|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
3 mecz i 3 brameczka Buchalika...
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Hehe - właśnie miałem to napisać - ale co tam, Smuda rację mieć musi - podobnie jak z Sobolem ...
Edit. 3 mecze 4 bramki
Ostatnio edytowane przez Kocur : 03.08.2014 o godz. 18:44.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ojj ale boli tego treneiro wprawoadzanie tych młodych...
3 mecze-4zmiany... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Akurat dzisiaj nie można się o to czepiać
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Brawo Wisła, brawo Smuda, brawo Boguski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
I gdzie macie ten pogrom?
Zawsze trzeba wierzyć w Wisłę jakby nie była - taka dedykacja dla niektórych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Guerrier uratował tyłek... Brożka
najlepszy nasz mecz w ofensywie od dawien dawna, gdyby Paweł nie zagrał najgorszego meczu w karierze to Amica do przerwy dostałaby piątkeW końcu troche radości ![]() Co się stało dziś z Boguskim? Zagrał lepiej niż za swoich najlepszych lat.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 03.08.2014 o godz. 19:02.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wynik marzenie. Szkoda Pawła, przy stanie 4:0 nie byłoby nerwowej końcówki. Bardzo duży błąd Buchalika, który mógł nas kosztować 2 punkty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
przeszczęśliwy jestem że wygraliśmy z tymi k.urwami we Wronkach, a mina Rumaka po 3 bramce bezcenna. BARDZO BARDZO ważne 3 pkt !
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Kwestia "przydatności" Michała Buchalika w naszym składzie mamy chyba rozwiazana. Podobnie jak porównania z Miskiewiczem. Dzięki Bogu, że tym razem się sfarcilo.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Smuda nie chciał Miśkiewicza? Czy chodziło o niedogadanie się co do $ z JB? Trzymajmy się faktów.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jezu, miesiąc z życia wyjęty.
Brożek mógł strzelić 4 gole. Wreszcie dobra taktyka Smudy, a te wszystkie opowiadania o ofensywnej grze były tylko zasłoną dymną. Wreszcie zagęszczenie środka w defensywie i gra kontrą. Brawo Wisła! Dziś Buchalik zawalił bramkę, ale generalnie nie jest wart takiej krytyki za całokrztałt w trzech meczach. Wisła 5, Cracovia 0. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
ps. szkoda, że nikt nie napisał jeszcze że bramkę z Łęcznej, z Piastem i wolnego z Lechem Miśkiewicz by wyjął z palcem w dupie, bo jest wyższy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
i jak nie KOCHAĆ tego Klubu
![]() ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Paweł Brożek to najpierw niech sie dobrze wykuruje, bo jego nieporadnośc i niepewność było, ąż nadto widać
3 mecze, 5 pkt, bez porazki... nie ma lipy jak na dzisiejszą Wisłe |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Z chorzowskiego zaciągu największe szanse, by stanowić wzmocnienie nie dawałem właśnie Buchalikowi. Jak na razie każdym meczem przekonuje mnie jak bardzo się pomyliłem. Za to Sadlok mega pozytywnie - nie spodziewałem się.
Co do meczu: - Paweł Brożek powinien z Poznania na piechotę wracać a potem wystawić pomnik Dzikiemu Donaldowi - Boguski zagrał świetnie! Chyba jego najlepszy mecz od trzech lat - Smudzie chyba trzeba napisać, że może wykorzystać trzy zmiany i nikt mu za to głowy nie urwie. Mamy wąską kadrę, trzeci mecz a w ani jednym nie wykorzystał wszystkich dostępnych zmian. Jak tak dalej pójdzie po połowie rundy będą grać juniorzy bo podstawowym zawodnikom zwyczajnie zabraknie sił ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Dawno nie czulem tylu emocji co w dzisiejszym meczu
Najwazniejsze ze ostatecznie udalo sie wygrac ![]() Zgadzam sie z komentatorami ze to byl mecz Boguskiego. Od nie pamietam kiedy Boguski zagral bardzo dobrze i to na nienaturanej dla niego pozycji. Zasadniczo caly zespol zagral dobrze z wyjatkiem Brozka i Buchalika. Nie bede sie juz tu rozdrabniac ale chcialem podkreslic takze dobry mecz Urygi. Bodaj chyba najlepszy w pierwszym zespole. JJJBG! ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dokładnie Matejas_, Misiek przy wielu wolnych puszczał podobne piłki. Buchalika oceniajmy dopiero po rundzie, przyjdzie mecz gdzie wszyscy będą go całować po stopach/rękach za swoje interwencje.
Szacunek dla chłopaków, że grali do końca i mamy 3pkt. Ogromny szacunek dla zaszczutego Boguskiego, który może być objawieniem tej rundy na pozycji def/ofen pomocnika jeśli Franz będzie stosował podobną taktykę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jestem pozytywnie zaskoczony bo nie sadziłem, ze wyjdzie nam taki mecz z Lechem. Szkoda akcji Brozka mogło byc przynajmniej 4/5-0 juz w 1 połowie i byłoby po zabawie a tak trzeba było przezyc horror. Na szczescie 3 punkty jada do Krakowa, nic tylko sie cieszyc
Najgorszy na boisku Brozek za te akcje i Stilic, najlepszy Boguski a zaraz po nim Garguła, dobrze sie zaprezentował rowniez Uryga co akurat było dziwne. A Brozek powinien dac jakis prezent Donaldowi za uratowanie dupska, albo wybrac sie z nim na zaklupy do Galerii |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Gdzie jest ten, co pisał o sparciałym trenerze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ps. szkoda, że nikt nie napisał jeszcze że bramkę z Łęcznej, z Piastem i wolnego z Lechem Miśkiewicz by wyjął z palcem w dupie, bo jest wyższy
Miśkiewicz wyjąłby to z palcem w dupie, bo jest LEPSZY. Miał trudną sytuację zastąpienia Pareiki z dnia na dzień i temu podołał. Buchalik tego nie potrafi. Jest słabym bramkarzem co udowodnił (3 macze 3 jego bramki). Miśkiewicz w trakcie całego sezonu zawalił 2. Porównywanie Buchalika do Miśka to lekki nietakt. Mieliśmy bramkarza, który słabo grał nogami, teraz mamy takiego, który słabo gra rękami. ![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gościu rozegrał na dobrą sprawę trzy mecze a Wy go już skreślacie. Głowa pod kran.
Na dobrą sprawę w stu procentach i bez dyskusji zawalił tylko dzisiejszą bramkę. Paweł Brożek. Hm. Tego pana nie opłaca się trzymać na boisku na siłę gdy nie jest w stu procentach zdrowy. Wiele meczów na wyjeździe Smuda przegrał już w szatni, dziś wreszcie wyciągnął wnioski. Oby to nie był wypadek przy pracy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Brożek jest winny Donaldowi zgrzewkę piwa.
Przed meczem spodziewałem się ciężko wywalczonego remisu, a tu taka niespodzianka Mogłoby być jeszcze lepiej, gdyby Paweł miał lepiej nastawiony celownik, a tak mieliśmy nerwówkę pod koniec. No ale najważniejsze, że 3 pkt nasze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
2-3 Wisła Wisła Wisła
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Myślę że każdy właśnie pije że Amica dostała w dupę - co nie powinno przysłaniać faktu że mamy cienkiego bramkarza.
Oby szczęście dopisywało. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Niepokonana... !"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ja pije!!!!
wygrana z amiką w pyrlandii to zdarzenie wyjatkowe!Niepokonana...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 03.08.2014 o godz. 19:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|