|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Grantar
Kombinujesz jak koń pod górę .. 1. To nie epitet, tylko wywarzony opis twojej postawy. 2. Chamstwo i buractwo JB jest nie do obrony, no chyba że jest i Twoim udziałem, a to co innego. 3. Najdłużej grał w L, masz inne dane, podaj je. 4.Problem nie w restrykcjach jako takich, tylko że próbuje ustrzelić muchę armatą. Kombinuj dalej.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Grantar
Pogubiłeś się zupełnie kolego, a Miłosz punktuje Cię jak młodego. Co do tego, że przez takich jak my klub cierpi finansowo, to dostałeś już odpowiedź. Ale szczytem jest pisanie, że przez bojkot Wisła nie może znaleźć sponsora strategicznego. No jak to Ciekaw jestem jak odpowiesz na taki argument. Jutro napiszesz, że separatyści rosyjscy na znak solidarności z bojkotującymi kibicami Wisły zestrzelili samolot na Ukrainie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
ad.2. Żenujące ........... Nawet nie wie co masz na myśli . może ja mu pisze przemówienia ad.3. Jako działacz najdłużej pracował w Wiśle. Masz inne dane podaj je . ad.4. Czyli jednak są jakieś muchy ... co do armaty jestem gotów się zgodzić, pomysły prezesa są mało wyrafinowane
Ostatnio edytowane przez Grantar : 26.07.2014 o godz. 12:38.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Kto normalny decyduje się na wystrzeliwanie rac w stronę obiekt pełnego ludzi? Kto normalny decyduje się na wystrzeliwanie rac w stronę obiektu pełnego ludzi po tym samym szalu? Dlaczego nikt nie bierze odpowiedzialności za coś takiego? Ok Jacek jet skonczony w Wiśle to wie każdy , on odejdzie. A co ze skompromitowanym SKWK /i lub grupą odpowiedzialną za tamtą historie? Od Jacka żadacie honorowego zwolnienia się , to moze niech honorowo przyznają się tez Ci co się bawili w pirotechników podczas meczu z Ruchem i będzie po sprawie. ![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ustalmy o co się kłócimy bo mi się wydaje że nie o to czy są straty przez małą frekwencję tylko o to czyja to jest wina, oraz czy jest sens dalej bojkotować klub. Reszty twojej wypowiedzi pozwól że nie skomentuję
Ostatnio edytowane przez Grantar : 26.07.2014 o godz. 13:04.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Masz jakis dowod na to, ze to SKWK strzelalo racami? masz chociaz dane JEDNEJ osoby ktora wystrzelila race? jezeli nie masz to zamknij morde. SKWK zawiesilo dzialanosc kibicowska przed meczem Derbowym wiec nie musza wydawac zadnych oswiadczen bo SKWK juz nie uczestniczy w zyciu stadionowym. A to ze ktos z ulicy przyszedl i sobie odpalil race to jego sprawa.. policja jest od znajdowania sprawcow, a ze nie znalazla to sprawe zakonczono. Bednarz jedyne co potrafil zrobic to wydac ponad 400 zakazow, wszyscy winni!
Ostatnio edytowane przez aNouc : 26.07.2014 o godz. 13:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Robi się ciekawie....
A ja z dnia na dzień zaczynam coraz bardziej podziwiać frakcje obroncow lysego jacka... Już nie wiecie co macie pisać dosłownie... Pogubiliscie się calkowicie no ale co zrobić teraz jakos trzeba wyjść z tego wszystkiego z twarza... Co Wy zrobicie jak ktoregos dnia faktycznie jacka zabraknie w klubie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 26.07.2014 o godz. 13:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Grantar.
