|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zaś trybuna z meczu Zawiszą, która posłużyła do zdjęcia 'przed/po' wyglądała tak jak na zdjęciu poniżej Jeśli masz watpliwość - zobacz ziomali siedzących po lewej stronie białęj gwiazdy przy wejściu i na samym dole sztuka (czerwone koszulki). Na obu zdjęciach w tym samym miejscu. ![]()
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.08.2014 o godz. 12:32.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Member
Od: 06.2012
Offline |
|
Ja mam taką zasadę, że gdzie mnie nie ma to się nie wypowiadam, dlatego między innymi uważamy dziennikarzy albo ludzi, którzy gdzieś coś zasłyszeli, a nie byli i się wypowiadają za zwykłych frajerów. ![]()
Łysa głowa, mały wacek, to nasz prezes - Bednarz Jacek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Argument dotyczy obu stron?
Jak tak, zacytuję cytat z 'antyjackowej' strony kolegi c.:Cytat:
Cytat:
W kontraście, osobiście całkowicie rozumem poniższy argument, z ktorym nie mam jak polemizować, i z ktorym się musze w obecnym świetle mojej wiedzy zgodzić:
To tak by zejsć z tematu 'propagandy' i wrócić do dyskusji w nibylandii. EOT. Edit: @staszek2309 mówisz o ostanim spotkaniu? Myślalem że komentujesz zdjęcie Zle Cie zrozumialem, przepraszam.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.08.2014 o godz. 14:26.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|||
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Lukasz
A z kim ostatni mecz grała Wisła? Czy aby przypadkiem nie z Ruchem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nabijamy panowie, nabijamy! Ja chcę nagrodę za dwumilionowego posta, wtedy kilka osób przeczyta kilka gorzkich słów prawdy na swój temat
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Druga strona (kibice) też mają swój interes, swój cel. Kwestia czy chcą zrozumieć jedni drugich, ich interesy i dogadać się. Póki co nie widzę chęci ze strony klubu do rozumienia drugiej strony... kibicom jacy by nie byli, to jednak zawsze są w stanie patrzeć na interes całości... przynajmniej ja to tak z boku obserwuje ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Najlepszym pomysłem dnia dzisiejszego jest...
...pomysl aby wrocic na stadion i tam pokazac co się myśli o Jacku... ![]() No po prostu swietny pomysl,nabijajcie mu dalej plusow... Ludzie wroca ,krzykną kilka razy Bednarz ch..., dostana zakaz na 2 lata Jacek znowu będzie triumfowal... PS. Ma jacus szczęście ze nagroda za CLJ została przekazana... PS 2. Wywiad z Michniewiczem(jakos bardzo go nie cenie ale dobrze gada: http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...w_za_duzo.html Cytat:
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 13.08.2014 o godz. 16:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Naprawdę ręce opadają jak się czyta posty "Lukasza" i "raindoga". No chyba, że to wszystko to sarkazm, którego nie odczytałem, bo nie sądzę, że można być tak naiwnym i oderwanym od rzeczywistości.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 13.08.2014 o godz. 16:41.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A po co ich więcej skoro na mecze chodzi garstka osób. Duża część z nich to pomyleńcy, pokolenie emo, 13-letnie krejzolki z aparatami, tacy, którzy na stadionie znalezli się przypadkiem bo akurat dostali darmowy bilet w kebabie na Floriańskiej i ci, którzy przy kasie pytają o bilety na mecz Wisły z Rakowem Częstochowa, gdy ta gra z Zawiszą.
Zresztą wszyscy, którzy zapełniają teraz stadion tym samym popierają wszystkie decyzje osoby zarządzającej naszym klubem Jacka Bednarza, wiec dla milicji to jasny sygnał, że żadnych zgrzytów nie będzie, z którą wspomniany Jacek Bednarz żyje w zgodzie.
