|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
1. Ok. 7 tysięcy kibiców więcej x średnia cena biletu 2. Z zysku z cateringu od większej ilości kibiców 3. Z zysku ze sprzedaży pamiątek (zapomniałem klub nie ma sklepu, ani pamiątek, które chciałby kupić przeciętny kibic) 4. Lepszej atmosfera zachęcającej do kolejnych odwiedziń stadionu 5. szansy na pozyskanie sponsorów + itd. Nie mówię już o stracie szansy na lepsze wyniki sportowe, gdy prowadzony jest doping. Ale wyznawcy "jackobednarzów" typu crazycaro i tak tego nie pojmują.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 05.08.2014 o godz. 13:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A co miał nie podpisać? Ta konferencja to była picówka dla potrzeby mediów. Nie sądzę, żeby klub był zadowolony z tego, że jest bojkot, to chcą się dogadać.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
też mam taką nadzieje, że klub chce się dogadać. Jednak tamte wypowiedzi Czerwińskiego z konferencji mogą do niego wrócić szybciej niż mu się wydaje. A GW, GK, Dziennik Polski już czekają na okazję.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 05.08.2014 o godz. 13:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dla nieogarniających:
Leśniodarskiemu nie opłaca się walczyć z kibolami bo ma wysokie przychody z dnia meczowego (i to mimo zamknięcia stadionu). A u nas przychody są jakie? 10% tego co na Legii z czego trybuna C wypracwuje pewnie koło 20%) A do tego mamy kibiców rzucających race na murawę, co skutkowało zamknięciem trybuny, co spowodowało atak racami, co skutkowało zakazami, w wyniku czego rozpoczął sie bojkot. Oczywiście "wszyscy" uważają, że kibole z C nie zasłużyli, bo niby czym |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 05.08.2014 o godz. 14:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Inne wersje:
P.S. Dziwne jest że Czerwiński podpisał taki dokument a nie uparł się aby wywalić wszystko od słowa 'Nikt' włącznie.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 05.08.2014 o godz. 14:03.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nieogarniam jedynie waszych interpretacji tego co wg was napisałem. Poza tym wiem że tu towarzystwo wzajemnej adoracji i każdy kto się nie zgadza jest nieogarnięty
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 05.08.2014 o godz. 14:08.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ja bardzo chcialbym zinterpretowac ale sorry nie ogarniam tego co piszesz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przecież to jest sabotaż. Jak można w ogóle chcąc rozwijać klub mieć takie myślenie? U nich te myślenie w pewnym momencie zmieniono, bo ktoś doszedł do wniosku, że wojna z kibicami przynosi olbrzymie straty a nie korzyści. U nas twardogłowi jeszcze do tego nie doszli, ale prędzej czy później dojdą. Oczywiście bzdury jakie wygadujesz są ewidentne. Kar oczywiście więcej generowali kibice Legii niż Wisły, na przestrzenii ostatniego 5-lecia bo częściej robią oprawy z pirotechniką. Słynne zamknięcia stadionów w europejskich pucharach i lidze, olbrzymich kar pieniężnych, zamknięcia trybun w pucharach i lidze(słusznych czy nie ale jednak) to generowali oni. I mówienie, że nic się nie dzieje, bo przychody i tak były większe niż te kary, to jest taka pół prawda, bo jak mogłeś zarobić 200 zł a zarobiłeś 100, to czy zyskałeś 100 czy straciłeś 100? Te samo porównanie: Dochód z meczu z Craxą na pewno był kilkunastokrotnie większy niż kara za wrzucenie rac na murawę. Więc idąc twoim tropem myślenia... nic się wielkiego nie stało, i w sumie miałbyś rację, gdybyś trzymał się logiki...
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.08.2014 o godz. 14:24.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli wynika z tego że z kibicami się nie walczy niezależnie od tego czego by nie zrobili?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
z kibicami się rozmawia, a nie walczy. Walczy sie na froncie.
Wiele spraw da się załatwić rozmawiając, a tych których nei da się załatwić na linii klub - kibice podczas dyskusji należy przemilczeć i działać dalej na chwałę i dla korzyści klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
||
![]() Żart, ale sam walczyłem przy systemie biletowym że nie można być taką ofiarą losu, a potem się okazało, że jednak - owszem. Do tego można załatwić czterem tysiącom kibiców wielogodzinne stanie w kolejkach na stadion. To jest Wisła S.A., gdzie impossible is nothing.
![]() Żal mi Ciebie, bo podejrzewam, że to wszystko na serio piszesz. Naprawdę jesteś ułomny...
Jest też druga szkoła - wypełniania stadionu darmowymi voucherami i pracownikami klubu, ale alternatywa to mniej więcej taka jaką komunizm jest wobec zdrowych zasad rynkowych. Tymczasowa.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.08.2014 o godz. 14:52.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
z kibicami się nie walczy, kibiców się szanuje, kibice to są osoby dla których klub istnieje, dla których grają piłkarze. Bez kibiców ta zabawa nie ma sensu. Klub nie istnieje sam dla siebie. A karać się powinno jedynie tych którym się udowodni winę. A skoro się tego nie potrafi zrobić to wypadałoby się uderzyć w pierś i powiedzieć sory nie potrafię wyłapać tych co zawinili, jestem nieudacznikiem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Właśnie największą parodią dyskusji jest to, że gadamy o jakiś idiotycznych mało istotnych wydarzeniach i problemach, tylko z tego powodu, że paru szaleńców, fanatycznych działaczy i polityków doszło do wniosku, że najpoważniejszym problemem kraju to są race. I tylko dlatego ta dyskusja się toczy, bo paru opętanych szaleńców w gazetach i sejmach i różnych stołkach w polskiej piłce robią aferę, bo ktoś odpalił zwykłą racę, która nigdy nikomu nie zaszkodziła, nawet rzucona! To jest raz. A dwa: W jaki sposób chcesz walczyć z kibicami? W sposób taki jak Jacek? 420 zakazów stadionowych bogu ducha winnym ludziom? 6 tys. zakazom stadionowym na jeden mecz bez względu na to czy ci kupuli już karnet czy nie? No sorry, ale nikt na komunę się w tym kraju nie zgodzi, choćbyście bardzo chcieli.
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.08.2014 o godz. 14:43.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie....
Wyznawcow Jacka B. nikt i nic nigdy nie przekona wiec mysle ze sensu nie ma... Nam pozostaje jedynie czekaj na rozwój wydarzen , oby taki który powinien odbyc się już dawno... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dlatego wyznawcy Jacka B. stanowią małą grupkę, która siedzi w ciszy na pustym stadionie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Amatorstwo trzech przezesów - apostrofy i przecinki dopisane wskazaują że albo zabrakło papieru (czyli spotkanie w siedzibie Wisły) albo nie było drukarki (restauracja u Sowy) i ktos latał gdzies by wydrukować. No na pewno nie było skanera by dokument od razu wysłać mailem do mediów i iść na piwo. A może nawet monitora nie było by poprawić interpunkcję a potem druknąć, albo nikt na nie wpadł że tak można? Pomijam fakt, kogo dali do zredagowania pisma (poniważ sam nie lepiej ortograficznie czy interpunkcyjnie piszę)Wiesz, lub ktoś wie gdzie odbyło się spotkanie? Strona stowarzyszenia mi padła i nie mogę zasięgnąć informacji.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 05.08.2014 o godz. 15:38.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest art. w prasie z spotkania Tadka z SKWK>
SKWK z klapkami na oczach. Do powrotu na stadion Wisły Kraków wciąż daleko http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ion_Wisly.html Cytat:
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To o to w tym wszystkim chodziło, by zmiękczyć wizerunek klubu, pod postacią dziadzi "Czerwińskiego" i przedstawić klub w świetle niewiniątek, którzy wyciągają rękę do niedobrych kibiców, a Ci nie chcą rozmawiać jeśli nie wyrzucą Bednarza- przez co Cupiałowi krwawi serce...
![]()
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 06.08.2014 o godz. 07:53.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Lukasz możesz nie wklejać linków tego gówna tutaj. Jeśli już musisz ich cytować, to przeklej sam tekst.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Gdyby to nie było ścierwopismo czyli GW to tytuł równie dobrze mógł by być taki "Zarząd klubu z klapkami na oczach".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Rozumiem że jest zrobiona analiza biznesowa rozbudowy sklepu klubowego z prawdziwego zdarzenia i wynika że w Krakowie nikt nie wie co to Wisła i nikt tam nie będzie kupował.
Ok. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Już dawno. Zrobili ją marketingowcy z działu marketingu i sprzedaży na Wiśle. Zaraz... ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A może Matejas to jeden z byłych pracowników marketingu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moda z nieba nie spada, trzeba ją stworzyć samemu. Pamiętam jakieś badanie, zrobione chyba 4 czy 5 lat temu, wynikało z niego, że Wisła ma na świecie ok 6 milionów "kibiców". Czy ktoś próbował ten fakt wykorzystać? Niestety nigdy nie mieliśmy działu marketingu z prawdziwego zdarzenia i teraz to sie mści.
Powód: ot tak
Ostatnio edytowane przez cash_X : 06.08.2014 o godz. 08:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Co do samego JB. Na początku byłem nastawiony do tego konfliktu dwojako, uważałem że i jedna i druga strona dają dupy w tej sytuacji po całości. Sprawy natomiast rozwinęły się tak, że obecnie nie mogę się doczekać kiedy wywalą tego imbecyla z Wisły. ![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Kibiców na mecz chodzi tyle i chodzi, czyli około 4 tysiące i nie ma co sie czarować. Powód w zasadzie jest jeden: bojkot/protest a winnych temu to kazdy wskazuje wdg swoich przekonan. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kraków jest miastem specyficznym, więc nie ma co tu porównywać Krakowa do Warszawy, czy jak się jeden już nieźle zapuścił - Madrytu! Na Legii się robi wiele utopijnych rzeczy. Dlaczego? A chociażby dlatego, że ich stać i niech Polska widzi, że można na wysokim poziomie. Dlatego że to jest stolyca, miasto elity! W Krakowie zaś hołota i drobnomieszczaństwo kręci nosem jak za koszulkę trzeba dać 300zł! "A pierd__le, kupie sobie za rok, jak wyjdzie nowszy model a ta potanieje!" - wystarczy popatrzeć na temat "Stroje meczowe Wisły Kraków". Wieczne niezadowolenie, wieczne żale o to czy o tamto. A że taka, a że sraka, a że OM czy Roma mają super koszulki a my nie! Ale my kur__a nie jesteśmy OM czy Romą na miłość boską! Ja osobiście się cieszę, że jest taka koszulka jak jest, bo nie ma jak to bywało lata wcześniej pieprzonych zapięć, krawaciarskich kołnieżyków! Nie przeszkadzało mi że nie zakupywałem jej w sklepie na poziomie galeryjnego C&A i na pochybel akcji protestacyjnej kibiców kupiłem karnet na runde jesienną! Ot tak, bo taki mam kur__a kaprys... nie dodam jak niektórzy - stać mnie, bo nie na tym rzecz polega! Kolega F..., który tak się oburzył o "tarcie chrzanu" napisał, że oglądając mecz Wisły w TV stracił czas bo mógł w tym momencie ruchać panne, potańczyć, ugotować, wyjść z psem... coś tam jeszcze. Czytając takie rzeczy odnoszę wrażenie, że od kilku lat ludzie tego pokroju (a nie brakuje ich tu nja forum) właśnie to robią, zamiast kiedykolwiek przejśc się ma mecz. Niewielu widzę potrafi wyjść poza granice zamkniętego świata, któremu przyświeca jedna, jedyna myśl "jakby to było gdyby..."? Może już czas założyć temat: "Gdyby P.Wawro był prezesem Wisły...".
Jaki pozatym kolego masz problem w dzisiejszej dobie, aby wejśc na oficjalną, wybrać co Cię interesuje i zamówić? Tak... wraz z amerykańskimi naukowcami doszliśmy do wniosku, że jest 6mln sympatyków Białej Gwiazdy na świecie.
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 06.08.2014 o godz. 08:48.
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|