|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
ten york09 to opłacany troll na X forach pisze to co tu m.in.
http://peb.pl/6186461-post80.html http://www.forum.polityka.org.pl/vie...7edafa0#231508 |
|
|
|
Banita
Od: 07.2014
Offline |
|
Komuszy układ od lat drenujący Polskę się sypie to wypuszcza opluwaczy gdzie się da . Co śmieszniejsze z tym samym sparciałym repertuaremMiller autorytet . "Niemcy o Kaczyńskich" Najśmieszniejsze że dawno go nie było, a tu sowa zmusza do urabiania lemingów, bo trochę zgłupiały ... Schowaj się propagandzisto po kamień bo się kompromitujesz.
Ostatnio edytowane przez Dzord : 30.07.2014 o godz. 09:52.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
||
|
Przegląd prasy Brytyjskiej
http://www.huffingtonpost.de/2014/07...n_5598847.html Dla mniej kumatych tłumaczenie http://biznes.onet.pl/huffington-pos...1,1,news-detal A Kaczyński Kaczyński: W Polsce panuje wielka bieda. Jej ojcem jest Donald Tusk Więc niech ruszy tego biliona którego ma schowanego.
Piękny pomnik ś.p Kaczyńskiego, tylko nie wiem dlaczego ubrali go w kaftan bezpieczeństwa i ukrzyżowali ] ![]() Może mi ktoś wyjaśni dlaczego my wiślanie musimy mówić tylko dobrze o Kaczorze? Dla kraju nic dobrego nie zrobił a o Krakowie to wogóle zapomniał. A może się mylę i ktoś mi przypomni czym dla Krakowa się zasłużył? Mnie Lech kojarzy się z" traktatem lizbońskim" gdzie zaprzepaścił naszą niepodległość razem z Jarkiem, z zakupem Możejek które to przyniosły straty tylko po to aby Rosji zrobić na złość no i oczywiście z walką o stołek w Brukseli. A z czego mam być dumny za jego prezydentury? proszę pomóżcie abym mógł o nim zmienić zdanie. Takie tam znalezione w sieci Cytat:
Ostatnio edytowane przez york09 : 30.07.2014 o godz. 10:21.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak powstają „echa z zagranicy” w polskich mediach? Kompendium wiedzy.
http://www.zelaznalogika.net/jak-pow...endium-wiedzy/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie oburzajcie się ja to tylko wkleiłem, niech każdy sam wniosek wyciągnie.
Ostatnio edytowane przez york09 : 30.07.2014 o godz. 10:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Myślę, że ten artykuł duzo wyjaśnia w kwestii różnych pojawiających się na forach osobników:
http://www.dw.de/p%C5%82atni-komenta...mla/a-17707375 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.07.2014 o godz. 11:39.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Taki z Ciebie sympatyk i kibic, że wszystkie Twoje posty na forum dotyczą polityki..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A jest na kogo głosować? ( może jakaś sugestia)
Przecież PIS i PO to ci sami ludzie różnią się tylko gębami. Do samorządu to nie mam problemów, u nas rządzi lokalna partia i bardzo dobrze sobie radzą. Zwie się "Blok Samorządowy Rybnik" Jako że to temat nie o mnie a polityczny dodam co to ten trzeci bliźniak opowiada Cytat:
Ostatnio edytowane przez york09 : 30.07.2014 o godz. 14:46.
|
|
|
|
Banita
Offline |
||
Cytat:
Ale do kogo ja to mówię ... |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I po co skupować jak za rok będzie to samo? Trzeba uruchomić gospodarkę, żeby wykorzystanie zboża i innych płodów rolnych było opłacalne, wtedy nie będzie problemów ze sprzedażą.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
10 gr za kilogram ogórków, a słoik kiszonych(cztery ogórki) w realu, czy tesco 4 zł. Potrzebujesz jeszcze wyjaśnień? Od siedmiu lat rządzą sabotażyści... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dzordzie Putin nie chce naszych jabłek i co państwo to ma skupywać aby rolnik nie zbankrutował?
Rolnicy powinni się łączyć w jakieś duże farmy lub t.p aby produkcja była opłacalna. Wiadomo że mały rolnik nigdy nie dorówna z produkcją tym którym np. kombajny tną zboże na szerokość autostrady a on biedny ze snopowiązałką. Prezes PiS ostrzega premiera. Sytuacja rolników jest dramatyczna. Konieczne są działania ale jak to ma zrobić tego to już prezio nie wie. Cytat:
Dzordzie posiej co innego ogórki się już przejadły, a kiszonych zachód nie chce. Może papryczki? albo to zioło które można w Holandii kupić ![]()
Ostatnio edytowane przez york09 : 30.07.2014 o godz. 20:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
|
||
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
kocur ostrzegał mnie aby nie cytować trola york09, a Wy dyskutujecie z nim bez ograniczeń, pytam PO CO ?podobnie jak można kogoś wybuczeć , tak można kogoś zignorować, poza tym , jest na tej stronie moderator?
|
|
|
|
Banita
Offline |
||
Mam 55 lat i ostrzegam was przed starym tetrykiem kaczorem, on tylko żąda władzy i zemsty gospodarkę ma w du**e. Jeszcze wspomnicie... york09 miał rację a myśmy go wyśmiewali. kerim1906 a co ma moderator do mnie , przecież nikogo z was nie obraziłem w przeciwieństwie do was. To pasuje do was idealnie ![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez york09 : 30.07.2014 o godz. 20:38.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
||
A co do gospodarki : Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czyli jakie jest rozwiązanie? Nie głosujemy na nikogo, czy idziemy z pochodniami i widłami na wiejską?
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wygranej w 2011 r też był pewien
![]() Prezes szumnie zapowiada politykę prorodzinną. Dlaczego jako kawaler z dochodem jaki posiada nie zadeklaruje że wesprze finansowo jakieś dziecko z ubogiej rodziny 1000 zł miesięcznie do pełnoletności to nic dla niego a przynajmniej w małym stopniu poczuł by się może nie tatusiem ale takim dobrodusznym wujkiem. Sto tysiaków na ochronę własnej dupy ma , to straty tysiąca nawet by nie odczuł. Miał by satysfakcję no i może jakiś dodatkowy procencik poparcia.. Trochę źle się wyraziłem , na jego goryli to my wszyscy płacimy.
Może wtedy jakaś partia zainteresowała by się Polską a nie tym jaki kit narodowi pocisnąć aby wygrać wybory ------------------------------- A teraz z innej beczki. Jak sądzicie czy sankcje nałożone na Putinów przyniosą jakikolwiek skutek, albo tylko stracimy na tym. Coś mi się widzi że to drugie bardziej prawdopodobne.
Ostatnio edytowane przez york09 : 31.07.2014 o godz. 10:16.
|
|
|