajków, szanuje? Bo pozwalał wam stać pod kasami w trakcie dwóch ostatnich tak długo jak chcieliście?

Poza tym, delegowanie Czerwińskiego, spotkania z Panami Wawro i Szymańskim, to jednak jest jakaś reakcja, nieprawdaż?

Element moim zdaniem ma rację i uderzył w dobry ton - każdy, kto teraz chodzi na mecze wyraża poparcie i aprobuje wszystkie przegrane sprawy Jacka Bednarza, brak sponsora, brak wizji rozwoju i powolny rozkład tego klubu. Wiem też, że część łamistrajków chodzi na mecze "na złość" bojkotującym (świadczy o tym bicie braw kiedy spiker podaje frekwencję). Oni, może nieświadomie, swoim małostkowym zachowaniem szkodzą klubowi, który rzekomo kochają. Najwyraźniej, dla dobra Wisły, nie są w stanie wznieść się ponad swoje uprzedzenia i spojrzeć na konflikt nie jako wojna SKWK - Bednarz, tylko kibice walczący o normalność - Bednarz. Bo tak wyglądają strony tego konfliktu.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 13.08.2014 o godz. 19:14.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.08.2014, 19:08
Cytat:
Najbardziej te decyzje popiera najwidoczniej właściciel skoro toleruje to co się dzieje.
Cupiał jest okłamywany przez swoich doradców, którzy cały czas przesyłają mu fałszywe informacje.
Jest niedoinformowany i tak na prawdę nie wie co się dzieje (a przecież z gazet niczego sensownego się nie dowie bo jest tam stek bzdur) Łajzy boją się stąd blokują kontakty kibiców z Cupiałem, a co za tym idzie celowo nie przekazali postulatów kibiców na biurko Cupiała. Choć obiecali, że tak zrobią. Cupiał słyszy tylko jedną stronę, a drugiej nie chcą dopuścić do niego. Bo wiedzą, że dzięki kibicom mogą zostać wypi.erdoleni z klubu. Kibice, którzy wiedzą za dużo i jest im to nie na rękę. A trudno by coś dobrego usłyszał skoro za doradców ma Bednarza czy Pilcha.
Zresztą Cupiał wiedział, że zatrudniany jest Czerwiński i wiedział po co jest zatrudniany... aby kibice wrócili na stadion. To tylko zasłona dymna, że niby Bednarz wyciąga rękę do kibiców. Jaki on wspaniałomyślny.. chciał dobrze, ale zli kibice stoją przy swoim.
To wszystko jest grubymi nićmi szyte. A to, że Cupiał ostatnio lubił przechylić kilka głębszych odpowiednio wykorzystały robale, które wokół niego krążą.

@
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/582...strzostwo.html
Ostatnio edytowane przez element : 13.08.2014 o godz. 19:22.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 13.08.2014, 19:45
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Dodatkowo. Dlaczego uważasz, że Cupiał i Bednarz mają "w głębokim poważaniu" tylko bojkotujących? Jak myślisz, gdzie mają ciebie i innych, którzy swoimi biletami dają poparcie Bednarzowi w prowadzeniu swoich pożałowania godnych rządów na Wiśle?
Spójrz na to racjonalnie - bezsprzecznie jesli chodzi o traktowanie kibica przez klub, na stadionie, kibic kibicowi nie równy. Na E gdzie chodze można się przesiaść (sam sie przesiadalem) można na górze trybuny zapalić (nie widzialem aby mandaty tajniacy wlepiali) stewardzi są mili, na bramkach sprawdzają bardziej bilet niż Ciebie - nie widzialem by buty kazali komukolwiek sciągać. Policji filmującej twarze też nie widzialem. Inny świat, prawo to samo.

Mówisz że to spór na linii 'kibice walczący o normalność - Bednarz'. Z całą pewnością mogę powiedziec żę z perspektywy piknika normalność na stadionie dawno jest i nie za bardzo jest o co walczyć. Masz wybór - chcesz normalność lecisz na E, chcesz mieć 'wrazenia' ze strony policji, ochrony czy sasiada - masz od tego C. Innymi słowy Bednarz ma "w głębokim poważaniu" co policja i ochrona wyprawia na C, dlatego że dla niego oznacz to głownie kary. Czyli w prostej linni masz argumenty - zalezy mu na piknikach a bojkotujących ma w głebokim powazaniu/traktuje jak powietrze. Przynajmniej póki bojkotują.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.08.2014 o godz. 19:50.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 13.08.2014, 20:13
Ciekawy fragment wywiadu z Wiesławem Włodarskim właścicielem między innymi Gellwe.

" A nie chciałby pan kupić sobie np. klubu
piłkarskiego? Tego, którego stadion mieści się
przy Reymonta?
- Kiedyś byłem jednym krokiem właścicielem
Wisły. Wtedy Zbyszek Boniek był wolnym
człowiekiem. A na stanowisku prezesa Wisły nie
wyobrażałem sobie kogoś innego niż Zbyszka
Bońka. Trudno znaleźć osobę, która sprostałaby
temu zadaniu. Cały czas myślę o Wiśle. Jest mi
przykro, gdy widzę, co dzieje się z klubem. Kto
wie, czy może za pół roku, jak Polska się dowie
o moim dużym ruchu biznesowym, to nie wrócę
do tego tematu. "

Całość w szechterówce.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 13.08.2014, 20:19
Boże broń nas przed nim. Chce pomagać, niech zostanie jednym ze sponsorów.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 13.08.2014, 21:05
Kocur, dobry przykład. Skoro sugerujesz że policjant miałby siedzieć obok łozka, to znaczy że Policja jest pewna że a) sprawca jest z tego bloku b) rzuci racą ponownie za dzień lub dwa c) jest bezradna.

