|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy komentarze ze strony TWSD, powinny zniknąć? | |||
| Tak, forum jest od komentowania, strona tylko od informowania! |
|
61 | 26,99% |
| Nie, ale moderatorzy powinni się bardziej przyłożyć. |
|
85 | 37,61% |
| Nie, komentowanie wiadomości to nierozerwalna część tej strony. |
|
80 | 35,40% |
| Głosujących: 226. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
na wydziale inż lądowej, ale pytaj
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Studiuje ktoś inżynierię naftową i gazowniczą na AGH? Wszelkie opinie mile widziane.
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Studiuje ktoś na Uniwersytecie Pedagogicznym niestacjonarnie pedagogikę?
W tym roku się już raczej nie zdążę załapać niestety ale w przyszłym już się wybieram stąd chciałbym znać wasze opinie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Studiuje tu ktoś zarządzanie na Agh niestacjonarnie? Noo mogą być też dzienni..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jest ktoś z UeK-u? Na ile trzeba mieć napisaną maturę, żeby się dostać na rachunkowość?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
poszukaj na internecie ile trzeba mieć pkt i sobie policz. I pytanie czy na rachunkowosc i controlling czy na finanase i rachunkowość.
Z tego co pamietma to 2 lata temu było jakos 135 na RiC i 140 na FiR. A pkt się liczyły: matma rozsz. + ang rozsz. Przy podstawie chyba razy 0,7. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Już nie pamiętam dokładnie, ok 140 trzeba było mieć na FiR. Podstawa chyba razy 0,6 się liczyła, przynajmniej jak ja startowałam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Nie ogarniam trochę tych systemów stąd moje pytanie - jak wygląda dokładnie podjęcie nauki na drugim kierunku na innej uczelni? I jak wygląda całkowite przeniesienie się na zupełnie nowy (pierwszy) kierunek, na inną uczelnię (chodzi mi głównie o kwestię ECTSów)?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
napisz dokładniej jak wygląda sytuacja
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Potrzebuje jakiejs prezentacji bądź referatu z dziedziny: fitness i podobnym. Poratuje ktoś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pany. Sprawa jest taka. Mam co prawda inżyniera ale jakoś mnie natchnęło że zrobie sobie technika. I umyślałem sobie kierunek ekspoloatacja portów i terminali w Żaku. Ma to wogóle sens ? Żak daje jakie uprawnienia i kwalifikacje ? Jest po tej szkole możliwa praca na lotnisku ? A może inna zaoczna szkoła policealna ? Prosze o wszelkie info.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2014
Offline |
|
|
Studiuje ktoś amerykanistykę na UJ?
![]() |
|