Ostatnio edytowane przez element : 13.08.2014 o godz. 16:42.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Najbardziej te decyzje popiera najwidoczniej właściciel skoro toleruje to co się dzieje. Powinniście prowadzić bojkot dopóki właścicielem Wisły jest Cupiał. On firmuje swoim nazwiskiem to co robi Bednarz, najwidoczniej mu się to podoba, bo nie reaguje więc wniosek z tego taki, że ma was w głębokim poważaniu podobnie jak Bednarz.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 13.08.2014 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
A kim ty jesteś, przyjacielu, żeby mówić bojkotującym jak długo mają prowadzić bojkot? Zwłaszcza, że sam w nim nie uczestniczysz? Dodatkowo. Dlaczego uważasz, że Cupiał i Bednarz mają "w głębokim poważaniu" tylko bojkotujących? Jak myślisz, gdzie mają ciebie i innych, którzy swoimi biletami dają poparcie Bednarzowi w prowadzeniu swoich pożałowania godnych rządów na Wiśle? Jakie masz podstawy ku temu, żeby sądzić, że Bednarz cię i twoich kolegów, łamistrajków, szanuje? Bo pozwalał wam stać pod kasami w trakcie dwóch ostatnich tak długo jak chcieliście? ![]() Poza tym, delegowanie Czerwińskiego, spotkania z Panami Wawro i Szymańskim, to jednak jest jakaś reakcja, nieprawdaż? Element moim zdaniem ma rację i uderzył w dobry ton - każdy, kto teraz chodzi na mecze wyraża poparcie i aprobuje wszystkie przegrane sprawy Jacka Bednarza, brak sponsora, brak wizji rozwoju i powolny rozkład tego klubu. Wiem też, że część łamistrajków chodzi na mecze "na złość" bojkotującym (świadczy o tym bicie braw kiedy spiker podaje frekwencję). Oni, może nieświadomie, swoim małostkowym zachowaniem szkodzą klubowi, który rzekomo kochają. Najwyraźniej, dla dobra Wisły, nie są w stanie wznieść się ponad swoje uprzedzenia i spojrzeć na konflikt nie jako wojna SKWK - Bednarz, tylko kibice walczący o normalność - Bednarz. Bo tak wyglądają strony tego konfliktu.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 13.08.2014 o godz. 19:14.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
Jest niedoinformowany i tak na prawdę nie wie co się dzieje (a przecież z gazet niczego sensownego się nie dowie bo jest tam stek bzdur) Łajzy boją się stąd blokują kontakty kibiców z Cupiałem, a co za tym idzie celowo nie przekazali postulatów kibiców na biurko Cupiała. Choć obiecali, że tak zrobią. Cupiał słyszy tylko jedną stronę, a drugiej nie chcą dopuścić do niego. Bo wiedzą, że dzięki kibicom mogą zostać wypi.erdoleni z klubu. Kibice, którzy wiedzą za dużo i jest im to nie na rękę. A trudno by coś dobrego usłyszał skoro za doradców ma Bednarza czy Pilcha. Zresztą Cupiał wiedział, że zatrudniany jest Czerwiński i wiedział po co jest zatrudniany... aby kibice wrócili na stadion. To tylko zasłona dymna, że niby Bednarz wyciąga rękę do kibiców. Jaki on wspaniałomyślny.. chciał dobrze, ale zli kibice stoją przy swoim. To wszystko jest grubymi nićmi szyte. A to, że Cupiał ostatnio lubił przechylić kilka głębszych odpowiednio wykorzystały robale, które wokół niego krążą. @ http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/582...strzostwo.html
Ostatnio edytowane przez element : 13.08.2014 o godz. 19:22.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mówisz że to spór na linii 'kibice walczący o normalność - Bednarz'. Z całą pewnością mogę powiedziec żę z perspektywy piknika normalność na stadionie dawno jest i nie za bardzo jest o co walczyć. Masz wybór - chcesz normalność lecisz na E, chcesz mieć 'wrazenia' ze strony policji, ochrony czy sasiada - masz od tego C. Innymi słowy Bednarz ma "w głębokim poważaniu" co policja i ochrona wyprawia na C, dlatego że dla niego oznacz to głownie kary. Czyli w prostej linni masz argumenty - zalezy mu na piknikach a bojkotujących ma w głebokim powazaniu/traktuje jak powietrze. Przynajmniej póki bojkotują.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.08.2014 o godz. 19:50.
![]()
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Ciekawy fragment wywiadu z Wiesławem Włodarskim właścicielem między innymi Gellwe.
" A nie chciałby pan kupić sobie np. klubu piłkarskiego? Tego, którego stadion mieści się przy Reymonta? - Kiedyś byłem jednym krokiem właścicielem Wisły. Wtedy Zbyszek Boniek był wolnym człowiekiem. A na stanowisku prezesa Wisły nie wyobrażałem sobie kogoś innego niż Zbyszka Bońka. Trudno znaleźć osobę, która sprostałaby temu zadaniu. Cały czas myślę o Wiśle. Jest mi przykro, gdy widzę, co dzieje się z klubem. Kto wie, czy może za pół roku, jak Polska się dowie o moim dużym ruchu biznesowym, to nie wrócę do tego tematu. " Całość w szechterówce. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Boże broń nas przed nim. Chce pomagać, niech zostanie jednym ze sponsorów.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Są przepisy że w przypadku braku możliwości wskazania sprawcy sprawę się umarza a nie sadza psa przy łóżku żony żeby warował całą noc. Dwa - jaka byłaby reakcja mieszkańców bloku jakby ktoś im dał do podpisania oświadczenie typu "zgadzam się donosić na sąsiadów w przypadku podejrzenia łamania przez nich prawa, ponadto oświadczam że nie uprawiam seksu we wtorki wieczorem". Trzy - w 99% przypadków trawnik należy do Wspólnoty - na zebraniu mieszkańców podniósłbym temat udzielenia zgody na odpalanie rac na balkonach z jednoczesną prośba o niezaśmiecanie trawników. Amen. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Polecam lekturę na wieczór, zresztą i tak pewnie połowa nie zrozumie
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/582...-bednarza.html ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Daje 100 zł! I to całkiem poważnie!
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
też bym się dorzucił.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I oczywiście w artykule ani słowa o Cupiale, który jest oczywiście wg SKWK krystalicznie czysty. Bednarz, cała rada nadzorcza to niekompetentni ludzie, pogrążają Wisłę i tylko Cupiał który to firmuje jest tym dobrym wujkiem.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 14.08.2014 o godz. 05:46.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Matole jak bys sie zaznajomil z tematem to bys wiedzial dlaczego do Cupiala nie "dochodza" pewne wiesci.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z Cupiałem trzeba się dogadać, pozostałych wy.......ić.
2 mln zł od UFA za 10 letni kontrakt i 20 % od każdej umowy to istna kpina. Wygląda to na działanie dywersyjne. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pytanie jaka jest kara za zerwanie kontraktu i wywalenie UFY razem z łysym i innymi.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
oczywiście zachowując wszelkie proporcje, przypomina to postepowanie rządu SLD, który podpisał tajny aneks ze STALEXPORTEM dotyczącym autostrady A4,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS. Mam nadzieje ze admin w końcu zareaguje na te twoje i twoich kolezkow odzywki obrażajace innych bo chlew tu zrobiliście. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jeśli SKWK deklaruje się pokryć odprawę dla Bednarza, to po raz pierwszy mogę powiedzieć że w końcu ma jakieś konkretne argumenty w tym konflikcie. To by wiele załatwiło. I nawet nie chodzi o pieniądze ale o cały wizerunek stowarzyszenia. Z tym że już widzę na stronie skwk wewnętrzną kłótnie, jedni chcą, drudzy nie chcą się zrzucać.
Niemniej jednak duży plus dla skwk za ten list. Pytanie oczywiście na ile to realne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Jedynie co ja bym zarzucił skwk to kompletne zapatrzenie w Bednarza. My wszystko rozumiemy, ale inni ludzie nie gdyż cały artykuł to najeżdżanie na 3 osoby : Bednarz, Pilch i Pawełczyk(czy jak mu tam). Potem dziwota, że niektóre ''mózgi'' mówią o SKWK banda dzieciaków itd.
Pomysł jednak całkiem fajny i wzywa do przemyśleń. Sam jestem skłonny rzucić trochę grosza, bo ta sytuacja mnie i zapewne was kosztuje dużo nerwów. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|