Teraz brakuje Ci kibiców Co do sponsorów, to jeszcze niedawno Twój idol powiedział, że rozróby na stadionach odstraszają potencjalnych sponsorów, którzy nie chcą inwestować. Teraz na trybunach mamy sielankę, więc co, nagle opcja się zmieniła A co do kar, ile to informuje Cię, że jesienią Wisła nie zapłaciła ani złotówki kar za swoich kibiców. Jako chyba jedyna w lidze. Więc proszę Cię, albo zacznij sensownie argumentować swoje wypowiedzi, albo za przeproszeniem skończ p......ć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
No to ja już nic nie rozumiem... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Byly tez plotki o jakims sponsorze, ktory sie wycofal poprzez brak kibicow i atmosfery stadionowej ...wiec gdzie byla wtedy probednarzowska Nowa Armia Bialej Gwiazdy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Rada Nadzorcza ocenia pozytwnie działania Bednarza lecz nie moze podac szczegółów ponieważ naraziło by to spółke na coś tam trelemorele. To jest taki beton ze jego sie kilofami nie skuje tylko bombe trzeba ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ilu jeszcze!? Soryy ale pisałem 2-3 strony temu. W wolnym społeczeństwie o swoich potrzebach decydujemy my a nie nasz pan. ![]()
![]() Tak się zastanawiam, czy ty jesteś kopią tego GrzegorzaS z wislaportal, co te bzdury tam wypisuje, bo jak tak, to mówienie o tobie troll to mało powiedziane ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 26.07.2014 o godz. 14:53.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Sorry, po prostu widać że gówno wiesz i w dupie byłeś. Kolejny raz powtórzę prawdę starą jak świat: ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
ps. nie obrażaj innych pierd0ląc przy tym równoznaczne brednie... ps2. równie dobrze można do tego temamu dopasować inną znaną maksymę: ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czasami się zastanawiam czy Małecki nie miał racji.
Jacek prosi więc idź po karnet. Nie jesteśmy pierwszym klubem z problemem prezesa i pewnie nie ostatnim. Wystarczy poczytać jak skończyli poprzedni prezesi co obsadzali trybuny rodziną. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Tylko gimbusiarskiego Coelho mnie tutaj brakowało, dzięki! ![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do drugiego wątku - Wisła istniała na długo przed Cupiałem i będzie pewnie długo po nim. SA jest tylko niewielkim wycinkiem jej działalności. Fani Jacka są tacy ograniczeni... Ale masz plus za nazwanie go po imieniu w swoim "cytacie".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.07.2014 o godz. 16:44.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do usług
![]()
![]() Polonia Warszawa też istniała przed Wojciechowskim... a jak będzie dalej?
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 26.07.2014 o godz. 16:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I nadal istnieje.
Wisła to klub wielosekcyjny. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() Ty wychodzisz z założenia, że główną zasadą biznesu jest prowadzenie go do upadłości?... Acha Czasem się zastanawiam czy tu piszą faktycznie gimnazjaliści?A może by tak mózgu użyć i na przykład zastanowić się po co Czerwińskiego wepchali do zarządu? ![]() Być może dlatego, żeby klient czy partner handlowy jeśli operujemy na tym poziomie semantyki nie wybrał właśnie konkurencyjnej marki, tylko dał zarobić przedsiębiorcy tutaj? ęęęęęęę? ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Prosta to zasada i od lat jedyna...
Najwazniejszy jest klient...klient placi ,klient wymaga... Ja mam wlasnie prace dzięki klientom...On placi i On wymaga... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
tak jak stadion w połowie wypełniony ...... Czy uważasz że są tylko 2 możliwości ? albo rozróby albo pusty stadion ? Przecież całą jesień była frekwencja i nie było rozrób .... komu to k.... przeszkadzało ? Bednarzowi czy może tym którzy na siłę musieli racami na Cracovii postrzelać (jakby to był ich jedyny sposób na szczytowanie)
Jak tego nie rozumiesz z to rzeczywiście niewiele rozumiesz ... więc niechaj zacytuje twój apel; skończ p......ć
Ostatnio edytowane przez Grantar : 26.07.2014 o godz. 19:41.
![]()
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Grantarku, skoro tak Cie martwi tragiczna kondycja finansowa klubu, mam dla Ciebie radę. Taką z gatunku tych złotych.
Skończ oglądać mecze w C+, zacznij chodzić na stadion! Szczególnie, jak jest "odbandycony" z takich wyrzutków społeczeństwa jak ja i moi koledzy. ----------------- Wtedy udzielaj rad ludziom, którzy na tych trybunach spędzili n razy więcej czasów niż Ty i którzy za tą drużyną przejechali Polskę wzdłuż i wszerz. Kilka razy. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fialo
ja Ci udzielałem jakiś rad ? ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|