I teraz postaw się na miejscu Policji - co zrobiłbys by złapać sprawcę? Dla ułatwienia sprawy - policja ma nagranie że raca leci z mieszkania na IV piętrze z numeru 16 i zawsze z tamtąd leci. Legalizujesz race by nie musiec się problemem zajmować? Co na to powie własciciel trawnika?

Są przepisy że w przypadku braku możliwości wskazania sprawcy sprawę się umarza a nie sadza psa przy łóżku żony żeby warował całą noc.

Dwa - jaka byłaby reakcja mieszkańców bloku jakby ktoś im dał do podpisania oświadczenie typu "zgadzam się donosić na sąsiadów w przypadku podejrzenia łamania przez nich prawa, ponadto oświadczam że nie uprawiam seksu we wtorki wieczorem".

Trzy - w 99% przypadków trawnik należy do Wspólnoty - na zebraniu mieszkańców podniósłbym temat udzielenia zgody na odpalanie rac na balkonach z jednoczesną prośba o niezaśmiecanie trawników.

Amen.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 13.08.2014, 21:57
Polecam lekturę na wieczór, zresztą i tak pewnie połowa nie zrozumie

http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/582...-bednarza.html
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 13.08.2014, 22:27
Daje 100 zł! I to całkiem poważnie!
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 13.08.2014, 22:31
palikot napisał(a):Wyświetl post
Daje 100 zł! I to całkiem poważnie!
Podbijam! Też poważnie.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 13.08.2014, 22:44
też bym się dorzucił.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 14.08.2014, 05:38
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Polecam lekturę na wieczór, zresztą i tak pewnie połowa nie zrozumie

http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/582...-bednarza.html
I co się tym tak przejmujesz? To kasa Cupiała. Nie reaguje na to co się dzieje tzn że mu się podoba wyrzucanie pieniędzy w błoto. Jego kasa to niech robi z nią co chce.
I oczywiście w artykule ani słowa o Cupiale, który jest oczywiście wg SKWK krystalicznie czysty. Bednarz, cała rada nadzorcza to niekompetentni ludzie, pogrążają Wisłę i tylko Cupiał który to firmuje jest tym dobrym wujkiem.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 14.08.2014 o godz. 05:46.
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 14.08.2014, 06:16
Matole jak bys sie zaznajomil z tematem to bys wiedzial dlaczego do Cupiala nie "dochodza" pewne wiesci.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 14.08.2014, 06:42
Z Cupiałem trzeba się dogadać, pozostałych wy.......ić.

2 mln zł od UFA za 10 letni kontrakt i 20 % od każdej umowy to istna kpina. Wygląda to na działanie dywersyjne.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 14.08.2014, 08:20
Pytanie jaka jest kara za zerwanie kontraktu i wywalenie UFY razem z łysym i innymi.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 14.08.2014, 08:24
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Pytanie jaka jest kara za zerwanie kontraktu i wywalenie UFY razem z łysym i innymi.
Podejrzewam ze niesamowicie wysoka...
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz...
Kto się zgodzil na podpisanie umowy na 10(!!!) lat.....
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 14.08.2014, 09:31
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewam ze niesamowicie wysoka...
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz...
Kto się zgodzil na podpisanie umowy na 10(!!!) lat.....
oczywiście zachowując wszelkie proporcje, przypomina to postepowanie rządu SLD, który podpisał tajny aneks ze STALEXPORTEM dotyczącym autostrady A4,
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 14.08.2014, 09:32
wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
Matole jak bys sie zaznajomil z tematem to bys wiedzial dlaczego do Cupiala nie "dochodza" pewne wiesci.
Weź mnie nie rozsmieszaj. Co on dziecko jest? Ubezwlasnowolniony? Siedzi w zakładzie bez klamek i nie ma dostępu do świata? Nie interesuje się co się dzieje w klubie który tak ponoć kocha? Czasami mam wrażenie ze wy go macie za idiote, od którego nic nie zależy, wszystkiemu winni doradcy i wszyscy w koło tylko nie on.
PS. Mam nadzieje ze admin w końcu zareaguje na te twoje i twoich kolezkow odzywki obrażajace innych bo chlew tu zrobiliście.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 14.08.2014, 09:39
Grunt to porządek:

http://www.wislaportal.pl/27495,Tele...o_Krakowa.html
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 14.08.2014, 10:16
Jeśli SKWK deklaruje się pokryć odprawę dla Bednarza, to po raz pierwszy mogę powiedzieć że w końcu ma jakieś konkretne argumenty w tym konflikcie. To by wiele załatwiło. I nawet nie chodzi o pieniądze ale o cały wizerunek stowarzyszenia. Z tym że już widzę na stronie skwk wewnętrzną kłótnie, jedni chcą, drudzy nie chcą się zrzucać.

Niemniej jednak duży plus dla skwk za ten list. Pytanie oczywiście na ile to realne.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 14.08.2014, 10:35
Jedynie co ja bym zarzucił skwk to kompletne zapatrzenie w Bednarza. My wszystko rozumiemy, ale inni ludzie nie gdyż cały artykuł to najeżdżanie na 3 osoby : Bednarz, Pilch i Pawełczyk(czy jak mu tam). Potem dziwota, że niektóre ''mózgi'' mówią o SKWK banda dzieciaków itd.
Pomysł jednak całkiem fajny i wzywa do przemyśleń. Sam jestem skłonny rzucić trochę grosza, bo ta sytuacja mnie i zapewne was kosztuje dużo nerwów.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów