The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2014, 18:27
3 mecz i 3 brameczka Buchalika...
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 03.08.2014, 18:37
Hehe - właśnie miałem to napisać - ale co tam, Smuda rację mieć musi - podobnie jak z Sobolem ...

Edit. 3 mecze 4 bramki
Ostatnio edytowane przez Kocur : 03.08.2014 o godz. 18:44.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 03.08.2014, 18:49
Ojj ale boli tego treneiro wprawoadzanie tych młodych...
3 mecze-4zmiany...
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 03.08.2014, 18:58
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Ojj ale boli tego treneiro wprawoadzanie tych młodych...
3 mecze-4zmiany...
Akurat dzisiaj nie można się o to czepiać

Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Brawo Wisła, brawo Smuda, brawo Boguski.
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

I gdzie macie ten pogrom? Zawsze trzeba wierzyć w Wisłę jakby nie była - taka dedykacja dla niektórych.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 03.08.2014, 18:59
Guerrier uratował tyłek... Brożka najlepszy nasz mecz w ofensywie od dawien dawna, gdyby Paweł nie zagrał najgorszego meczu w karierze to Amica do przerwy dostałaby piątke

W końcu troche radości

Co się stało dziś z Boguskim? Zagrał lepiej niż za swoich najlepszych lat.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 03.08.2014 o godz. 19:02.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 03.08.2014, 19:00
Wynik marzenie. Szkoda Pawła, przy stanie 4:0 nie byłoby nerwowej końcówki. Bardzo duży błąd Buchalika, który mógł nas kosztować 2 punkty.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 03.08.2014, 19:00
przeszczęśliwy jestem że wygraliśmy z tymi k.urwami we Wronkach, a mina Rumaka po 3 bramce bezcenna. BARDZO BARDZO ważne 3 pkt !
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.08.2014, 19:02
Kwestia "przydatności" Michała Buchalika w naszym składzie mamy chyba rozwiazana. Podobnie jak porównania z Miskiewiczem. Dzięki Bogu, że tym razem się sfarcilo.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 03.08.2014, 19:03
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Hehe - właśnie miałem to napisać - ale co tam, Smuda rację mieć musi - podobnie jak z Sobolem ...

Edit. 3 mecze 4 bramki
Smuda nie chciał Miśkiewicza? Czy chodziło o niedogadanie się co do $ z JB? Trzymajmy się faktów.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.08.2014, 19:03
Jezu, miesiąc z życia wyjęty.

Brożek mógł strzelić 4 gole.
Wreszcie dobra taktyka Smudy, a te wszystkie opowiadania o ofensywnej grze były tylko zasłoną dymną. Wreszcie zagęszczenie środka w defensywie i gra kontrą.
Brawo Wisła!

Dziś Buchalik zawalił bramkę, ale generalnie nie jest wart takiej krytyki za całokrztałt w trzech meczach.

Wisła 5, Cracovia 0.
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 03.08.2014, 19:04
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
3 mecz i 3 brameczka Buchalika...
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Wynik marzenie. Szkoda Pawła, przy stanie 4:0 nie byłoby nerwowej końcówki. Bardzo duży błąd Buchalika, który mógł nas kosztować 2 punkty.
Który to już mecz Brożka, w którym rażąca nieskuteczność naraża nas na utratę punktów? Szkoda że Brożek nie jest tak samo obiektywnie przez Was oceniany jak Buchalik?

ps. szkoda, że nikt nie napisał jeszcze że bramkę z Łęcznej, z Piastem i wolnego z Lechem Miśkiewicz by wyjął z palcem w dupie, bo jest wyższy
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 03.08.2014, 19:06
i jak nie KOCHAĆ tego Klubu
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 03.08.2014, 19:06
Paweł Brożek to najpierw niech sie dobrze wykuruje, bo jego nieporadnośc i niepewność było, ąż nadto widać

3 mecze, 5 pkt, bez porazki... nie ma lipy jak na dzisiejszą Wisłe
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 03.08.2014, 19:07
Z chorzowskiego zaciągu największe szanse, by stanowić wzmocnienie nie dawałem właśnie Buchalikowi. Jak na razie każdym meczem przekonuje mnie jak bardzo się pomyliłem. Za to Sadlok mega pozytywnie - nie spodziewałem się.

Co do meczu:
- Paweł Brożek powinien z Poznania na piechotę wracać a potem wystawić pomnik Dzikiemu Donaldowi
- Boguski zagrał świetnie! Chyba jego najlepszy mecz od trzech lat
- Smudzie chyba trzeba napisać, że może wykorzystać trzy zmiany i nikt mu za to głowy nie urwie. Mamy wąską kadrę, trzeci mecz a w ani jednym nie wykorzystał wszystkich dostępnych zmian. Jak tak dalej pójdzie po połowie rundy będą grać juniorzy bo podstawowym zawodnikom zwyczajnie zabraknie sił

Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 03.08.2014, 19:07
Dawno nie czulem tylu emocji co w dzisiejszym meczu Najwazniejsze ze ostatecznie udalo sie wygrac
Zgadzam sie z komentatorami ze to byl mecz Boguskiego. Od nie pamietam kiedy Boguski zagral bardzo dobrze i to na nienaturanej dla niego pozycji. Zasadniczo caly zespol zagral dobrze z wyjatkiem Brozka i Buchalika. Nie bede sie juz tu rozdrabniac ale chcialem podkreslic takze dobry mecz Urygi. Bodaj chyba najlepszy w pierwszym zespole.
JJJBG!
DysoN
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 03.08.2014, 19:10
Dokładnie Matejas_, Misiek przy wielu wolnych puszczał podobne piłki. Buchalika oceniajmy dopiero po rundzie, przyjdzie mecz gdzie wszyscy będą go całować po stopach/rękach za swoje interwencje.

Szacunek dla chłopaków, że grali do końca i mamy 3pkt. Ogromny szacunek dla zaszczutego Boguskiego, który może być objawieniem tej rundy na pozycji def/ofen pomocnika jeśli Franz będzie stosował podobną taktykę.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 03.08.2014, 19:12
Jestem pozytywnie zaskoczony bo nie sadziłem, ze wyjdzie nam taki mecz z Lechem. Szkoda akcji Brozka mogło byc przynajmniej 4/5-0 juz w 1 połowie i byłoby po zabawie a tak trzeba było przezyc horror. Na szczescie 3 punkty jada do Krakowa, nic tylko sie cieszyc W konkursie dałem 3-1 dla Lecha ale jak mam takim sposobem tracic punkty to moge to robic co mecz Najgorszy na boisku Brozek za te akcje i Stilic, najlepszy Boguski a zaraz po nim Garguła, dobrze sie zaprezentował rowniez Uryga co akurat było dziwne. A Brozek powinien dac jakis prezent Donaldowi za uratowanie dupska, albo wybrac sie z nim na zaklupy do Galerii
Odpowiedz cytując
mexykaniec
Junior Member

Od: 06.2013

Gdzie jest ten, co pisał o sparciałym trenerze?
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

ps. szkoda, że nikt nie napisał jeszcze że bramkę z Łęcznej, z Piastem i wolnego z Lechem Miśkiewicz by wyjął z palcem w dupie, bo jest wyższy
Miśkiewicz wyjąłby to z palcem w dupie, bo jest LEPSZY. Miał trudną sytuację zastąpienia Pareiki z dnia na dzień i temu podołał. Buchalik tego nie potrafi. Jest słabym bramkarzem co udowodnił (3 macze 3 jego bramki). Miśkiewicz w trakcie całego sezonu zawalił 2.
Porównywanie Buchalika do Miśka to lekki nietakt.
Mieliśmy bramkarza, który słabo grał nogami, teraz mamy takiego, który słabo gra rękami.
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 03.08.2014, 19:17
mtk napisał(a):Wyświetl post
Miśkiewicz wyjąłby to z palcem w dupie, bo jest LEPSZY. Miał trudną sytuację zastąpienia Pareiki z dnia na dzień i temu podołał. Buchalik tego nie potrafi. Jest słabym bramkarzem co udowodnił (3 macze 3 jego bramki). Miśkiewicz w trakcie całego sezonu zawalił 2.
Porównywanie Buchalika do Miśka to lekki nietakt.
Mieliśmy bramkarza, który słabo grał nogami, teraz mamy takiego, który słabo gra rękami.
Stary, Amica rozje.ana w Poznaniu. Pijemy a nie o jakimś Miśkiewiczu. Jakby był z niego taki kozak to by jakiś klub już znalazł.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 03.08.2014, 19:19
Gościu rozegrał na dobrą sprawę trzy mecze a Wy go już skreślacie. Głowa pod kran.
Na dobrą sprawę w stu procentach i bez dyskusji zawalił tylko dzisiejszą bramkę.

Paweł Brożek. Hm. Tego pana nie opłaca się trzymać na boisku na siłę gdy nie jest w stu procentach zdrowy.

Wiele meczów na wyjeździe Smuda przegrał już w szatni, dziś wreszcie wyciągnął wnioski. Oby to nie był wypadek przy pracy.
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 03.08.2014, 19:19
Brożek jest winny Donaldowi zgrzewkę piwa.
Przed meczem spodziewałem się ciężko wywalczonego remisu, a tu taka niespodzianka Mogłoby być jeszcze lepiej, gdyby Paweł miał lepiej nastawiony celownik, a tak mieliśmy nerwówkę pod koniec. No ale najważniejsze, że 3 pkt nasze
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 03.08.2014, 19:21
2-3 Wisła Wisła Wisła
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 03.08.2014, 19:25
Myślę że każdy właśnie pije że Amica dostała w dupę - co nie powinno przysłaniać faktu że mamy cienkiego bramkarza.

Oby szczęście dopisywało.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 03.08.2014, 19:26
"Niepokonana... !"
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 03.08.2014, 19:26
Ja pije!!!! wygrana z amiką w pyrlandii to zdarzenie wyjatkowe!
Niepokonana...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 03.08.2014 o godz. 19:34.
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 03.08.2014, 19:28
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Paweł Brożek. Hm. Tego pana nie opłaca się trzymać na boisku na siłę gdy nie jest w stu procentach zdrowy.
Szczerze mówiąc to wole takiego Brożka który dochodzi do sytuacji ale ich nie wykorzystuje niż kombinowanie z Gargułą na szpicy i walenie głową w mur bo takie sytuacje ja miał dzisiaj choć niewykorzystane to chociaż napędzają zespół do kolejnych ataków a walenie głową w mur bez rezultatów działa odwrotnie. Oczywiście najlepiej mieć takiego Brożka jak z Pogonią w zeszłym sezonie

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 03.08.2014, 19:29
piotrek06 napisał(a):Wyświetl post
Szczerze mówiąc to wole takiego Brożka który dochodzi do sytuacji ale ich nie wykorzystuje niż kombinowanie z Gargułą na szpicy i walenie głową w mur bo takie sytuacje ja miał dzisiaj choć niewykorzystane to chociaż napędzają zespół do kolejnych ataków a walenie głową w mur bez rezultatów działa odwrotnie. Oczywiście najlepiej mieć takiego Brożka jak z Pogonią w zeszłym sezonie
Jasne, ze tak. Gdy jest jednak kontuzjowany to moze jednak lepiej postawić na Donalda lub T. Zająca? Chociaż 45 minut.

Nieważne dziś to.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów